A Sky Go külföldön történő feloldásának feloldása és nézése egy VPN segítségével

A legjobb SkyN VPN-k
A Sky Go ingyenes a meglévő ügyfelek számára Sky csatornákat tartalmazó kábel- vagy műholdas előfizetéssel. Vegye figyelembe, hogy a Sky Sports eléréséhez az ügyfeleknek előfizetniük kell egy tervre, amely tartalmazza a sportcsomagot. A Sky nem kínál önálló, kizárólag internetes előfizetést vagy fizetős megtekintési tartalmat, így a kábelvágóknak másutt kell keresniük.


Részletesebben lefedjük a legjobb VPN-ket, de a listán szereplő legfelső képek üldözéséhez is beleszámítottuk.

Azt találtuk, hogy ezek a legjobb VPN-k a Sky Go számára:

 1. ExpressVPN: A legjobb lehetőség a Sky Go külföldi nézésére. Látszólag gyors kiszolgálók kiváló minőségű streaming élményt nyújtanak. Legmagasabb szintű biztonság, ne tartson naplót, és magában foglalja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.
 2. NordVPN: Jó költségvetési lehetőség, amely jól működik a Sky Go külföldön, más streaming szolgáltatásokkal együtt, beleértve a Netflixet.
 3. IPVanish: Jó biztonság párosul gyors sebességgel. Nincs napló.
 4. PrivateVPN: Kis szolgáltató néhány szerverrel az Egyesült Királyságban és Írországban, amelyek bárhonnan hozzáférhetnek a Sky Go-hoz.
 5. VyprVPN: Saját adatközpontok tulajdonosa, és jó adatfolyamot kínál magas biztonsággal. Nincs kínzó.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolat a Sky Go feloldásához az összes eszközön.

Sajnos a Sky Go csak az Egyesült Királyságban és Írországban érhető el. Ha külföldre utazik vagy él, akkor egy hibaüzenetet fog kapni:

ég menni hibaüzenet

„A Sky Go csak az Egyesült Királyságból vagy az Ír Köztársaságból csatlakozó felhasználók számára érhető el, sajnos nem tudjuk megerősíteni, hogy jelenleg ezen a területen tartózkodik. Kérjük, próbálkozzon később újra. ”

Hogyan nézze meg a Sky Go külföldön egy VPN-t

Szerencsére, ha Európában, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságon és Írországon kívüli bármely más országban van, és a Sky Go szolgáltatást szeretné elérni, továbbra is hozzáférhet a szolgáltatáshoz VPN-sel. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Ha csatlakozik egy ilyen szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor hozzárendel egy brit IP-címet, és hozzáférhet az ország geo-lock tartalmához, ideértve a Sky Go-t is.

Így nézheti meg a Sky Go külföldről történő VPN-jét:

 1. Először regisztráljon az alább felsorolt ​​VPN-ek egyikére. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert az eszközére, vagy konfigurálja az útválasztót a VPN használatához.
 3. Futtassa a VPN-t, válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Királyságban, és csatlakozzon.
 4. Törölje a cookie-kat, és frissítse az oldalt a megtekinteni kívánt videóval.
 5. Jó szórakozást!

A legjobb VPN-k a Sky Go számára

A Sky Go számára a legjobb VPN kiválasztásakor a következő kritériumokat vesszük figyelembe:

 • Az Egyesült Királyságban olyan kiszolgálók, amelyek feloldhatják a Sky Go használatát
 • Gyors és megbízható sebesség a megszakítás nélküli, kiváló minőségű adatfolyamokhoz
 • Erős biztonsági és adatvédelmi politika
 • Gyors és reagáló ügyfélszolgálat
 • Könnyen használható alkalmazások többféle eszközhöz

Az alábbiakban felsoroljuk a SkyNet legjobb VPN-jeit. A VPN-szolgáltatók mindegyike megfelel a fenti kritériumok legtöbbjének, ha nem is mindegyikének.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAz blokkolás feloldása a Sky-ra

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a Sky Go legjobb VPN-je a listán. Az összes szervert optimalizálja a maximális sebesség és stabilitás érdekében, az előfizetők számára korlátlan sávszélességet és adatot kínálva. Szervereket működtet az Egyesült Királyság számos helyén, és a jól megtervezett alkalmazásoknak köszönhetően a csatlakozás gyors és egyszerű. A titkosítási szabványok olyan erősek, mint bármely VPN-en, nevezetesen a 256 bites AES titkosítás (gyakran katonai szintű titkosításnak nevezik), és tökéletes előre titkosítás. A vállalat nem naplózza vevői tevékenységeit és IP-címét, csak a nem azonosító metaadatok gyűjtésére választott. Az élő ügyfélszolgálat a weboldalakon keresztül elérhető napi 24 órában, heti hét napon keresztül.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux (parancssor) számára. Ha a Sky Go-t olyan eszközön nézi, amely nem támogatja a VPN-ket, választhat, hogy az ExpressVPN DNS-proxyszolgáltatását, a MediaStreamer-et használja, amely minden előfizetéshez tartozik. Telepítheti az ExpressVPN ügyfél-útválasztójának firmware-jét a kompatibilis wifi-útválasztókra, vagy közvetlenül a társaságtól vásárolhat egy előre konfigurált útválasztót. Ez a wifi-útválasztóhoz csatlakoztatott eszközök internetes forgalmát a VPN-kiszolgálón keresztül irányítja, amely ideális a játékkonzolokhoz és az intelligens TV-khez.

Az ExpressVPN feloldhatja az USA és az Egyesült Királyság Netflix, Hulu, HBO Now és BBC iPlayer blokkolását is, többek között.

Előnyök:

 • Nehéz legyőzni a Sky Go külföldről történő nézése miatt
 • Szupergyors kiszolgálók nagyszerű HD minőségű streaminghez
 • Nagyon jó a Netflix, a Hulu és más népszerű webhelyek feloldásához is
 • A vezető biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások alapértelmezés szerint be vannak kapcsolva
 • A nap 24 órájában elérhető chat-támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Speciális konfiguráció hiányzik az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A LEGJOBB VPN A SKY GO számára: Az ExpressVPN az első választásunk. Megbízhatóan feloldja a Sky Go és sok más streaming szolgáltatás blokkolását. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez, valamint a teljes biztonság és magánélet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Sky GOTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy másik kiváló választás a Sky Go VPN számára. A streaming szolgáltatások feloldásának mestere, és a Sky Go nem különbözik egymástól. Csatlakozzon csak a hálózatában elérhető sok tucat brit szerverhez, és azonnal elkezdheti a Sky Go streamingjét. A sebességek megfelelőek, és a kapcsolatok ritkán esnek vissza, így a kedvenc műsorai HD formátumban történő streaming-je nem jelent problémát. Ezt a VPN szolgáltatást egy valódi nulla naplózási politika és a rejthetetlen titkosítás támogatja. Az élő csevegés támogatása elérhető a weboldalon. Az automatikus wi-fi-védelem garantálja, hogy mindig biztonságban vagy a nyilvános wi-fi-hálózatok használata közben.

A VPN szoftver elérhető Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Az előre konfigurált útválasztók megvásárolhatók a Flashrouters segítségével, ha olyan eszközt használnak, amely nem támogatja a VPN-k natív támogatását. Az egyetlen NordVPN-előfizetés lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy akár hat eszközt egyidejűleg csatlakoztassanak, így a NordVPN nagy értékű lesz.

A NordVPN számos országban feloldja a Netflix tartalmát, többek között az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, többek között az Egyesült Államokban, a Huluban, a HBO Nowban és a BBC iPlayerben..

Előnyök:

 • Feloldja a Sky Go és a legtöbb más népszerű streaming webhely bárhonnan való feloldását
 • Jó streaming és letöltési sebesség
 • Könnyen kezelhető, biztonságos és adatvédelmet nyújtó alkalmazások
 • A támogató személyzet segítőkész és hozzáértő

Hátrányok:

 • Csak a kiszolgáló helyét határozhatja meg, egy adott kiszolgálót nem

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagyszerű érték. Nagyon jó lehetőség, amely jól működik a Sky Go-val. Lehetővé teszi akár 6 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. IPVanish

IPVanishFeloldja a Sky GOTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish hatalmas szerverhálózatot működtet több mint 60 országban, ezek közül az Egyesült Királyság csak egy. Az előfizetők kihasználhatják a korlátlan sávszélességet és az adatkorlátok hiányát, hogy szívük örömére átadhassák. A társaság birtokolja, nem bérli szervereit, biztosítva ezzel a kiváló minőségű adatfolyamot minimális pufferolással. A legfejlettebb titkosítási szabványokat a naplózás nélküli politikával kombinálják, hogy az internetszolgáltató és más snoopers-ok ne kerüljenek a hajadba. Egy internetes megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és egy obfuzkációs (kódolás) szolgáltatás mind épül az alkalmazásba.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Ha az eszköz nem VPN-kompatibilis, fontolja meg az összes IPV-kiszolgálóval előre konfigurált útválasztó vásárlását a Flashrouters-től.

Ez a VPN szolgáltatás a Kodi felhasználók körében is kedvenc, köszönhetően az egyszerűen telepíthető és használható alkalmazásnak, valamint a Kodi kiegészítőkkel való együttműködésnek..

Előnyök:

 • Jól működik a Sky Go-val és más népszerű szolgáltatásokkal
 • Jó, kiváló minőségű folyamok a tesztelés során
 • Az összes biztonsági és adatvédelmi funkció, amelyre a legtöbb helyzetben szükség van
 • Jól működik a távirányító felhasználói Kodi kiegészítőivel

Hátrányok:

 • Nem lehet fizetni kriptovalutával
 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY SZERVER HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel működik. Gyors csatlakozások, könnyű, könnyen használható alkalmazások, jó multi-platform támogatás. Megbízható a Sky Go szolgáltatással, de nem engedheti fel olyan sok más streaming szolgáltatás feloldását, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Sky GOTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az új gyerek a blokon, de kicsi ellenére nagyszerű splash. Noha a hálózatban alig több mint 100 szerver található, mint a listán szereplő több mint 1000 szerver, a sebesség kiváló, és a szolgáltatásnak nincs gondja a Sky Go feloldására. A PrivateVPN semmi esetre sem rejlik a dolgok biztonsági oldalán, ha hatékony titkosítást használ és betartja a naplók nélküli házirendet. Az alkalmazások DNS szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval rendelkeznek.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Egyszerre öt eszközt csatlakoztathat.

A PrivateVPN számos országban, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot, feloldja a Netflix szolgáltatásait, valamint maroknyi más streaming szolgáltatást, mint például a BBC iPlayer és a HBO Now..

Előnyök:

 • Nincs probléma a Sky Go külföldről történő feloldásával
 • A sebesség elég jó a kiváló minőségű streaminghez
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre
 • Hírnevet szerez az egyre növekvő webhelyek listája miatt, amelyeket feloldanak

Hátrányok:

 • Linux alatt működik, de manuális konfigurációt igényel
 • Kínában nem működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a Sky Go feloldását, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyperVPNFeloldja a Sky GOTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN a VPN tér veteránja, és továbbra is kiemelkedő választás a világ minden tájáról származó felhasználó számára, beleértve a Sky Go VPN-t kereső felhasználókat is. A vállalat tucatnyi országban, többek között az Egyesült Királyságban, saját szerverekkel és akár teljes adatközpontokkal is rendelkezik és üzemelteti azokat. Ez a VPN szolgáltatás kiváló sebességet kínál, és nincs probléma az élő és igény szerinti videó streamingjével a Sky Go-ból. A rendszer nem tárol azonosító naplókat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Az összes előzetesen átvilágított útválasztó, amely az összes VyprVPN kiszolgálóval konfigurálva van, szintén megvásárolható - hasznos, ha inkább a Sky Go adatfolyamát játékkonzolon, intelligens TV-n vagy set-top boxon keresztül szeretné streamálni..

A VyprVPN feloldhatja a Hulu és az USA Netflix blokkolását is.

Előnyök:

 • Feloldja a Sky Go és sok más streaming webhely blokkolását
 • A kiszolgálók megbízható kapcsolatot és megfelelő sebességet biztosítanak
 • Az adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások nem engednek le

Hátrányok:

 • Nem itt a legolcsóbb lehetőség
 • Az alkalmazások sima, de nincsenek speciális konfigurációs lehetőségek
 • Nincs Bitcoin vagy cryptocurrency fizetési lehetőség

Pontszámunk:

4 kívül 5

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Sky Go-val és a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal. Könnyen telepíthető és indul, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

6. Surfshark

SurfShark VPNFeloldja a Sky GOTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy fiatal szolgáltató, aki kitűnő a külföldről származó, régiókhoz kötött tartalmak feloldása terén. Ezzel a világ bármely pontjáról hozzáférhet a Sky Go, a Netflix USA és az Egyesült Királyság, a Prime Video és a BBC iPlayer számára. A Surfshark az egyetlen VPN ebben a listában, amely lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását egyszerre. Ez nagyszerű költségvetési lehetőséget kínál családtagoknak vagy háziasszonyok csoportjának.

A titkosítás erős, és a Surfshark nem tárol naplókat. A riasztás megengedett, és a kikapcsolók mind a mobil, mind az asztali alkalmazásokba beépülnek, hogy megakadályozzák az adatok szivárgását. Ha bármilyen kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba a webhely 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatával.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja a Sky Go, a Netflix USA szolgáltatását & Egyesült Királyság és így tovább
 • Korlátlan eszköz

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi szerverhálózat
 • Alkalmanként lassú szerver

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN CSATLAKOZÁSOK: Engedje fel a Sky feloldását. A Surfshark segítségével menjen annyi eszközt, amennyit csak akar, egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia mellett..

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Sky Go nézéséhez

Beszéltünk néhány, a Sky Go VPN szolgáltatók számára fizetett, minőségi lehetőségről, de rengeteg ingyenes VPN is elérhető. Ezek vonzó döntéseknek tűnnek, de azt javasoljuk, hogy az irányítást egyértelművé tegyék, mivel ezeket a szolgáltatásokat általában problémák sújtják.

Egy ingyenes VPN szolgáltatónál gyakran túl sok felhasználó és korlátozott számú szerver lesz. Ez hosszú kiszolgálói várakozási időt és lassú, megbízhatatlan kapcsolatokat eredményez. És ez nem a legrosszabb rész. Ezeknek a szolgáltatásoknak sok az árnyas üzleti taktikáját használja a pénzszerzéshez. Lehet, hogy nyomon követi a felhasználói tevékenységeket, és eladhatja az ügyfélprofilokat a hirdetők számára, és arról is ismerték, hogy ellopják a felhasználók tétlen sávszélességét.

Határozottan érdemes havonta néhány dollárt tudni, hogy egy jó hírű VPN-szolgáltató szolgál fel és védi Önt.

Hogyan oldják fel a VPN-k a Sky Go blokkolását??

A VPN vagy virtuális magánhálózat olyan eszköz, amely titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. Ebben az esetben csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Ez megváltoztatja a felhasználó IP-címét a VPN-kiszolgáló IP-címére, és így úgy néz ki a Sky Go-ra, mintha az Egyesült Királyságon belüli szolgáltatást érne el. Ez egy teljesen legális és nagyon népszerű eszköz a Sky Go külföldi eléréséhez.

Ráadásul az a tény, hogy a Sky Go VPN titkosítja a forgalmat, biztosítja az adatok biztonságát, még nyilvános wi-fi használatakor is..

A VPN nem működik a Sky Go-val? Próbáld ezt…

Ha csatlakozik valamelyik fenti, általunk ajánlott VPN-hez, de továbbra sem tudja megnézni a Sky Go külföldi szolgáltatásait, győződjön meg arról, hogy teljesíti a Sky Go többi műszaki követelményét:

 • A rendszerbeállításokat angol nyelvre kell állítani
 • Az időzónát az Egyesült Királyság idejére kell állítani (UTC +0)
 • Szüksége van egy olyan böngészőre, amely támogatja a Microsoft Silverlight szoftvert, ami azt jelenti, hogy az Internet Explorer (nem az Edge) a Windows felhasználók számára, és a Safari a Mac felhasználók számára. A Firefox és a Chrome egyaránt véget vetett a Silverlight támogatásának.
 • Ha megpróbált hozzáférni egy videóhoz, és blokkoltak egy VPN vagy DNS proxy használata előtt, akkor valószínűleg jó ötlet egy új kísérlet megtörlése előtt böngészője cookie-jait és gyorsítótárát törölni..
 • A Sky Go nem támogatott gyökerező Android-eszközökön

A Sky Go figyelése intelligens DNS-proxy segítségével

Az intelligens DNS-proxy ugyanazt az eredményt érinti el, mint a VPN a Sky Go esetében, de kissé másképp működik. Az eszköz teljes forgalmának titkosítása és távoli kiszolgálón keresztül történő irányítás helyett csak a DNS-kéréseket irányítják át.

A DNS, vagy a domain névrendszer olyan, mint egy telefonkönyv az internethez. Ahelyett, hogy a telefonszámokat az emberekkel egyeztette volna, a DNS egyezteti a webtartományokat (például a “www.comparitech.com”) az IP-címekkel. Minden alkalommal, amikor egy másik webhelyre lép, először el kell küldenie egy DNS-kérelmet, hogy megtalálja a megfelelő IP-t.

Ha megváltoztatja a DNS-kérések küldésének helyét - ebben az esetben az Egyesült Királyságban -, akkor úgy teheti meg, hogy úgy jelenik meg, mintha az országon belül hozzáférne a Sky Go-hoz..

A DNS-kiszolgálók beállítása kicsit trükkösebb, mint a VPN beállítása, de általában nem kell külön szoftvert telepítenie. A DNS-beállítások az eszköz beépített beállításaival állíthatók be.

 1. Iratkozzon fel egy intelligens DNS-proxy szolgáltatónál, ajánlásaink: Overplay.
 2. Ellenőrizze eszközének jelenlegi IP-címét a szolgáltató webhelyén.
 3. Adja meg az elsődleges és az alternatív DNS-kiszolgáló címeit a rendszer internetbeállításaiban (a pontos folyamat az operációs rendszertől függ)
 4. Mentse a módosításokat, és indítsa újra az eszközt
 5. Keresse meg a Sky Go weboldalt, vagy nyissa meg a Sky Go alkalmazást, és élvezze!

Sky Go csatornák

ég menj nyugati világba
A Sky Go egy online televíziós szolgáltatás az Egyesült Királyság Sky műsorszolgáltatójától, amelyet 2006-ban indítottak el. Korábban Sky Player, Sky Anytime PC és Sky By Broadband néven ismerték. A szolgáltatás lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy élő és igény szerint videót nézzenek több, internethez csatlakoztatott eszközön, beleértve a Windows PC-t, a Mac OSX-et, az iOS-t, az Androidot és a játékkonzolokat. Ez magában foglal néhány eredeti HBO tartalmat, mint például a Westworld és a Múlt hét ma este, valamint a sport széles választékát, beleértve az élő angol Premier League focit, krikettjét, golfját és a Forma-1-et, hogy csak néhányat említsünk.

A BBC iPlayerhez hasonlóan a Sky Go tartalma csak korlátozott ideig érhető el, miután először elindult a TV-ben. Ne hagyja, hogy a Westworld és a múlt hét ma esti epizódjai túl sokáig üljenek! A hozzáférhető csatornák száma függ a kábel előfizetésétől, de legfeljebb 72 elérhető:

5 USA, 5 *, Alibi, Animal Planet, Boomerang, Cartoon Network, Cartoonito, 4. csatorna, 5. csatorna, CITV, Comedy Central, bűnügyi nyomozás, Dave, Discovery, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, E!, E4, Éden, Eurosport, Eurosport 2, Film 4, FOX, Jó étel, Előzmények, Otthon, ITV Be, ITV Encore, ITV2, ITV3, ITV4, Élettartam, More4, MTV, Nat Geo, Nat Geo Wild, Hírek HQ, Nick Junior, Nickelodeon, Sky Arts 1, Sky Atlantic, Sky Living, Sky Living It, Sky Filmek Akció, Sky Filmek Karácsony, Sky Filmek Komédia, Sky Filmek Crime & Thriller, Sky Filmek Disney, Sky Filmek Dráma, Sky Filmek Család, Sky Filmek Greats, Sky Filmek Premiere, Sky Filmek Sci-Fi & Horror, Sky Movies Select, Sky Movies Showcase, Sky News, Sky Sports, Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1, Sky1, Star Plus, STV, Syfy, TLC , Univerzális, Óra, ITV

A Sky kábel előfizetése havonta 20 GBP-n kezdődik, minimum egyéves szerződéssel.

Az előfizetők alapértelmezés szerint legfeljebb két egyidejű eszközön tekinthetnek meg videókat, és a Sky Go Extra csomag részeként akár négy is elérhető külön díj ellenében. Ha már korábban két eszközt használt, és egyet akar használni, akkor egy másik regisztrálása előtt el kell távolítania egy meglévő regisztrált eszközt.

A Sky Go Extra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmakat töltsék le helyi eszközükre, hogy offline módban nézhessék őket. A tartalom DRM-védett, ami azt jelenti, hogy a lejárat után nem másolható, terjeszthető és megnézhető. A fájlokat a megtekintés megkezdése után 48 órával vagy legkésőbb a letöltést követő 30 napon belül törlik.

Hol nézheted az Sky internetet

A Sky Go mellett a VPN feloldhatja a következő Sky alkalmazások blokkolását:

 • Sky Q
 • Sky Sports
 • Sky Sports mobil TV
 • Sky Kids
 • Sky Cinema

A Sky Go és ezen alkalmazások többi része kizárólag az Európai Unióban elérhető, ha nincs VPN-je. Ez magában foglalja a következő országokat:

 • Ausztria
 • Azori-szigetek (Portugália)
 • Baleár-szigetek (Spanyolország)
 • Belgium
 • Bulgária
 • Horvátország
 • Kanári-szigetek (Spanyolország)
 • Ciprus
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Francia Guyana (Franciaország)
 • Németország
 • Gibraltár (Egyesült Királyság)
 • Görögország
 • Guadeloupe (Franciaország)
 • Magyarország
 • Írország (Köztársaság)
 • Olaszország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Madeira (Portugália)
 • Málta
 • Martinique (Franciaország)
 • Mayotte (Franciaország)
 • Hollandia
 • Lengyelország
 • Portugália
 • Réunion (Franciaország)
 • Románia
 • Saint Martin (Franciaország)
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Spanyolország
 • Svédország
 • Egyesült Királyság (kivéve a Csatorna-szigeteket / a Man-szigetet)

Ha az EU-n kívül tartózkodik, a szolgáltatás feloldásához képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzon ezen országok bármelyikének VPN szerveréhez..

A Sky rendelkezik néhány pay-per-view és prémium csatornával a sporthoz, élő rendezvényekhez és filmekhez, amelyeket fel lehet oldani a VPN segítségével. Ezek azonban az eseménytől függően kevesebb országot korlátoznak.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4