A zöld VPN leáll, próbálkozzon ezekkel az alternatívákkal

greenvpn záró bejelentésLezárták a zöld VPN-t, amely egy kínai VPN-szolgáltatás, amelyet elsősorban az őslakos kínai felhasználók alkalmaznak a nagy tűzfal megkerülésére. A szolgáltató népszerű volt a kínai netizens körében, de nem tett eleget a kormányzati előírásoknak, és a társaság nyilatkozata szerint július 1-jén utasították az üzlet bezárására..

A leállítás a kínai hatóságok által az év elején kiadott szabályozási értesítés nyomán következik be. Az Ipari és Információs Technológiai Minisztérium januárban bejelentette, hogy a kormány jóváhagyása nélkül működő VPN-re és más internetes és kábelszolgáltatásokra egy 2018. áprilisáig tartó kampányban küzd majd. A zöld VPN-t a Kína fejlett technológiája által blokkolt online tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz használták fel. internetes cenzúrarendszer, a Nagy tűzfal néven ismert, amely többek között blokkolja a külföldi webhelyeket, alkalmazásokat, közösségi médiát és hírportálokat.

A januári bejelentés sok VPN-felhasználót keltett fel Kínában, mert sokan azt sugallták, hogy a VPN használata az ország nagykereskedelmében illegális lenne. Ennek oka azonban a média szenzáció és a rossz riport. A VPN használata Kínában nem illegális, és a kínai felhasználók egyszerűen átválthatnak egy másik szolgáltatásra. A zöld VPN-t valószínűleg azért zárták le, mert Kínában székhellyel rendelkezik, míg a legtöbb más országban kívül vannak beépítve és gazdaszerverek.

A legtöbb neves VPN-társaság nem működik kínai talajon. A felhasználók egyszerűen csatlakozhatnak Kínából, hogy hozzáférjenek más országokban található szervereikhez. A kínai rendeletek tehát nem vonatkoznak rájuk.

Íme néhány VPN, azt javasoljuk, hogy most Kínában használja a nagy tűzfal megkerülésére:

  • ExpressVPN (49% kedvezmény a 12 hónapos tervhez)
  • NordVPN
  • StrongVPN
  • VyprVPN

Mindezekről a Kína számára legmegfelelőbb VPN-k listáján talál további információt, amely tartalmaz néhány olyan VPN-t, amelyeket nem szabad Kínában használni, és egyéb hasznos információkat is.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 22

Adblock
detector