A YouTube feloldása: Hogyan érhet el munkát, iskolát vagy bármely országot

A YouTube feloldása_Ha bárhonnan hozzáférhet

Szerencsére nem számít, hol vagy, akkor képesnek kell lennie a YouTube feloldására egy VPN használatával (virtuális magánhálózat). Ezzel az összes internetes forgalmat egy közvetítő szerveren keresztül választja meg az Ön által választott helyen, elfedve az IP-címet, és úgy tűnik, hogy egy másik helyen tartózkodik. Nézheti a YouTube-ot (és egyéb blokkolt szolgáltatásokat) irodájában, iskolájában vagy külföldön, bárhol a világon.

Sőt, ha VPN-t használ, akkor az összes forgalom titkosítva van, így senki sem láthatja, mit csinál online, vagy nyomon követi tevékenységét. Ide tartoznak az internetszolgáltatók (ISP), a hálózati rendszergazdák és a számítógépes bűnözők.

Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hol és miért blokkolja a YouTube-ot, és feltárja a legjobb VPN-ket a YouTube feloldásához. Azt is megmagyarázza, miért kerülje el az ingyenes VPN-ket és proxyk, és mi a teendő, ha a VPN-ket is blokkolják.

Hol és miért blokkolja a YouTube?

Ha ezt olvassa, valószínűleg valamikor felmerült egy YouTube-blokk ellen. Talán találkozhatott egy hálózati blokkgal, amelyet a hálózati rendszergazdák vezettek be, például irodákban és iskolákban. Aztán vannak olyan blokkok, amelyeket a kormányok végrehajtanak, amelyek az egész régiót lefedik. Időnként a YouTube teljes webhelye korlátozott, míg más esetekben csak bizonyos tartalmak.

A YouTube blokkolva van a munkahelyen

A munkaadók gyakran blokkolják a hozzáférést a webhelyekhez, amelyek a a figyelemelterelés forrása, például streaming források, e-kereskedelmi webhelyek és közösségi média platformok. Mint mindannyian tudjuk, a YouTube a termelékenység gyilkosa lehet, és nem meglepő, hogy a munkáltatók jobban szeretnék, ha a munkavállalók nem órákat töltöttek a videók nézésének végén. Vegye figyelembe, hogy a VPN használata a munkahelyi blokkok megkerüléséhez szerződésszegést jelenthet, ezért mielőtt elkezdené, ellenőrizze ezt.

A YouTube blokkolva volt az iskolában

Hasonlóképpen az iskolák szeretnének segíteni a diákokat a tanulmányaik összpontosításában, ahelyett, hogy videofelvételeket pazarolnának. Azt is meg akarják akadályozni, hogy a hallgatók bekerüljenek nem megfelelő tartalom elérése az iskolában. Vegye figyelembe, hogy általában a hálózati rendszergazdák szelektíven blokkolják a hozzáférést, így egyes emberek, például oktatók, megnézhetik a YouTube tartalmát, míg mások (hallgatók) nem.

Konkrét országok

Különböző országok blokkolták a YouTube-ot a múltban, és néhányan vannak a jelenlegi blokkok. A YouTube-t jelenleg blokkoló országok közé tartozik Kína, Irán és Észak-Korea. E blokkok okai között szerepel annak ellenőrzése, hogy mely tartalmakhoz férnek hozzá az állampolgárok, és lehetővé kell tenni a helyi YouTube versenytársak virágzását. Ha az Ön országában a YouTube le van tiltva, akkor valószínűleg nem férhet hozzá a webhelyhez. Ha egy adott tartalom blokkolva van, akkor valószínűleg olyan hibaüzenet jelenik meg, amely körülbelül: "A feltöltő nem tette elérhetővé ezt a videót az Ön országában."

A youtube ország blokkolva van

A YouTube feloldása VPN segítségével

Szerencsére ezen korlátozások megkerülése egyszerű. A VPN segítségével elrejtheti a valódi IP-címét, és helyettesítheti egy a kiválasztott helyen található közvetítő szerver címével. Ez azt fogja mutatni, hogy kívül esik a korlátozott hálózaton vagy régión. A YouTube blokkolásának feloldása VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatónál (javasoljuk az ExpressVPN-t), nyújtsa be a fizetést, és jegyezze fel új felhasználónevét és jelszavát.
 2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást. A legtöbb legnépszerűbb VPN-szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára.
 3. Telepítse és futtassa az alkalmazást, és használja az új hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) a bejelentkezéshez.
 4. Csatlakozzon a megfelelő helyen lévő szerverhez. Például egy iskolában vagy irodában egyszerűen csatlakozni kell a jelenlegi tartózkodási helyéhez legközelebbi szerverhez, hogy elérje a leggyorsabb sebességet. Az országkorlátozás megkerüléséhez válasszon ki egy szervert olyan országban, ahol a YouTube-hozzáférés nincs korlátozva.
 5. Amint a kapcsolat megerősítésre kerül, normál módon élvezheti a YouTube-ot.

Vegye figyelembe, hogy a működéshez szükség lehet az oldal frissítésére vagy új böngészőablak megnyitására.

INGYENES VPN HASZNÁLATA A YouTube feloldásához: Ha csak egy rövid ideig kell feloldania a YouTube blokkolását, akkor az ExpressVPN 30 napos próbaidőszakát használhatja a teljesen ingyenes hozzáférés eléréséhez. Regisztrálnia kell a fizetési adatait, de az első 30 nap alatt bármikor könnyen lemondhatja a teljes visszatérítést. Ez ideális, ha éppen olyan országba látogat, ahol a YouTube le van tiltva, vagy ideiglenesen olyan irodában dolgozik, ahol korlátozott a hozzáférés.

A legjobb VPN-k a YouTube feloldásához

Elméletileg a legtöbb VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy segítsen a YouTube feloldásában. Ugyanakkor nem minden VPN azonos és eltér a sebesség, a megbízhatóság, a biztonság, az ügyfélszolgálat és egyebek szempontjából. Sok VPN-t tesztelünk annak érdekében, hogy megtudja, hol vannak az erősségeik. Összeállítottuk a YouTube feloldásához a legjobb VPN-k listáját a következő kritériumok alapján:

 • Képes megkerülni a hálózat és az ország YouTube-korlátozásait
 • Gyors, megbízható szolgáltatást kínál a HD streaminghez
 • Globális kiszolgálók hálózatát működteti
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazásokat biztosít
 • Erős titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat biztosít
 • A naplók nélküli politikát tartja fenn
 • Kiváló ügyfélszolgálatot nyújt

Itt található a legjobb VPN-ek listája a YouTube számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN számos okból a YouTube legjobb VPN-je. Ez egy hatalmas, több mint 2000 szerverből álló hálózatot működtet, amely 94 országot fed le, és mindegyiket a sebességre optimalizálták. Ez a szolgáltató megbízható kapcsolatokról és feloldó képességeiről ismert, így élvezheti a YouTube-ot, valamint a Netflix, az Amazon Prime Video és más webhelyekhez való hozzáférést.. Még Kínában is működik, így hozzáférhet a YouTube-hoz, ha ott él vagy utazik. A legkiválóbb ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegés formájában azt jelenti, hogy mindig probléma van, ha problémák merülnek fel.

Az ExpressVPN rendelkezik a legjobb osztályú biztonsági csomaggal, beleértve a 256 bites titkosítást, a tökéletes előremeneti titkot, a DNS szivárgás elleni védelmet és a megszakító kapcsolót. Ez azt jelenti, hogy adatai mindig a titkosított alagútban maradnak, így senki nem tud szimatolni és felfedezni, hogy Ön 'megkerüli a blokkokat a helyén. Ez a szolgáltató nem fog nyilvántartást vezetni személyesen azonosítható információkról, így soha nem kell aggódnia az információk harmadik fél számára történő átadása miatt..

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS és Android rendszerekhez. Különböző router-konfigurációk is elérhetők, ha szeretné lefedni az otthoni hálózatát.

Kockázatmentes ajánlat Az olvasók 49% -ot kaphatnak az ExpressVPN éves tervből, plusz 3 hónap ingyenes. Mint már említettük, van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, tehát egyáltalán nincs kockázat.

Nézze meg a teljes ExpressVPN áttekintést.

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost egy olyan VPN-szolgáltató, amely nevet ad magának a streaming területén. Növekvő kiszolgálói hálózattal rendelkezik, és néhány gyorssebességet is kínál. Sőt, van egy dedikált „Unblock Streaming” mód, amelyben kiválaszthatja a csatornát meg szeretné nézni, és automatikusan a megfelelő szerverre kerül. A YouTube és a YouTube Red (Premium) lehetőségek, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer.

A szolgáltatóval nem merül fel biztonsági biztonság: 256 bites titkosítást használ, és védelmet nyújt a DNS szivárgások ellen. Beépített egy kill kapcsoló, amely megsemmisíti az internetkapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat leesik.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Linux, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

SAVE 77%: Iratkozzon fel csak egy évre, és 77% kedvezményt kapjon, plusz hat hónap ingyenes. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes vásárlást tesz lehetővé.

Merüljön el a mélyreható CyberGhost áttekintésünkben.

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN egy másik nagyszerű szolgáltató. Ez egy hatalmas, több mint 4500 szerverből álló hálózatot működtet, amelyek közül sok a HD video streamingre lett optimalizálva. Segíthet a YouTube blokkolásának feloldásában, olyan népszerű streaming szolgáltatásokkal, mint a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. A NordVPN egy másik VPN szolgáltatás, amely Kínában működik.

Ennek a szolgáltatónak a nagy hangsúly a biztonság és a magánélet nulla naplózású politikával, „katonai minőségű” titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, DNS szivárgás elleni védelemmel, megszakító kapcsolóval és automatikus wifi védelemmel.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

EXKLUZÍV AJÁNLAT: Nagyon megtakaríthat, ha hosszúra megy. Ha feliratkozik egy kétéves NordVPN tervre, 66% kedvezményt kap, tehát havonta csak 3,99 dollárt fog fizetni.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish népszerű VPN-szolgáltatás, kiváló streaming-képességekkel. Gyors és megbízható, és feloldhatja a különféle szolgáltatások - például a YouTube - blokkolását. Ez az nagyon népszerű az égetők és a Kodi felhasználók körében annak köszönhetően, hogy az Android APK és a távirányító barátságos.

Az IPVanish célja, hogy biztonságos és magánszolgáltatást nyújtson a felhasználóknak, és semmilyen naplót nem tárol a felhasználói tevékenységekről vagy a munkamenet előzményeiről. 256 bites titkosítást és tökéletes előremeneti titkot használ, és kill-kapcsolóval és DNS-szivárgás-védelemmel rendelkezik.

Az IPVanish rendelkezik asztali kliensekkel Windows és MacOS, valamint mobilalkalmazások iOS és Android számára.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink akár 60% -ot is megszerezhetnek az IPVanish tervből.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN kisebb és újabb szolgáltató, mint a legjobb versenytársai, de úgy tűnik, hogy ez nem lassítja azt. Valójában az a leggyorsabb sebesség, amelyet látunk, és továbbra is lenyűgöző, amikor különféle szolgáltatások, például a YouTube feloldására van szükség..

A PrivateVPN ugyanolyan privát, mint ahogy jönnek, és semmilyen naplót nem tart. Erős titkosítást használ: 128-bites vagy 256-bites, a választott protokolltól függően. A DNS szivárgás elleni védelemmel és a beépített kill kapcsolóval még biztonságosabbnak érzi magát.

Ennek a szolgáltatónak vannak alkalmazásai Windows, MacOS, iOS és Android számára.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Ha feliratkozik egy PrivateVPN éves tervre, 70% kedvezményt kap, és 5 hónap ingyenes.

Nézze meg a PrivateVPN teljes véleményét.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a YouTube feloldásához?

Ha még nem találkoztál egy csomó ingyenes VPN-kínálattal, nem kétséges, hogy elég hamarosan meg fogod találni. E szolgáltatások célja, hogy hasonló szolgáltatásokat nyújtsanak fizetett társaiknak, de a valóság általában nagyon eltérő.

Az ingyenes VPN-k általában maroknyi kiszolgálót kínálnak néhány helyen. Ezeket sok felhasználó között meg kell osztani (mert mindenki ingyen szeret valamit). Ez azonban korlátozott kapacitást és potenciálisan hosszú várakozási időt jelent az elkerülhetetlenül lassú kiszolgálóhoz történő kapcsolódáshoz. Még ha sikerül is csatlakoznia egy kiszolgálóhoz a kívánt helyen, valószínű, hogy a YouTube feloldása egyébként sem fog működni.

Sőt, ezen ingyenes szolgáltatások használata közben a biztonság és a magánélet veszélyben van. Néhány ingyenes VPN, amelyek azt állítják, hogy titkosítja az Ön forgalmát, valójában nem, és mások egy lépéssel tovább haladnak, és megfertőzik az eszközét rosszindulatú programmal.

Még azoknak is, amelyek titkosítják a forgalmat, általában van valamilyen hátsó indítéka és megkérdőjelezhető adatvédelmi irányelve. Végül is valahogy kell pénzt keresniük, és ez általában magában foglalja a felhasználók kizsákmányolását. Bosszantó hirdetéseket jeleníthet meg a VPN alkalmazáson keresztül vagy a meglátogatott webhelyeken. Vagy tevékenységét nyomon lehet követni és harmadik fél számára felhasználói profilként értékesítheti.

Nyilvánvaló, hogy érdemes elkerülni ezeket a szolgáltatásokat, és havonta néhány dollárt fizetni a legjobban fizetett szolgáltatónak.

Használhatom-e proxyt a YouTube feloldásához?

Az ingyenes VPN-k mellett rengeteg ingyenes proxy-hirdetést talál, amelyek közül néhányat kifejezetten a YouTube feloldásához is terveztek. Noha ezek nagyon vonzónak tűnnek, különösen a testreszabott lehetőségeknél, például a YouTubeProxy.win, gyakran ugyanazokkal a problémákkal kell szembenéznie, mint az ingyenes VPN-ekkel. Ezeknek a szolgáltatásoknak korlátozott számú hely lesz, és valószínűleg nem képesek megkerülni az Ön előtt álló korlátozásokat.

Ráadásul a proxyszerver nem fogja titkosítani a forgalmat, mint egy VPN, így elhagyja az adatait teljesen kitéve senkinek, aki szimatolni akar hogy mit csinálsz online. A proxy fő előnye a VPN-hez képest az, hogy nem kell észrevehető lelassulást okozni, mert nincs titkosítási lépés. Számos olyan kiváló sebességet kínáló VPN-nél, amely extra biztonsági megéri.

A YouTube országbeli korlátozásai

Régi történelem óta számos ország blokkolja a YouTube-hoz való hozzáférést a határaikon belül. Ennek lehetséges oka lehet a helyi versenytársak virágzása vagy a polgárok által hozzáférhető tartalom jobb ellenőrzése.

jelenleg, A YouTube-ot ismerten Kínában, Iránban és Észak-Koreában blokkolják. De a múltban más országok, köztük Oroszország, Szudán és Thaiföld kormányai blokkolták azt.

Időnként a kormányok blokkolják a kiválasztott tartalmat, más esetekben pedig a teljes weboldalt. Például a YouTube-ot két alkalommal teljesen blokkolták Szudánban. Az első blokk 2010-ben az volt, hogy a YouTube választási csalásról szóló videót adott közzé. A második blokk 2012-ben történt, és megtorlást jelentett a YouTube azon elutasítása miatt, amely elutasította az iszlámellenes film eltávolítását, A muszlimok ártatlansága.

A YouTube-on kívül a kormányok blokkolnak más webhelyeket, például a Facebookot és a Twitter-t. A legszembetűnőbbek a kínai korlátozások; az ország nagy tűzfalának célja számos webhely blokkolása, sőt a legtöbb VPN blokkolása is. Szerencsére néhány VPN továbbra is működik Kínában, és segíthet felszabadítani a YouTube és más webhelyek feloldását látogatásuk során.

Mi lenne, ha a VPN-ket is blokkolnák??

A fent említettek szerint nemcsak a YouTube, a Facebook és az Amazon webhelyek blokkolódnak. Sok hálózati rendszergazda megragadta azt a tényt, hogy a proxykat, beleértve a VPN-ket is használják, hogy megkerüljék korlátozásaikat. Tehát érthető, hogy intézkedéseket hoztak a megállításuk érdekében. Előfordulhat, hogy a VPN-webhelyekhez való hozzáférés blokkolva van, a VPN-kapcsolatok felismerhetők és blokkolhatók is.

Hasonlóképpen, néhány ország blokkolja a VPN webhelyeket és kapcsolatokat. Kína valószínűleg a VPN-k legismertebb blokkolója. Noha nem teljesen illegálisak ott, néhány VPN-szolgáltatót bezártak, letartóztattak és elítéltek. Ennek ellenére a VPN használata továbbra is nagyon népszerű Kínában.

Ez nem az egyetlen ország, amely megpróbálja korlátozni a VPN használatát. Fehéroroszországban, Iránban, Irakban, Törökországban és Oroszországban mind VPN-blokkok vannak érvényben, néhányuk pedig még a VPN használatát is illegálissá tette.

azonban, ezeknek a korlátozásoknak vannak módjai. A VPN-forgalom blokkolása érdekében azt VPN-forgalomként kell felismerni. Néhány kiemelkedő VPN-szolgáltató olyan obfuzációs technológiát használ, amely a VPN-forgalmat felismerhetetlenné teszi. Ha a VPN nem használja ezt a technológiát, akkor továbbra is szerencsés lehet. Időnként a 443-as portra való váltás elegendő a tűzfal megkerüléséhez. A 443-as portot a HTTPS-forgalomhoz használják, tehát úgy tűnik, hogy VPN-kapcsolata csak biztonságos webhelyet jelent. Ha a portváltás nem lehetséges a VPN-kliensen, akkor kérjen segítséget a szolgáltatótól. Lehet, hogy dedikált szervereik is vannak, amelyek elérik azt a portot.

YouTube cenzúra

Nem csak a YouTube cenzúrázza mások; sok tartalmat cenzúrál maga a YouTube. Ennek oka az lehet, hogy megsérti a platform használati feltételeit, amelyek vonatkozhatnak olyan tartalomra, amely sérti az egyén magánéletét vagy a szerzői jogokat.

A YouTube nyomást gyakorol a kormányoktól, szervezetektől és magánszemélyektől is bizonyos tartalmak eltávolításához. Ez is szerzői joggal védett anyag vagy olyan tartalom, amely sérti a magánélet védelmét, de lehet olyan tartalom is, amely magában foglalja a gyűlöletbeszédet vagy az erős politikai nézeteket.

A YouTube kijelenti, hogy tartalma a 13 éves és annál idősebb gyermekek felé irányul, de beleegyezett abba, hogy visszaszorítja a kisgyermekeknek szánt nem megfelelő videókat.

YouTube és adatvédelem

Az egyik olyan terület, amelyet még nem érintettek a YouTube használatában, a felhasználói adatvédelem. A YouTube a Google tulajdonában van, amely a felhasználói adatokon nyer. Mint minden más Google terméknél, a YouTube használatakor a Google adatot gyűjt minden, amit csinál, beleértve azt is, amit néz, és amit „szeretsz”, és kommentál. Ez a webhely felhasználói profilja alapján jeleníti meg hirdetéseit, valamint az interneten más meglátogatott webhelyek alapján.

Az IP-címe és a sütik alapján követi nyomon. Ha azonban VPN-t használ, az Ön IP-címe el lesz rejtve, és nem kötődik hozzád, az egyéni felhasználó. Ez megóvja a böngészési adatokat a hálózati rendszergazdáktól, valamint az internetszolgáltatótól és minden más snoortól. Kombinálja a VPN-t a böngésző „inkognitó” vagy „privát böngészés” módjával az IP-cím elrejtéséhez és a sütik elkerüléséhez.

Természetesen nem csak a ti magánélet, amelyet figyelembe kell vennie. A YouTube rendkívül népszerű a minden korosztályú gyermekek körében, tehát figyelembe kell venni a magánélet védelmét is. A gyermekek érdekképviseleti csoportjai nemrégiben panaszkodtak az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottságához a kérdéssel kapcsolatban. De a YouTube eddig rejtőzik az Általános Szerződési Feltételek mögött, amelyek kimondják, hogy 13 évesnél idősebb gyermekeket céloz meg (akiket a magánélet védelmével kapcsolatos törvények nem oltalmaznak ennyire). Időközben továbbra is gyűjti a gyermekek adatait. Szerencsére a VPN használata és inkognitómódban történő böngészés megakadályozhatja, hogy a YouTube rögzítse gyermekével kapcsolatos adatokat.

Lásd még: Adatvédelemre összpontosító alternatívák a Google számára

Egyéb YouTube-termékek

Mi lenne a hozzáférés más YouTube-termékekhez, mint például a YouTube Zene, a YouTube Premium (korábban YouTube Red) és a YouTube TV? Nos, attól függ, hogy a hálózathoz van-e csatlakoztatva, és attól, hogy úgy döntöttek, hogy blokkolják-e a szolgáltatásokhoz kapcsolódó URL-eket.

YouTube Zene csak egy zenei oldal, ahol zeneszámokat hallgathat (de a hozzájuk tartozó videókat nem nézhet meg). Mivel ez csak zenei streaming szolgáltatás, valószínűtlen, hogy ezt blokkolja az irodai vagy iskolai hálózaton belül, bár a kormányok blokkolhatják. Ha úgy találja, hogy nincs zárolva, a VPN segít.

YouTube Premium egy fizetett előfizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a YouTube videók és a YouTube zenei tartalmak megtekintését anélkül, hogy el kellene viselnie a hirdetéseket. Ez a szolgáltatás csak 17 országban érhető el, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban és Németországban. Ha kívül esik a támogatható országokon, akkor nem fogja tudni elérni a szolgáltatást. A VPN segítségével azonban megronthatja a helyét és visszatérhet a hozzáféréshez.

YouTube TV az over-the-top szolgáltató, amely elérhető az Egyesült Államok felhasználói számára. Szolgáltatást nyújt olyan csatornáktól, mint az ABC, CBS és FOX, és testre szabja az elérhető tartalmat az otthona és az aktuális tartózkodási hely alapján. Ha azonban feliratkozott és az Egyesült Államokon kívül utazik, akkor valószínűleg hibaüzenet jelenik meg, amely azt mondja, hogy a tartalom nem érhető el. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, és képesnek kell lennie arra, hogy visszatérjen.

Kép jóváírása: A „YouTube” a CC BY 2.0 alapján licenccel rendelkezik

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 64

Adblock
detector