A Phoenix kiegészítő nem működik? Próbálja ki ezeket a Kodi Phoenix alternatívákat

A rendkívül népszerű Kodi „Phoenix” kiegészítőt jogi kihívást követően állították le. Ami az iróniát illeti, ez elég nagy dolog, mivel sok felhasználót anélkül hagy meg, hogy hozzáférjen streaming tartalmához. Sok felhasználó fordult a Phoenixhez illegális streaming lehetőségek miatt, amelyek igény szerint tartalmat és élő TV-t tartalmaztak.

A Phoenix-en kívül más lehetőségek is vannak, amelyek ugyanolyan típusú tartalmat kínálnak legálisan és ingyenesen. 

Néhány látott Phoenix-alternatíva a hivatalos és a nem hivatalos kiegészítők között változhat. Itt kizárólag a hivatalos alternatívákra koncentrálunk, amelyek jogi tartalmat kínálnak. Röviden ismertettük néhány nem hivatalos kiegészítőt is, amelyeket másutt felsorolhat.

A Kodi kiegészítők biztonságos használata

Mint mindig, a Kodi használatakor emlékeztetnünk kell arra, hogy használjon virtuális magánhálózatot (VPN). A VPN és a Kodi használata számos előnnyel jár, különös tekintettel az Ön személyes adatvédelmére és biztonságára.

A VPN a streaming-tevékenységet magántulajdonban tartja, és megakadályozza, hogy minden túlságosan nagy Internet szolgáltató fojtsa le a sávszélességet. Ezen felül, amikor valamilyen tartalomhoz próbál hozzáférni, akkor földrajzi tartalom blokkolását is elérheti, amely megakadályozza az ingyenes streaming-t. A VPN megkerüli ezeket a blokkokat, ha engedi, hogy csatlakozzon a választott országbeli szerverhez.

Talán a leginkább zavaró, az összes Kodi-kiegészítő hajlamos az eltérítésre, és a Kodi-felhasználók kémkedésére használják őket. A középtávú eltérítés használatával a hackerek láthatják, amit közvetítesz, és akár kémkedhetnek a merevlemezen. A legtöbb Kodi-kiegészítőt olyan webhelyeken tartják, amelyek nem rendelkeznek erős SSL-védelemmel, így könnyen kiszolgáltathatóvá válnak.

Személyesen ajánljuk az IPVanish alkalmazást, amely nem tárolja a forgalom naplóit, és nincs nagy hatással az internet sebességére. IPVálassza a VPN-szolgáltatások legtöbb szerverét, így könnyedén elérheti kedvenc patakjait. A szolgáltatás tartalmaz erős titkosítást a kémkedés megakadályozása érdekében, mind az internetszolgáltató, mind a Kodi kiegészítők által elvégzett eltérések esetén..

Olvasó üzlet: Takarítson meg 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

A Phoenix hivatalos alternatívái filmekhez és TV-műsorokhoz

BBC iPlayer

A brit lakosok örömmel hallják, hogy a BBC iPlayer kiváló minőségű Kodi kiegészítővel érhető el. Mindaddig, amíg televíziós engedélyed van, szabadon hozzáférhet a BBC-n keresztül elérhető TV és filmekhez. Bárki, aki élvezte az iPod lejátszót a BBC webhelyén, tudja, mennyi tartalom érhető el. A könyvtár egyszerűen hatalmas.

A televíziós engedélyednek akkor is jónak kell lennie, ha külföldön tartózkodsz és utazol, bár a tartalom eléréséhez VPN-t kell használnia, mivel a BBC földrajzi tartalma le van zárva..

Crunchyroll / Funimation


főnix alternatívák
Az anime rajongók évek óta legálisan nézik kedvenc műsoraikat két oldalon: Crunchyroll vagy Funimation. Mindkét oldal hasonló, de eltérő tartalmat kínál, változó mennyiségű előfizetővel és másolattal.

Noha mindkét oldal fizetős tagságot kínál, anime nagy részét ingyenesen meg lehet nézni, és mint ilyen, vannak Kodi kiegészítők, amelyek ezt lehetővé teszik a házimozi beállításával. Míg az eredetileg az ezeken a weboldalakon elérhető Kodi kiegészítőket harmadik felek készítették, addig mindkét oldal saját elsődleges fél által létrehozott kiegészítőket biztosít, amelyek jól mutatják kiegészítőik minőségét.. 

Mindkét webhelyen a webes lejátszókról ismert, hogy temperamentumosak, gyakran lagikusak vagy csak laposan hajlandóak megismételni a videó lejátszását, de a Kodi kiegészítők szépen megoldják ezeket a problémákat, sőt lehetővé teszik a távirányító használatát is..

Az ingyenes felhasználók a szokásos felbontású és a régebbi epizódokra korlátozódnak, de az új epizódok csak néhány nappal a fizetett felhasználók Japánban történő megjelenése után kerülnek hozzáadásra, tehát ezek a kiegészítők a legjobbak, hogy naprakészek legyenek bármilyen a jelenlegi szezonban.

A Crunchyroll és a Funimation egyaránt telepíthető a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból.

Látod? A Phoenix vége nem a Kodi vége - még mindig rengeteg kiváló minőségű Phoenix alternatíva áll rendelkezésre. Megérintettünk néhány népszerűbbet itt, de mindig a következő nagy dologra keresünk. Mi az a go-to-video kiegészítő? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és megmutatjuk.

USTVNow

kodi_ustvnow_install

A népszerű USTVNow szolgáltatás az egyik Kodi kiegészítő, amely valójában „kötelező”. Az USTVNow mintegy 7 amerikai televíziós műsort kínál ingyenesen azzal a lehetőséggel, hogy ezt több mint 20 csatornára bővítse havonta 19 dollárért. Ezek a fizetős csatornák tartalmaznak néhány olyan népszerű lehetőséget, mint például az AMC és az ESPN, amelyeket sok felhasználó a Phoenixhez fordult. 

Hosszabb útmutatót nyújtunk az USTVNow használatának megkezdéséhez, amelyet elég könnyedén letölthet és telepíthet a Kodi-ra. Kattintson ide az USTVNow telepítési útmutatónk eléréséhez.

A Phoenix hivatalos alternatívái filmekhez és TV-műsorokhoz

BBC iplayer

A következő kiegészítők felsorolhatók más helyeken is, mint a Phoenix alternatívái. Ezek a kiegészítők azonban nem hivatalosak, és csak kalóz streameket biztosítanak a különböző tartalmakhoz. Az alábbiakban kifejtettük, hogy ezek a kiegészítők kissé megmutatják, hogyan működnek, és miért kellene elkerülni őket.

Kivonulás

Phoenix alternatívák

Mi az? Az Exodus az egyik legismertebb kiegészítő, és jó okból. Hozzáférést kínál televíziós műsorok és filmek hatalmas választékához, amelyek közül sok HD formátumban is elérhető. Az Exodusnak azonban van egy bizonyos hírhedtsége, mivel hozzáférhetõ mennyiségû kalóz tartalomhoz fér hozzá. Valójában annak, amit az Exodus-ban talál, kalóz.

Miért kellene elkerülni?? Noha az Exodusban létezik némi jogi közvetítés, ez elsősorban a nem szerzői jogvédelem alatt álló, köztulajdonban lévő filmekre korlátozódik, mint például az 1940-es Cary Grant film, a Girl Girl Friday. A legtöbb egyéb tartalmat kalózkodik, és törvényes jogok nélkül továbbítják. Amiatt, abból az okból, nem javasoljuk az Exodust legitim Phoenix-csereként, és nem támogatjuk a továbbfejlesztést ezen a kiegészítőn keresztül.

Elízium
kodi-Elysium

Mi az? Az Elysium (korábban Zen néven ismert) egy másik film- és TV-kiegészítő. Úgy működik, hogy az interneten különböző helyekről származó forrásokat lekaparja, és a könnyebb hozzáférés érdekében kategorizálja azokat. Ennek a tartalomnak a nagy részét kalózkodik, és törvényes jogok nélkül kínálják fel. Az Elysium lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a forrásokat prioritás szerint szűrjék, ami megkönnyíti a felhasználókat a kalóz tartalmakhoz való hozzáférésben.

Miért kellene elkerülni?? Néhány köztulajdonban lévő film kivételével az Elysium csak kalóz patakokat kínál. Növekvő népszerűsége ellenére, nem javasoljuk az Elysium tartalom streamingjét. Még a köztulajdonban levő filmek streamingje az Elysium segítségével elősegíti egy olyan szolgáltatás támogatását, amely elsősorban kalóz adatfolyamokat biztosít.

Növekvő árapályok
isingtides screenshot

Mi az? A Rising Tides mindent lefed a lóversenytől a vegyes harcművészetekig. Több mint kétszáz élő sportcsatorna található itt, bár ezek a csatornák kalóz patakok. Különösen aggodalomra ad okot, hogy a Rising Tides a sportra összpontosít. Különösen a sportáramlások általában erősen szerzői jogvédelem alatt állnak, így a Rising Tides-en keresztül történő sportáramlások nagyon megkérdőjelezhetők.

Miért kellene elkerülni?? Az ingyenes streamingről a legtöbb esetben a streameket kalózkodik. A Rising Tide esetében szinte biztosan ez a helyzet. Nem javasoljuk a Rising Tides használatát, mivel ez a kiegészítő pusztán arra szól, hogy ingyenes, mégis teljesen kalóz patakokat biztosítson a Kodi felhasználók számára..

Lásd még: A legjobb Kodi Movie kiegészítők.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 72

Adblock
detector