A legjobb VPN-k külföldi Netflix Japan figyeléshez

Hogyan nézhetem meg a Netflix Japan külföldről

A Netflix 2015-ben Japánban indult, és 2019-től kezdve a Netflix Japan katalógusa az ország legnagyobbja az uNoGS szerint. Különösen a japán Netflix felhasználók hozzáférhetnek rengeteg anime-hez, amely korlátozhatatlan más országok előfizetői számára. Az olyan anime, amely végül eléri a globális piacot, gyakran először a japán Netflixben jelenik meg, mint például a Violet Evergarden.

Ha nincs ideje, hogy megismerje az ebben a bejegyzésben szereplő legfontosabb VPN-ekkel kapcsolatos részleteket, akkor itt van a legjobb válogatások listája és összefoglalása:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk a Japan Netflix feloldásához! Szupergyors japán szerverek feloldják a Netflix és a legnépszerűbb streaming tartalmak feloldását. Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz
 2. PrivateVPN Kis szolgáltató néhány szerverrel Japánban. Bárhonnan hozzáférhet a Netflix Japan-hoz.
 3. VyprVPN Erős biztonság, könnyen kezelhető és feloldja a Netflix Japan szolgáltatást.

A Netflix tűzfala megkerülésének legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja a VPN. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ha csatlakozik egy japán VPN szerverhez, akkor böngészhet az interneten, mintha az országban élt, és rengeteg japán webhelyet, alkalmazást, szolgáltatást és tartalmat érhet el..

A Netflix azonban megkerülte ezt a megoldást, és aktívan blokkolja az ismert VPN-kiszolgálók kapcsolatait. Ha megkísérel hozzáférni a Netflix Japan-hoz egy feketelistán szereplő szerverről, egy hibaüzenet jelenik meg:

Hoppá, valami rosszul ment ... Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Csak egy kevés VPN-szolgáltató talált ki módot arra, hogy megbízhatóan megkerülje a tilalmat, míg a többi marad zárolva. Fáradságunkba került számos szolgáltató tesztelése és annak kiderítése, hogy mely VPN-k oldják fel a Netflix Japan feloldását. Megjegyzés: Az asztali alkalmazásokat csak a Netflix segítségével teszteltük egy böngészőben, és nem tudjuk garantálni, hogy feloldják-e az Netflix alkalmazásokat az okostelefonokon, táblagépeken és médiakonzolokon..

A japán Netflix bárhonnan megtekinthető:

 1. Iratkozzon fel Netflix fiókra, ha még nem rendelkezik ilyennel.
 2. Válasszon egy VPN-t az alábbi listánkról. A sebesség és a megbízhatóság érdekében az első választásunk az ExpressVPN.
 3. Csatlakozás egy szerverhez Japánból.
 4. Nyissa meg a Netflix webhelyet vagy alkalmazást, ahogy általában. Ön automatikusan átirányítja a japán verziót.
 5. Jelentkezzen be, és élvezze a japán Netflix élményét bárhonnan!

A legjobb VPN-k a Netflix Japan számára

A Netflix Japan legjobb VPN-jeinek listája az alábbi kritériumokon alapul:

 • Feloldhatja a Netflix Japan blokkolását
 • Gyors sebesség
 • Nincs naplózás és erős biztonság
 • Korlátlan sávszélesség és adat
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA blokkolja a Netflix JapanTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN több szerverrel rendelkezik Japánban, és nem mindegyik fogja feloldani a Netflix blokkolását az országban, de néhányuk mégis. Nem akarunk itt fölösleges figyelmet fordítani rájuk, elegendő azt mondani, hogy gyorsan megtalálhatja a megfelelő kiszolgálót, akár felvegye a kapcsolatot a 24/7 élő csevegés támogatásával, akár egy kis próba és hiba kísérletével. A sebességek elég gyorsak és megbízhatóak HD formátumban történő streaminghez. Az ExpressVPN veterán a streaming webhelyek feloldásakor, ideértve a Netflix USA, a HBO Go, a HBO Now, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer oldalt..

Emellett az iparágban vezető biztonsági szabványokkal, intelligens DNS-szolgáltatással és több mint 1500 szerverrel rendelkezel 94 országban. A vállalat nem tárol tevékenységi vagy IP naplókat.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz.

Előnyök:

 • A japán szupergyors szervereken nincs probléma a Netflix feloldásáról bárhonnan
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • A legtöbb nagy streaming webhely feloldását is feloldja, pl. Az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer
 • Élő csevegés elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Nem olyan konfigurálható, mint néhány energiafelhasználó inkább

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A NETFLIX JAPÁN LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Megbízhatóan feloldja a Netflix Japan és a legnépszerűbb streaming szolgáltatások kivételes sebességét a puffermentes HD megtekintés, valamint a teljes biztonság és magánélet védelmét. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Netflix JapanTesztet 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nem volt olyan sokáig, mint a riválisai, de minden bizonnyal megérdemli a helyét a listán. Ez a Netflix egyik legmegfelelőbb blokkolója, szinte minden országban megkerüli a tűzfalat, ahol teszteltük. A japán szerverhez való csatlakozáskor a Psycho-Pass HD-jét egyszerűen továbbítottuk. A PrivateVPN feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását is. Jól szerepelt a sebességteszteinkben és olyan megbízható, mint ahogy jönnek.

A PrivateVPN sem rejti magánéletét. 256 bites AES titkosítást és tökéletes titkosítást kap. A vállalat nem tárol semmilyen felhasználói tevékenységi naplót vagy személyesen azonosítható metaadatokat a szolgáltatás használatáról. Egyetlen előfizetéssel egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Megbízhatóan feloldja a japán tartalmat, beleértve a Netflixet is
 • Emellett feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és még sok másokat
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • A streaming sebessége elég jó a HD felbontáshoz

Hátrányok:

 • Újabb hálózat kisebb kiszolgálókkal, amelyek közül választhat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A PrivateVPN nagy értékű választás. Feloldja a Netflix Japan blokkolását, és nagyszerű választás az streaming szolgáltatások számára. Szilárd adatvédelem és biztonság. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

3. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a Netflix JapanTesztet 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Kellemesen meglepődve tapasztaltuk meg, hogy fel tudjuk oldani a Netflix Japan feloldását, ha csatlakozik VyprVPN a Japán szerver. Nem volt gondunk a Fate / Stay Night HD epizódját nézni. A VyprVPN feloldja az US Netflix feloldását is.

A VyprVPN a legfejlettebb titkosítást használja, és bérbeadása helyett az összes fizikai szerverét birtokolja. Ez biztosítja a megnövelt biztonságot, de a társaságnak megvan a politikája a felhasználók valódi IP-címeinek naplózására, így a torrenterek a legjobban elkerülhettek. Egyébként egy nagyszerű szolgáltató, amelyet könnyen kezelhet, és 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Tesztelésünk alatt probléma nélkül oldottuk fel a Netflix Japan blokkolását
 • A gyors sebesség tökéletes streaminghez
 • Osztályvezető biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • Az alkalmazások sima, de nincsenek speciális konfigurációs lehetőségek
 • Egy kicsit drága
 • Nincs kriptovaluta fizetési mód.

Pontszámunk:

4 kívül 5

Könnyen használható alkalmazások: A VyprVPN felhasználóbarát. Kiváló sebességgel és rendelkezésre állással feloldja a japán Netflix-et, mivel az összes szerver a VyprVPN tulajdonában van. Jó biztonsági és adatvédelmi hitelesítő adatok. Nem a legolcsóbb lehetőség. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix Japan megtekintéséhez?

Hallottunk néhány olyan japán proxyról, amelyek feloldhatják a Netflix Japan blokkolását, de az ingyenes prognózisok valószínűleg túlterhesek vagy megbízhatatlanok ahhoz, hogy bármi olyanra hasonlítsanak, amely hasonlít a tisztességes minőségre. Mindenesetre el kell tudnia olvasni a japán nyelvet a regisztrációhoz és a használathoz. Az ingyenes VPN-szolgáltatások általában nem rendelkeznek sávszélességgel ahhoz, hogy tonna pufferolás nélkül továbbítsák a videókat, és ezek közül sokan keményen korlátozzák az adatokat.

Általában azt javasoljuk, hogy kerüljük az ingyenes VPN-szolgáltatásokat. Még ha nem is kell fizetnie a fizetési részletekért, az ingyenes VPN-szolgáltatások nem jótékonysági szervezetek. Gyakran keresnek profitot az Ön böngészési szokásainak adatainak gyűjtésével és harmadik felek hirdetési ügynökségeinek történő értékesítésével. Néhányan hirdetéseket fecskendeznek be a böngészőbe, mások akár rosszindulatú szoftvereket is hordoznak az eszköz megfertőzéséhez.

Mindenesetre nem valószínű, hogy egy ingyenes VPN rendelkezik-e erőforrásokkal, hogy megbízhatóan megkerüljék a Netflix tűzfalát.

Azok a VPN-k, amelyek nem működnek együtt a Netflix Japan céggel

A következő VPN-k nem teszik fel a Netflix Japan blokkolását sem a tesztjeink szerint, sem saját bevallásuk alapján.

 • NordVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Hotspot pajzs
 • LiquidVPN
 • Szia
 • SaferVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Privát internet-hozzáférés (PIA)
 • pufferolt
 • Keenow
 • HideMyAss

Angol feliratok és szinkronizálás a Netflix Japan-on

Ha nem beszél japánul, akkor az subtitles vagy szinkronizált hangok megtalálása az anime számára a Netflix Japanon kicsit meghiúsulhat. A feliratok természetesen gyakoribbak, mint a szinkronizálás, de sok címnek sincs. Javasoljuk, hogy vegye igénybe a VPN ingyenes próbaverzióját vagy pénz-visszafizetési garanciáját, hogy feloldja a Netflix Japan feloldását, és ellenőrizze, hogy elérhető-e feliratok vagy szinkronizálás a megtekinteni kívánt műsorhoz.

Annak ellenére, hogy nem átfogó, az alábbiakban felsoroljuk a Netflix Japan anime-jét angol felirattal vagy szinkronizálással, az Aerial Biscuits szerint:

 • 5cm / másodperc
 • Szemrehányás
 • Gyerekek, akik üldözik az elveszített hangokat
 • Devilman Crybaby
 • Durarara!
 • Teljes Fém Alkimista Testvériség
 • Ghost in the Shell Innocence
 • Gunslinger lányok
 • Kill la Kill
 • Kis boszorkány akadémia
 • Magi: Sinbad kalandjai
 • Mushishi
 • Kard művészet online
 • A szavak kertje
 • A szabálytalanság a mágikus középiskolában
 • Tokyo Ghoul
 • Violet Evergarden
 • Egy távoli csillag hangjai
 • Wakfu

Még mindig látja a Netflix proxy hibát? Próbáld ezt:

Ha feliratkozott a fent ajánlott VPN-ek egyikére, de mégis látja a Netflix proxy hibát, amikor video stream-t próbál meg próbálni, próbálkozzon a következővel:

 1. Jelentkezzen ki minden Google-fiókból, beleértve a Chrome böngészőt. A Google gyorsítótárazza az Ön IP-címét, és felfedheti a valódi helyét a Netflix számára.
 2. Kapcsolja ki a GPS-t és az összes többi helyalapú szolgáltatást az eszközén és a böngészőjén. Ha a múltban engedélyt kapott a Netflix számára tartózkodási helyének használatára, akkor le kell tiltania az engedélyt a böngészőbeállításokban.
 3. Törölje böngészője cookie-jait, gyorsítótárát és a temp fájljait. Oktatóanyagokat kapott a gyorsítótár törléséhez és a sütik törléséhez az összes főbb operációs rendszer számára.
 4. Az IPv6 letiltása. Ez elsősorban a Windows 10 felhasználókra vonatkozik, de problémákat okozhat más operációs rendszerekben is. A Windows 10 rendszerben letilthatja az IPv6-ot a Wifi tulajdonságai között.
 5. Öblítse ki a DNS-gyorsítótárat. Windows rendszerben nyissa meg a Parancssor parancsot rendszergazdaként, és írja be az ipconfig / flushdns parancsot
 6. Változtassa meg az eszköz időzónáját annak az országnak az országában, amelyben megpróbálja nézni a Netflixet. Japán időzónája UTC + 9.
 7. Ha csatlakozik egy wifi-hálózathoz, és hozzáférhet az útválasztóhoz, nevezze át a wifi-hálózatot vagy az SSID-t. Adja hozzá a „_nomap” elemet a hálózati név végéhez, idézőjelek nélkül. Ezáltal a wifi-hálózat ki van kapcsolva a Google földrajzi helymeghatározási szolgáltatásaiból. Az internet-hozzáférés visszaszerzéséhez újra csatlakoznia kell a készüléket a frissített hálózathoz.
 8. Csatlakoztassa le és csatlakoztassa újra a kiszolgáló helyét, hogy megtudja, kaphat-e más IP-címet.

Lásd még:

 • Japán látogatást tervez? Itt áll a legjobb japán VPN-k.
 • Hogyan szerezzünk be egy japán IP-címet
 • Hogyan lehet bárhol nézni a Rakuten TV-t
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Adblock
detector