A PureVPN feloldja a Netflix blokkolását? Próbára tettük

PureVPN Netflix.

Ellentmondó jelentések születtek arról, hogy a PureVPN szolgáltatása révén képes-e hozzáférést biztosítani a Netflixhez. Kipróbáltuk, hogy megtudjuk az igazságot.

Vágni a hajszara, A PureVPN valóban feloldja a Netflix blokkolását, különösen az USA Netflix könyvtárát. Valójában a PureVPN szolgáltató rendszeresen teszteli a Netflix hozzáférését és ennek megfelelően frissíti a dedikált oldalát. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a tesztelésről és arról, mire számíthat.

OLVASÓ OLDAL: Az összehasonlító olvasók 50% -ot spórolhatnak meg a PureVPN egyéves tervére. A hét napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes.

A különféle Netflix könyvtárakhoz való hozzáférés gyakran az egyik elsődleges oka a virtuális magánhálózat (VPN) használatának. Azon kívül, hogy biztonságot nyújt az internetes forgalom titkosításával, a VPN megronthatja a tartózkodási helyét, hogy úgy tűnjön, hogy valahol nem vagy. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő szolgáltatóval hozzáférést élvezhet különféle Netflix könyvtárakhoz, valamint más webhelyek földrajzilag korlátozott tartalmaihoz..

Rendszeresen tesztelünk egy sor VPN szolgáltatót, hogy megnézzük, melyik működik együtt a népszerű streaming webhelyekkel. Úgy tűnik, hogy a PureVPN nem él azon állításaival, hogy fel tudják oldani a Netflix blokkolását. Kipróbáltuk, hogy ezek a jelentések igazak-e vagy sem.

Mielőtt leírnánk a teszteket, azok számára, akik gyors hivatkozást szeretnének, itt található egy táblázat, amely a fő eredményeket tartalmazza.

AppServer ChoiceUnblocked Netflix USA
ablakok Országlista (USA) - Salt Lake City Igen
ablakok Városlista - Chicago Igen
ablakok Városi lista - Reston Igen
ablakok Céllista - Szórakoztató csatornák Igen
iOS Internet Freedom mód (amerikai szerver) Nem
iOS Streaming mód - amerikai szerver Nem
iOS Streaming mód - Netflix USA (gyorsabb streaming) Igen

A PureVPN asztali kliensek működjenek együtt az USA Netflix-szel?

A PureVPN-et már többször teszteltük az US Netflixnél a múltban, és általában sikeresek voltak. Mivel azonban a Netflix visszaszorította a VPN-ek használatát annak tartalmához való hozzáférés érdekében, egyes szolgáltatók, akik korábban működtek, már nem működnek. Tehát az állítások tesztelése érdekében egy új tesztet készítettünk.

Először azt vizsgáljuk meg, hogy a PureVPN hogyan fizeti a Windows asztali klienst. Az ügyfél első indításakor a rendszer felszólítja a mód kiválasztására. Van egy streaming módban, de az egyszerűen megpróbáltuk Internet szabadság üzemmód indításához.

A PureVPN kiválasztott mód képernyője.

Miután a kiválasztott módban megérkezett az irányítópultra, ahol kiválaszthat egy szervert. Lehetőség van kiszolgáló kiválasztására város alapján, de csak az általános amerikai opciót használtuk. Meglehetősen gyorsan csatlakoztak egy Salt Lake City szerverhez.

A PureVPN szerver csatlakozási képernyője.

Tehát működött a Netflix? Igen; siker!

Noha ez szél, ha néhány felhasználó számára ez nem működik, még néhány más lehetőséget teszteltünk.

Míg ugyanaz Internet szabadság módban véletlenszerűen teszteltünk néhány amerikai szerverhelyet a Városok szerverlista. Furcsa módon az alaszkai választás egy chicagói szerverhez kötött minket. Ennek ellenére kipróbáltuk a Netflixet, és működött. Amikor Virginia-t választottunk, megkaptuk a Reston, Virginia szervert, amely szintén együttműködött a Netflix-szel.

A következő lehetőség, amelyet megpróbáltunk, az volt, hogy átváltunk streaming módban, és válasszon egy amerikai szervert. Ez ismét egy Salt Lake City szerverhez kötött minket, amely a Netflix feloldásához dolgozott.

Ha mindez nem sikerül, akkor kipróbálhatja a Célja Szerverlista és válassza a lehetőséget Szórakoztató csatornák (gyorsabb streaming). Ez nekünk is működött.

Végül, ha ezek egyike sem működik, akkor mindig kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal a szerver címét illetően. Csak azt a szervert kéri, amely együttműködik az US Netflix-szel, majd bemegy Dedikált IP módban, és csatlakoztassa a szerver címét. Amikor a múltban teszteltük a PureVPN-t, néha ezt az utat kellett mennünk, és ez sikeres volt.

Mivel a Netflix visszaszorítja a VPN használatát, gyakran gyorsan blokkolja az ismert IP-címeket a VPN-kiszolgálókról. Ezért meglehetősen gyakori, hogy a szervercím ügyfélszolgálatával kell kapcsolatba lépni, még a legfontosabb szolgáltatókkal is.

Ezt szem előtt tartva, ezek valójában sokkal jobb eredmények, mint sok más VPN esetén.

Működjön együtt a PureVPN mobilalkalmazások az USA Netflix-szel?

Kipróbáltuk a PureVPN iOS alkalmazást, hogy kiderüljön-e hasonló eredmények. Először, be Internet szabadság módban, egy amerikai szerver használatával, hiba történt.

PureVPN Netflix hálózati hiba.

Ezután megpróbáltuk streaming módban egy amerikai szerverrel, és ismét ugyanaz a hiba történt.

Végül megpróbáltuk használni a Netflix USA (gyorsabb streaming) opció, elérhető a Célja szerverlista. Ez működött!

Ismét, ha nincs szerencséje, élő csevegésen keresztül vegye fel a kapcsolatot egy ügyfélszolgálattal és kérjen megfelelő kiszolgálócímet.

A PureVPN hozzáférhet más Netflix könyvtárakhoz?

A Netflix a legtöbb országban elérhető, de az engedélyezési korlátozások miatt a műsorok és filmek katalógusa régiónként eltérő. Noha a Netflix USA könyvtára az egyik legnagyobb és legnépszerűbb globális kínálata, érdemes hozzáférni olyan tartalomhoz, amely csak más régiókban érhető el..

Több ország (Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Japán és Brazília) szervereivel teszteltük a PureVPN-t, de ezekhez a könyvtárakhoz nem tudtunk hozzáférni, és ehelyett proxy hibát tapasztaltunk: „Hoppá, valami rosszul ment … Streaming Error Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxy-t használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. További segítségért látogasson el a netflix.com/proxy webhelyre. ”

A PureVPN Netflix proxyhiba.

A szolgáltatóval szemben tisztességesen valójában csak az USA Netflix feloldásának képességét hirdeti, és nem áll szándékában áll hozzáférést biztosítani más regionális könyvtárakhoz..

Valójában egy élő chat képviselője megerősítette, hogy a PureVPN jelenleg csak az US Netflix könyvtár feloldását tudja feloldni. Feltételezték, hogy más könyvtárakhoz való hozzáférés biztosításán dolgoznak, de úgy tűnik, hogy az USA Netflix jelenleg a legfontosabb prioritás.

A Netflix eléréséhez más régiókban érdemes lehet megnéznie a Netflix UK, a Netflix Japan, a Netflix Spain, a Netflix Brazil, a Netflix France és a Netflix Italy elérésére szolgáló külön hozzászólásainkat..

Használhatom-e a PureVPN böngésző kiterjesztést az USA Netflix megtekintésére?

Az asztali és a mobil alkalmazásokon kívül a PureVPN előfizetés tartalmaz böngésző-kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox számára. Szakirodalmában a szolgáltató gyakran javasolja, hogy egyszerűen használja ezeket a kiterjesztéseket a Netflix feloldásához.

PureVPN Netflix hozzáférési utasítások.

Bár egy böngészőbővítmény elfedheti az IP-címet és hamisíthatja a helyét, érdemes megjegyezni, hogy ez eltér a tényleges VPN-alkalmazástól. A bővítmények általában proxyk, amelyek általában nem állítják meg a DNS-szivárgásokat, és csak a böngésző forgalmát irányítják. Ezért ha csak a böngészőbővítményt használja, akkor nem fog ugyanolyan védelmet kapni, mint a VPN-nél.

Ha nem aggódik a biztonság miatt, egy böngésző-bővítmény képes elvégezni a munkát.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg több mint 70% -ot, amikor feliratkozik egy 2 éves tervre a PureVPN segítségével.

A PureVPN más streaming webhelyekkel is működik?

Legújabb tesztelésünk azt mutatja, hogy a PureVPN felhasználható más streaming webhelyek feloldására. Vegye figyelembe, hogy ez nem kimerítő lista, csak a közelmúltban teszteltük.

  • Amazon Prime Video
  • ITV Hub
  • Mind a 4
  • BBC iPlayer (szervert kell kérni)

Másrészt az egyik olyan webhely, amelyre a közelmúltban nem volt szerencsénk hozzáférni a PureVPN-hez, a Hulu.

Az a döntés, hogy a PureVPN együttműködik-e a Netflix-rel

összefoglalva, zökkenőmentesen hozzáférhettünk az amerikai Netflixhez az asztali alkalmazással. A mobilalkalmazás néhány próbálkozást igényelt, de továbbra sem kellett igénybe vennünk az ügyfélszolgálatot. Még akkor is, ha élő csevegést kell kipróbálnia, az ügynöknek képesnek kell lennie arra, hogy gyorsan egy megfelelő szerverre irányítson.

Míg a PureVPN együtt dolgozott az US Netflix-szel, ha más régiók könyvtárait szeretné elérni, akkor lehet, hogy.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

Adblock
detector