A NordVPN ingyenes próbaverziója (tesztelt: 2020. január)

Az NordVPN honlapjának képernyőképe

Frissítettük ezt az ingyenes próbaverziót, és megerősíthetjük, hogy 2020 januárjában sikeresen tesztelték.

NordVPN az egyik legjobban fizetett VPN a piacon, 59 országban több mint 5000 szerver hatalmas hálózatát kínálja. A kezdőbarát alkalmazásokról és böngészőbővítményekről, valamint az erős biztonságról és a szigorú bejelentkezési tilalmakra vonatkozó politikájáról ismert. Mindezek ellenére lehet, hogy nem lesz hajlandó elkötelezni magát egy olyan szolgáltatás mellett, amelyet még soha nem próbáltál ki.

Bár néhány VPN ingyenes próbaverziót kínál, amelyben Önnek nem kell előleget fizetnie, az ilyen ajánlatok egyre ritkábbak. Ehelyett a NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. A különbség az, hogy miközben előleget kell fizetnie, teljes visszatérítést kaphat, amíg a 30 napos időszakon belül lemond. Ez lényegében teszi A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciája egy hónapos ingyenes próbaverzió.

Itt megmagyarázzuk, hogyan regisztrálhat a NordVPN-re és törölheti fiókját, mielőtt az ingyenes próbaidőszak lejár.

Hogyan csapkodhatunk le a NordVPN pénz-visszafizetési garanciájáról?

A NordVPN pénz-visszafizetési garanciájának feltörése gyorsabb és könnyebb, mint gondolnád, ez kockázatmentes. Fontos, hogy ne felejtsd el felmondni az előfizetést, mielőtt a 30 nap lejár. Itt van, amit lépésről lépésre kell tennie:

Ahhoz, hogy megkapja a NordVPN 30 napos ingyenes próbaverzióját, előfizetnie kell a NordVPN-re.

A NordVPN ingyenes próbaverziójának használatához a következőképpen járhat el:

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyet és kattintson az OK gombra Szerezd meg a NordVPN-t. Ezt másképp lehet megfogalmazni (például „80% megtakarítás most”), ha van aktív speciális ajánlat).Az NordVPN honlapjának képernyőképe
 2. Válasszon egy tervet. Választhat egy hónapos, egyéves, kétéves vagy hároméves tervvel. Ne felejtse el, hogy a lejárat előtti teljes összeget felszámítják. Miközben visszavonja és teljes visszatérítést kap, akkor inkább az egyhavi tervet választja a legkisebb kezdeti befizetéshez. Ha végül úgy dönt, hogy előfizet a NordVPN-re, akkor érdemes megfontolnia egy hosszabb távú tervet, mivel ezek havonta sokkal olcsóbbak..Az NordVPN tervei
 3. Hozd létre fiókodat. Ehhez be kell írnia az e-mail címét és a fizetési módot. A NordVPN számos fizetési módot elfogad, beleértve az összes főbb hitelkártyát, az Amazon Pay, az Apple Pay, a Google Pay, a Sofort, az Alipay, az UnionPay és a kripto pénznemeket. Valami alatt Folytatni gomb azt mondja: „100% -ban 30 napos pénz-visszatérítési garanciánk támogatja.” Ez a pénz-visszatérítési garancia minden fizetési módra vonatkozik..Az NordVPN fiókot hoz létre
 4. Miután befejezte a fizetési részleteket, e-mailt fog kapni, amelyben megerősíti a fiókja adatait. Kattintson a „Állítsa be a jelszót és aktiválja a fiókotgomb.A NordVPN fiók aktiválása
 5. Hozzon létre egy jelszót NordVPN fiókjához, és kattintson az OK gombra Jelszó módosítása.A NordVPN ingyenes próbaverziójának jelszava
 6. Most letöltheti a NordVPN készüléket. A megjelenített verziónak meg kell egyeznie a használt böngésző eszköz verziójával. A NordVPN alkalmazás megnyitásakor a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be.

NordVPN ingyenes próbaverzió letöltési alkalmazás

 1. Minden készen állsz Most már 30 napos ingyenes szolgáltatás igénybe vehető korlátozás nélkül. Ne feledje, hogy a 30 napos pénz-visszafizetési garancia pontosan 30 napig tart. Például, ha feliratkozik február 1-jén 12 órakor, akkor február 31-én 12:00 óráig kell igényelnie a visszatérítést..

Hogyan lehet lemondni az ingyenes NordVPN próbaverziót?

Ha úgy dönt, hogy a NordVPN nem az Ön számára, akkor könnyen lemondhatja és teljes visszatérítést kérhet. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyet. Kattintson Az én fiókom és adja meg bejelentkezési adatait, ha még nem jelentkezett be.
 2.  Alatt Saját szolgáltatások, kattintson a három pontra a Változási terv gomb. Ezután kattintson a gombra Törölje az automatikus fizetéseket.Az NordVPN törli az automatikus fizetéseket
 3. Ezután fel kell kérni Erősítse meg a lemondást. Látni fogja azt az opciót is, amely megtartja az automatikus kifizetéseket arra az esetre, ha meggondolta magát.
 4. Az automatikus fizetés törölve lett! Most azt is látni fogod, hogy a VPN-terv szerint hamarosan lejár.Az NordVPN törli az automatikus fizetéseket
 5. Ezután kapcsolatba kell lépnie a NordVPN ügyfélszolgálatával fiókjának megszüntetése és a visszatérítés igénylése érdekében. Ehhez kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található beszéd buborék ikonra.
 6. A visszatérítési kérelmet e-mailben vagy élő csevegés útján teheti meg. Alapvető információkat kérnek tőle, beleértve a fizetési módot, a terv típusát, a befizetett összeget és a fizetés dátumát. Ezután megkapja a visszavonás megerősítését és a visszatérítést. Vegye figyelembe, hogy néhány napot igénybe vehet a visszatérítés feldolgozása és a pénzeszközök visszatérítése Önnek.

VPN pénz-visszatérítési garanciák

A NordVPN pénz-visszafizetési garanciája nagyszerű módja annak, hogy ingyenesen kipróbáljon egy minőségi VPN-t akár 30 napig. Valójában néhány népszerű VPN még hosszabb pénz-visszafizetési garanciát kínál. Például a CyberGhost pénzvisszafizetési garanciája 45 nap. Sajnos néhány VPN nem olyan megbízható, amikor a saját pénz-visszatérítési garanciáikat tiszteletben tartják, és az ügyfelek csalására és az első befizetés megőrzésére használják..

A VPN pénz-visszafizetési garanciáival kapcsolatban felmerült egyik probléma az, hogy a szóban forgó szolgáltatóval nehéz kapcsolatba lépni. Lehet, hogy nehéz megtalálni a kapcsolattartási információkat, vagy egyszerűen nincs válasz az e-mailekre. A NordVPN pénz-visszafizetési garanciájával nem kell ezzel aggódnia, mivel az élő chat-támogatást kínál, amelyet könnyű megtalálni. Lehetőség van e-mailek küldésére is, és tapasztalatunk szerint a NordVPN nagyon gyorsan válaszol.

A VPN pénz-visszafizetési garanciáinak további problémája az, hogy ezek tartalmaznak valamilyen feltételt, amelyet a kisbetűs rejtőzik. Például egy VPN-szolgáltató kijelentheti, hogy egy adott fizetési módra a garancia nem vonatkozik. Lehetséges, hogy korlátozott is az erőforrások, amelyeket az ingyenes próbaidőszak alatt felhasználhatunk a garancia érvényességéhez. Ezzel szemben a NordVPN pénz-visszafizetési garanciája átlátható, rejtett meglepetések nélkül.

VPN ingyenes próbaverziók

Bár a pénz-visszafizetési garancia előleget kell fizetnie, az ingyenes próbaverzió nem jár. Mint ilyen, az ingyenes próbaverzió sokkal vonzóbbnak tűnhet, mint a pénz-visszafizetési garancia. Fontos azonban tudni, hogy az ingyenes kísérleteknek számos hátránya van, amelyeket szintén érdemes megfontolni.

Az ingyenes próbaverzió egyik fő problémája az, hogy általában csak néhány napig tart. Ez kevés időt hagy a szóban forgó szolgáltatás valódi tesztelésére. A pénz-visszatérítési garanciák általában 30 napig működnek, ami azt jelenti, hogy rengeteg ideje van a kiszolgálók kipróbálására különböző nappali időpontokban, valamint a különféle funkciókkal.

Ezenkívül az ingyenes kipróbálások általában nagyon korlátozottak, csak a legalapvetőbb VPN funkciókat kínálják. Például kevesebb kiszolgálóval és sávszélesség-korlátozással is találkozhat. A NordVPN pénz-visszafizetési garanciája korlátlan hozzáférést biztosít az összes szolgáltatáshoz, segítve tájékozottabb döntéshozatalát.

Lásd még:

 • Ingyenes próba VPN-k
 • ExpressVPN ingyenes próbaverzió
 • NordVPN vs ExpressVPN
 • NordVPN kupon
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 45

Adblock
detector