Az Avast VPN nem működik a Netflixnél? Itt van a munka

Az Avast SecureLine VPN feloldhatja a Netflix feloldását

A Netflix, a legtöbb más streaming szolgáltatáshoz hasonlóan, földrajzi korlátozási intézkedéseket is alkalmaz annak megakadályozására, hogy a felhasználók olyan tartalmat nézzenek meg, amely a régiójában nem elérhető. Elsősorban a felhasználók IP-címét vizsgálja meg, hogy meghatározzák helyüket, tehát elméletileg, ha meg tudja változtatni az IP-címét, hozzáférnie kell egy másik ország Netflix katalógusához..

Mivel azonban a világ egyik legnépszerűbb streaming platformja, a Netflix jelentős erőforrásokat fektetett be annak érdekében, hogy megakadályozza a VPN-felhasználókat a korlátozások megkerülésében. Ennek eredményeként sok VPN egyszerűen nem tudja felszabadítani a Netflix blokkolását külföldön. A VPN Netflix használatával történő megkísérlése gyakran a következő hibát okozza:

Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.

Noha az Avast SecureLine feloldhatja néhány konkrét Netflix könyvtárat, ez nem a legmegbízhatóbb módszer. Ehelyett javasoljuk a használatát ExpressVPN vagy NordVPN: ezek a VPN-k nemcsak nagyobb számú regionális könyvtárat zárolnak fel, ellenállóbbak, és továbbra is lehetővé teszik a Netflix használatát, annak ellenére, hogy a platform folyamatosan javítja a földrajzi korlátozások funkcióit.

A NETFLIX LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix számára. Gyors, feloldja a több mint 10 regionális könyvtárat, és számos fejlett biztonsági funkciót kínál. Ami a legjobb, az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, azaz kockázatmentesen kipróbálhatja.

A Netflix közvetítése az Avast SecureLine segítségével külföldön

Nem biztos benne, hogyan kell használni a VPN-t? Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy feloldja és streamingbe vegyen egy másik ország Netflix könyvtárát bárhonnan a SecureLine segítségével:

 1. Először jelentkezzen be az Avast SecureLine oldalra, ha még nem tette meg. Ez a szolgáltatás hét napos ingyenes próbaverzióval érkezik, így nem kell előre fizetni. Ha megbízhatóbb VPN-t szeretne a Netflixhez, javasoljuk az ExpressVPN használatát.
 2. Ezután telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve a megfelelő verzióra az operációs rendszer számára.
 3. Döntse el, melyik Netflix könyvtárhoz kíván hozzáférni (további részletek az alábbiakban találhatók).
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez.
 5. Jelentkezzen be a Netflixbe, és próbáljon megnézni valamit. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha kitisztítja a gyorsítótárat és a sütiket, majd frissíti az oldalt..

Az Avast SecureLine együttműködik-e a Netflix-szel?

Az Avast VPN nem működik a Netflixnél? Itt van a munka

A SecureLine jelenleg 35 országban rendelkezik szerverrel, bár a Netflix egyikben sem érhető el (Kína). Annak kipróbálására, hogy az Avast VPN hogyan működik együtt a Netflix-rel, minden országban egymás után csatlakozunk egy szerverhez, és megpróbáltam adatfolyamot folytatni, minden próbálkozás után törölve böngészőnk adatait.

Sajnos a tesztelt szervereink közül, csak kevesen tudták feloldani a Netflix blokkolását. Bár láthatja, hogy mely tartalmak érhetők el más országokban, a legtöbb esetben hibaüzenetet indít, amikor ténylegesen megpróbál videót lejátszani. Úgy tűnik, hogy sok más VPN-hez hasonlóan az Avast SecureLine a legnépszerűbb katalógusok feloldását priorizálta. Az alábbiakban megtalálja a tesztek eredményeit és az Avast VPN által végrehajtott Netflix könyvtárak listáját, és nem tett fel a feloldást.

A Netflix könyvtárak feloldva vannak Egyesült Királyság, USA, Norvégia
A Netflix könyvtárak nem érhetők el Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Japán, Luxemburg, Malajzia, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szingapúr, Dél Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tajvan, Törökország, Venezuela

Mindössze három könyvtár feloldásához képes az Avast SecureLine egyértelműen nem a legjobb VPN a Netflix külföldi megfigyelésére. Ezenkívül e szolgáltatásnak vannak néhány hibája, amelyek különösen aggasztóak. Először is, kevesebb mint 100 szerverrel rendelkezik, ami egy nagyon alacsony számú fizetett VPN-szolgáltatónál.

Második, Az Avast jelenleg szerverekkel rendelkezik Oroszországban és Kínában, nagyon szigorú online cenzúrával rendelkező országok. A közelmúltban zajló orosz törvénymódosítás megkövetelte a VPN-társaságoktól, hogy tegyék lehetővé a kormányok számára az adatbázisukhoz való hozzáférést, ami számos szolgáltatót arra késztett, hogy teljes mértékben kiszálljon az országból. Az Avast folyamatos jelenléte Oroszországban és a teljes csend az aggodalomra ad okot.

Melyik VPN-k a legjobbak a Netflix figyeléséhez?

A Netflix rendszeresen feketelistára helyezi a kiszolgálókat, hogy megakadályozza a VPN-felhasználókat a szolgáltatás külföldön történő elérésében. Ezenkívül kereszthivatkozásként említi a felhasználó GPS-helyadatait az IP-címükkel, megnehezítve ezzel a helyzet megtévesztését mobil eszköz használatakor. Ennek eredményeként a Netflix a legtöbb VPN számára valódi problémát jelent. azonban, van néhány szolgáltatás, amely megbízhatóan feloldhatja a Netflix könyvtárak külföldön történő feloldását, és az alábbiakban felsoroltuk a legjobbakat:

A legjobb VPN-k a Netflix nézéséhez:

 • ExpressVPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk a Netflix külföldi nézésére. Megbízható, nagy sebességű kapcsolatokat, erős biztonsági és adatvédelmi védelmet, valamint hozzáférést biztosít számos regionális Netflix könyvtárhoz. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes.
 • NordVPN: A NordVPN olcsó szolgáltatás, amely kiemeli az Ön biztonságát. Világszerte több mint 5000 szerverrel rendelkezik, állandó sebességgel, és fel tudja oldani a külföldi legnépszerűbb Netflix katalógusok feloldását. Ez egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.
 • CyberGhost: A CyberGhost egy gyors, sokoldalú VPN, amely ideális a kezdő felhasználók számára. Előre konfigurált biztonsági funkciókkal rendelkezik, egy kattintásos feloldás több platformon, beleértve a Netflixet, és a 24/7 élő chat. Van még egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • PrivateVPN: A PrivateVPN több Netflix könyvtárat blokkol fel, mint bármely más VPN-t, amelyet teszteltünk. Ezenkívül nagyon nagy sebességgel rendelkezik, 60 országban van szervere, és nincs bejelentkezési szabálya, amely garantálja az online adatvédelmet. Ez a VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 • Surfshark: A Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, több Netflix könyvtárat feloldhat külföldön, és nagyon gyors sebességgel büszkélkedhet. Magában foglalja a naplózás nélküli politikát és a biztonsági szolgáltatások széles skáláját. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

ÖSSZEFÜGGŐ: A legjobb VPN-k a Netflix számára: A Netflix bármely verzióját bárhonnan megszerezheti

Feloldhatom a Netflix blokkolását egy ingyenes VPN-sel?

Lehet, hogy kísértést igényel egy ingyenes VPN használata, de nem tanácsolnánk. Kezdetben ezek a szolgáltatások általában az elsők, akiket a streaming platformok feketelistára adnak. Tekintettel arra, hogy sok fizetett VPN nem tudja felszabadítani a Netflix blokkolását külföldön, valószínűtlen, hogy egy ingyenes szolgáltatás jobban fog fizetni. Ezenkívül az ingyenes VPN-eknek több felhasználója van, mint amennyit hálózataik támogatni tudnak, ami jelentős lelassuláshoz vezet. Ez azt jelenti, hogy még ha olyan ingyenes VPN-t is talál, amely feloldja a Netflix alkalmazását, akkor valószínűleg hosszú pufferelési időket tapasztal, valamint kényszerített alacsony felbontású videókat.

Míg sok ingyenes VPN egy hirdetéssel támogatott üzleti modellt használ, valamiféle árnyasabb módszer a pénzkereséshez. Lehet, hogy nyomkövető cookie-kat tárol az eszközén, például lassan gyűjti az adatokat, például a leggyakrabban meglátogatott webhelyeket, az egy adott oldalon eltöltött időt, vagy azt a napszakot, amelyben a legjobban aktív az interneten. Ezt az információt ezután eladhatják a hirdetőknek, valószínűleg anélkül, hogy valaha is tudnának róla.

A legfontosabb, hogy nehéz megmondani, hogy törvényes VPN-t telepít-e, vagy a sok trójaiak közül valamelyik a magánélettudatos felhasználók előnyeit akarja használni. A legújabb kutatások azt mutatták felett Az ingyenes VPN-alkalmazások 35% -a A tesztelt malware tartalmazott. Ezenkívül több mint 80% -uk volt kitéve az IPv6-szivárgásoknak, és közel 20% -uk egyáltalán nem használt titkosítást. Még a jól ismert ingyenes VPN-k is veszélyekkel járnak, amint azt észleltük, amikor Hola kiderült, hogy a felhasználó sávszélességét értékesíti a botnet megkönnyítése érdekében.

Egy jó hírű VPN használatával és az ügyfelek adatvédelmének bizonyított bizonyítékával áll a legjobb módja annak, hogy online megvédje magát.

A VPN lelassítja a kapcsolat sebességét??

Minden VPN bizonyos mértékig csökkenti a hálózati sebességet, ám másoknak nagyobb hatása van, mint másoknak. Általában, számíthat arra, hogy sebessége 20% körül lassabb lesz VPN-hez csatlakoztatva. A hivatalos Netflix irányelvek azt javasolják, hogy legyen legalább 3Mbps csatlakozás a normál felbontású videó megtekintéséhez, 5Mbps HD és 25Mbps 4K esetén. Ez azt jelenti, hogy amíg a letöltési sebesség általában körülbelül 8Mbps körül van, akkor a legtöbb tartalommal nem lehet problémája.

Érdemes megemlíteni, hogy számos tényező befolyásolhatja a sebességet. Például észrevehet lassabb sebességeket este vagy hétvégén, amikor a világ másik oldalán található szervert használ, vagy egy adott biztonsági protokollt használ. A legtöbb esetben ezeket a problémákat úgy oldhatja meg, hogy egyszerűen csatlakozik egy másik szerverhez, de ha állandóan gyenge a sebessége, azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, hogy megnézze, van-e fennálló probléma..

Mely Netflix műsorokat nézhetem meg külföldön az Avast SecureLine segítségével?

Az Avast SecureLine nem képes feloldni sok Netflix könyvtárat, de lehetővé teszi, hogy megnézhesse a platform néhány legnépszerűbb címét. Az alábbiakban felsorolunk néhány beszámolót, amelyekre számíthat, ha külföldön közvetít az Avast VPN-jével:

  1. Fekete tükör
  2. Kijelölt túlélő
  3. A kötelesség
  4. Az Esernyő Akadémia
  5. Riverdale
  6. Ragnarok
  7. Fekete nyár
  8. A Ted Bundy szalagok
  9. Az eső
  10. Sherlock
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 13 =

Adblock
detector