Az AMC élő közvetítését szeretné látni? Olvassa el az AMC Kodi Addon oktatóanyagot

AMC egy amerikai televíziós csatorna, amely a AMC Hálózat. Film és néhány eredeti TV-műsor kombinációját sugározza. Ha Ön az AMC rajongója, akkor az AMC csatornáját a Kodi-on számos különféle kiegészítő segítségével továbbíthatja.

Ha Kodi felhasználó vagy még akkor is, ha még soha nem hallottál róla, és élő közvetítést akarsz látni AMC, akkor ez az útmutató az Ön számára.

Az alábbiakban felsoroltuk a teljesen legális kiegészítő lehetőségeket. Noha néhány kiegészítő ezen túl létezik, hangsúlyoztunk a Kodi-n keresztül elérhető legális streaming lehetőségeket. Nem javasoljuk, hogy a felhasználók kalóz streameket fordítsanak AMC vagy bármilyen más streaming tartalomra. Ehelyett keressen jogi streaming lehetőségeket.

Röviden összeállítottuk azoknak a nem hivatalos külső gyártóknak készült kiegészítőknek a listáját is, amelyeket általában használnak az AMC adatfolyamok eléréséhez. Elmagyaráztuk, hogy mi ezek a kiegészítők, hogyan működnek, és miért gondoljuk, hogy ezeket el kell kerülni.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mi az a Kodi??

kodi_comparitech

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású médialejátszó alkalmazás, amelyet az XBMC Alapítvány fejlesztett ki. Számos eszközhöz elérhető, mint például Windows és Mac számítógépek, Android készülékek, jailbroken iOS eszközök, Raspberry Pis és még sok más. Kódját kényelmesen vezérelheti egy távirányítóval vagy a játékvezérlővel, hogy különféle forrásokból sugározza a hangot és a képet.

Lásd még: Útmutató a Kodi Filmekhez.

Használjon VPN-t a Kodi-val

A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat és átirányítják egy kiszolgálón keresztül egy választott helyre, elrejtve a helyét és személyazonosságát. Az internetszolgáltató korlátozhatja az adatátviteli szokásait az IPTV-szolgáltatások - például az USTVNow és a PlayStation Vue - online streaming szokásainak vonatkozásában. Ezt szem előtt tartva megpróbálhatják gátolni a kapcsolatát, amikor olyan szolgáltatást használ, mint a Kodi, vagy megpróbálhatják teljesen letiltani az ilyen szolgáltatáshoz való hozzáférését, vagy fenyegető törvényes leveleket küldenek..

Ennek elkerülése érdekében a Kodi használatakor a VPN-hez való csatlakozás ajánlott. Vegye figyelembe, hogy a VPN-k lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését és az online adatvédelem védelmét is.

A streaming nagy sávszélességet igényel. Különösen az élő közvetítések nem tömörítik a videót annyira, így nagyobb letöltési sávszélességet igényelnek. A megbízható, gyors és biztonságos VPN-szolgáltató nélkülözhetetlen. Javasoljuk az IPVanish alkalmazást, amely népszerű választás a Kodi közösségben, és biztosítja a szükséges erős kapcsolatot, bőséges kapacitást és magas szintű adatvédelmet..

IpVanish Kodi kezdőlap

Ezenkívül még a Kodi hivatalos kiegészítői is jelentős biztonsági kockázatokkal járhatnak. Noha általában biztonságos, a kiegészítők a tárházon keresztül eltéríthetők. Az eltérített kiegészítők felhasználhatók a középtávú támadások megjelenítésére a számítógépen, lehetővé téve a hackereknek az internetes tevékenységek megtekintését, sőt lehetővé teszi, hogy a hacker hozzáférjen a számítógépéhez. Ez kevésbé aggodalomra ad okot a hivatalos kiegészítők számára, de a harmadik féltől származó kiegészítők számára leginkább aggodalomra ad okot.

A VPN segít megakadályozni az ön tevékenységének kémkedését, megkerülve az ember közepén támadásokat, amelyek veszélyeztetik az adatait.

Megerősíthetjük, hogy az IPVanish működik az összes tesztelt Kodi Addonnal. Ha alternatív szolgáltatót szeretne kipróbálni, akkor nézd meg az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások teljes listáját.

VÉGREHAJTÁS: Olvasóink 60% -ot spórolhatnak meg egy éves IPVanish-tervvel itt.

Kodi v17.3 „A Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető

Hogyan kell élőben közvetíteni az AMC-t a Kodi-n

USTVNow Plus

Ha külföldön amerikai vagy az amerikai katonaság része, élő amerikai csatornák széles választéka elérhető számítógépen, mobil eszközön vagy tévében, USTVNow és kiterjesztve a USTVNow Plus Hozzáad. USTVNow Plus lényegében lehetővé teszi a hozzáférést a USTVnow előfizetés Kodi-ban.

Használat előtt USTVNow Plus, itt először itt regisztrálnia kell egy fiókot. Felhívjuk figyelmét, hogy a fiókhoz e-mail címmel kell regisztrálnia, különben nem tud bejelentkezni USTVNow Plus Hozzáad. Ne regisztráljon fiókot a közösségi médián keresztül.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_email

Előfizetnie kell legalább a Minden csatorna tervezzen 19 dollárt (14,84 GBP) az AMC nézéséhez, azonban. A regisztráció során meg kell erősítenie, hogy amerikai állampolgár.

Az USTV most állítja, hogy teljesen jogi szolgáltatást nyújt az Egyesült Államok területén kívül élő amerikai állampolgárok számára. Míg az Egyesült Államok belsejéből történő használata korlátozott, néhány felhasználó megjegyezte, hogy az USTV Now nem ellenőrzi a regisztrációkor megadott helyet, és az adatfolyamok továbbra is elérhetők az Egyesült Államokból, ha az országon kívüli VPN szerverhez csatlakozik..

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_subscription

USTVNow Plus megtalálható a Kodilben (Kodisreal) raktár.

A kiegészítő eléréséhez először hozzá kell adnia a Kodil tároló a forrásokhoz. A Kodil-lerakatot hozzáadhatja a zip-fájl letöltésével közvetlenül a következő helyről: http: //kdil.co/repo

Kattintson a webhelyen található zip fájlra. Ezután nyissa meg a Kodi-t és tegye a következőket:

 • Menj oda Kiegészítői > Csomag szimbóluma (bal felső rész) > Telepítse a ZIP-ből  
 • Keresse meg a ZIP-fájlt a számítógépének letöltési helyéről
 • Kattintson rá a Kodisreal Repository telepítéséhez

Az USTVNow Plus telepítéséhez a Kodil Repo-tól tegye a következőket:

 • Tól től Kiegészítői > Csomag szimbóluma, választ Telepítés a lerakatból
 • Keresse meg a Kodisreal Lerakatot, és kattintson rá
 • választ Videó kiegészítők
 • megtalálja USTVNow Plus majd kattintson a telepítésre
 • Most már hozzáférhet ehhez a kiegészítőhöz kiegészítések szakasz

Egyéb opciók

További lehetőséget keres? Fontolja meg a PlayStation Vue kipróbálását.

PlayStation Vue

playstation vue

A PlayStation Vue a kábelvágó TV-opciója, amelyet a PlayStation kínál az ügyfelek számára. Ennek használatához azonban valójában nem kell PlayStation-nek rendelkeznie. Miután megvásárolta a szolgáltatásra való előfizetést (és elismerhetően izmos 39,99 dolláros árcédulát a legalacsonyabb költség lehetőségért), letöltheti és telepítheti egy Kodi alkalmazást, amely lehetővé teszi a csatlakozást a PlayStation Vue fiókhoz..

A PlayStation Vue Kodi telepítéséhez tegye a következőket:

 • Tól től Kiegészítői > Csomag szimbóluma, választ Telepítés a lerakatból
 • Keresse meg a hivatalos Kodi kiegészítő tárolót, és kattintson rá
 • választ Videó kiegészítők
 • megtalálja PSVue majd kattintson a telepítésre
 • Most már hozzáférhet ehhez a kiegészítőhöz Kiegészítői szakasz

Vegye figyelembe, hogy ezt meg kell tennie Jobb klikk a kiegészítőn, mielőtt megnyitná, hozzáadhatja felhasználónevét és jelszavát. Ha nem ezt teszi meg először, akkor nem fog hozzáférni a folyamokhoz.

Nem hivatalos kiegészítők az AMC streamingéhez a Kodi-on

Népszerűségük ellenére a legtöbb, az AMC streameket kínáló kiegészítő gyártó nem hivatalos módszerekkel teszi ezt meg. Ezeket az adatfolyamokat rendszerint a szerzői jogok birtokosainak engedélye nélkül továbbadják, és így kalózokké válnak, és a legtöbb esetben illegális a továbbadás. A következő Kodi kiegészítők ismert módon kalózfolyamokat kínálnak a Kodi-on keresztül.

Szövetség

szövetség
Mi az? A Covenant egy széles körben használt Kodi-kiegészítő, amely az Exodus Kodi-kiegészítő helyett jött létre. A Szövetség lebontja az internetet azon webhelyek számára, amelyek streaming tartalmat kínálnak, majd megjeleníti ezt a tartalmat a Kodi-ban. Sok felhasználó fordul a Szövetséghez, mert ez felsorolja a sok streaming webhelyet, és automatizálja a rajtuk keresztüli keresés és streaming folyamatát..

Miért kellene elkerülni??  A kezdőknek itt nem lesz elérhető az élő közvetítés. Ezenkívül csak olyan kalóz adatfolyamokat fog szerezni, amelyeket a Szövetségi listáknak nincs joguk újból továbbadni vagy közvetíteni.. Nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók forduljanak a Covenanthez az AMC folyamokhoz.

Kivonulás

Kivonulás
Mi az? Az Exodus megelőzte a szövetséget, és pontosan ugyanazon a módon működik. A webhelyekről adatfolyamokat von be, és ezt a tartalmat Kodi-ban jeleníti meg. Az Exodus-ban léteznek bizonyos jogi lehetőségek, például a köztulajdonban levő filmek, mint például a Little Shop of Horror legkorábbi verziója. Ezek a lehetőségek azonban ritkán vannak.

Miért kellene elkerülni? Az Exodus volt a legnépszerűbb streaming Kodi kiegészítő. Bár továbbra is működik és továbbra is népszerű, nem támogatott többé, így nemcsak gyenge lehetőség a tartalom streamingére, hanem egyedülállóan veszélyes is. Az Exodus-t a múltban rendszerek eltérítésére használják, és DDoS botnetként használták. Nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy az AMC streamingjéhez forduljanak az Exodushoz, mivel csak kalóz adatfolyamokat biztosít, és nem biztos, hogy a legbiztonságosabb kiegészítő.

Növekvő árapályok

isingtides screenshot
Mi az? A Rising Tides egy nemrégiben figyelmet szentelő Kodi kiegészítő. Ez a kiegészítő élő stream-eket vonz be a különböző hálózatokhoz. Mivel nem tartja fenn az aktív újraküldési jogokat, ezeket az adatfolyamokat kalóznak tekintik.

Miért kellene elkerülni?? Nem javasoljuk az emelkedő árapályokat mivel az AMC streameket nem továbbadják. Noha néhány nemzetközi csatorna esetében létezhet legitim tartalom, az opciók túlnyomó többsége az illegálisan szerzett adásokra összpontosít.

Szakértői tipp az élő közvetítéshez

Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti kiegészítőkben található élő stream-ek stabilitása nem garantált. Ragaszkodhatnak, sokat pufferolhatnak, vagy egyszerűen nem működnek. Néhány adatfolyam egy idő után akár megszűnik is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak általában valamilyen kezdeményezést kell kezdeményezniük a kedvenc csatornáikat megjelenítő munkafolyamatok megtalálására.

Mindazonáltal a fenti kiegészítők általában nem tesznek túl erőteljes munkát a kedvenc tartalom megtalálásához.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 77

Adblock
detector