A Safari 7 legjobb VPN-je 2023-ban

A Safari 5 legjobb VPN-je

A Safari böngésző a Mac OS X és a MacOS csomaghoz tartozik. Ha van Mac, akkor már van Safari. Az iOS-eszközök tulajdonosai letölthetik a böngészőt, de a Windows, az Android és a Linux számára nem érhető el verzió. Ebben a cikkben a Safari legjobb VPN-jeit ismertetjük, és miért kellene ezeket használni.

Ebben a bejegyzésben részletesebben ismertetjük a Safari legjobb VPN-jeit, de itt található a rövid összefoglaló.

Azt találtuk, hogy ezek a Safari 7 legjobb VPN-je:

 1. ExpressVPN A Safari első számú választása. Kompatibilis az iOS és a Mac gépekkel, szupergyors sebességű, biztonságos és privát kapcsolatokkal. Könnyen feloldja a korlátozott tartalmat, és kiválóan használható streamingre. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Nagyszerű költségvetésű VPN. Mac és iOS eszközökkel működik.
 3. IPVanish Jól működik a Mac és iOS eszközökkel. Jó sebesség, magánélet és biztonságos kapcsolatok.
 4. NordVPN Jó ár-érték arány a gyors kiszolgálókkal, amelyek továbbítják a streaming-et, és az adatvédelem az erőteljes biztonsággal.
 5. PrivateVPN Egyre népszerűbb szolgáltatás gyors sebességgel. Jó streaming.
 6. Surfshark Nem naplózott VPN, amely tökéletesen működik iOS és MacOS rendszereken. Megfelelő sebességet, kiváló feloldási képességet és minden eszköz egyszerre csatlakoztatásának lehetőségét kínálja.
 7. Hotspot pajzs Gyors VPN könnyen használható alkalmazásokkal iOS és MacOS rendszerekhez egyaránt. Széles körű biztonsági funkcióval is rendelkezik.

Ha a Safari böngészőt böngészi az interneten, akkor tudnia kell az extra védelemről, amelyet felvehet a kapcsolatokhoz. A VPN megvédi a magánéletét, és lehetővé teszi, hogy megkerülje azokat a regionális korlátozásokat, amelyeket sok webhely vezet be a hozzáféréshez. Ez azt jelenti, hogy más országok video streaming szolgáltatásaihoz is hozzáférhet, annak ellenére, hogy a tartózkodási helyed általában kizárja Önt.

A VPN használatának számos előnye van, amelyekről részletesebben ebben a jelentésben olvashat. Az Ön első döntése azonban az, hogy melyik VPN-szolgáltatót választja. A Safari számára a legjobb VPN keresésekor a következő funkciókat kell figyelembe vennie:

 • Telepíthető Mac és iOS eszközökre
 • Jó sebességgel rendelkezik
 • Erõs titkosítást kínál
 • Elkerülheti a regionális korlátozásokat

Ezeket a szempontokat szem előtt tartva összeállítottuk a Safari hét legjobb VPN-jének listáját.

A legjobb VPN-k a Safari számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. januárMunka a SafarivalTesztelve: 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink, mert valóban teljesíti a Safari VPN összes követelményét. Ez az egyetlen nagy VPN szolgáltatás, amely a Safari kiterjesztéseként elérhető. Ha böngésző-kiterjesztést használ, akkor csak a böngészőben végzett tevékenységeit védi a VPN. Az ExpressVPN böngésző verziója azonban nagyon átfogó megvalósítás, és magában foglalja az alkalmazás összes biztonsági funkcióját, beleértve a DNS szivárgás elleni védelmet.

Alternatív megoldásként telepítheti a VPN alkalmazást, és ezzel mindent fedezhet fel a készüléken.

Az ExpressVPN alkalmazás elérhető az összes operációs rendszer számára, amelyen a Safari fut: Mac OS X, macOS és iOS. A rendszert telepítheti a Windows és az Android operációs rendszerekre, az Amazon Fire TV Stick, az Amazon Fire TV, a Kindle Fire tablettákra és a Linux gépekre. Három egyidejű kapcsolat kedvezményét kapja, így a VPN, valamint a Safari böngésző egyidejűleg más eszközöket is tartalmazhat..

Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyeken valójában van egy alkalmazás Linuxra, és automatikus telepítője is van az útválasztókhoz. Az útválasztó telepítése csak a három egyidejű csatlakozási támogatás egyikének számít, annak ellenére, hogy az lefedi az otthoni összes csatlakoztatott eszközt..

Az ExpressVPN tartalmaz nagyon erős titkosítást, ami elengedhetetlen, ha elnyomó országokban szeretne csatlakozni az internethez. Amellett, hogy 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN rendszerrel, 4096 bites RSA titkosítást is alkalmaz a munkamenet létrehozásához, ami a piacon elérhető legerősebb..

Ez a szolgáltatás szintén nagyon jó az érzékelés elkerülése érdekében, ami jó lehetőséget kínál olyan helyekre, mint Kína és Irán, valamint a világ minden regionális korlátozásáról, ideértve a Netflixet is, eljuthat Önhöz. Az ExpressVPN 94 országban rendelkezik szerverrel, ami sok lehetőséget kínál, ha egy másik országban szeretne megjelenni. A vállalat nem vezet csatlakozási naplókat.

Ha az alkalmazást használja a böngészőbővítmény helyett, akkor több biztonsági funkciót kap. Ezek között van egy megszakító kapcsoló is, amely megakadályozza, hogy a készüléken lévő összes alkalmazás csatlakozzon az internethez, ha a VPN nem aktív. Az ExpressVPN alkalmazással automatikus wifi védelmet is kap, amely elengedhetetlen, ha hajlamosak a wifi hotspotok használatára nyilvános helyeken.

Előnyök:

 • Csak a dedikált Safari böngésző-kiterjesztést kínálja a szolgáltató
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A torrent nyomkövető webhelyek körül blokkol a magánélet veszélyeztetése nélkül
 • Névtelen Bitcoin-kifizetések érhetők el
 • Nincs forgalmi napló
  Lépésről lépésre a sötét hálózat és a mély háló biztonságos eléréséhez

Hátrányok:

 • A Safari böngésző kiterjesztése csak a böngésző tevékenységeire terjed ki – telepítenie kell a VPN alkalmazást az internetes forgalom fennmaradó részének lefedéséhez

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A SAFARI LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást. A legjobb az osztályban a biztonság és a magánélet. Az egyetlen VPN ebben a listában dedikált Safari böngésző-kiterjesztéssel. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost nincs Safari böngésző-kiterjesztése, de telepítheti Mac OS X, macOS és iOS rendszerekre. Az alkalmazások Windows és Android rendszerekre is elérhetők, és manuálisan telepítheti a rendszert az útválasztókra és a Linux számítógépekre.

A szolgáltatás hozzáférést biztosít a 80 vagy több országbeli szerverekhez, és egy speciális álcázási lehetőség segít azokon a helyeken, ahol szigorú kormányzati korlátozások vonatkoznak az internet-hozzáférésre. A VPN-kapcsolatokat AES 256-bites titkosítás és 4096-bites RSA-titkosítás köti össze a szekció létrehozásához. A gyilkos kapcsolót és az automatikus wifi védelmet beépítették az alkalmazásba.

A társaság nem rendelkezik semmilyen adattal az ügyfelekről. Az összes fizetési műveletet harmadik fél végzi, és a CyberGhost rendszerben csak számlaszámmal azonosítanak. A társaság nem vezet tevékenységi naplókat, és Romániában található, ahol nincs adatmegőrzési követelmény.

Az alkalmazás felületén megnyílik egy tevékenységek képernyő, ahol kiválaszthat egy olyan VPN-kiszolgálót, amely olyan tevékenységekhez van beállítva, mint például a streaming videók megtekintése vagy a letöltés. Öt egyidejű kapcsolattartási kedvezményt kap a CyberGhost-szal, és a társaság minden új ügyfelének 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt..

Előnyök:

 • A könnyen használható alkalmazások jól működnek a Safari-val
 • Zökkenőmentesen továbbítja a HD videókat
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló

Hátrányok:

 • A Torrent és a P2P nem működik minden szerveren

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost könnyen kezelhető. Gyors és megbízható összeköttetés jó kiszolgálóval. Nagy adatvédelem nulla naplóval és a DNS szivárgásvédelemmel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. IPVanish

IPVanishEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jó sebességet kínál a streaming videó eléréséhez, és a cégnek 60 országban van szerverei. Nincs IPVanish Safari böngésző-kiterjesztés, azonban vannak olyan alkalmazások Mac OS X, macOS és iOS operációs rendszerekre, amelyek megóvják a böngésző forgalmát. Telepíthet egy IPVanish alkalmazást Windows és Android rendszerre is, manuálisan az Amazon Fire eszközökre és útválasztókra is. A társaság öt párhuzamos kapcsolatot enged meg.

A társaság székhelye az Egyesült Államokban van, amely aggasztó lehet, mivel az NSA és más rendészeti szervek ismertek, hogy titkos nyomást gyakorolnak az informatikai vállalatokra az ügyfelek információinak elérése érdekében. Az IPVanish azonban nagy biztonságot nyújt az AES titkosító rendszerrel, az OpenVPN módszertanon keresztül 256 bites kulcsot használva. Ezt a védelmi szintet a Safari számára a legjobb VPN-ek listáján szereplő többi VPN is használja.

A VPN-szolgáltatás egyik legfontosabb adatvédelmi jellemzője, hogy nem tart naplókat. Ez akkor fontos, ha fájlokat szeretne letölteni a BitTorrent protokollal. Az USA-ban a szerzői jogi ügyvédek különösen aktívak, így ha a választott VPN-társaság megőrzi tevékenységét vagy kapcsolati nyilvántartását, akkor elveszíti adatvédelmét. Az IPVanish alkalmazás tartalmaz kill kapcsolót és automatikus wifi védelmet, amely megakadályozza a valódi IP-cím észlelését az internetes snoopers-ek között..

Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Előnyök:

 • Biztonságos alkalmazásokat biztosít Mac OS X, macOS és iOS rendszerekhez
 • Nincsenek naplók, automatikus lekapcsolóval és wifi védelemmel rendelkezik
 • Feloldja a Netflix USA feloldását

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Általában szilárd a Safari felhasználók számára. Tartsa be a magánélet legmagasabb szintjét, de küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

4. NordVPN

NordVPNEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

61 ország szervereivel érheti el NordVPN és az alkalmazás kiválóan képes megkerülni a regionális korlátozásokat, ideértve a Netflixet is. A NordVPN nem tart naplót, ami segít elrejteni személyazonosságát az interneten. Egyszerre hat eszközön csatlakozhat a szolgáltatáshoz, és a webhelyen hosszú lista található arról, hogyan kell manuálisan telepíteni a VPN-t az útválasztóra – ez csak egy kapcsolatnak számít.

  Hogyan keverjük össze a bitcoineket, és hogyan küldjük el a bitcoineket névtelenül

Telepítheti a NordVPN alkalmazást Mac OS X, macOS és iOS rendszerekre, hogy fedezze a Safari böngészőt. Van egy alkalmazás is elérhető a Windows és az Android számára, és manuálisan telepítheti a rendszert Linux számítógépekre és eszközökre.

Az NordVPN nem kínál Safari böngésző-kiterjesztést. Van még egy kiegészítő szolgáltatás, úgynevezett HTTP proxy, amelyet beállíthat a böngészőjében. A webhely bemutatója elmagyarázza, hogyan kell beállítani. A webes proxy nem olyan jó, mint egy VPN, mivel nem ad semmilyen extra titkosítást vagy egyéb biztonsági intézkedést, csak megváltoztatja a látszólagos helyét.

A NordVPN alkalmazás számos érdekes biztonsági funkciót tartalmaz. Ezek magukban foglalják az összes kapcsolat titkosítását, és van egy kill kapcsoló is. Választhat egy dupla ugrás útvonalat, amely két különféle VPN-kiszolgálón keresztül halad át, és kétszer titkosítja a kapcsolatokat. A Tor hálózathoz is csatlakozhat az NordVPN-n keresztül. Az Ön személyes adatait a NordVPN bejelentkezési szabályai tovább védik.

Előnyök:

 • A Safari böngésző párosítható egy HTTP proxyval, vagy telepíthet egy dedikált alkalmazást
 • Olcsó költségkeret-szolgáltató, jó globális szerver reprezentációval
 • A legtöbb alkalmazás egy folyamat-specifikus kill kapcsolóval rendelkezik

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagy érték. Valamennyi kategóriában valódi versenyző, erős biztonsági funkciókkal rendelkezik és lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű használatát egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN székhelye Svédországban van, de támogató munkatársai mind kiválóan beszélnek angolul. A támogatási csoporttal online kapcsolatba lehet lépni az európai munkaidőben, a szolgáltatás webhelyén található élő csevegőablakon keresztül. A csapat nagyon hozzáértő, és akár távolról is átveheti a számítógép irányítását a problémák megoldása érdekében. Ennek az alkalmazásnak a telepítésével azonban valószínűtlen problémák merülnek fel, mert egy telepítővarázslóval érkezik, amely a VPN működését lehetővé teszi anélkül, hogy tőled sok bemenet lenne..

A Safari böngészőt úgy védheti meg, hogy telepíti a PrivateVPN alkalmazást Mac OS X, macOS és iOS eszközökre. Az alkalmazások elérhetőek a Windows és az Android számára, és a VPN-t manuálisan telepítheti útválasztókra, Amazon tűzoltó eszközökre és a Linux operációs rendszerre..

A PrivateVPN kiszolgálókat működtet 56 országban. Ez egy különösen jó lehetőség, ha torrentokkal szeretne letölteni, mert a cég nem tart naplót. Az OpenVPN protokollt 256 bites AES titkosítás védi. A PrivateVPN alkalmazással megszakító kapcsolót és automatikus wifi védelmi lehetőségeket is kap.

A szolgáltatás minden ügyféllel hat hat egyidejű kapcsolatot biztosít, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kap a rendszer kipróbálására.

Előnyök:

 • Egy egyszerű telepítővarázslóval rendelkezik Mac OS X, MacOS és iOS eszközökhöz
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik
 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark hozzáférést kínál 1000 szerverhez a több mint 60 országban, ami önmagában nagy választást jelentene. Ugyanakkor rengeteg biztonsági funkcióval is büszkélkedhet, beleértve a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót, valamint a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelmet. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyit csak akar, biztosítva ezzel, hogy soha nem kell védetlenül böngésznie az internetet.

Ez a szolgáltatás nagyon komolyan veszi az Ön személyes adatait. A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat de ha aggódik a névtelenség miatt, szinte teljesen névtelenül regisztrálhat kriptovaluta fizetéssel (elfogadja a Bitcoint, a Ripplet és az Ethereumot).

A Surfsharknak nincs Safari böngésző-kiterjesztése, de kínál alkalmazásokat MacOS, iOS, Android, Windows és Linux rendszerekhez. Ezenkívül manuálisan telepíthető a támogatott internetes útválasztókra.

Előnyök:

 • Erőteljes biztonság és adatvédelem
 • Elég gyors szinte bármihez
 • Nincs csatlakozási korlát

Hátrányok:

 • Néhány lassú sebesség
 • Meglehetősen kicsi hálózat

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi az Ön tulajdonában lévő összes eszköz védelmét. Még ennél is jobb: ha nincs naplózási politika, nagy sebesség és erős többplatformos támogatás, akkor a kényelem érdekében nem kell biztonságot cserélnie. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket. 

Surfshark CouponSpecial Deal – megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

  5 legjobb VPN az uTorrent számára, és hogyan köti össze az IP-jét

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsEgyüttműködik a SafariTests 2023 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Több mint 3000 szervert működtet több mint 70 országban. Csatlakozásai gyorsak és megbízhatóak, így streaming közben nem kell aggódnia a késéssel vagy a puffereléssel kapcsolatban. Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, IPv6 és DNS szivárgás elleni védelemmel, valamint egy kill kapcsolóval, amely megállítja az összes adatátvitelt, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik, a tevékenységeit magántulajdonban tartja..

Ez a szolgáltatás olyan funkciót kínál, amely automatikusan bekapcsolja a VPN-t, amikor csatlakozik egy nem biztonságos vezeték nélküli hálózathoz. Ez azt is lehetővé teszi, hogy eldöntse, mely webhelyek engedik megkerülni a VPN-t (ha van ilyen). A Hotspot Shield nem tárol semmilyen személyes információt az ülés vége után. Ha bármilyen segítségre van szüksége, az ügyfélszolgálat elérhető a 24/7 élő csevegésen keresztül.

A Hotspot Shield alkalmazásokat kínál MacOS, iOS, Windows és Android eszközökhöz, bár nincs Safari böngésző-kiterjesztés.

Előnyök:

 • Nagy sebességű kapcsolat
 • Erős a biztonságon
 • Nagyon könnyű használni

Hátrányok:

 • Nem működik Linuxon
 • A múltban adatvédelmi kérdései voltak

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

IDEÁLIS A SZAVÍTÁSOKHOZ: A Hotspot Shield egy gyors, megbízható VPN, amely felszabadítja a régióhoz kapcsolódó szolgáltatások hatalmas körét. Erőteljes biztonsági funkciókkal, dedikált alkalmazásokkal az Apple platformjaihoz és egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia, ez érdemes megfontolásra.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal – spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Szabad VPN-ek működnek a Safarival?

Jobb kerülni az ingyenes VPN-szolgáltatásokat. Nem talál olyan oldalt, amely teljes körű adatvédelmet biztosít Önnek. Nagyon sok pénzt jelent a kormányok és a webhelyek korlátozásainak és az észlelési rendszereinek tartása. Tehát gyanakvónak kell lennie azoknál a vállalatoknál, amelyek azt állítják, hogy teljes VPN szolgáltatást kínálnak ingyenesen. Hogyan fizetik a számlákat??

Néhány ingyenes VPN csalások, és ahelyett, hogy személyes adatait védnék, a VPN alkalmazásuk valójában betakarítja azt, hogy eladják a hirdetők számára. A VPN nem VPN titkosítás nélkül, és meglepő módon sok ingyenes VPN van, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak titkosítást. Ezek a szolgáltatások téves biztonsági érzetet adnak, és valójában veszélyesnek is bizonyulhatnak. Az összeköttetésen áthaladó forgalom bármely elfogó számára elérhető, ha a VPN nem használ titkosítást.

Számos jó hírű VPN szolgáltatás ingyenes verziót kínál az új ügyfelek csalogatására. Nyilvánvaló, hogy ezek az ingyenes verziók nem olyan jók, mint az ugyanazon társaság által kínált fizetett VPN-k, különben ezek a szolgáltatók soha nem tudnák meggyőzni senkit a szolgáltatásért. Általában azokra a jóhiszemű, ingyenes szolgáltatásokra korlátozások vonatkoznak. Ezek magukban foglalják a hozzáférhető szerverek korlátozását, az átviteli sebesség korlátozását vagy az egyes hónapokban felhasználható adatmennyiség korlátozását.

Bár az ingyenes VPN-k csábítóak, általában időpocsékolás. Ezért nem javasoljuk, hogy értékes online órákat töltsön olcsón. A listánkban szereplő VPN-k nagyon jó ár-érték arányt kínálnak.

Böngésző-bővítmény vagy alkalmazás?

Észre fogja venni, hogy az ExpressVPN az egyetlen szolgáltatás a listánkon, amelynek valójában böngésző-kiterjesztése van a Safari számára. Ön is kap egy alkalmazást ExpressVPN-vel, és tízből kilencszer jobb, ha jobb, ha inkább az alkalmazást használja, mint a böngésző-bővítményt. Ennek oka az, hogy a böngésző kiterjesztése csak azokra az internetes átvitelre terjed ki, amelyek a böngészőből indulnak és onnan érkeznek. Időközben a számítógépen sok háttérfolyamat és alkalmazás is hozzáférni fog az internethez.

Ha csak egy böngésző VPN-t használ, a számítógép összes többi internetes tevékenysége nincs védett. Ez azt jelenti, hogy mind a valódi IP-címükkel kommunikálnak, és az összes számítógépet, amelyhez csatlakoznak, az internetszolgáltató is rögzítheti. Tehát, ha egy letöltő kliens fut a számítógépen, és csak a VPN böngésző kiterjesztést használja, akkor a letöltő által végrehajtott tranzakciók mind láthatók a hálózaton.

A NordVPN által kínált HTTP proxy megváltoztatja az összes böngésző tranzakciójának helyét, de nem ad titkosítást. A böngésző VPN-kiterjesztéséhez hasonlóan a böngészőjében beállított webes proxy nem fog lefedni a számítógépen futó többi alkalmazást, amely szintén csatlakozik az internethez. Összességében, ha választhat VPN-alkalmazás vagy VPN-böngésző-kiterjesztés között, akkor jobb az alkalmazás használata.

VPN-k a Safari számára

Most, hogy ajánlásai vannak a Safari számára használható legmegfelelőbb VPN-ekről, az internetes adatvédelemmel való keresés csak sokkal könnyebbé vált. Manapság olyan sok VPN-szolgáltatás érhető el a piacon, és nehéz kitalálni, melyik jó és melyik rossz.

A listánkon szereplő VPN-k titkosítják az összes kapcsolatot, és segít megvédeni őket a hackerek és az adatlopók ellen. Megakadályozzák az internetszolgáltatókat és a kormányzati ügynökségeket abban, hogy blokkolják a hozzáférést bizonyos webhelyekhez, és elkerülik a regionális korlátozásokat, amelyeket egyes webhelyek előírnak.

Használja ki a listánkban szereplő szolgáltatások által nyújtott pénz-visszatérítési időszak előnyeit, hogy néhány közülük kockázat nélkül forogjon. A VPN javítja az internet élvezetét és erősíti az adatvédelmet, tehát próbálkozzon még ma.

Lásd még:

 • A legjobb VPN Mac-hez
 • Legjobb VPN iPhone-ra
 • Szüksége van-e a Mac-re antivírusra?
 • A legjobb víruskereső Mac-hez

About the author

Comments

 1. ulajdonosai is élvezhetik az ExpressVPN előnyeit, így az összes otthoni eszközük biztonságosan csatlakozhat az internethez. Az ExpressVPN kiváló sebességet és megbízható kapcsolatot kínál, amely lehetővé teszi a streaming szolgáltatások korlátlan élvezetét. A VPN szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázat nélkül kipróbálhatja.

  2. CyberGhost

  A CyberGhost egy nagyszerű költségvetésű VPN szolgáltatás, amely kiválóan működik a Mac és iOS eszközökkel. A VPN szolgáltatás erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál, valamint lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A CyberGhost kiváló streaming képességeket kínál, és lehetővé teszi a korlátozott tartalmak feloldását. A VPN szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  3. IPVanish

  Az IPVanish jól működik a Mac és iOS eszközökkel, és kiváló sebességet, magánéleti védelmet és biztonságos kapcsolatokat kínál. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. Az IPVanish 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  4. NordVPN

  A NordVPN jó ár-érték arányt kínál a gyors kiszolgálókkal, amelyek továbbítják a streaming-et, és az erős biztonsági funkciókkal. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  5. PrivateVPN

  A PrivateVPN egyre népszerűbb szolgáltatás gyors sebességgel és kiváló streaming képességekkel. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál. A PrivateVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  6. Surfshark

  A Surfshark egy nem naplózott VPN, amely tökéletesen működik iOS és MacOS rendszereken. A VPN szolgáltatás kiváló sebességet, kiváló feloldási képességet és minden eszköz egyszerre csatlakoztatásának lehetőségét kínálja. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  7. Hotspot Shield

  A Hotspot Shield gyors VPN, könnyen használható alkalmazásokkal iOS és MacOS rendszerekhez egyaránt. A VPN szolgáltatás széles körű biztonsági funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A Hotspot Shield 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  Ha a Safari böngészőt használja, akkor érdemes extra védelmet felvenni a kapcsolatokhoz. A VPN megvédi a magánéletét, és lehetővé teszi, hogy megkerülje azokat a regionális korlátozásokat, amelyeket sok webhely vezet be a hozz

 2. ulajdonosai is élvezhetik az ExpressVPN előnyeit, így az összes otthoni eszközük biztonságosan csatlakozhat az internethez. Az ExpressVPN kiváló sebességet és megbízható kapcsolatot kínál, amely lehetővé teszi a streaming szolgáltatások korlátlan élvezetét. A VPN szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázat nélkül kipróbálhatja.

  2. CyberGhost

  A CyberGhost egy nagyszerű költségvetésű VPN szolgáltatás, amely kiválóan működik a Mac és iOS eszközökkel. A VPN szolgáltatás erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál, valamint lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A CyberGhost kiváló streaming képességeket kínál, és lehetővé teszi a korlátozott tartalmak feloldását. A VPN szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  3. IPVanish

  Az IPVanish jól működik a Mac és iOS eszközökkel, és kiváló sebességet, magánéleti védelmet és biztonságos kapcsolatokat kínál. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. Az IPVanish 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  4. NordVPN

  A NordVPN jó ár-érték arányt kínál a gyors kiszolgálókkal, amelyek továbbítják a streaming-et, és az erős biztonsági funkciókkal. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  5. PrivateVPN

  A PrivateVPN egyre népszerűbb szolgáltatás gyors sebességgel és kiváló streaming képességekkel. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál. A PrivateVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  6. Surfshark

  A Surfshark egy nem naplózott VPN, amely tökéletesen működik iOS és MacOS rendszereken. A VPN szolgáltatás kiváló sebességet, kiváló feloldási képességet és minden eszköz egyszerre csatlakoztatásának lehetőségét kínálja. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  7. Hotspot Shield

  A Hotspot Shield gyors VPN, könnyen használható alkalmazásokkal iOS és MacOS rendszerekhez egyaránt. A VPN szolgáltatás széles körű biztonsági funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A Hotspot Shield 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  Összességében, ha a Safari böngészőt használja, akkor érdemes VPN szolgáltatást használni az extra védelem és a korlátozott tartalmak feloldása érdekében. Az ExpressVPN az első választás a Safari számára, de a fent említett VPN szolg

 3. ulajdonosai is élvezhetik az ExpressVPN előnyeit, így az összes otthoni eszközük biztonságosan csatlakozhat az internethez. Az ExpressVPN kiváló sebességet és megbízható kapcsolatot kínál, amely lehetővé teszi a streaming szolgáltatások korlátlan élvezetét. A VPN szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázat nélkül kipróbálhatja.

  2. CyberGhost

  A CyberGhost egy nagyszerű költségvetésű VPN szolgáltatás, amely kiválóan működik a Mac és iOS eszközökkel. A VPN szolgáltatás erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál, valamint lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A CyberGhost kiváló streaming képességeket kínál, és lehetővé teszi a korlátozott tartalmak feloldását. A VPN szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  3. IPVanish

  Az IPVanish jól működik a Mac és iOS eszközökkel, és kiváló sebességet, magánéleti védelmet és biztonságos kapcsolatokat kínál. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. Az IPVanish 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  4. NordVPN

  A NordVPN jó ár-érték arányt kínál a gyors kiszolgálókkal, amelyek továbbítják a streaming-et, és az erős biztonsági funkciókkal. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és kiváló streaming képességeket kínál. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  5. PrivateVPN

  A PrivateVPN egyre népszerűbb szolgáltatás gyors sebességgel és kiváló streaming képességekkel. A VPN szolgáltatás lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését, és erős titkosítást és magánéleti védelmet kínál. A PrivateVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  6. Surfshark

  A Surfshark egy nem naplózott VPN, amely tökéletesen működik iOS és MacOS rendszereken. A VPN szolgáltatás kiváló sebességet, kiváló feloldási képességet és minden eszköz egyszerre csatlakoztatásának lehetőségét kínálja. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  7. Hotspot Shield

  A Hotspot Shield gyors VPN, könnyen használható alkalmazásokkal iOS és MacOS rendszerekhez egyaránt. A VPN szolgáltatás széles körű biztonsági funkcióval is rendelkezik, és lehetővé teszi a regionális korlátozások kikerülését. A Hotspot Shield 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

  Összességében, ha a Safari böngészőt használja, akkor érdemes VPN szolgáltatást használni az extra védelem és a korlátozott tartalmak feloldása érdekében. Az ExpressVPN az első választás a Safari számára, de a fent említett VPN szolg

Comments are closed.