Az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatása VPN segítségével

Az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatása VPN segítségével

Ha az Apple TV-vel küzd külföldi online tartalmak elérésére, az az a jó hír megváltoztathatja Apple TV-régióját vagy országát VPN-sel. Ez lehetővé teszi majd a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését. A VPN rövidítése a „virtuális magánhálózat” kifejezésnek, és lényegében az eszköz forgalmát titkosítja, mielőtt azt az Ön által választott közvetítő szerveren továbbítja. Ez elrejti a valódi IP-címét és ezáltal a tartózkodási helyét, fokozva az adatvédelmet a folyamatban.

Noha az Apple TV nem támogatja a VPN szoftvert, néhány lehetőség elérhető, ha Apple TV-vel rendelkezik. Különösen telepíthet VPN-ot otthoni útválasztójára, vagy használhat intelligens DNS-t. Kicsit később megvizsgáljuk ezeket.

Az Apple TV iTunes régiójának megváltoztatása (3. generáció vagy korábbi)

Az Apple TV-khez előre telepített alkalmazások vannak. Ahhoz, hogy egy másik régió alkalmazásaihoz hozzáférjen, meg kell változtatnia az iTunes régiót az Apple TV-n.

A következőképpen módosíthatja az iTunes régiót az Apple TV-n:

 1. Menj Beállítások
 2. választ iTunes áruház
 3. Menj iTunes helye > Elhelyezkedés
 4. Válassza ki a kívánt iTunes régiót
 5. Indítsa újra az Apple TV-t, hogy az új alkalmazások megjelenjenek
 6. Most már megnézheti a tartalmat egy megfelelő VPN-sel, például ExpressVPN, vagy intelligens DNS-sel

Az Apple TV iTunes régiójának megváltoztatása (4. generáció vagy újabb)

Az Apple TV iTunes régiójának megváltoztatásának folyamata az Apple TV 4 esetében eltérő. Ebben az esetben iTunes-fiókkal kell rendelkeznie azon ország számára, amelybe át szeretne váltani. Mindenekelőtt kijelentkeznie kell a jelenlegi iTunes-fiókból:

 1. választ Beállítások
 2. Menj iTunes áruház
 3. választ Apple azonosítók > Kijelentkezés

Most létrehozhat egy új iTunes fiókot azon ország számára, amelyben fel szeretné tiltani a tartalmakat.

A következőképpen módosíthatja iTunes-helyét:

 1. Görgessen az iTunes aljára és válassza ki a kívánt országot
 2. Keressen egy ingyenes alkalmazást, és válassza ki
 3. Hozzon létre egy új Apple ID-t
 4. Adjon meg más e-mail címet, mint a szokásos Apple ID
 5. A fizetési oldalon válassza a „Nincs” lehetőséget
 6. Adjon meg egy érvényes számlázási címet annak az országnak, amelyhez megpróbál hozzáférni
 7. Jelentkezzen be az Apple TV-be új fiókjával

Az útválasztó használata az Apple TV régió VPN-sel történő megváltoztatásához

Az Apple TV alapértelmezés szerint nem támogatja a VPN-ket, ezért a VPN-t egy upstream eszközön kell konfigurálnunk. Legtöbbünk számára ez azt jelenti, hogy a VPN-t egy wi-fi útválasztón kell beállítani. Az otthoni útválasztó csatlakoztatása a VPN-hez az egyik módja az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatására. Egyes VPN-ek ezt különösen egyszerűvé teszik, mivel alkalmazásokat kínálnak útválasztók számára. Természetesen ellenőriznie kell, hogy az útválasztó kompatibilis-e, vagy meg kell vásárolnia egy előre konfigurált útválasztót. Az ExpressVPN, NordVPN és IPVanish értékesít előre konfigurált útválasztókat, amelyeket már beállítottak a VPN-kiszolgálóik használatához..

Bejelentkezhet az útválasztó irányítópultján, ha megnyitja a böngészőt, és beírja a 192.168.1.1 vagy a 192.168.0.1.. Ezután be kell írnia a hitelesítő adatait. Miután a műszerfalon tartózkodik, előfordulhat, hogy beállít egy VPN-kapcsolatot. A pontos telepítési folyamat függ a VPN szolgáltatótól és az útválasztó modelljétől.

Ha nem, akkor az útválasztó firmware-jét kicserélheti olyanra, amely támogatja a VPN-ket. A DD-WRT és a Tomato két ingyenes és nyílt forrású lehetőség, amelyeket különösen ajánlunk, és az ExpressVPN különösen nagyszerű ingyenes és könnyen használható firmware-t tesz lehetővé előfizetők számára, kompatibilis router-modellekkel. A saját firmware villogása azonban bizonyos technológiai hozzáértést igényel, és véglegesen megrongálhatja a készüléket, ha nem megfelelően hajtja végre. Ha nem tetszik a kockázatok, akkor inkább vásároljon egy előre konfigurált útválasztót, például az ExpressVPN.

Hogyan lehet DNS proxy vagy intelligens DNS segítségével megváltoztatni az Apple TV régiót VPN-sel

A DNS proxy vagy az intelligens DNS egy másik módszer az Apple TV régiójának megváltoztatására. A DNS a „Domain Name System” kifejezést jelenti, és a domainneveket IP-címekké alakítja. Webhely megnyitása a böngészőben DNS-kérést küld egy DNS-kiszolgálóra, amely megtalálja a megfelelő IP-címet. A DNS-kérelmeket rendszerint az internetszolgáltató (ISP) szervereire küldik, azaz az országot, ahol tartózkodnak.

Számos streaming webhely ellenőrzi a DNS-kérelmek eredetét a felhasználó helyének ellenőrzése céljából. Ha arra kéri, hogy az Apple TV DNS-kérelmeket küldjön egy másik ország szerverére, akkor kijátszhatja ezeket a földrajzi korlátozásokat, és feloldhatja az Apple TV tartalmának más helyekről való feloldását.

A VPN-ektől eltérően az Apple TV beépített támogatással rendelkezik az egyedi DNS-kiszolgálók számára.

  Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, és bárhol megnézhessük az ország verzióit

Az alábbiak szerint módosíthatja a DNS-kiszolgálókat az Apple TV-n (4. generáció és újabb):

 1. Nyissa meg az Apple TV főmenüjét
 2. kettyenés Beállítások > Hálózat
 3. választ Konfigurálja a DNS-t > Kézikönyv
 4. Írja be a szolgáltató intelligens DNS-kiszolgálójának címét, és kattintson az OK gombra Kész
 5. Indítsa újra az Apple TV-t

Ha az Apple TV harmadik generációs vagy annál régebbi, akkor kiderül, hogy a folyamat kicsit más. Lehet, hogy meg kell változtatnia a helyét. Itt van a tennivaló:

 1. Keresse meg a Beállítások
 2. Kattintson iTunes áruház és akkor Elhelyezkedés
 3. Válassza ki a feloldandó tartalom megfelelő országát
 4. Visszatér Beállítások
 5. kettyenés Tábornok > Hálózat
 6. Választ WiFi vagy Ethernet
 7. választ Konfigurálja a DNS-t > Kézikönyv
 8. Írja be a DNS-címet
 9. Keresse meg a Beállítások > Tábornok > Újrakezd annak érdekében, hogy újraindítsa az Apple TV-t, hogy a változások hatályba lépjenek

Ha úgy dönt, hogy lemenne ezen az úton, különösen azt javasoljuk, hogy az ExpressVPN MediaStreamer, amely szerepel az ExpressVPN előfizetésben. Ez lehetővé teszi az ExpressVPN DNS-kiszolgálóinak külön-külön a VPN-től való használatát.

Virtuális útválasztó hotspot beállítása a laptopján egy VPN segítségével

Az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásának másik módja az virtuális útválasztó hotspot beállítása a laptopján. Ez lehetővé teszi a wifi továbbítását laptopjáról más közeli eszközökre, például az Apple TV-re. A hotspothoz csatlakoztatott összes eszköz a laptopra telepített VPN-en keresztül kerül továbbításra.

Ha a fizikai útválasztó konfigurálása vagy az intelligens DNS használata nem lehetséges, akkor kövesse az útmutatókat a virtuális útválasztó beállításáról a MacBookon és a virtuális útválasztó beállításáról Windows rendszeren..

Mi a legjobb VPN az Apple TV számára?

Miközben részletesen ismertetjük az Apple TV-hez tartozó legjobb VPN-ket, az alábbiakban röviden összefoglaljuk ezeket az ügyeket, ha kevés az ideje:

 1. ExpressVPN: Az első javaslatunk az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásához. Gyors, megbízható szerver 94 országban. 24 órás támogatás és erős biztonság.
 2. NordVPN: Legjobb értékű VPN. Közel 5600 szerver hálózata. Előre konfigurált útválasztók az Apple TV országának / régiójának megváltoztatásához. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással.
 3. IPVanish: Az Apple TV-hez használható kiválasztott útválasztókkal működik. Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre. A nem naplózás és a titkosítás az adatok biztonságát garantálja.
 4. PrivateVPN: Nagyon gyors kiszolgálók tucat országban. Megváltoztatja az Apple TV régiót / országot kompatibilis útválasztók segítségével. Kezdőbarát alkalmazások és titkosítás.
 5. VyprVPN: Nem naplózott VPN, amely többféle lehetőséget kínál az Apple TV-vel való használatra. 24 órás élő csevegés támogatása és sok biztonsági funkció, mint például a titkosítás és a gyilkos kapcsoló.

Kíváncsi, hogy mi jött létre a fenti listával? Megtaláltuk a legjobb VPN-ket, amelyek megváltoztathatják Apple TV-jének régióját vagy országát, ha kiválasztják azokat, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Szerverek világszerte, különösen azokban az országokban, ahol az Apple TV támogatott
 • Gyors és megbízható szerver a kiváló minőségű streaminghez (HD, valamint 4K, ha lehetséges)
 • Erős titkosítás, valamint egyéb fontos biztonsági szolgáltatások
 • Szigorú bejelentkezési szabályzat az Ön adataival kapcsolatban
 • Hozzáférhető ügyfélszolgálat, tájékozott válaszokat nyújtva

A legjobb VPN-k az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásához

Itt található a legjobb VPN-k listája, amelyek megváltoztathatják az Apple TV régiót:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN számos okból a legjobb VPN az Apple TV számára. Különösen, ez a VPN sokkal több földrajzilag korlátozott tartalmat tesz fel, mint a legtöbb VPN. Ide tartoznak a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer. 94 országban több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik, az ExpressVPN rengeteg lehetőséget kínál. A kapcsolatok nagyon gyorsak, ezért ez a VPN kiváló választás HD, illetve 4K streamingre. Ha bármilyen probléma merül fel, az ExpressVPN kiváló ügyfélszolgálatot kínál, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A kiváló, teljes körű teljesítmény mellett az ExpressVPN magas szintű biztonságot nyújt 256 bites AES titkosítással. A DNS-szivárgás-védelem és az elpusztító kapcsoló mellett az ExpressVPN VPN-megosztott alagútépítést is kínál, amely lehetővé teszi bizonyos forgalom átirányítását a VPN-en keresztül, míg egyes eszközök vagy alkalmazások továbbra is nem VPN-hálózaton futnak. Azt is érdemes tudni, hogy az ExpressVPN nem tárol felhasználóinak azonosító kapcsolati vagy tevékenységi naplóit.

Különösen azt javasoljuk az ExpressVPN-t, mint az Apple TV legjobb VPN-jét, mert néhány kényelmes módszert kínál az Apple TV régiójának megváltoztatására vagy ország. Az egyik lehetőség a MediaStreamer, az ExpressVPN intelligens DNS-proxy szolgáltatása. A MediaStreamer a DNS-kéréseket proxy szolgáltatáson keresztül küldi el, feloldva a földrajzilag korlátozott tartalmat.

Míg a MediaStreamer feloldja a tartalmat VPN-hez való csatlakozás nélkül, az ExpressVPN útválasztókkal történő alkalmazásával a teljes VPN-t használhatja. Ebben az esetben kétféle lehetőség áll rendelkezésre: telepítse az alkalmazást a meglévő útválasztóra (ellenőrizze, hogy az útválasztó kompatibilis-e), vagy vásároljon előre konfigurált útválasztót közvetlenül az ExpressVPN-től.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál a következő eszközökhöz: Windows, Mac, Android, iOS és Linux. A MediaStreamer kompatibilis az Apple TV, az Amazon Fire TV, a Samsung Smart TV, az Xbox, a PlayStation és a Nintendo Switch használatával. A VPN böngésző bővítményei letölthetők a Chrome és a Firefox számára.

  A Phoenix kiegészítő nem működik? Próbálja ki ezeket a Kodi Phoenix alternatívákat

Előnyök:

 • Kétféle módot kínál az Apple TV régiójának / országának megváltoztatására
 • Nagy, több mint 3000 szerverből álló hálózat 94 országban
 • Feloldja számos népszerű streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet is
 • Élő csevegést és e-mail támogatást nyújt, elérhető a nap 24 órájában
 • Biztonságos szolgáltatás a titkosításnak és az azonosító naplóknak köszönhetően
 • Legfeljebb öt eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé egyszerre

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb VPN-nél

LEGJOBB VPN AZ Apple TV-hez: Az ExpressVPN a legjobb választásunk. Több mint 3000 szerver 94 országban. Intelligens DNS-proxy szolgáltatást és egy alkalmazást kínál az útválasztók számára az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásához. Rendkívül biztonságos szolgáltatás titkosítással. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t az Apple TV-vel kockázatmentesen.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy VPN szolgáltató, amely különösen széles kiszolgálók hálózattal rendelkezik. 59 országban közel 5600 szerverrel a NordVPN sikeresen feloldhatja számos népszerű webhely blokkolását. Nevezetesen, a NordVPN együttműködik a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video szoftverrel. Nem tapasztaltunk pufferolással vagy késéssel a streaming webhelyek tesztelésében. Ennek köszönhetően a korlátlan sávszélesség és az állandó kapcsolatok. Van 24 órás élő csevegési támogatás is, ha szüksége van rá.

A biztonság szempontjából az NordVPN biztonságos VPN. 256 bites AES titkosítást és DNS szivárgásvédelmet használ, miközben egy automatikus megszakító kapcsoló biztosítja a forgalom blokkolását, ha a VPN-kapcsolat leesik. Mi több, A NordVPN számos speciális szervert kínál, beleértve a Double VPN és a Dedicated IP szolgáltatást. A nem naplózási politika azt jelenti, hogy személyes adatai magántulajdonban maradnak.

Annak érdekében, hogy az NordVPN beállítható legyen az Apple TV-n, telepítheti azt az útválasztóra. Noha a folyamat minden útválasztónál eltérő, a NordVPN oktatóanyagokat biztosít. Ha az útválasztója nem VPN-kompatibilis, akkor lehetősége van megvásárolni egy útválasztót, amelyre előre beállították a NordVPN-t. Alternatív megoldásként beállíthat VPN-kapcsolatot egy laptopon, és megoszthatja azt az Apple TV-vel.

A NordVPN alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Amazon Fire TV és Android TV rendszerekre. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Hatalmas hálózat, közel 5900 szerver 59 országban
 • Előre konfigurált NordVPN útválasztókat kínál
 • Együttműködik a Netflix-rel és az Amazon Prime Video-val
 • Tartalmazza a 24/7 élő csevegést és az e-mail támogatást
 • Speciális szerverek a még nagyobb online adatvédelem érdekében

Hátrányok:

 • Néhány szerver viszonylag lassú sebességgel

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN AZ APPLE TV-hez: Előre konfigurált NordVPN útválasztók az Apple TV országának és régiójának megváltoztatásához. Több mint 5600 szerver világszerte. Feloldja a Netflix szolgáltatását, és 24 órás, élő chat-támogatást, valamint a fokozott adatvédelem érdekében optimalizált szervereket kínál. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish kiemelkedik a gyors, megbízható csatlakozásokkal. 60 országban több mint 1100 szerver hálózattal rendelkezik. Amellett, hogy fel tudja oldani a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és a HBO Now feloldását, az IPVanish a Kodi-nal is nagyon egyszerűen használható. Az IPVanish használatával való böngészési tapasztalatunk nagyon sima volt, és megszakítás nélkül képesek voltunk HD videókat közvetíteni.

Ez egy olyan VPN, amely óta kiváló értéket kínál akár 10 eszközön is használható egyszerre. Az IPVanish jó biztonságot nyújt olyan szolgáltatásokkal, mint a 256 bites AES titkosítás, a kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. Az IPVanish szigorúan nulla forgalomnapló-politikával rendelkezik, amely a magánélet védelmét szolgálja.

Amikor az IPVanish-t használja az Apple TV-vel, használhat DD-WRT vagy Tomato útválasztót. Nem minden útválasztó kompatibilis a VPN-ekkel. Ebben az esetben mindig megvásárolhat egy olyan VPN útválasztót, amely már engedélyezett az IPVanish használatával. Alternatív megoldásként megoszthatja laptopja VPN-kapcsolatát az Apple TV-vel.

Letöltheti az IPVanish alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekhez, míg a Linux manuális beállítást igényel.

Előnyök:

 • Konfigurálható kiválasztott útválasztókkal az Apple TV országának megváltoztatásához
 • Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre
 • Különösen jól működik a Kodi-val
 • Az adatok biztonságát titkosítási és naplózási politikával védi

Hátrányok:

 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Nem kínál böngészőbővítményeket

10 SZIMULTÁNIS CSATLAKOZÁSOK: Az IPVanish kiválasztható útválasztókkal konfigurálható az Apple TV régiójának megváltoztatásához. Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. Gyors, konzisztens kiszolgálók és naplózás nélküli házirend. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

  ExpressVPN Netflix feloldása: Ez a VPN működik a Netflix-rel?

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN jelentése gyors VPN szolgáltatás, amely ideális a tartalom streamingjéhez az Apple TV-n. Ez egy olyan VPN, amely feloldhatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. Egy kisebb VPN-szolgáltató, a PrivateVPN mintegy 100 szerverrel rendelkezik, körülbelül 60 országban, a világ minden tájáról, lehetővé téve ezzel a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Japánban. A PrivateVPN emellett hat eszköz egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Egy másik terület, amelyben a PrivateVPN kiemelkedik, a biztonság. A 256 bites AES titkosítás mellett a DNS és az lPv6 szivárgás elleni védelmet és egy beépített kill kapcsolót is kínál. Ennek a VPN-nek nulla adatnaplózási politikája van, és kijelenti, hogy nincs ismerete arról, hogy mit csinálnak a felhasználók online. Használhatja a PrivateVPN-t az Apple TV-vel azáltal, hogy a szolgáltatást egy kompatibilis útválasztón konfigurálja.

A következő PrivateVPN alkalmazásokat használhatja: Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV. A Linuxhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Konfigurálható kompatibilis útválasztókkal az Apple TV használatához
 • Nagyon gyors sebesség streaming és torrent
 • Legfeljebb hat egyidejű kapcsolatot létesíthet
 • Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Kisebb hálózat, körülbelül 100 szerver
 • Korlátozott alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények nélkül

IDEÁLIS A CSATLAKOZÁSHOZ: A PrivateVPN gyors kiszolgálókkal rendelkezik a folyamatos streaminghez. Kompatibilis az Apple TV-vel a kiválasztott útválasztókon keresztül. Csatlakoztasson hat készüléket egyszerre. Nagyon felhasználóbarát alkalmazások, valamint erős biztonság a titkosítás és a kill kapcsolóval. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyprVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN számos lehetőséget kínál az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásához. Valójában ez a VPN sikeresen felszabadítja a Netflix és a Hulu kedvelőit. Teszteink azt mutatják, hogy a VyprVPN gyors. A HD videók streamingje stresszmentes, zavarmentes élmény volt. Ez egy felhasználóbarát VPN is, amely kezdőknek könnyen követhető alkalmazásokat tartalmaz. A VyprVPN azonban továbbra is kínál 24 órás, élő csevegési támogatást, ha bármilyen problémája van.

Mint minden jó VPN esetén, a VyprVPN 256 bites AES titkosítást is használ. Egyéb biztonsági funkciók közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem, a megszakító kapcsoló és a rosszindulatú webhelyek blokkolásának lehetősége. A VyprVPN kijelenti, hogy nem tart naplókat. Valójában ezt függetlenül ellenőrizték. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a VyprVPN 30 napig naplózza az IP-címeket.

Ennek a VPN-nek három lehetősége van a VyprVPN beállításához az Apple TV-vel. Az első az, hogy a router alkalmazást használja a VyprVPN számára. Az alkalmazás azonban csak a Tomato MIPS / ARM keretrendszer útválasztóival kompatibilis. Ha az útválasztó nem tudja futtatni az alkalmazást, megoszthatja a számítógép vagy a Mac internetkapcsolatát az Apple TV-vel. A DD-WRT felhasználók követhetik az OpenVPN beállításának útmutatásait útválasztójukon.

A VyprVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS, valamint útválasztókhoz és Android TV-hez. A Linux kézi konfigurálást igényel.

Előnyök:

 • Több lehetőség az Apple TV országának vagy régiójának megváltoztatásához
 • Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Függetlenül ellenőrzött bizonyítani, hogy nem vezet naplókat
 • Számos népszerű streaming szolgáltatás feloldása

Hátrányok:

 • Elég drága néhány versenytársához képest
 • Korlátozott fizetési módok választása (nincs Bitcoin opció)

BIZTONSÁGOS NEM LAPOK VPN: A VyprVPN-t függetlenül ellenőrizték annak bizonyítása érdekében, hogy nem tart naplókat. Számos lehetőséget kínál az Apple TV beállításához. Élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában. Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a titkosítást. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatom-e egy ingyenes VPN-t az Apple TV régiójának megváltoztatásához?

Nem valószínű, hogy olyan ingyenes VPN-t talál, amely együttműködik az Apple TV-vel, soha ne törődjön vele, amely jól működik. A legtöbb ingyenes VPN megköveteli az alkalmazásuk használatát, ami lehetetlenné teszi az útválasztón történő beállításokat. Még akkor is, ha megtalálta a módját egy ingyenes VPN használatával az Apple TV régiójának megváltoztatásához, akkor valószínűbb, ha sávszélességet korlátoz vagy adatkorlát van. Ez azt jelenti, hogy az Apple TV tartalmának streamingbe vonása elégséges pufferelést és késést jelent.

Eltekintve attól, hogy egyszerűen nem kompatibilisek az Apple TV-vel, az ingyenes VPN-ek gyakran nem biztonságosak a használata. Egyesek nem megfelelő hirdetésekkel spamolnak, míg mások rosszindulatú programokat is tartalmaznak. Még rosszabb, ingyenes A VPN-k ismertek az Ön adatainak nyomon követése és harmadik felek számára történő eladása érdekében. Sajnos ezt az árat kell fizetni, ha ingyenes VPN szolgáltatást választ. Végül is valahogy meg kell keresni a pénzt. Összességében egyszerűen nem érdemes ingyenes VPN-t választani.

Mely országokban érhető el az Apple TV alkalmazás?

Használhatja az Apple TV alkalmazást Apple TV-jén, valamint iPhone és iPad készülékein. Az Apple TV alkalmazás csak a következő országokban és régiókban érhető el:

 • Egyesült Államok
 • Ausztrália
 • Brazília
 • Kanada
 • Franciaország
 • Németország
 • Mexikó
 • Norvégia
 • Svédország
 • Egyesült Királyság

Ha az Apple TV alkalmazás nem érhető el az Ön országában vagy régiójában, akkor az Apple készülék helyett a Videók alkalmazást fogja használni. Az iTunes Store-ból vásárolt filmek vagy TV-műsorok ott jelennek meg.

Mit nézhetek az Apple TV-n?

Rengeteg rendelkezésre álló alkalmazás segítségével az Apple TV széleskörű TV-műsorokat és filmeket nézhet. Az Apple TV segítségével a következőket nézheti meg:

 • Netflix
 • HBO most / HBO Go
 • Amazon Prime Video
 • PlayStation Vue
 • ESPN
 • Hulu
 • YouTube TV
 • Plex
 • Discovery Go

Lásd még: Az Apple TV legjobb VPN-je 2023-ben

About the author

Comments

 1. kezdheti a VPN beállításait. Az útválasztó VPN-beállításainak módosítása után az Apple TV-t csatlakoztatni kell az útválasztóhoz, és már élvezheti is a földrajzilag korlátozott tartalmakat.

  Virtuális magánhálózat (VPN) használata az Apple TV régiójának vagy országának megváltoztatásához nagyon hasznos lehet. Az Apple TV nem támogatja a VPN szoftvert, de az otthoni útválasztóra telepített VPN segítségével elérhetővé válnak a földrajzilag korlátozott tartalmak. Az ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, PrivateVPN és VyprVPN az öt legjobb VPN az Apple TV számára. Az ingyenes VPN-k használata nem ajánlott, mert nem biztosítják a megfelelő adatvédelmet. Az Apple TV iTunes régiójának megváltoztatása az Apple TV 3 és 4 esetében eltérő, de mindkét esetben lehetséges. Az útválasztó használata az Apple TV régió VPN-sel történő megváltoztatásához is jó megoldás lehet. Az Apple TV-n számos tartalom érhető el, és a VPN segítségével még több tartalomhoz férhet hozzá.

Comments are closed.