A Sky Go Italia számára elérhető legjobb 5 VPN, amelyek továbbra is működnek 2023-ban (így bárhol megnézheti)

A legjobb VPN-k a Sky Go Italia számára

A Sky Go egy online streaming szolgáltatás, amely csak a Sky TV előfizetők számára érhető el. A Sky Go Italia megszerzéséhez rendelkeznie kell Sky-előfizetéssel Olaszországban. Emellett nem kell külön díjat fizetnie, és a Sky Go-t böngészőn vagy Android- vagy iOS-alkalmazáson keresztül nézheti meg..

Általában csak a Olaszországban nézheti meg a Sky Go Italia-t. Ez frusztráló lehet, ha elmegy nyaralni vagy külföldre utazik rövid szerződéssel dolgozni. Annak ellenére, hogy továbbra is fizet a Skyért otthon, és a társaság szórakoztatását elérhetővé teszi az interneten, a streaming videókat az országon kívüli előfizetők blokkolják.

A legtöbb szórakoztató műsorszolgáltatóhoz hasonlóan a Sky regionális korlátozások szerint működik. Ez azt jelenti, hogy egy országban csak az emberek nézhetik meg az adott szolgáltatást. Megkerülheti ezt az akadályt egy VPN használatával. A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat a számítógépről vagy okostelefonról, és egy közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ha olaszországi VPN szerverhez csatlakozik, a szerver helye elrejti az IP-címet és a helyet, és feloldja a Sky Go Italia külföldi felhasználásának feloldását.

Minden egyes VPN-en mélyebbre hatolunk, amelyeket kiválasztottunk ehhez a listához, de ha nem tudsz kibírni és elolvasni az egész cikket, itt van a legjobb válogatások összefoglalása:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk a Sky Go Italia számára. Szupergyors kiszolgálók kiterjedt hálózata, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre. Feloldja a legnépszerűbb streaming tartalmat. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.
 2. NordVPN Költségvetési választás egy olyan nagy kiszolgálóhálózattal, amely jól teljesít a streamingtel. Feloldja a Sky Go Italia és a legnépszerűbb streaming oldalak blokkolását.
 3. PrivateVPN Egyre növekvő és növekvő hálózat. A gyorsaságra és a megbízhatóságra irányuló kiszolgálók.
 4. VyprVPN Jó sebességgel bír a streaminghez. Az alkalmazások könnyen kezelhetők. Nem a legolcsóbb ezen a listán.
 5. VPNArea Lenyűgöző hitelesítő adatok és jó sebesség a streaminghez. Feloldhatja a legtöbb tartalom blokkolását, ám a tesztelés során kapcsolódási problémák merültek fel.

A legjobb VPN-k a Sky Go Italia számára

Amikor a Sky Go Italia számára a legjobb VPN-t keresi, a következő kritériumokat kell rangsorolnia:

 • Gyors sebesség a video streaminghez
 • Képesség megkerülni a regionális korlátozásokat
 • Képesség elrejteni a VPN tevékenységet
 • Szerverek Olaszországban

Sajnos a helyzet kissé bonyolultabb, és nem minden VPN nyitja fel a Sky Go Italia külföldi blokkolását. További információt olvashat a regionális korlátozásokról és arról, hogy a Sky Go Italy miért használja őket később ebben az útmutatóban. Nézzük azonban először az öt legjobb VPN-t, amelyet a Sky Go Italia-val használhatunk.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. januárA Blokkolja a Sky Go ItaliaTesztelve: 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN szervereket működtet 94 országban, beleértve Olaszországot is. A VPN kiváló sebességgel rendelkezik a video streaminghez, ami elengedhetetlen, ha a Sky Go Italia-t tengerentúlról szeretné közvetíteni. Telepítheti ezt a VPN-t alkalmazásként, és böngésző-kiterjesztésként is elérhető a Chrome, a Firefox és a Safari számára..

Az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyeknek tapasztalata van a Sky Go-ba való belépésről. Ha nem tudja azonnal megbirkózni, a 24 órás online ügyfélszolgálat megmondhatja, melyik a legjobb szerver.

Ez a szolgáltatás képes elkerülni a VPN érzékelő rendszereket az egész világon, és átjuthat a Kína Nagy Tűzfalán is. A társaság nagy biztonságba fektetett be az átvitel védelme érdekében. Ez magában foglalja az 256 bites AES-titkosítást az adatokhoz és 4098-bites RSA-titkosítást a munkamenet létrehozásához. Az erõs védelem miatt ez a VPN jó választás lehet az alkalmazások széles köre számára, beleértve a letöltést is.

Ennek a VPN alkalmazásnak egy másik biztonsági funkciója a kill kapcsoló vagy a „hálózati zár”, amely megakadályozza, hogy az eszköz összes alkalmazásának kapcsolódjon az internethez, ha a VPN kapcsolat megszakad..

Az ExpressVPN alkalmazás elérhető Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, Kindle Fire tablettákhoz és Linuxhoz. Bizonyos útválasztókra telepítheti a VPN-t is, amelyek lefedik az otthoni összes eszközt, beleértve a játékkonzolokat és a set-top boxokat. Három egyidejű kapcsolat megengedett ezzel a szolgáltatással, és az útválasztó telepítése csak egynek számít.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálókat működtet Cosenzában & Milánó, nagyszerű olasz műsorok közvetítéséhez külföldön
 • Nagyszerű képességek a földrajzilag zárolt tartalmak feloldásához, mint például a Sky Go Italia
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • A DNS szivárgás elleni védelem az összes VPN-kiszolgáló konfigurációjában megtalálható
 • A 24 órás chat chat jól képzett a bonyolult helyzetek kezelésére
  Comcast fojtja a Netflixet és a YouTube-ot? Hogyan lehet tesztelni és kijavítani 2023-ban

Hátrányok:

 • Nem olyan olcsó, mint néhány más szolgáltatás

A SKY GO ITALIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi választásunk. Megbízhatóan feloldja a Sky Go Italia, valamint a legtöbb egyéb streaming szolgáltatás blokkolását. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez, valamint a teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Sky Go Italia tesztelését, 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN szerverrel rendelkezik Olaszországban és 60 másik országban. Kérdezze meg a Sky Go Italia számára a legjobb szervert. Ez egy nagyszerű VPN video streaminghez, beleértve a legnehezebb szolgáltatásokat, amelyek külföldről érkeznek, például a Sky Go Italia és a Netflix..

A Nord megosztott IP-címeket használ, ami azt jelenti, hogy senki, aki megpróbálja nyomon követni egy adott webhely felhasználóit, nem kaphatja meg Önt, mert sok más ember ugyanazt a címet használja egyszerre. Az a mechanizmus, amelyet a vállalat az egyes ügyfelekre adott válaszok feltérképezéséhez használ, „hálózati cím fordításnak” hívja. Ez a rendszer kiváló tűzfalként működik, mivel lehetetlenné teszi a hackerek számára, hogy az ügyfelek valódi internetcímét elérjék..

Az NordVPN az OpenVPN-t 256 bites AES titkosítással használja az adatokhoz.

Nagyon hat egyidejű csatlakozási támogatást kap a NordVPN-hez. Telepítheti a NordVPN alkalmazást Windows, macOS, Android és iOS eszközökre. Ha van Linux számítógépe, akkor a VPN-t manuálisan kell konfigurálnia. Ugyanez vonatkozik az útválasztókra. Mindazonáltal mindkét esetben nagyon pontos utasításokat talál a NordVPN weboldalon. Csak megvédi böngészőjét a NordVPN böngésző kiterjesztéssel, amely elérhető a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • 52 szervert működtet Olaszországban, könnyen feloldja a Sky Go, az Italia, a RaiPlay és a Netflix Italy külföldi szolgáltatásait
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • A DNS szivárgás elleni védelem beépített
 • A támogató személyzet segítőkész és hozzáértő

Hátrányok:

 • Néhány szerver nem megbízható, esetleg támogatást kell kérnie, hogy segítsen a legjobb kiszolgálón

HASZNÁLATI KÖLTSÉGVETÉS: A NordVPN nagy érték. Kiváló lehetőség, amely jól működik a Sky Go Italia-val. Lehetővé teszi akár 6 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Sky Go Italia tesztelését, 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN 55 országban, köztük Olaszországban is rendelkezik szerverrel - a támogatási csoport megmondhatja a legjobb szervert, amelyet választhat a Sky Go Italia bejutására. Ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és nagyjából feloldja az összes videó streaming webhelyet, beleértve a Sky Go-t is. Ez a svéd székhelyű szolgáltatás kiváló angolul beszélő támogató személyzettel elérhető, élő chat-en keresztül a weboldalon az európai irodai órákban és e-mailben máskor.

Mint a NordVPN, a PrivateVPN minden ügyfélnek hat egyidejű csatlakozást kínál. Telepítheti a PrivateVPN alkalmazást Windows, macOS, iOS, Android és Amazon Fire operációs rendszerekre. A VPN manuálisan konfigurálható néhány útválasztón és Linuxon is.

Az alkalmazás biztonsági funkciói között szerepel a gyilkos kapcsoló és az automatikus wifi védelem. A 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a nem naplózási házirend biztosítja, hogy senki sem látja az online tevékenységet.

A PrivateVPN harminc napos pénz-visszafizetési garanciát kínál az új előfizetők számára.

Előnyök:

 • Arezzo és Milánó szervereket működtet, amelyek streamingre vannak kialakítva
 • Megalapozott hírnévre tett szert a földrajzilag korlátozott tartalmak - például a Sky Go Italia - feloldására
 • A streaming sebessége elég jó a HD felbontáshoz
 • Nem jelent problémát a Kodi eszközökkel való működés

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a Sky Go Italia feloldását, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

4. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a Sky Go Italia tesztelését, 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN jó választás, ha szeretsz online játékokat játszani és külföldi Sky Go Italia-t nézni. Ennek a társaságnak 58 országban vannak szerverei, és Olaszország szerepel a listán. Kérdezze meg a támogató csoportot a Sky Go Italia számára a legjobb szerver nevét illetően. Nagy előnye van, hogy lehetővé teszi minden ügyfél számára, hogy egyszerre akár öt eszközt csatlakoztasson.

Jó sebességet kap ettől a társaságtól, amely teljes infrastruktúráját házon belül birtokolja és üzemelteti. A vállalat dinamikus IP-címrendszert működtet, ami azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal, amikor csatlakozik a szolgáltatáshoz, más internetcímet kap. A VyprVPN alapértelmezés szerint OpenVPN-t használ, 256 bites AES titkosítással védett.

  Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, és bárhol megnézhessük az ország verzióit

A VyprVPN egy másik olyan VPN, amely jól működik Kínában és más országokban, amelyek szigorúan ellenőrzik az internet-hozzáférést. Ennek oka az, hogy az adatkódoló rendszer tartalmaz egy speciális álcázási módszert, úgynevezett Chameleon - ezt nem tartalmazza az alapterv.

A VyprVPN alkalmazás telepíthető Windows, macOS, Android és iOS operációs rendszerekre. A VPN manuálisan beállítható Linux számítógépeken, a Blackberry és az útválasztókon. Az alkalmazás tartalmaz ölési kapcsolót, és lehetőséget kínál az automatikus wifi védelemre is.

Előnyök:

 • Rómában olyan kiszolgálókat működtet, amelyek optimalizáltak az olasz TV külföldi streamingjeire
 • Feloldja a Sky Go Italia és sok más streaming webhely blokkolását
 • Az adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások nem engednek le

Hátrányok:

 • Más VPN-knek több lehetősége van a speciális konfigurációhoz
 • A kétszintű árazási struktúra zavaró lehet

Könnyű beállítani: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Sky Go Italia-val és a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal. Könnyen kezelhető, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

5. VPNArea

VPNAreaFeloldja a Sky Go Italia tesztelését, 2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.VPNarea.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VPNArea a streaming szolgáltatások VPN elérése. Ez a VPN szinte minden video streaming szolgáltatásba bejuthat, függetlenül attól, hogy a VPN ellenőrzései milyen kemények. Ez egy igazán jó szolgáltatás Kína és más elnyomó nemzetek számára is, amelyek blokkolják a tengerentúli oldalakhoz való hozzáférést.

A szolgáltatás magában foglalja a hozzáférést a szerverekhez 70 országban, és kilenc szerver található Olaszországban. Válassza az Olaszország-SkyGo2 vagy az Olaszország-SkyGo3 elemet a Sky Go Italia bejutáshoz.

Ez szintén jó szolgáltatás játékhoz és letöltéshez, és olyan szerverekkel rendelkezik, amelyek optimalizáltak ezekre a tevékenységekre. A VPNArea megegyezik a NordVPN és a PrivateVPN csatlakozási támogatásával, hat egyidejű kapcsolatot kínálva. A VPNArea azonban egy lépéssel tovább megy, és a weboldalán egyértelműen kijelenti, hogy a számlák megosztása örvendetes. Ez nagyon ritka.

A legtöbb VPN-társaság finoman nyomtatta, hogy minden fiókot csak egy személy használhat.

Az alkalmazás számos biztonsági funkciót tartalmaz, köztük egy megszakítót. Lehetőség van egy IP-váltó bekapcsolására is, amely időszakonként új IP-címet rendel hozzá. Meglepő módon ez az átállás nem szakítja meg a video stream-eket.

Nagyobb esélye van arra, hogy mindig megkerülje a video streaming webhelyek regionális korlátozásait az egész világon, ha VPN-szolgáltatásától külön dedikált IP-címet kap. A legtöbb VPN-cég ezt a lehetőséget kínálja, de a VPNArea dedikált IP-címterve rendkívül olcsó, mindössze 20 dollár évente.

A VPNArea alkalmazás telepíthető Windows, macOS, iOS és Android rendszerekre. A VPN-t útválasztókra is betöltheti. Ha új router piacán van, akkor a VPNArea-tól megvásárolhatja az összes kész VPN-szolgáltatást. Ez az útválasztó-telepítés a hat kapcsolat egyikeként számít, annak ellenére, hogy lefedi az otthoni összes internet-csatlakoztatott eszközt, így további öt csatlakozást biztosít Önnek, hogy tartalékba kerüljön az internetes barátaival történő fiókmegosztási megállapodáshoz. A VPN telepíthető Linux számítógépeken is.

Előnyök:

 • A tesztelés során nem volt nehéz felszabadítani a Sky Go Italia-t külföldről
 • Nem kell minden metaadatot naplóznia
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások

Hátrányok:

 • A hosszú távú szerződéses diszkontálás csak marginális
 • Néhány szervernek egy percet vett igénybe a tesztelés során
 • Az alkalmazások a frissítéshez kapcsolódhatnak, különösen a mobilra

biztonság: A VPNArea kiválóan alkalmas webhelyek streamingjére. Gyors szerverek és jó biztonsági szolgáltatások. Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában. 7 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el a VPNArea teljes áttekintését.

Ingyenes VPN-k a Sky Go Italia számára

Most már tudja, hogy egy VPN eljuthat a Sky Go Italia szolgáltatásba, és kíváncsi lehet arra, hogy vannak-e szabad VPN-ek. Igen, vannak. Amint az alábbiakban olvasni fogja, a Sky Go Italia az egyik legnehezebb video streaming webhely, ahonnan külföldről lehet hozzáférni. A Netflix figyelme az iparág figyelme, mint nehéz hozzáférési rendszer, de valójában a Sky Go platformot még nehezebb becsapni..

A regionális korlátozások megkerülése sok munkát igényel, és kevés vállalatnak van elegendő pénze a feladatba történő befektetéshez. Sokan azt fogják mondani, hogy egyetlen VPN sem juthat el a Netflixbe, ami nem igaz. Szinte egyikük sem megemlíti a Sky Go Olaszországot, mert tudják, hogy nincs esélyük arra, hogy külföldről érkezzenek. Nagyon kevés fizetett VPN-szolgáltatás juthat el a Sky Go Italia szolgáltatásba, és egyetlen ingyenes VPN sem fog segíteni.

Miért blokkolja a Sky Go Italia felhasználóit??

A Sky Go Italia nem kivételes a külföldi hozzáférés gátlásában. Ez nagyon gyakori feltétel az online streaming szolgáltatásoknál. E blokkok oka a szerződés, amelyet a műsorszolgáltatók aláírnak az általuk közvetített szórakozás tulajdonosaival. A Sky Italy dönthet úgy, hogy megvásárolja a film globális jogait, ám soha nem teszik meg. Ennek oka az, hogy célja az ügyfelek kiszolgálása Olaszországban. A Sky más részlegekkel rendelkezik más országokban, és ezek a vállalatok a saját területükön történő megjelenési jogokra tehetnek ajánlatot.

  Hogyan szerezzen francia IP-címet VPN-sel öt egyszerű lépésben

A produkciós társaságok csökkentik a filmek vagy drámasorozatok bemutató jogának árát a kisebb területeken. Ezért sokkal kevesebb költséget jelent, ha a film megmutatása csak Olaszországban megvásárolható, mint a film világszerte történő bemutatása..

A szerződések azt a területet határozzák meg, amelyben a tartalmat meg lehet mutatni, nem pedig azt a helyet, ahol a videót továbbító szerver található. A Sky Italia-nak tehát joga van filmet megmutatni Olaszországban található emberek számára. Az otthoni előfizetéses ügyfeleknél ez a korlátozás nem jelent problémát. A Sky egyszerűen nem hajlandó eladni a Sky Italy kártyát Olaszországon kívüli címekre.

Az a lehetőség, hogy a Sky Italy-ot az interneten keresztül nézzék, egy kedvező plusz, és a bónusz díj nem terheli. Az internet azonban globális, ezért a Sky nem tudja megakadályozni videóit az olaszországi internetes útválasztókon túl. Mit tehet, az blokkolja az országon kívüli hozzáférést. Amikor a számítógépe kérést küld a Sky Go Italia szerveréhez, ez a szerver meg tudja mondani a visszatérési címről, hogy hol van.

Ha Olaszországon kívül tartózkodik, egy hibaüzenetet fog látni:

A Vatikáni Köztársaság olaszországi Repubblica Territorio della Repubblica olaszországi képviselője.

Ha internetcíme azt mutatja, hogy Olaszországban tartózkodik, akkor megkapja a video stream-t.

A Sky Go Italia VPN-jei

Mivel nem streaming videókat közvetíthet a Sky Go Italia-ból, ha nem Olaszországban tartózkodik, a cél az, hogy készítsen Sky Go-t gondol Olaszországban vagy. A „hamisítás” elnevezésű taktika helyettesíti az igazi IP-címet. Az Ön IP-címe egyedi, és a Sky Go és más webhelyek használják a hozzávetőleges helyének meghatározására.

A VPN meghamisítja az Ön IP-címét, így a Sky Go csak akkor látja a VPN-kiszolgáló IP-címét, amikor belép a webhelyre vagy az alkalmazásba. Videó iránti kérelmet küld a Sky Go Italia-nak, de a számítógépen lévő VPN-szoftver átirányítja ezt a kérelmet az olaszországi VPN-kiszolgálóra. Ez a szerver ezután a saját nevében küldi el a videó iránti kérelmet. A Sky Go Italia szerver ellenőrzi a címet, látja, hogy Olaszországban van, majd visszaküldi a video stream-t a VPN szervernek. A VPN-szerver ezt követően továbbítja Önnek. A Sky Go Italia szerverének fogalma sincs arról, hogy Ön nem Olaszországban van.

A Sky tudja, hogy az emberek VPN-eket használnak a helymeghatározó rendszerek becsapására. A Sky ugyanazt a szoftverplatformot használja számos videó csatornájának továbbításához, beleértve a Sky Go-t és a NowTV-t az Egyesült Királyságban, valamint a Sky Go-t Németországban. Mindegyikük nagyon átfogó módon ellenőrzi a VPN-eket. Ha VPN-en keresztül próbál bejelentkezni a Sky Go Italia oldalra, akkor valószínű, hogy a helymeghatározó rendszer észleli a közvetítőt és blokkolja a hozzáférést.

Nagyon nehéz megtalálni a Sky Go Italia-lal működő VPN-t. Szerencsére megtettük a nehéz munkát az Ön számára, és ötöt találtunk.

A Sky Go Italia elérési eljárása

Két készüléket egyszerre csatlakoztathat a Sky Go Italia szolgáltatáshoz. Ez kiegészíti az otthoni set-top boxot. Regisztrálnia kell a Sky Go Italia-ban, annak ellenére, hogy a szolgáltatás ingyenes a Sky Italy előfizetők számára.

A webhely első látogatásakor be kell állítania a Sky ID-t. Az azonosító létrehozása mezőben csak meg kell adnia az ügyfél kódját. Ez a Sky számla tetején jelenik meg. Ha nincs otthon Sky, a Sky Go webhely feliratkozási oldalra vezet, hogy telepítse a Sky ételt..

A szolgáltatásba való első bejelentkezéskor a számítógépet vagy a mobil eszközt, amelyen részt vesz, automatikusan regisztrálja engedélyezett eszközként. Ha egy másik számítógépről vagy okostelefonról jelentkezik be a szolgáltatásba, akkor ez lesz a második engedélyezett eszköz. Tehát legyen nagyon óvatos, ha körbemegy egy barátja házába, vagy kölcsönveszi valaki más táblagépét a Sky Go Italia eléréséhez, mert a számítógépükre vagy mobil eszközükre a hónap hátralévő részében joga van hozzáférni a Sky Go Italia-hoz az Ön számláján keresztül..

Nem törölheti az engedélyezett eszköz regisztrációját. A regisztráció azonban a hónap végén jár le. Tehát ne felejtsen el, hogy minden hónap elején csak a saját eszközén fér hozzá a szolgáltatáshoz. Ellenkező esetben zárolva lesz.

MacOS, iOS és Android rendszeren letölthet egy alkalmazást a videók megtekintéséhez. Windows számítógépeken a böngészőn keresztül kell figyelnie. A Sky Go Italy videolejátszója azonban csak az Internet Explorer 11 és újabb verziókkal működik.

Nézze meg a Sky Go Italia-t

A Sky Go Italiaba való belépés valóban meglehetősen bonyolult, csak a regisztrált eszközökre vonatkozó sajátos követelmények miatt, valamint annak szükségessége miatt, hogy a szolgáltatást társítsák az otthoni Sky csomaghoz. Ha megpróbál bejutni a Sky Go Italia fiókjába Olaszországon kívülről, mindent még bonyolultabbá tesz.

Ne feledje, hogy nagyon kevés VPN juthat be a Sky Go Italia-ba. Próbálja ki a listánkban szereplő öt VPN-t kockázatmentesen. Mindegyik visszatérítési időszakokat kínál, hogy spin adhasson számukra. Egy másik olasz TV-szolgáltatás, amelyhez a VPN-nek köszönhetően hozzáférhet az interneten, a Rai. Élvezze utazásait, de élvezze a kényelmet, ha a VPN-nek köszönhetően bárhol elérhető olaszországi TV-hez, bárhol is van.

About the author

Comments

 1. A Sky Go egy fantasztikus online streaming szolgáltatás, amely csak a Sky TV előfizetők számára érhető el. Az olaszországi Sky Go megszerzéséhez rendelkeznie kell Sky-előfizetéssel Olaszországban. Azonban, ha külföldre utazik vagy nyaralni megy, akkor frusztráló lehet, hogy nem tudja élvezni a szolgáltatást. Szerencsére, a VPN használatával megkerülheti ezt az akadályt, és élvezheti a Sky Go Italia-t bárhol a világon. Az ExpressVPN, a NordVPN, a PrivateVPN, a VyprVPN és a VPNArea az öt legjobb VPN a Sky Go Italia számára. Ezek a VPN-ek képesek megkerülni a regionális korlátozásokat, elrejteni a VPN tevékenységet, és szervereket működtetnek Olaszországban. Az ExpressVPN a legjobb választás a Sky Go Italia számára, mivel szupergyors kiszolgálókkal rendelkezik, kiterjedt hálózattal, és feloldja a legnépszerűbb streaming tartalmat. Ne aggódjon többé a Sky Go Italia blokkolása miatt, és élvezze a kedvenc műsorait bárhol a világon!

Comments are closed.