A Netflix előfizetők közel fele megosztja fiókja jelszavát

fél netflix-users-share-jelszavak-header

Manapság szinte mindenki arról beszél, hogy a kábel kábelt levágja a drága műholdas és kábelcsomagoktól, és áttér az előfizetésen alapuló szolgáltatásokra. Az intelligens TV-kkel, a streaming médiaeszközökkel, például az Apple TV-vel és az Amazon Fire TV Stick-vel, valamint a gyorsan futó internetes lehetőségeknek köszönhetően áthúzhatja a kábelt és továbbra is élvezheti a TV aranykorát saját feltételeivel.

Attól függően, hogy hány streaming szolgáltatást előfizet, a megtakarítás azonban nem mindig bőséges. Ha szeretné az alapokat (például a Netflix vagy a Hulu), élő sportokat (például az MLB.TV vagy az NFL hálózat), és tekintélyes csatorna (mint például a HBO MOST), a havi kábelvágó fül összeadódhat.

Vagyis ezek a streaming szolgáltatások összeadódhatnak, ha Ön fizet érte. Ha „kölcsönöz” egyet a szüleitől, megosztja egy másik szobatársával, és egyharmaddal felosztja a partnerét, akkor valószínűleg elég jó üzlethez vezet.

Tehát melyik streaming szolgáltatás a legnépszerűbb és melyik a leginkább megosztott? 1000 szalagot kérdeztünk, hogy megtudjuk, mennyire etikusnak gondolják a jelszavak megosztása a barátokkal és a családdal, ki inkább bűnös a közösségi bejelentkezésnél, és hányan érzik magukat nyomás alatt a személyes adataik megsemmisítése érdekében.. Olvassa tovább, hogy megnézze, mit fedeztünk fel.

Streaming vagy Stealing?

szolgáltatás népszerűsége-és sebesség-of-fiók megosztására

2023 végére az Egyesült Államokban becslések szerint 33 millió felnőtt hivatalosan „levágta a vezetéket”, és átment a kábel- és műholdas szolgáltatókról a streaming szolgáltatásokra. Ez közel 33 százalékos növekedést jelent 2023-hez képest.

Az alacsonyabb árak és a megnövekedett ellenőrzés eredményeként a streaming népszerű megoldásává vált a TV-ben és a filmekben. A rendelkezésre álló platformok közül egy szolgáltatás kiemelkedik: Netflix. Míg hozzávetőlegesen 3 millió előfizető még mindig felhasználja a Netflixet DVD-kölcsönzési kínálataira, világszerte további 130 millió ember használja a Netflixet streaming szolgáltatásához..

Noha a Netflix volt a legnépszerűbb szolgáltatás a megkérdezett szalagok között (csaknem 86 százalék), ez nem volt a legelterjedtebb. Ezt a megkülönböztetést megőrizték az MLB.TV esetében, ahol a szolgáltatást igénybe vevő emberek közel 77% -a beismerte, hogy megosztott jelszóval adja meg vagy kapja meg hozzáférését.. A sport rajongók számára a kábel kilépése különösen nehéz lehet, és az MLB.TV viszonylag magas ára tovább emelkedik.

A rendszeresen megosztott streaming platformok között szerepelt a HBO NOW (64%), a CBS All Access (55%) és a Starz (55%). A zene streaming szolgáltatásait, beleértve a Spotify-t (22%) és a Pandora-t (13,5%), a legkevésbé valószínűleg osztják meg a felhasználók között.

  NordVPN vs Netflix: Ez a VPN működik együtt a Netflix-rel?

Etikailag kompromittált?

etikai-of-megosztási-streaming-szolgáltatások

A Netflix jelszó megosztása nem csupán 500 millió dollár bevételt jelent a társaságnak évente - technikailag jogellenes.

Természetesen a passworhttps jogszerűsége: //www.thesimpledollar.com/is-it-ok-to-share-your-netflix-account-the-lowdown-on-log-in-sharing-at-nine-popular- a szolgáltatások / d megosztás szintén rendkívül technikai jellegű, megnehezíti a végrehajtást és könnyű figyelmen kívül hagyni. Minden korosztályban a többség tisztában volt streaming platformjainak megosztási politikájával. Amint azt észleltük, sokan kényelmesek voltak megsérteni őket.

A Zer Zers több mint három és öt évezredeiben több mint három egyetértett abban, hogy etikus volt a nem fizető fogyasztók számára hozzáférést biztosítani a közvetített tartalomhoz.. Szinte annyi hasonlónak érezte a közvetített tartalmakhoz való hozzáférést.

Az konszenzus kevésbé volt pozitív az idősebb generációk körében. A Xers Gen és a csecsemőboomorok csak 34 százaléka fontolóra vette a fizetett hozzáférés biztosítását az streaming szolgáltatásokhoz, és kevesebben érzik magukat kényelmesen.

Bűnös cselekedetek

hatás-of-megosztási-streaming-szolgáltatások

Ha a fizetett streaming-fiók megosztása megsérti a vállalat irányelveit, ki többet hibáztat, amikor ez megtörténik: az adó vagy a fogadó fél?

Lehet, hogy a válasz nem egyértelmű. Míg a Xers generáció és a baby boomok többsége egyetértett abban, hogy mindkét fél bűntudatban van, még akkor sem, ha nem voltak egyhangúak. Legalább a fogadó végén való tartás lehet a legkevésbé etikailag kompromisszumos helyzet.

Legfeljebb a csecsemők boomjának mindössze 10% -a azonosította a számlamegosztást kizárólag a szabályok megsértéséért felelős személyként. Ha valamelyik fél hibás volt, mind a négy generáció egyetértett abban, hogy a bejelentkezési adataikat kiállító személy hibás.

De csak azért, mert a szabályok azt mondják, hogy nem szabad megadni a jelszavát, még nem azt jelenti, hogy ha ezt megteszi, akkor te is megteszel rossz, legalábbis néhány szerint nem. A Zers tábornok közel 49% -a és az évezredek 33% -a azt állította, hogy egyik fél sem bűnös, amikor a számlainformációk kezet cseréltek. A fiatalabb generációk is a legkevésbé valószínűsítik, hogy a fiókmegosztás a streaming szolgáltatásokat kínáló vállalatokat sérti, és még inkább úgy gondolják, hogy a fiókmegosztás nem árt a tartalom alkotóinak..

  A legjobb VPN-k az AT&T számára: A top 6 a gyors, privát böngészéshez és streaminghez

Ésszerű magyarázat

okok-for-megosztási-streaming-szolgáltatások

Igen, a streaming jelszó megosztása szövetségi bűncselekmény. A legtöbb elemző azonban azt mondja, hogy ha ezt csinálod, nincs igazán aggódni.

Lehet, hogy ennek okán az 1. számú magyarázat az emberek számára a hitelesítő adatok kiadására egyszerű: egyszerű volt kedves. A szerpesztők több mint 62 százaléka szerint a fiókjaikhoz való hozzáférés megosztása barátságos gesztus volt. További 39 százalék osztotta meg számláját, mert a címzett eltérő szolgáltatást osztott meg velük, és 25 százalék talán véletlenül is tette - egyszer jelentkezett be, és a címzett folyamatosan használta a fiókot. Azok között, akik megosztották streaming szolgáltatásaikat másokkal, 5-ből kevesebb mint 1-nél rosszul érezte magát a jelszavak átadása.

Többnyire ugyanez volt a helyzet a fiókhoz való hozzáférést elfogadó emberekkel. Míg valaki más adataival bejelentkezők 38 százaléka nem akart fizetni a szolgáltatásért, 69 százalék azt mondta, hogy ezt tették, mert a számlatulajdonos engedélyt adott nekik. A válaszadók nagyjából 29 százaléka elismerte, hogy nem engedheti meg magának a kölcsönzött streaming szolgáltatást.

Távoli elérés

streaming-szolgáltatás-megosztási-szolgáltatások

Tehát milyen messzire utaznak ezek a gazember streaming fiókok? Zers tábornok valószínűleg minden más generációnál hozzáférést biztosított belépési adataihoz a háztartáson kívüli személyek számára. Összehasonlítva a csecsemőkorlátozottak mindössze 30, a X X generátorok 32 százalékával és az évezredek 48 százalékával, a Gen Zers közel 56 százaléka elismerte, hogy streaming-hozzáférését megosztja háztartásán kívüli emberekkel..

A legtöbb esetben jelentős mások és barátok részesültek nagylelkűségükből. Számos ember, aki hozzáférést biztosít az ingyenes streaminghez, kevésbé volt valószínű, hogy ugyanolyan jóindulatú a családtagjaikkal, köztük a szülőkkel (50%), a testvérekkel (44%) és a gyermekekkel (15%)..

Míg a Zers Gener közel 59% -a bevallotta, hogy valaki másnak a háztartásán kívüli fiókjához fér hozzá, addig Xers Gen mindössze 21% -a és a baby boom 19% -a mondta ugyanezt.

Fogyasztói tartalom generációnként

elsődleges rendeltetésű-of-streaming-szolgáltatások

A streaming nem csupán a „Stranger Things” legújabb szezonjának figyelése.

2016-ban a streaming exkluzivitás virágzott a zeneiparban. Az olyan konkurens platformok bevezetésével, mint a Tidal és az Apple Music, a Pandora és a Spotify ipari titánok, egyes nagynevű művészek elkezdték licencezni zenéjukat kizárólag egy vagy másik szolgáltatásra. Még a Netflix sem elégedett azzal, hogy kizárólag TV-tartalmáról ismert (bármennyire jól átnézve), és továbbra is elismert filmes produkciós társaságként keres.

  Az I2P végső útmutatója, és hogyan kell telepíteni és használni

A Gen Zers csaknem 27 százaléka a streaming szolgáltatásokat kritikusnak találta a zenéhez való hozzáférés szempontjából, jobban, mint bármely más generációnál. Ezzel szemben a televíziós streaming gyakoribb volt az évezredek között, mint az idősebb vagy fiatalabb generációk.

Míg a Gen Xers nagyjából 39 százaléka és a baby boomrek 28% -a streaming szolgáltatásokat használt a TV-hez való hozzáféréshez, még sokan (beleértve a baby boomrek 61% -át is) olyan programokat használtak, mint a Netflix és a Hulu, a teljes hosszúságú film tartalmukhoz.

Jobb streaming megoldás

Ha olyan népszerű műsorokat szeretne megnézni, mint a „The Handmaid’s Tale” vagy a “The Crown”, akkor nem fogja tudni elkerülni sem a Hulu, sem a Netflix bejelentkezési adatainak fizetése vagy kölcsönvétele. Akárcsak olyan népszerű, mint a streaming, a tévétől és a filmektől kezdve a zenéig és a sportig, még mindig sok a megosztás. Általánosabban az MLB.TV-vel és a HBO-val, MOST, mint bármely más platformon, sokan vagy osztják meg, vagy megkapják a hozzáférést ezekhez a programokhoz.

A Netflix történetében a legmagasabb, 2023-ben jelentkező áremelkedéssel kell gondolni, hogyan lehetne a legtöbbet kiaknázni fiókjából, és kifizetni a legkevésbé érte. A Netflix árak országonként változnak, és a regionális Netflix könyvtár méretétől függően előfordulhat, hogy nyers üzletet fog kapni. A jó hír az, hogy a Netflixet egy VPN-en keresztül nézheti meg, hogy hozzáférjen más országok könyvtárainak, feltéve, hogy tudja, mely VPN-eket használja. A Comparitech több ezer órányi mélyreható kutatást naplózott, hogy segítsen VPN-t választani és feloldja a földrajzilag zárolt tartalmakat a világ minden tájáról.. Látogasson el hozzánk online a Comparitech ma többet megtudni!

Módszertan

1000 ember válaszát gyűjtöttük, akik valamilyen formában online tartalmat közvetítenek az Amazon Mechanical Turk oldalán. A résztvevők ötvennégy százaléka nő volt, 45 százaléka férfi és 1 százaléka nem-bináris. A résztvevők életkora 18 és 84 év között volt, átlagban 36 és szórása 11,3. Azokat a résztvevőket, akik a felmérés időpontjában még nem használtak előfizetési streaming szolgáltatást, kizártuk. Statisztikai tesztet nem végeztek, tehát a fentiekben felsorolt ​​állítások önmagában csak eszközökön alapulnak.

források

 • https://www.bostonglobe.com/business/2023/08/27/how-cut-cable-cord-and-still-able-watch/IGS0OE2FVR54N16zpEULBI/story.html
 • https://www.usatoday.com/story/tech/2023/08/31/cutting-cord-may-not-save-you-money-but-way-better-tv-experience/1149581002/
 • https://www.bankrate.com/personal-finance/smart-money/cost-of-cable-tv-vs-internet-streaming/
 • https://www.indiewire.com/2023/08/netflix-dvd-subscribers-three-million-1202397787/
 • https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2023/01/09/cord-cutting-i-pulled-the-plug-and-kept-my-live-sports-heres-how/ ? utm_term = .cf6c62ccb5ee
 • https://tvanswerman.com/2023/01/14/mlb-tv-no-price-increase-for-2023/
 • https://www.theverge.com/2016/12/23/14047090/music-exclusives-apple-music-vs-tidal-2016
 • https://www.theringer.com/movies/2023/11/9/18078702/netflix-outlaw-king-roma-ballad-of-buster-scruggs-22-july-prestige-films-oscars
 • https://www.marketwatch.com/story/sharing-netflix-and-hbo-passwords-is-now-a-federal-crime-but-heres-why-not-to-worry-2016-07-12

Méltányos felhasználási nyilatkozat

A történet megosztása nem szövetségi bűncselekmény, és akkor sem kell megkérdeznie a barátodtól a bejelentkezési információkat. Üdvözöljük a kutatás és a hozzá kapcsolódó grafikák minden nem kereskedelmi célú felhasználását, a cikkbe mutató link felvételével..

About the author

Comments

 1. Magyar:

  Az elmúlt években egyre többen váltanak a kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásokról az előfizetéses streaming szolgáltatásokra. Az okok között szerepelnek az intelligens TV-k, a streaming médiaeszközök, mint az Apple TV és az Amazon Fire TV Stick, valamint a gyors internetkapcsolatok. Azonban, ha több streaming szolgáltatásra is előfizetünk, akkor a megtakarítás nem mindig jelentős. Ha az alapokon túl, mint a Netflix vagy a Hulu, élő sportközvetítésekre és prémium csatornákra is vágyunk, akkor a havi költségek összeadódhatnak. Azonban, ha megosztjuk a szolgáltatásokat a családtagjainkkal vagy barátainkkal, akkor az üzlet már jobban megéri. Azonban, hogy melyik streaming szolgáltatás a legnépszerűbb és a leginkább megosztott, azt egy felmérésből tudhatjuk meg. A Netflix a legnépszerűbb, de az MLB.TV a leginkább megosztott szolgáltatás.

  Azonban, a jelszavak megosztása technikailag jogellenes, és bár sokan tisztában vannak a streaming szolgáltatások megosztási politikájával, sokan mégis megsértik azokat. Az idősebb generációk körében kevésbé elfogadott az etikus megosztás, míg a fiatalabbak számára ez már természetesnek tűnik. Az előfizetéses streaming szolgáltatások egyre népszerűbbek, de fontos, hogy tisztában legyünk a megosztási politikával és az etikus használattal.

Comments are closed.