Az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavítása

Az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavítása

Az a tény, hogy itt olvasod ezt a cikket, arra utal, hogy Ön is a következő HTTP proxy hibával találkozott az Amazon Video-nál: “Az eszköz internetkapcsolata HTTP proxyt használ, amely megakadályozza a videó lejátszását. Zárja be vagy tiltsa le a proxyprogramokat, és próbálja újra.”Ez azt jelenti, hogy a VPN vagy az intelligens DNS proxy észlelésre került.

A „virtuális magánhálózat” néven is ismert VPN segíti a régiónként zárolt szolgáltatások, például az Amazon Prime Video külföldön történő feloldását. Ezt úgy teszi meg, hogy titkosítja az eszköz forgalmát, és egy másik ország szerverén továbbítja. Például, ha megpróbálja megnézni az Amazon Prime Video amerikai változatát, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Államokban. Sajnos az Amazon feketelistára veszi sok VPN-kiszolgáló IP-címét, ami azt jelenti, hogy csak a legjobb VPN-k képesek megkerülni a korlátozásokat.

Ha nincs időd elolvasni a teljes cikket, ez egy rövid az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavítására szolgáló legjobb VPN-k összefoglaló listája:

 1. ExpressVPN Javítja az Amazon Prime HTTP proxy hibát. Gyors és megbízható csatlakozások. 24 órás támogatás, felhasználóbarát alkalmazások és magas szintű biztonság titkosítással. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza.
 2. CyberGhost Feloldja az Amazon Prime alkalmazást, és egy alkalmazást kínál az Amazon Fire TV és a Fire Stick számára. Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre. Szigorú bejelentkezési szabályokkal védi a magánéletét.
 3. NordVPN Jól működik az Amazon Prime Video-val. Több mint 5000 szerver 60 országban. Legfeljebb 6 eszközön használható. Könnyen használható alkalmazások és kiváló magánélet-védelem nem naplózási politikával.
 4. PrivateVPN Nagy sebességű szolgáltatás az Amazon Prime streamingjéhez. Könnyen használható kezdőknek és akár 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. Titkosítással védi adatait.
 5. Surfshark Távolítsa el a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások blokkolását, beleértve az Amazon Prime Video szoftvert. Felhasználóbarát, 24 órás támogatás és korlátlan kapcsolat. Alkalmazást kínál az Amazon Fire TV-hez.
 6. Hotspot pajzs Könnyen feloldja az Amazon Prime Video feloldását. Világszerte több mint 3000 nagysebességű szerverrel rendelkezik. Nagyteljesítményű biztonsági funkciókkal büszkélkedhet, beleértve a rejthetetlen titkosítást is.

Az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavítása

A jó hír az, hogy nem kell sokat tennie az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavításához. Valójában van egy gyors és egyszerű megoldás:

 1. Válasszon egy olyan VPN-szolgáltatást, amely továbbra is működik az Amazon Prime Video-val - javasoljuk az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le az operációs rendszerhez megfelelő szoftvert. A legjobb VPN-k alkalmazásokat kínálnak asztali és mobil alkalmazásokhoz. Néhányan böngésző-bővítményeket is kínálnak.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon a hozzáférni kívánt régió szerveréhez. Ez lehet például az Egyesült Államok.
 4. Lépjen az Amazon Prime Video oldalra, és nyissa meg a megtekinteni kívánt tartalmat. Ezt most fel kell oldani, HTTP proxy hiba nélkül.
 5. Ha továbbra is felmerül a HTTP-proxy hiba, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait. Alternatív megoldásként kipróbálhat másik szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

A piacon sok VPN található, amelyek megnehezíthetik a megfelelő szolgáltatás megtalálását. Ezért szűkítettük a listát azáltal, hogy csak a következő kritériumoknak megfelelő VPN-ket választottuk meg:

 • Gyors szerverek, amelyek együttműködnek az Amazon Prime Video-val
 • Globális szerverhálózat tucat országban
 • Biztonságos böngészés titkosítással és kill kapcsolóval
 • Adatvédelem a felhasználó első naplózási politikája formájában
 • Könnyen kezelhető, asztali és mobil alkalmazásokkal
 • Egyidejű csatlakozást tesz lehetővé több eszközön

A legjobb VPN-k az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavításához

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket az Amazon Prime HTTP proxy hiba javításához:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks amazon primeTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legmegbízhatóbb VPN az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavításához. Ennek a VPN-nek 94 országban több mint 3000 szervere van, és folyamatosan együttműködik az Amazon Prime Video-val. Korlátlan sávszélességgel, nagyon nagy sebességgel és olyan platformok feloldásának képességével, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az ESPN, az ExpressVPN kiválóan alkalmas streamingre.

Az ExpressVPN egyik legjobb tulajdonsága az ügyfélszolgálat. Valószínűleg nincs szükség rá gyakran, de ha igen, akkor a 24 órás elérhetőséget e-mailben vagy élő csevegéssel is elérheti. Ez egy nagyon felhasználóbarát VPN-szolgáltatás, széles választéka alkalmazásokkal és böngésző-bővítményekkel. A beállítás, a kiszolgálóhoz történő csatlakozás és az Amazon Prime Video nézése gyors és egyszerű.

Akár az Amazon Prime Video streaming, akár csak az internetet böngészi, az online biztonság kiemelkedően fontos. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással titkosítja a forgalmat és védi a DNS-szivárgásokat. A gyilkos kapcsolót és az Az osztott alagút funkció lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely forgalmat kívánja irányítani a VPN-en keresztül. Az ExpressVPN nem vezet naplókat, és székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincsenek adatmegőrzési törvények.

Használhatja az ExpressVPN rendszert Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztók esetén. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Gyors szerverek az Amazon Prime Video streamingjéhez
 • Emellett feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és egyéb lehetőségeket is
 • Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a titkosítást és a megosztott alagút kialakítását
 • 24 órás ügyfélszolgálat elérhető e-mailben és élő csevegésen
 • Nagy választék az alkalmazásokból és a böngészőbővítményekből
 • Székhelye a Brit Virgin-szigetek - nincs adatmegőrzési törvény

Hátrányok:

 • Drágább, mint a listán szereplő többi VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB VPN TOVÁBBÍTÁSA PROXY HIBA: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Gyors, megbízható és képes feloldni az olyan platformokat, mint az Amazon Prime Video és a Netflix. 24 órás támogatást, felhasználóbarát alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket kínál. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az amazon prime tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy rendkívül biztonságos VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi a HTTP proxy hiba megakadályozását az Amazon Prime rendszeren. Mi több, A CyberGhost egy alkalmazást kínál az Amazon Fire TV és a Fire Stick számára, különösen vonzóvá téve ezt a lehetőséget. Több mint 5700 szerverrel rendelkezik 89+ országban, lehetővé téve a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését a világ minden tájáról. A nagy sebességű szerverek és a korlátlan sávszélesség lehetővé teszi az 1080p HD felbontású adatfolyam streamingét észrevehető késés vagy pufferolás nélkül.

Ez a VPN kiváló lehetőség családok számára, mivel akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ideális kezdőknek is, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokkal. A CyberGhost megkönnyíti az online biztonságot, 256 bites AES titkosítással biztonságos az adatok, valamint a DNS és az IP szivárgások ellen. A Románia-alapú VPN szolgáltatásba beletartozik az automatikus lekapcsoló és a szigorú bejelentkezési szabályok.

A CyberGhost a következő alkalmazásokat kínálja: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Alkalmazást kínál az Amazon Fire TV és a Fire Stick számára
 • Nagy sebességű szerverek az Amazon Prime Video streamingéhez
 • Kiváló, mindenre kiterjedő biztonság titkosítással és bejelentkezési házirenddel
 • Több mint 5700 szerver a világon a tartalom feloldásához
 • Legfeljebb 7 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Nem működik Törökországban, Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost gyors, kiváló általános biztonságot nyújt, és egyszerűen feloldja az Amazon Prime Video külföldön történő feloldását. Amazon Fire TV és Fire Stick alkalmazást biztosít. Legfeljebb 7 eszközön használható egyszerre. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNfeloldja az amazon prime tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik, és jól működik az Amazon Prime Video-val. A sok szerver és IP-cím egyik előnye, hogy mindig valószínű, hogy olyan találsz, amely földrajzilag korlátozott tartalommal működik. Valójában, A NordVPN számos népszerű streaming szolgáltatást felold, köztük a Netflix, a Hulu és a HBO Go szolgáltatást. Akár böngészés, streaming vagy videohívás, a NordVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik kevesebb terheléssel és korlátlan sávszélességgel.

Úgy gondoljuk, hogy a NordVPN jó ár-érték arányt kínál, különös tekintettel arra, hogy legfeljebb hat eszköz biztonságához használhatja. További előnye, hogy nagyon intuitív, könnyen használható alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket kínál. A NordVPN rendkívül biztonságos a 256 bites AES titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a kikapcsoló funkcióval. A VPN szolgáltatás székhelye Panamában található, ahol nincsenek kötelező adatmegőrzési törvények. Ettől függetlenül, a NordVPN nem naplózási politikát működtet.

A NordVPN alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV rendszerekre. A böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is elérhetők. Az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Jól működik az Amazon Prime Video, valamint a Netflix, Hulu stb
 • Több mint 5000 szerver hálózata a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához
 • Erős biztonság és szigorú bejelentkezési szabályzat a felhasználók magánéletének védelme érdekében
 • Biztonságos akár 6 eszközt egyetlen fiókkal
 • Felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények

Hátrányok:

 • Néhány szerver kicsit hibás lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN kiváló általános értéket kínál. Meg tudja javítani az Amazon Prime HTTP proxy hibát, és a Netflix-rel is működik. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik, és akár 6 eszközön is használható. Biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az amazon prime tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy nagy sebességű szolgáltatás, amely ideális az Amazon Prime és a Netflix streamingjéhez. Ez egy kisebb VPN, amelynek szerverei 60 országban vannak, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot. Tesztelésünk során nagyon stabilnak találtuk a kapcsolatokat, pufferelés nélkül, míg az 1080p-es adatfolyam streamingben zajlik. Érdemes tudni, hogy a PrivateVPN lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását, amelyek mindegyikéhez egyedi IP-címek vannak hozzárendelve.

Bár nem érhető el 24 órán keresztül, a PrivateVPN ügyfélszolgálat kiváló, mivel közvetlenül a fejlesztőkkel fog beszélni. Az élő csevegés és az e-mail lehetőségek mellett a PrivateVPN távoli asztali súgót is kínál. Az alkalmazások azonban rendkívül felhasználóbarátak, és még kezdőknek sem okozhatnak problémát. A svédországi székhellyel rendelkező PrivateVPN kijelenti, hogy nem tart forgalmi naplókat, és nem tudja, mit csinál online. Magában foglalja a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet és a kill kapcsoló funkciót.

A PrivateVPN-t az asztali (Windows és Mac) és a mobil (Android és iOS) alkalmazásaival is használhatja. A Linux és az útválasztók azonban manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerverek az Amazon Prime Video és a Netflix streamingjéhez
 • Biztonságos titkosítással és egy kill kapcsolóval
 • Élvezze akár 6 egyidejű kapcsolatot
 • Élő csevegés támogatás és távoli asztali súgó

Hátrányok:

 • Kisebb hálózat, körülbelül 100 szerver
 • Korlátozott számú alkalmazás elérhető böngészőbővítmények nélkül

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYORS SZERVEREK: A PrivateVPN gyors VPN szolgáltatás az Amazon Prime Video és a Netflix streamingjéhez. Legfeljebb 6 eszköz rögzítését teszi lehetővé. Felhasználóbarát alkalmazások, és magában foglalja az összes alapvető biztonsági funkciót. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az amazon prime tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark egy viszonylag új VPN szolgáltatás, amely 2017-ben indult el. Az Amazon Prime HTTP proxy hiba kijavításán kívül a Surfshark feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu blokkolását is. Noha a Surfshark viszonylag kicsi kiszolgálói hálózattal rendelkezik, 50 országban rendelkezik nagysebességű szerverrel. Mint ilyen, nem kell gondot okoznia a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásáról, bárhol is legyen.

A Surfshark kiemelkedő tulajdonsága, hogy korlátlan számú kapcsolatot tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy Ön és családtagjai egyidejűleg biztonságban tudják tartani az összes eszközt. Kiváló 24 órás ügyfélszolgálatot is kínál, amelyet hasznosnak és gyors válasznak találtunk. Javasolhatjuk a Surfshark alkalmazást kezdőknek, mivel rendkívül könnyen használható a jól megtervezett alkalmazásokkal. A Surfshark 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgás elleni védelemmel és megszakító kapcsolóval védi adatait. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, semmiféle kapcsolat- vagy tevékenységi naplót nem tart.

A Surfshark az alábbiakhoz kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV. A böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára is elérhetők. A Linux és az útválasztók manuális konfigurálására van szükség.

Előnyök:

 • Jól működik az Amazon Prime Video-val, a Netflix-kel és még sok másnal
 • Korlátlan számú kapcsolatot tesz lehetővé
 • 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít élő csevegésen keresztül
 • Rendkívül biztonságos titkosítással és naplózás nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb szerverhálózat

Pontszámunk:

4 kívül 5

KORLÁTLAN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi az Amazon Prime Video külföldi elérését anélkül, hogy a HTTP proxy hibát kapná. Ez egy alkalmazást kínál az Amazon Fire TV számára, korlátlan csatlakozást tesz lehetővé, és 24 órás támogatást nyújt. Minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. Hotspot pajzs

Hotspot pajzsfeloldja az amazon prime tesztelését 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs hozzáférést biztosít több mint 3000 szerverhez több mint 70 országban, ami megkönnyíti az alacsony késleltetésű kapcsolat elérését. A sebessége lenyűgöző, és elég gyors ahhoz, hogy élő HD videókat nézhessen észrevehető késés vagy puffer nélkül. Amellett, hogy megkerüli az Amazon proxy hibáját, ez a VPN feloldja a nagyobb platformokat, mint például a Netflix USA, a BBC iPlayer és az ITV Hub külföldről..

Ez a szolgáltatás rengeteg hatékony biztonsági funkcióval rendelkezik. 256 bites titkosítás kezdődik, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemmel és egy kill kapcsolóval (amely leállítja az összes forgalmat, ha hirtelen leválasztja a VPN-t). Vannak lehetőségek arra is, hogy automatikusan csatlakozzanak minden alkalommal, amikor nem biztonságos wifi hálózatot használnak, és hagyják, hogy egyes webhelyek megkerüljék a VPN-t. A Hotspot Shield nem tárol semmilyen személyesen azonosítható adatot az ülés vége után. Kell segítség? Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

A Hotspot Shield könnyen használható alkalmazásokat biztosít Windows, Android, iOS és MacOS eszközökhöz.

Előnyök:

 • Nagyszerű feloldó képesség
 • Elég gyors a késés nélküli streaminghez
 • Jó biztonsági funkciók

Hátrányok:

 • Nincs a legjobb adatvédelmi rekord
 • Nincs Linux támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Gyorsaság és sokrétű: A Hotspot Shield mind a sebességet, mind a biztonságot nyújtja, ezáltal egy erős választás mindenkinek, aki az Amazon Prime (vagy hasonló régióspecifikus szolgáltatások) használatát akarja külföldön használni. Ez a VPN 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Amazon Prime HTTP proxy hiba javításához?

Az Amazon nagyon hatékony VPN-k észlelésében, és rendszeresen feketelistázza IP-címeiket, vagyis a legtöbb ingyenes VPN valószínűleg nem működik. Az ingyenes VPN-kre jellemzően túl sok felhasználó van korlátozott számú kiszolgálón és ezeket az IP-címeket gyorsan megjelöljük. Ezzel szemben az Amazon Prime Video legjobban fizetett VPN-jének több száz vagy akár több ezer szerver és IP-cím van. Sőt, néhány fizetett VPN az Amazon Fire TV és az Amazon Fire Stick alkalmazásokat is kínál.

Ha elég szerencséd talál egy ingyenes VPN-t, amely feloldja az Amazon Prime Video feloldását, akkor a teljesítmény valószínűleg viszonylag gyenge lesz. Az ingyenes VPN-k általában lassú szerverrel rendelkeznek, és nagyon korlátozott sávszélességet kínálnak. Ezért nehéz lesz a HD videók streamingje anélkül, hogy megszakítanák a gyakori pufferelést és a súlyos késést.

A biztonság a VPN használatának egyik fő oka. Először is számos ingyenes VPN nem biztosítja az Ön adatait a legmagasabb szintű titkosítással (és bizonyos esetekben egyáltalán nem használnak titkosítást). Lehetséges, hogy hiányoznak a fontos biztonsági funkciók, mint például az automatikus lekapcsoló. Néhány ingyenes VPN-ről is ismert, hogy értékesíti az online tevékenységek naplóit harmadik felek számára.

Mit nézhetek az Amazon Prime-on?

Az Amazon Prime Video egy népszerű streaming szolgáltatás, amely filmek és TV-műsorok széles skáláját kínálja, beleértve saját eredeti tartalmát. Az Amazon Prime számára a legjobb VPN-k lehetővé teszik mindezen figyelését, beleértve a következőket:

 • Jack Ryan
 • Van, aki forrón szereti
 • Hazatérés
 • Holdfény
 • Az amerikaiak
 • kerítések
 • Hannibal
 • Századi nők
 • Justified
 • A lánynő

Lásd még:

 • A Netflix proxy hiba kijavítása
 • Hogyan lehet megkerülni a VPN blokkokat

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 92 =

Adblock
detector