A Terrarium TV biztonságos és törvényesen használható? Melyek az alternatívák?

Terrárium TV-képernyőképei Forrás: Terrárium TV


Az élő és az igény szerint megjelenő TV manapság nagyon dühös, különösen akkor, ha nem kell költenie a nehezen megkeresett pénzt a drága kábel előfizetésért. Egyes online szolgáltatások ingyenes TV-t hirdetnek, beleértve az egyre népszerűbb terrárium TV-t. Ez az Android alapú streaming szolgáltatás mindent megígér, amit az online streamingben szeretne: választást, rugalmasságot és kiváló minőséget, mindezt az alacsony, alacsony árért semmi.

De vajon a Terrarium TV jogi szolgáltatás? Töltse le a Terrarium TV-t az Android készülékére, és továbbítsa azt? Megrándultunk a Terrarium TV-hez, mind a szolgáltatás tesztelésekor, mind annak meghatározásakor, hogy a Terrarium TV-t a következő folyó streaming-alkalmazássá kellene-e tennie..

Frissítés: 2018. szeptember 17 .: FONTOS. 2018 szeptemberében a Terrarium TV fejlesztője bejelentette, hogy a szolgáltatás jóvoltából bezárul. Szeptember 17-én azonban megtudták, hogy feladhatja a felhasználói adatokat. Az alábbiakban további információkat találunk a Terrarium TV általános biztonságáról, de minden jelenlegi felhasználó számára fontos, hogy minél hamarabb eltávolítsa ezt az apk-ot.

Hogyan lehet biztonságosan és magántulajdonban közvetíteni az internetet?

Azok a nem hivatalos streaming szolgáltatások, mint a Terrarium TV, népszerűek a növekvő számú kábelvágóval. Az online streaming kábeldobozának megrázása ugyanakkor számos kérdést felvethet, nemcsak az adatok online védelme érdekében, hanem az internetszolgáltató zavarban tartásával is. Emiatt sok online közvetítés most a virtuális magánhálózatokhoz (VPN) fordul..

Amikor online közvetít a Terrarium TV-n és más hasonló szolgáltatásokon keresztül, sok adatot használ fel. Mivel a HD streaming is egyre gyakoribb, ez nagy terhelést okozhat az internetszolgáltató rendelkezésre álló sávszélességén. Ahelyett, hogy több infrastruktúrába fektetett volna be, sok internetszolgáltató azért választotta az ügyfelek sebességét, akik sok videót közvetítenek.

Annak ellenére, hogy hallottál, a VPN használata nem csak legális, hanem egyre inkább szükséges. Még azok számára is, akik közvetítik a legális tartalmat, profitálhatnak a tisztességtelen földrajzi tartalom blokkolásának megkerüléséből és az ISP sebességének csökkentéséből. A sok VPN közül, amelyek segítenek az adatok védelmében és az adatsebesség biztosításában, az IPVanish-t találtuk a legjobbnak.

Az IPVanish fenntartja saját szervereit az egész világon. Az IPVanish használatakor korlátlan sávszélességet, minimális hatást gyakorol a letöltési és feltöltési sebességre, valamint katonai titkosítást biztosít az ön és az adatok védelme érdekében..

Gyors és megbízható: Az IPVanishnek van egy túlzsúfolt szerverhálózata, amely állandóan nagy sebességet biztosít. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. A Kodi és az Amazon Fire Stick kedvence alkalmazásuk és streaming-képességeik miatt. Családbarát, mivel akár 10 egyidejűleg csatlakoztatott eszközt képes kezelni. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi a Terrarium TV?

Terrárium TV Forrás: Terrárium TV

A Terrárium TV egy online video streaming alkalmazás az Android számára. Az alkalmazás elég vonzóan számlázza magát a dedikált webhelyén:

„A legjobb ingyenes 1080p HD-filmek és TV-műsorok az Android App APK letöltése”

Ez a vonzó nyilatkozat jól sikerült, hogy sok felhasználót vonzzon be. A Terrarium TV-nek jelenleg több mint 140 000 kedvelése van a Facebookon és egy aktív Reddit oldal, több mint 9000 előfizetővel.

Az alkalmazás fejlesztője szerint „A Terrarium TV csak az interneten található más webhelyekre mutató linkeket tartalmaz. Nem tárol és tölt fel videókat, filmeket vagy médiafájlokat. Egyik szerveren sem tárol médiafolyam-linkeket. A terrárium TV összekapcsolja a linkeket egy kényelmes, felhasználóbarát felületen. ”

Ha ismeri a Kodi és a Kodi kiegészítéseket, ennek az állításnak ismerősnek kell lennie. Valójában ez nagyjából ugyanaz az érv, amelyet a népszerű harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítők, például a Covenant, a Gurzil, az Exodus, a SportsDevil és mások használtak. Noha vannak módszerek a Terrarium TV Kodi-n keresztüli közvetítésére, ez elsősorban Android-alapú kiegészítő, amely valamivel hasonlóan működik a jól használt Mobdro Android-alkalmazásnak..

A Terrárium TV biztonságos és legális?

Ez a Terrarium TV-vel kapcsolatban valójában két külön kérdés. A biztonság kérdésével kezdjük.

Terrárium TV-vel kapcsolatos biztonsági aggályok

A Terrarium TV biztonságos használata? Igen és nem. Kezdetben: a normál Terrarium TV alkalmazásban nem érkezett ismert jelentés hackelésről vagy rosszindulatú kódról. Vannak olyan problémák a letöltési folyamat során, amelyek felvehetnek néhány piros zászlót.

Először az a tény, hogy a Terrarium TV nem elérhető a hivatalos Google Play Áruházban. Ez önmagában nem azt jelenti, hogy a Terrarium TV alkalmazás rossz hír. Bár módosítania kell az Android-beállításait, hogy a Google Play Áruházon kívüli harmadik felek ismeretlen forrásait engedélyezze, nem minden ilyen letöltés rossz.

Az APK Mirror webhely valójában egy hatalmas Android-alkalmazást tartalmaz, amelyeket a Play Áruházból kívülről is letölthet. Ezek közül sokan tisztán legitim alkalmazások, amelyek valamilyen okból soha nem tettek elérhetővé az Android rendszerre, vagy a népszerű Android alkalmazások régebbi verzióira, amelyek néhány felhasználónak jobban tetszett.

A Google Play Store alkalmazásai azonban sokkal biztonságosabbak. Az alkalmazások áttekintési folyamata szigorúbb (bár nem annyira szigorú, mint az Apple App Store esetében), így az alkalmazás letöltése a Play Áruházból kívülről jelentős kockázatokkal jár. Ez magában foglalja a vírus letöltésének és telepítésének lehetőségét az Android készülékre, ha rossz alkalmazásból tölt le egy alkalmazást.

Ezenkívül, mivel a Terrarium TV nem hivatalos, könnyű elcsábítani. Valójában már vannak hamis verziók a Google Play Áruházban. Ezek a hamis verziók átjárók lehetnek az adatbányászat és a vírusok terén.

Végül, 2018. szeptember 17-én a TorrentFreak jelentette, hogy a Terrarium TV fejlesztője, a NitroXenon azt állítja, hogy minden felhasználói adatot fel fog adni, ha kérésre. A NitroXenon arról tájékoztatta a TorrentFreakot, hogy „Csak az igazat mondom ... Szinte minden alkalmazás nyomon követi a felhasználó IP-címét. És ha el kell juttatnom az információkat a hatóságoknak, akkor megteszem. "

Mondanom sem kell, hogy a Terrárium TV nem olyan, amelyet ajánlunk az IPTV streaminghez Androidon.

A Terrárium TV legális?

Az olyan alkalmazások, mint a Terrarium TV, mindig egy kissé törvényes játék. Míg a Terrárium TV olyan online forrásokból kaparik le, amelyek jogszerűen kínálnak tartalmat, tartalmának nagy része megsérti a szerzői jogi törvényeket.

A terrárium TV megpróbálja megvédeni magát azáltal, hogy maga nem tárolja a tartalmat. Mint azonban a közelmúltban néhány figyelemre méltó Kodi-kiegészítő példáról megtudtuk, ez nem pontosan bolondbiztos módszer. Az olyan népszerű streaming-kiegészítők, mint a ZemTV és a Phoenix (amely azóta visszatért Bennu-ként), kalózkodás elleni peres eljárás után offline állapotba kerültek. És a Kodi weboldal, a TVAddons számos nagy híroldalt meglátogatta, miután a tulajdonos meglehetősen bántó perekkel, otthoni kereséssel és lefoglalással történt..

Egyszerűen fogalmazva: a Terrarium TV létezik a legális „szürke” területen, de még akkor is, ha nagy részét tette, egyre inkább szerzői jogok megsértésének minősül. Noha valószínűtlen, hogy valamely felhasználót jogi következmények sújtják, ez nem mindig igaz. VPN vagy más proxy módszer nélkül, amellyel elrejti a streaming tevékenységeket, az internetszolgáltató és bármely kormányhivatal láthatja, hogy a Terrarium TV-hez csatlakoztatott kalóz webhelyekről közvetít..

Használnom kellene a Terrarium TV-t?

A Comparitech szigorú politikát folytat, mivel nem támogatja olyan élő TV vagy igény szerinti streaming szolgáltatások használatát, amelyek kalóz webhelyeket használnak vagy szerzői jogokat sértenek..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Tudomásul vesszük, hogy ez nem akadályozza meg egyes felhasználókat abban, hogy telepítsék a Terrarium TV készülékeiket. Nem javasoljuk azonban a szolgáltatást, és úgy véljük, hogy sok más legitim lehetőség is elérhető az Ön számára.

Terrárium TV alternatívák

A Terrarium TV biztonságos és törvényesen használható? Melyek az alternatívák? Kodi kiegészítő a Youtube-hoz

Ha a Terrarium TV készüléket használja, vagy szeretne telepíteni és használni egy hasonló Android alkalmazást, akkor erősen javasoljuk, hogy fontolja meg a Kodi használatát..

A Kodi egy ingyenes médialejátszó, amelyet Android-eszközökre optimalizáltak, ideértve az Amazon Fire Stick és a Fire TV-t, valamint más eszközök litániáját. A Kodi célja a már meglévő média, például MP3 zenefájlok vagy MP4 videók lejátszása, de felhasználható közvetlenül a weben lévő tartalmak streamingjére egy nagy kiegészítők könyvtárának felhasználásával is..

A Kodi mint a Terrarium TV alternatívája nagyszerű, hogy számos streaming lehetőséget kínál. A Kodi kiegészítések nem csupán kicserélhetik azt a tartalmat, amelyet a Terrarium segítségével találtak meg. Ezen túlmenően, a Terrarium TV-vel ellentétben, Kodi megtalálható a Google Play Áruházban. Nem kell letöltenie valamelyest gyanús fájlt harmadik féltől!

Több száz élő streaming és on-line streaming addon található, amelyek tartalmat biztosítanak bárhol, akár anime, akár filmek eléréséig és így tovább.

Ha többet szeretne tudni a Kodi-ról, olvassa el a Kodi útmutatónkat. Javasoljuk továbbá útmutatásainkat, amelyek a legjobb élő TV Kodi-kiegészítőkkel, a legjobb TV-filmek és a film kiegészítőivel, valamint a legjobb anime-kiegészítőkkel szolgálnak a Kodi-hoz.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 87 =