A Psiphon cenzúra-kijátszás eszközének használata

A Psiphon olyan eszköz, amelynek célja az internetes cenzúra legyőzése. Eredetileg XP Psiphon néven emlegette, amikor egy Windows asztali vagy Android készüléket csatlakoztat a Psiphon cenzúra-kijátszási hálózatához, kifejezetten az internetes cenzúraellenes intézkedések megkerülése céljából. Célja, hogy segítse az Internet ellenségének tekinthető országok polgárait annak biztosítása érdekében, hogy a teljes internet elérhető legyen, de a Psiphon bárhol használható, ahol korlátozott az internet-hozzáférés.

Egy szó a Psiphonról és a magánéletről

A megfelelő elvárások megfogalmazásához Psiphon adatvédelmi politikájának legfontosabb eleme a következő:

A Psiphon nem növeli az online adatvédelmet, ezért nem szabad azt online biztonsági eszközként figyelembe venni vagy felhasználni.

Pontosabban: Psiphon:

 • Hirdetéseket használ (injektál) a cookie-kat és webjelzőket használó szolgáltatás támogatására
 • Időnként további felhasználási adatokat rögzít, amelyeket az adatvédelmi közleményben tesznek közzé
 • Megosztja a hozzáférési adatokat partnereivel, így láthatják webhelyeik látogatásának gyakoriságát és honnan
 • Maga az összes Psiphon-kiszolgálót futtatja, bár a kód nyílt forráskódú és elérhető a GitHub-on

Ha ezek a hátrányok nem fogadhatók el Önnek, akkor sokkal értelmesebb egy jól fizetett VPN-szolgáltatást vagy TOR-ot választani. Ha azt akarja, hogy mind a magánélet, mind pedig az anonimitás, kombinálja mindkettőt.

Összefüggő: Mi a legjobb VPN a Tor számára, és hogyan lehet ezeket kombinálni.

Áttekintés

Érthető a hajlandóság a VPN-ek és a Psiphon azonos technológiának címkézésére. Különböző céljaik vannak. VPN használatakor a használat általában nem rejtett, hanem az, amit csinál. Van olyan obfuzációs technika, amely használható, mint például az Obfsproxy, vagy akár csak az, hogy az OpenVPN szervert a 443-as portra helyezzük, és egy nagy utat elrejtünk a normál HTTPS-forgalomban. De nem mindig működik. Még a TOR böngészőt is könnyen felismerheti az internetszolgáltatók, és felhívhatja a nem kívánt figyelmet.

A Psiphon fő célja az, hogy elrejtse azt a tényt, hogy egyáltalán használják. Az internetet cenzúrázni kívánó kormányok vagy más szervezetek megpróbálják felfedezni az olyan kijátszási módszereket, mint a VPN-k és a proxyk, amit Psiphon igyekszik elkerülni..

A Psiphon kliensek jelenleg elérhetőek a Windows és az Android számára, és különféle közlekedési protokollokkal kapcsolódnak a Psiphon hálózathoz. Megkérdeztem a Psiphon emberektől, hogy működött a protokoll kiválasztása, és megkaptam a következő választ:

Mind az Android, mind a Windows ügyfelek automatikusan kiválasztják a Psiphon szerverhez való csatlakozáshoz használt legjobb szállítási protokollt. Az SSH egy a sok protokoll közül, amelyeket az ügyfél használhat. Nincs elérhető felhasználói beállítás az adott átviteli protokoll kiválasztásához.

Amikor további információt kértek, a Psiphon csoport kissé részletesebben kifejtette:

A VPN üzemmód kivételével a Psiphon mindig az SSH-t használja az alapjául szolgáló átviteli protokollként. Különböző obfuszkációs technikák vannak rétegezve a standard SSH protokoll tetején. Az ügyfél megpróbál csatlakozni az összes elérhető módszerrel, és kiválasztja a leggyorsabb sikeres kapcsolatot.

Régebbi dokumentumok alapján gyanítom, hogy legalább SSH + -ot (SSH plusz obfuzációs réteg) használnak, amely segít megvédeni a protokoll ujjlenyomatát..

Hogyan szerezhetem meg Pififont

A Psiphon eredetileg a Windows XP-hez készült, így sok helyen látni fogják, hogy „xp psiphon” -nak hívják. Később kiterjesztette az Androidra és a Windows újabb verzióira.

A cikk verzióját a következő verziók használják, számomra nem világos, miért különbözik a Windows és az Android verzió neve:

Android

 • Psiphon Pro
 • kliens verziója 146

ablakok

 • 3. zsifon
 • kliens 117-es verziója

Kétféle módon kaphatja meg a Psiphon klienst. Látogasson el a Psiphon webhelyre, vagy küldjön e-mailt a [email protected] címre. Nem tudtam válaszolni a [email protected] webhelyről, de a Psiphon támogatás megerősítette, hogy úgy működik, hogy valószínűleg valami sajátos volt nekem.

A Psiphon Windows kliens

Annak érdekében, hogy a Psiphon a lehető legszélesebb közönség számára elérhető legyen, nincs telepítési folyamat. Az egyetlen fájl letöltése egy Windows futtatható fájl, amely Windows XP, Vista, 7 és 8 rendszeren fut.

A Windows kliens telepítése

Az alkalmazás jellegére tekintettel ésszerű, hogy az ellenkező felek megpróbálják eljuttatni a Psiphon kliens kompromittált változatát. Ennek elkerülése érdekében a Psiphon csapata fenntartja az SHA-1 kivonatok listáját, amelyek felhasználhatók annak ellenőrzésére, hogy a letöltött Psiphon kliens érvényes-e.

Az SHA-1 évek óta nem tekinthető biztonságos kriptográfiai megoldásnak a jól finanszírozott ellenfelek ellen, de továbbra is érvényes adatkonzisztencia-ellenőrzésként annak biztosítása érdekében, hogy az Ön fájlját nem hamisították-e meg..

Keresse meg a Psiphon webhelyet a http://www.psiphon.ca címen, és kattintson a Letöltés gombra.

A psiphon honlapja
Válassza a Windows lehetőséget.

A Psiphon letöltési lehetőségei

Az SHA-1 kivonatot az itt található utasítások segítségével ellenőrizheti. Ne feledje, hogy az ügyfél különféle verziói eltérő hash-okkal rendelkeznek, ezért ügyeljen arra, hogy a megfelelőt nézi.

A Windows kliens futtatása

Miután elégedett vagy a fájllal, egyszerűen kattintson duplán annak elindításához. A Pszifon azonnal csatlakozik.

Psiphon Windows csatlakoztatáshoz

Alapértelmezés szerint a Windows ügyfél csak böngésző módban csatlakozik, majd elindítja a Psiphon böngészőt, amikor egy Psiphon szponzor oldala van betöltve. Ez az üzemmód csak a Psiphon böngészőből származó forgalmat alagítja át a Psiphon hálózaton keresztül.

A Psiphon leválasztásához kattintson a Leválasztás gombra.

A Psiphon for Windows bontása

A fő beállításoldal az elérhető szakaszok áttekintését mutatja. Bármely szakasz kibontása feltárja a Psiphon kliens működésében végrehajtott változtatásokat.

A Windows kliens konfigurálása

Psiphon Windows beállításokhoz

Minimalizálja a rendszertálcára

Úgy tűnik, hogy erre nincs szüksége a saját beállítási oldalára. Alapértelmezés szerint az ügyfél a képernyőn marad, miután csatlakozik. Ha azt szeretné, hogy elkerülje az útját, és minimalizálja a rendszertálcára, akkor jelölje be az ablaktáblát.

Osztott alagút

Ez egy érdekes szolgáltatás. Psiphon megjegyzi, hogy még a leginkább cenzúrázott országokban sem az országon belüli helyszíneket nem cenzúrálják. Mivel általában lassabb az internet elérése a Psiphon segítségével, engedélyezheti ezt a funkciót a regionális forgalom felosztásához. Az otthoni ország számára szánt forgalom nem megy keresztül a Psiphonon, hanem az alapértelmezett ISP-hálózaton halad át.

Letiltja az időtúllépéseket a lassú hálózatoknál

Mivel más országok Psiphon szervereihez kapcsolódik, és obfuzációs technológiákat használ, a kapcsolat lassú lehet. Ha a kapcsolat túl lassú, akkor a Psiphon kliens leválhat. Ennek a funkciónak a bekapcsolásával megakadályozható, hogy ez megtörténjen.

Psiphon szerver régió

Az alapértelmezett beállítás a leggyorsabb ország, amely összeköti Önt a legjobb szerverrel. Ez általában egy önmagához közeli ország. Ha inkább egy másik országhoz kíván csatlakozni, itt választhatja meg.

Kilenc különböző ország közül lehet választani, amelyek tisztességesen eloszlanak az egész világon:

 • Kanada
 • Németország
 • Spanyolország
 • Egyesült Királyság
 • India
 • Japán
 • Hollandia
 • Singapore
 • Egyesült Államok

Helyi proxy portok

A Psiphon automatikusan beállít egy HTTP proxyt, amely a legtöbb ember számára működni fog. Előfordulhat azonban, hogy nem minden alkalommal használja ugyanazt a portot. Előfordulhat, hogy a számítógépen vannak olyan alkalmazások, amelyekkel használni szeretné a Psiphon-ot, azaz a forgalmat egy adott porton keresztül kell továbbítania. Ebben a panelen beállíthatja.

Upstream proxy

Itt néhány oka van a beállításoknak. Ha a számítógépen konfigurált proxy van, akkor mondhatja meg a Psiphonnak, hogy használjon másik proxyt, vagy bejelölheti a Ne használja az upstream proxy-t jelölőnégyzetet, hogy utasítsa a Psiphon-ot, hogy egyáltalán ne használjon proxyt.

Szállítási mód

Ennek a beállításnak a használata VPN-nek kell lennie. A beállítás engedélyezése L2TP / IPSec VPN kapcsolatot indít a Psiphon szerverekkel. Ennek az az előnye, hogy a számítógép teljes forgalmát a Psiphonon keresztül az alagútba fogja helyezni, nem csak a webes forgalmat. A hátránya, hogy a VPN nyilvánvaló, így könnyen blokkolható.

Az IP szivárgás tesztjei azt mutatják, hogy a böngésző módban kiszivárog az Ön IP címe a webRTC észlelés révén, de nem VPN módban. Később található az Android képernyőképeket mind az Android részben.

A Psiphon Android kliens

Az Android kliens telepítése

A Google Play Áruház különböző alkalmazásokkal rendelkezik különböző országokban. Lehetséges, hogy a Psiphon alkalmazás nem érhető el az Ön országa Google Play verziójában. Ebben az esetben oldalra betölti az alkalmazást, ami azt jelenti, hogy az USB-n keresztül másolhatja eszközére, ahelyett, hogy a Play Áruházból telepítené..

A Psiphon webhely linkeket és QR-kódokat tartalmaz az alkalmazáshoz mind a Google Play Áruházban, mind az oldalbetöltési verzióban.

A Psiphon letöltési lehetőségei

Mivel az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítése Android-eszközére biztonsági kockázatot jelent, ezt a lehetőséget külön be kell engedélyeznie. Az Android minden verziója kissé különbözik, de ez a lehetőség valahol a biztonsági beállításokban található.

Az Android 6.0.1-es Samsung S6 esetén a Beállítások -> Képernyő lezárása és biztonság -> Ismeretlen források beállítása.

Az Android lehetővé teszi az oldalsó betöltést

Ha meg szeretné tudni, hogy a Psiphon kliens elérhető-e az Ön országa Google Play áruházában, egyszerűen keresse meg. Vegye figyelembe, hogy vannak más hasonló elnevezésű alkalmazások, amelyek nem az, amit szeretnének. Győződjön meg arról, hogy a telepített alkalmazás a Psiphon Inc. fejlesztőjétől származik.

A Psiphon letöltése az App Store-ból

Az Android kliens futtatása

Miután az alkalmazás telepítve van, koppintson rá az indításához. Az első dolog, amit észrevettem, hogy nagyon összehangolt erőfeszítések vannak a pénzzel az alkalmazás segítségével. Sok a hirdetés, és számos lehetőség van a nagyobb sebesség megvásárlására is. Az Android alkalmazás ingyenes verziója másodpercenként 2 MB-ra korlátozódik, amely az interneten való szörfözéshez használható, de valószínűleg nem elég a videó, a játék online közvetítéséhez vagy a nagy fájlok letöltéséhez.

Psiphon Android főképernyőjén

Ezek a hirdetések segítik a szerverek üzemeltetésének költségeinek fedezését.

Kattintson a Frissítés most! gomb sokféle lehetőséget nyit meg, hogy nagyobb sebességet vásároljon.

Psiphon Android előfizetési lehetőségekhez

A csatlakozáshoz érintse meg a Start gombot, és elindul egy böngésző. Az elindított böngésző alkalmazás attól függ, hogyan kapcsolódott a Psiphonhoz. Ha az Alagút teljes eszköz opciót választotta, amelyet alább ír le, akkor elindul az alapértelmezett böngésző. Ha kikapcsolta ezt az opciót, akkor ehelyett a beépített Psiphon böngésző indul.

Psiphon Android főképernyőjén

Ennek a különbségnek az oka, hogy a Psiphon böngésző úgy van beállítva, hogy használja a Psiphon proxy alkalmazást, míg az alapértelmezett böngészője nem. Ezért csak akkor biztonságos az alapértelmezett böngésző használata, ha a teljes eszközt Psiphonon át alagútják át.

Az alkalmazás csatlakoztatásakor a Start gomb Stop gombra vált. A leválasztáshoz érintse meg a Stop gombot.

Psiphon Androidhoz csatlakoztatva

Az Android kliens konfigurálása

Koppintson a felső menü Beállítások elemére egy kis beállításkészlet betöltéséhez.

Pszifon az Android régió kiválasztása

Válassza ki a régiót

Ez a beállítás alapértelmezés szerint a Legjobb teljesítmény opciót választja, amely lehetővé teszi a Psiphon számára a leggyorsabb kapcsolat kiválasztását az Ön számára. Ezt azonban bármely ország kiválasztásával felülbírálhatja. Ez a beállítás függetlenül attól, hogy a Psiphon miként használja a kapcsolatot.

Az alagút egész eszköze (Android 4.0 vagy újabb verziót igényel)

Ennek a VPN használatának kell lennie. Ha ez le van tiltva, csak a Psiphon böngésző alagútja van a Psiphonon. Ennek az opciónak a bekapcsolásával bekapcsolhat egy olyan VPN-t, amely az összes forgalmat átjárja a Psiphon hálózaton keresztül.

Az Android árnyékoló menü lenyomásával a telefon tetejéről, amíg a Psiphon fut, megerősíti, hogy milyen üzemmódban van. Ha csak a böngésző használja a Psiphon alkalmazást, akkor megmutatja, hogy csak böngésző módban fut..

Az IP szivárgás tesztjei azt mutatják, hogy a böngésző módban kiszivárog az Ön IP címe a webRTC észlelés révén. Vegye figyelembe, hogy a japán Psiphon szervert használom, de fizikailag Kanadában, a Nova Scotia-ban vagyok.

Az Android Psiphon böngésző IP-szivárgása

VPN módban azonban nincs IP-szivárgás.

Android Psiphon VPN ip szivárgás

Ha a teljes eszköz alagútját választja, az Android figyelmeztet, hogy a Psiphon megpróbálja átirányítani az összes internetes forgalmat, és ehhez engedélyt kér..

Psiphon az Android számára a VPN futtatásához
Ha megengedi ezt, és a kapcsolat létrejön, akkor az árnyék megerősíti, hogy ez a kapcsolat típusa működik.

Zsiphon az Android számára, amely aktív VPN-t mutat
Amely hosszabb beállításlistát nyit meg.

Letiltja az időtúllépéseket a lassú hálózatoknál

A Windows beállításhoz hasonlóan, ezen opció engedélyezésével a Psiphon ügyfél toleránsabbá válik a hálózati késleltetés miatt, és lassabb lesz a leválasztás..

A További beállítások gombra kattintva további beállítások merülnek fel.

Android Psiphon további lehetőségek

Hang

Ennek engedélyezésével az Android zajt adhat, amikor a kapcsolat elindul vagy leáll. Ez akkor lehet hasznos, ha tudni akarja, mikor csökken a kapcsolat.

Rezeg

A fenti Hangbeállításhoz hasonlóan ez a beállítás a telefon rezegni fog, amikor a kapcsolat állapota megváltozik.

Alkalmazások kizárása

Ez egy nagyon praktikus szolgáltatás, és meglepődtem, hogy megtaláltam a Psiphon alkalmazásban. Ez lehetővé teszi olyan alkalmazások kijelölését, amelyek nem használják a Pszifont. Ez hasznos lehet helyérzékeny alkalmazásoknál, például a banknál, mivel nem kell megjegyeznie, hogy le kell választania az alkalmazások használatához..

Csatlakozás egy HTTP proxyn keresztül

A beállítások fennmaradó részét letiltjuk, hacsak nem engedélyezi ezt a jelölőnégyzetet. Ez lehetővé teszi olyan beállítások megadását, amelyek utasítják a Psiphonot a HTTP proxy használatára.

Egyéni HTTP-fejlécek

Ez a beállítás lehetővé teszi a HTTP fejlécek hozzáadását. Bár az interneten széles körben számos felhasználásra kerül az egyéni HTTP-fejlécek, nem vagyok biztos benne, hogy a szolgáltatás miért kerülne bele cenzúraelkerülési alkalmazásba.

Használja a rendszer hálózati beállításait és Használja a következő beállításokat

Ezek közül csak egy engedélyezhető. Az első egyszerűen a proxybeállításokat használja, amelyek már léteznek a telefonján. A második lehetőség lehetővé teszi a következő beállításokkal a Psiphon használatához használt proxy beállítását:

Host cím, port és proxy hitelesítés használata

Ha engedélyezte a fenti második lehetőséget, akkor meg kell adnia a proxy gazdagép címét, a portot, és meg kell adnia, hogy a proxy hitelesítést igényel-e.

Proxy felhasználónév, proxy jelszó és proxy domain

Ha a proxy-hitelesítést választotta fent, akkor itt meg kell adnia a hitelesítő adatait.

A beépített Psiphon böngésző konfigurálása

Ha nem a teljes eszköz alagútját használja (AKA: nem használja a VPN opciót), akkor a beépített Psiphon böngészőt használja az internet eléréséhez. Ez egy nagyon kezdetleges böngésző, de megkapja a munkát.

A Psiphon az Android weboldalhoz a csatlakozás után

Főoldal

Amint hangzik, itt beállíthat egy egyedi kezdőlapot, vagy beállíthatja a kezdőlapot üres oldalra is. Más böngészőkben a kezdőlap kifejezés azt az oldalt jelenti, amelyet betöltünk, amikor a böngésző elindul. Úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet a Psiphon böngészőnél. Függetlenül attól a kezdőlaptól, amelyet beléptem, a Pszifon oldal került először betöltésre. Kézzel kellett megnyomnom a címsor bal oldalán található Psiphon gombot, és a kezdőlapra való belépéshez meg kellett választani a Kezdőlap elemet.

Keresési URL

Bármely olyan információ beírása, amely nem felismerhető webcím, a címsorba a Psiphon böngészőt fogja keresni. Ez a beállítás irányítja a tanítást, és előre beállítja a Google számára. Bármilyen keresőmotorra megváltoztathatja, amíg kitalálja a keresőmotor elvárásainak megfelelő szintaxist. Ha átnézi az alapértelmezett Google bejegyzést, megtudhatja, hogyan kell ezt felépíteni.

A felhasználói felület beállításai

Ez az ablak különféle beállításokat tartalmaz a böngésző megjelenésének vezérléséhez. Beállíthatja a teljes képernyős képernyőt, meghatározhatja, hogy az eszköztárak mennyi ideig jelenjenek meg, beállíthatja, hogy a hangerő-gombok mit csinálnak, és egyéb csipogások.

A kezdőlap testreszabása

A kezdőlap az az oldal, amely betölti, amikor a böngésző először elindul. A jelölőnégyzetek kiválasztásával a kezdőlap különböző információs paneleket tartalmazhat, például egy keresősávot, a leggyakrabban használt könyvjelzőket és a közelmúltbeli elemeket..

A Firefox könyvjelzők szinkronizálása

Ez egy praktikus szolgáltatás, amely megragadja a könyvjelzőit a Firefoxból, és betöltheti azokat a Psziphon böngészőbe. A szinkronizálás beállításakor azonban a Psiphon Firefox felhasználónevet, jelszót és szinkronizálási kulcsot kér. A szinkronizációs kulcsot minden eszközön tárolja, és nem érhető el a Firefox fiók felületén. Megpróbáltam helyreállítani a szinkronizálási kulcsot a rendszerből, különféle technikákkal, például a Password Fox használatával, hogy olvassa el a profilomat, de nem tudtam. Az, hogy megéri-e ez a szolgáltatás a munkát, az Ön igényeitől függ.

Alapértelmezett zoom szint

Néhány webhelyet nehéz olvasni egy mobil eszközön, így itt beállíthatja a zoom szintet, hogy segítse ezt. A böngésző már támogatja a pinch és a zoom funkciót, tehát nem tűnik úgy, hogy ezt a beállítást nagyon sokat kellene használni.

Felhasználói ügynök

A felhasználói ügynök egy karakterlánc, amelyet minden webes kéréssel együtt elküldünk, amely megmondja a fogadó webszervernek, hogy milyen böngészőt használ. Noha a felhasználói ügynök karakterlánca nagyon részletes, és általában tartalmazza a használt operációs rendszert és a böngészőt, elsősorban annak meghatározására használják, hogy a webhely látogatója mobil eszközön vagy asztalon van-e. Számos weboldal formázza tartalmát másként a mobil eszközökhöz, hogy könnyebben olvassák őket.

Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy megmondja a Psiphon böngészőnek, hogy mindig küldjön mobil vagy asztali felhasználói ügynököt. Ezenkívül lehetővé teszi az egyedi ügynök beállítását, így úgy tűnik, hogy bármilyen böngészőt használ.

Saját naplóim alapján teszteltem az alapértelmezett felhasználói ügynököt, és láttam, hogy nem azonosítja azt Psiphon böngészővel. Úgy tűnik, hogy Chrome az Android. Az ilyen típusú elmosódásnak van értelme egy olyan alkalmazáshoz, mint a Psiphon:

192.84.101.6 - - [21. december / 2016: 09: 21: 37 -0400] "GET / 2015/11/01 / jon-watson / HTTP / 1.1" 200 7447 "-" "Mozilla / 5.0 (Linux; Android 6.0.1; SM-G925W8 Build / MMB29K; wv) AppleWebKit / 537.36 (KHTML, mint a Gecko) Verzió / 4.0 Chrome / 55.0.2883.91 Mobile Safari / 537.36"

Javascript engedélyezése

A Javascript az ügyfél eszközön (ebben az esetben az Android telefonon) fut, ezért hozzáfér bizonyos olyan helyi információkhoz, amelyek a weboldalnak nem lennének elérhetők. A Javascript segítségével többet határozhat meg webhelyének látogatójáról, mint gondolnád. A négyzet eltávolítása megakadályozza a Javascript futtatását, amely megnehezítheti az internet használatát, de nagyobb biztonságot és adatvédelmet biztosít..

Képek betöltése

Lehet, hogy letiltja ezt a beállítást, ha ez túlzottan lelassítja a kapcsolatot. Ennek kikapcsolásához nincs nagy biztonsági értéke, de segíthet a már lassú Psiphon-kapcsolatnál.

Használjon széles nézetablakot

Ez a beállítás lehetővé teszi a Psiphon böngészőnek, hogy megkísérelje betölteni a weboldalt szélesebb nézettel, ami hasonlít ahhoz, mint amilyennek látszik egy asztali számítógépen..

Oldalak betöltése áttekintéssel

Az oldalak kicsinyítésre kerülnek, így az egészet láthatja, ha ez be van jelölve. Lehet, hogy az oldal olvashatatlan marad, amíg nagyításba nem kerül, de ez lehetővé teszi az oldal és valamilyen összefüggések megértését.

Fülek visszaállítása

Ennek a beállításnak a engedélyezésével a Psiphon böngésző visszaállítja azokat a lapokat, amelyeket legutóbb használtak.

Beépülő modulok engedélyezése

Ezzel a képernyővel beállíthatja a plugin viselkedését. A pluginek folyamatosan futhatnak, csak kérésre, vagy soha.

Adatvédelmi beállítások

Ezen az oldalon megtalálhatók a szokásos adatvédelmi beállítások, például a jelszavak és az előzmények mentése, valamint a sütik és az űrlapadatok törlése.

Kezeljen webhelyeket

A Google Web Toolkit egy adaptív elrendezésű webhelyek fejlesztésének kerete. A webhelyek hozzáadása ehhez a listához a Google mobil nézetének használatával tölthető be a Google Web Toolkit segítségével.

Asztali mód lista

Az itt felsorolt ​​webhelyeket asztali felhasználói ügynökkel kell kérni, hogy biztosan betöltsék a webhely asztali verzióját.

Könyvjelzők és előzmények kezelése

Ezen az oldalon importálhatja, exportálhatja és törölheti könyvjelzőit és előzményeit.

Ról ről és Változási napló

Ezek a szokásos oldalak, amelyek információkat tartalmaznak a böngészőről, például a verzióról és az alkalmazás változásainak előzményeiről.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 64 =

Adblock
detector