Az Egyesült Királyság tévékének online nézése bárhol külföldön VPN segítségével

Az Egyesült Királyság tévékének online nézése külföldön VPN segítségével (1)

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan nézhet meg Egyesült Királyságbeli TV-műsorokat külföldi VPN-sel, függetlenül attól, hogy Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más részén tartózkodik-e. Megszerezheti a brit TV-k rögzítését, beleértve az élő TV-streameket és az igény szerinti tartalmat.

Ha akarod ugorjon előre, és megtudja, melyik VPN-t használja külföldi brit televíziózás nézéséhez az egész cikk elolvasása nélkül, itt található a legjobb válogatás összefoglalása:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Az Egyesült Királyság szupergyors szerverei könnyedén megkönnyítik az adatátvitelt. Feloldja az összes főbb brit streaming webhelyet. Első osztályú adatvédelem és biztonság. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetési szolgáltató. Feloldja a népszerű brit show-kat. Nagy adatvédelem és biztonság.
 3. NordVPN Nagy értékű választás, rengeteg szerverrel az Egyesült Királyságban, amely feloldja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat. Szilárd biztonság és magánélet.
 4. PrivateVPN Jó VPN, amely jól működik a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatásokkal.
 5. IPVanish Gyors sebesség és jó adatvédelmi szolgáltatások. Nem működik megbízhatóan a Netflix vagy az iPlayer készülékkel.

Nem kétséges, hogy sok brit televíziós csatorna fantasztikus tartalommal rendelkezik, amelyet csak máshova nem juthat el. Függetlenül attól, hogy véglegesen elköltözött az országból, vagy csak utazik, valószínűleg meg akarja javítani. Sajnos a tartalom nagy része, amelyet meg lehet szokni látni az Egyesült Királyságban, földrajzilag zárolva van. Ez azt jelenti, hogy ha a szolgáltató nem Egyesült Királyságbeli IP-címet észlel, akkor nem engedélyezi a tartalomhoz való hozzáférést.

Például, ha megpróbálja elérni a BBC iPlayer-t egy nem brit szerverről, a következő üzenet jelenhet meg:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

BBC iPlayer hibaüzenet.

Szerencsére van egy út ezen körül, amely lehetővé teszi, hogy szabadon megnézhesse olyan webhelyek tartalmát, mint a BBC iPlayer, az ITV Hub (korábban ITV Player), az All4 (korábban 4OD), a Netflix UK és még sok más. A megoldás egy virtuális magánhálózat (VPN), amely az összes forgalmat titkosítja, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútjaként használja a választott helyen.. A VPN szolgáltatás elrejti a valódi IP-címet, és helyettesíti azt a választott országbeli címével. Tehát, ha csatlakozik egy brit szerverhez, akkor a brit TV-csatornákat úgy nézheti meg, mintha az Egyesült Királyságban lenne, bárhol a világon.

Sőt, egy VPN-vel további kedvezményeket kap, mint például a jobb adatvédelem és biztonság, valamint a hozzáférés más földrajzilag korlátozott webhelyekhez. Nem minden szolgáltató nyújtja ugyanazt a szolgáltatást, ezért fontos a megfelelőt választani.

A VPN hihetetlenül népszerű eszköz emberek milliói számára, hogy lépést tartsanak kedvenc TV-műsorukkal, azonban csak olyan tartalmakhoz kell hozzáférniük, ahol erre törvényes joga van..

A legjobb VPN-ek, amelyek külföldi brit televíziót nézhetnek

Számos streaming webhely blokkolja az IP-címeket, amelyekről ismert, hogy a VPN szolgáltatókhoz tartoznak. Csak azért, mert egy hálózat az Egyesült Királyság szervereit foglalja magában, ez nem azt jelenti, hogy garantáltan hozzáférne az Egyesült Királyság népszerű tartalmaihoz. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a választott szolgáltatója valójában megkerüli az összes korlátozást. A streaming lehetőségeken kívül, amikor a legjobb VPN-t keresi a brit csatornák online nézéséhez, érdemes figyelembe vennie a biztonságot, a sebességet, a megbízhatóságot és az ügyfélszolgálat szintjét..

Számos VPN-t teszteltünk, és összeállítottuk a legjobb listákat az Egyesült Királyság TV-jének külföldön való eléréséhez. Választásaink a következő kritériumokon alapulnak:

 • Válogatott brit szervereket tartalmaz
 • Hozzáférést biztosít az Egyesült Királyságbeli tartalmakhoz, például a Netflix UK és a BBC iPlayer tartalmához
 • Gyors, megbízható kapcsolatot biztosít
 • Erős titkosítást használ, amelyet kiegészítő biztonsági szolgáltatások támogatnak
 • Nem tartja nyilván a felhasználói tevékenységek vagy az IP-címek naplóit

Külön cikkben fedeztük az egyes brit streaming webhelyek - BBC iPlayer, ITV Hub, Channel 4, Sky Go és BT Sport - elérését. Ha azt akarja, hogy a legjobb VPN-ket használja-e ban ben az Egyesült Királyságban, erre is van egy cikkünk. Ebben a részben felvázoljuk, mely VPN-k a legjobbak az Egyesült Királyságbeli tartalmak külföldön történő eléréséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az a képessége, hogy feloldja a geo-lock tartalom blokkolását, beleértve a népszerű streaming webhelyeket. Több mint 1500 szerver hálózattal rendelkezik több mint 94 országban, beleértve az Egyesült Királyság számos helyét. Feloldja a különféle országok, köztük az Egyesült Királyság Netflix könyvtárait. Más népszerű webhelyek, például a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Sky Go és a BT Sport tartalmait is elérheti.. Kiváló sebesség és megbízható kapcsolat azt jelenti, hogy nem kell foglalkoznia a pufferolással kedvenc műsorainak nézése közben.

  Hogyan kaphatunk IP-címet Egyiptom számára?

Az ExpressVPN másik értékesítési pontja a kiváló ügyfélszolgálat. Ha problémákba ütközik a tartalom elérésével, akkor teheti meg vegye fel a kapcsolatot egy képviselővel élő chat-en keresztül hogy gyors megoldást kapjunk.

A biztonság a szolgáltató másik erős tulajdonsága. 256 bites AES titkosítást és tökéletes titkosítást használ. A megszakító kapcsoló azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, ha a VPN-kapcsolat elveszik, és a DNS-szivárgás elleni védelem indul. Az ExpressVPN egyértelmű naplózási politikája azt mondja nekünk, hogy a felhasználói tevékenységeket soha nem figyeljük, és nem naplózunk IP-címeket.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és néhány wifi útválasztóhoz.

Előnyök:

 • Szervereket működtet 7 brit városban, amelyek szinte bárhonnan feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • Feloldja az összes főbb brit streaming webhelyet
 • A szupergyors szerverhálózat kiválóan alkalmas streamingre és letöltésre
 • Magas szintű biztonsági funkciók és a naplók nélküli irányelv védi az Ön személyes adatait
 • Csatlakoztasson akár 3 eszközt egyszerre
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Nem olyan olcsó, mint néhány más szolgáltatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN az Egyesült Királyság televíziójához külföldön: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb brit TV-streaming szolgáltatást, beleértve a Netflixet, a Hulu-t és az Amazon Prime-ot. Nagyon nagy a választás az Egyesült Királyság szervereiről, mind a sebességre optimalizálva. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi funkciókkal jár, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Tekintse meg az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Romániában található és tovább bővíti több mint 5700 szerver hálózatát. A CyberGhost sok erőfeszítést tesz annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók hozzáférjenek a földrajzilag zárolt tartalmakhoz, és az Egyesült Királyságban több mint 150 szerverrel a brit TV rajongói nem fogják hiányozni. Az olyan csatornákhoz, mint például az ITV Hub, az All 4 és az Eurosport, hozzáférhet az egyes csatornák kiválasztásával a VPN kliensen. Miután kiválasztotta, a CyberGhost automatikusan csatlakoztat téged a megfelelő szerverhez.

Nem látja a Netflix UK opcióként, de az amerikai könyvtárhoz (amely egyébként szélesebb körű) férhet hozzá egy amerikai szerver segítségével. A CyberGhostnak különös problémája van a BBC iPlayer-rel, tehát ha nem látja a listán, akkor átmenetileg nem érhető el.. Ez a szolgáltató nagy sebességeket rögzít, még akkor is, ha földrajzilag távoli szerverekhez kapcsolódik, így streaming közben nem szabad felmerülnie a problémákkal.

A CyberGhost egy másik biztonságos szolgáltató, erős 256 bites titkosítással és tökéletes előre titkosítással. Naplózási politikája egyértelműen kijelenti, hogy nem tart fenn forgalmi naplókat, és soha nem tart olyan kapcsolati naplókat, amelyek nyomon követhetők az egyes felhasználók számára. További adatvédelmet biztosít egy megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. A CyberGhost tervek akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesznek.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban több mint 400 szerverrel rendelkező nagy kontingens feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott streaming tartalmat
 • Felhasználóbarát alkalmazások; válassza ki a feloldandó webhelyet, majd az alkalmazás automatikusan csatlakozik a legjobb szerverhez
 • Erős titkosítás és szilárd adatvédelmi politika
 • Nagyon jó streaming sebesség

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Felhasználóbarát szolgáltatás, amely feloldja a földrajzilag blokkolt Egyesült Királyságban élő TV-műsorok és sporttartalmak széles skáláját. Nagy választék az Egyesült Királyság szervereiről, amelyek gyorsak és megbízhatók. Jó védjegyek a biztonság és a magánélet szempontjából. Nem enged fel annyi streaming webhelyet, mint a legközelebbi riválisok. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Tekintse meg a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-alapú NordVPN nagy, több mint 3300 szerverrel működő hálózatot működtet, amelyekből több mint 400 az Egyesült Királyságban található. Ez azt jelenti, hogy jól felszerelt, hogy segítsen tartalmak elérése olyan webhelyekről, mint a Netflix UK, a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Sky Go, az Összes 4 és még sok más. A gyors sebessége különösen alkalmassá teszi a tartalom elérését földrajzi távoli szerverekön keresztül.

A NordVPN szigorú bejelentkezési szabályzattal működik annak érdekében, hogy segítse a felhasználók magánéletének fenntartását. A biztonság érdekében 256 bites AES titkosítással, tökéletes előremeneti titokkal, DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval rendelkezik. Bónusz ezzel a szolgáltatóval automatikus wifi védelem, ami azt jelenti, hogy utazása közben soha nem kell aggódnia egy nem biztonságos hálózathoz való kapcsolódásért.

  Hogyan nézhetjük meg a Netflix-et Kínában VPN segítségével

A NordVPN terv akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami nagyszerű családok számára, vagy ha hajlandó rendszeresen váltani az eszközöket.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Veterán költségvetési szolgáltató, több mint 650 szerverrel az Egyesült Királyságban
 • Feloldja az Egyesült Királyság legnépszerűbb streaming tartalmát HD sebességgel külföldről
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24/7 élő csevegésen keresztül
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja a kiszolgálók városok helyét, de nem az egyes kiszolgálókat

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN pontszámot szerez a legjobban. Jó, mindenki számára elérhető költségvetés, amely külföldön is jól működik az Egyesült Királyság tévékének megtekintéséhez, jó választás az Egyesült Királyság szervereiről. Erős biztonsági funkciók, és akár 6 eszközt kezelhet egyszerre egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Tekintse meg a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagy hangsúlyt fektet annak biztosítására, hogy a felhasználók hozzáférjenek a földrajzilag zárolt tartalmakhoz. Kisebb szerverhálózattal rendelkezik, mint a listán szereplők, de versenyképes sebességgel büszkélkedhet, és egyébként korlátozott tartalmat képes kiszolgálni. A PrivateVPN-nek négy szervere van az Egyesült Királyságban, amelyek közül néhány kifejezetten azoknak a népszerű streaming szolgáltatásoknak a címkéjével van ellátva, amelyeket fel lehet tiltani. Ezen szerverek között képesnek kell lennie hozzáférést kap a Netflix UK, a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Sky Go és a BT Sport tartalmakhoz.

Ez a szolgáltató nem okoz csalódást az adatvédelem és a biztonság szempontjából. A szigorú nulla naplózási politikát erős biztonság alátámasztja, beleértve a 128 bites vagy a 256 bites titkosítást és a tökéletes előre titkosítást. A kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem segít az információk további biztonságában. A PrivateVPN akár öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé az alaptervvel.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Megalapozott hírnevet szerez a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása szempontjából, többek között az Egyesült Királyságból
 • A Netflix UK, a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Sky Go és a BT Sport minimális feloldása
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál

Hátrányok:

 • Kézi finomításra van szükség ahhoz, hogy Kínában működjön
 • Támogatási személyzet segítségére lehet szükség a legjobb kiszolgáló megtalálásához az összes feloldandó webhelyen

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Megbízhatóan feloldja az Egyesült Királyságban folyó streaming tartalmak jó választékát. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban - kicsi kiszolgálói hálózattal, de gyors kapcsolatokkal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Több mint 1000 szerverrel 60 országban, ez az amerikai székhelyű szolgáltató népszerű a torrenterek és a Kodi felhasználók körében. IPVanish általában nem versenyez olyan jól a streaming fronton, mivel nem nagy hangsúlyt fektet a Netflix feloldására. Azonban ez az Egyesült Királyságbeli tartalom, amelyet utána követ, és ebben az esetben az IPVanish képes lesz szolgáltatni. Öt brit szerverrel hozzáférést biztosít a tartalomhoz, ideértve a BBC iPlayer, az ITV Hub, a Sky Go és az All 4 tartalmát is..

Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók, ezért nem kell aggódnia adatainak nyilvánosságra hozatala miatt. A biztonság 256 bites AES titkosítás formájában valósul meg, a tökéletes titkosítás mellett. Az alkalmazások beépített kill kapcsolóval és DNS szivárgásvédelemmel vannak ellátva. Egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat egy alaptervvel.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Feloldja az összes főbb külföldi streaming webhelyet az Egyesült Királyságban
 • Különösen a Kodi eszközökkel vagy a Fire TV Stick-kel rendelkező távirányító felhasználók kedvelik
 • Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek
 • Nincs élő ügyfélszolgálat
 • Nem fogadja el a bitcoint

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Számos brit streaming szolgáltatás feloldása. Nagyszerű családok számára, ahol több egyidejű kapcsolat szükséges. Jól működik a Kodi-val, de nézzen másutt, ha Kínából fogja használni. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Tekintse meg az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetjük meg az Egyesült Királyság tévéként külföldi VPN-jét?

Miután feliratkozott a fent javasolt VPN-ekre, csak kövesse ezeket a lépéseket, hogy feloldja a kedvenc brit TV-streameket:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére a szolgáltató webhelyéről vagy a hivatalos alkalmazásboltból.
 2. Futtassa az alkalmazást, és válassza ki a VPN-kiszolgálót az Egyesült Királyságban.
 3. A kapcsolat kezdeményezéséhez nyomja meg a Csatlakozás gombot.
 4. Miután a kapcsolat létrejött, nyissa meg a streamálni kívánt videót. Most úgy kell feloldania, mintha az Egyesült Királyságban lenne.
  Hogyan nézheted meg a Jersey Shore Family Vacation 3 játékot bárhonnan online

Vegye figyelembe, hogy egyes webhelyeknél szükség lehet a böngésző cookie-jainak és / vagy internetes gyorsítótárának törlésére, hogy megszabaduljon a készüléken tárolt korábbi helyazonosítóktól. Ha a videó továbbra is blokkolva van, tegye meg, és frissítse az oldalt.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Egyesült Királyságbeli televíziózáshoz külföldön?

Különböző VPN-szolgáltatók kutatásakor valószínűleg néhány vonzó ingyenes ajánlatot fog találni. Noha ezek közül néhány hozzáférhet valamilyen egyesült királyságbeli tartalomhoz, az ingyenes szolgáltatások általában bizonyos hátrányokkal járnak.

A streaming szempontjából az egyik legnagyobb probléma az, hogy egy ingyenes VPN szolgáltatás általában lassabb és kevésbé megbízható, mint egy fizetett.. A műsorok nézésekor valószínűbb, hogy elviselné a lassú vagy leszakadt kapcsolatokat és a pufferelést. Sőt, kevesebb szerverhez fér majd hozzá, és lehet, hogy várnia kell egy sorban, hogy csatlakozzon a kívánthoz.

Eltekintve attól, hogy gyakorlati szempontból hiányzik, az ingyenes VPN szolgáltatók gyakran elmaradnak a magánélet és a biztonság szempontjából is. Általában valamilyen módon kell pénzt keresniük, és a közös üzleti modellek magában foglalják a felhasználói adatok gyűjtését és értékesítését, valamint a szolgáltatáson keresztül a hirdetések megjelenítését. Néhány szolgáltatóról ismert, hogy rosszindulatú programokat is szállít.

Hogyan csatlakozhatsz és nézhetek TV-t streaming-oldalakon keresztül

Miután beállítottál egy VPN-t, az Egyesült Királyság TV-jének megnézése meglehetősen egyszerű. Először a VPN-kapcsolatot indítja el egy brit szerver segítségével. Például alább egy brit szerverhez csatlakozunk a NordVPN segítségével.

NordVPN Uk kapcsolat.

Ezután a szokásos módon hozzáférhet a kívánt tartalomhoz. A Netflixhez fizetős előfizetésre van szüksége, bárhol is van. A különbség az, amikor csatlakozik egy brit szerverhez, akkor a Netflix UK könyvtárat fogja látni, ahelyett, hogy az adott országhoz tartozik..

Más webhelyek ingyenes tartalmat kínálnak, de még mindig be kell jelentkezniük a fiókba. Olyan webhelyekhez, mint a BBC iPlayer és az ITV Hub, akkor csak beállíthat egy fiókot, ha még nem rendelkezik ilyennel. Felkérheti az irányítószám megadását, tehát ellenőrizze, hogy az Egyesült Királyságban van-e.

Regisztrációs oldal az ITVHub-hoz.

Ha korábban megpróbált hozzáférni egy webhelyhez anélkül, hogy először csatlakozna egy brit szerverhez, akkor továbbra is problémák léphetnek fel. Ha igen, akkor megpróbálhatja kiüríteni a gyorsítótárat és a sütiket, vagy váltani egy másik böngészőre.

Vegye figyelembe, hogy ha már megszerezte a VPN-előfizetését, akkor bármilyen típusú tartalomhoz, és nem csak az Egyesült Királyság TV-jéhez hozzáférhet. Csatlakozhat például egy amerikai szerverhez, hogy hozzáférést szerezzen az US Netflix, HBO, Hulu és egyéb szolgáltatásokhoz.

Hogyan nézhetjük brit TV-t streaming alkalmazásokon keresztül

Ha az Egyesült Királyság tévécsatornáit Android vagy iPhone mobilalkalmazáson keresztül szeretné megnézni, a VPN ebben is segíthet. Be kell állítania a VPN-t a használt eszközön, hogy elrejtse az IP-jét az adott eszközön. Az összes olyan terv, amelyről a fentiekben beszéltünk, lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakoztatását, így nincs gond a szabadidőben történő váltásról..

Míg az Ön IP-címét a VPN takarja el, az eszköz beállításaitól függően a GPS továbbra is megadhatja az Ön valós helyét. Ha problémái vannak, próbáljon meg kikapcsolni a GPS-t a beállítások menüben.

Mi lenne az Egyesült Királyság TV licencével??

Aki az Egyesült Királyságban élő TV-t néz, televíziós engedéllyel kell rendelkeznie, vagy akár 1000 font összegű bírságot is kiszabhat. Az Egyesült Királyságban TV-engedély szükséges, ha élő TV-t néz vagy rögzít. Ha igény szerint TV-t vagy felzárkózási TV-t használ, akkor rendszerint nem szükséges engedély.

Ábra, amely ábrázolja, mikor van szükség TV engedélyre.

Kivételt képez ez az eset, ha bármilyen tartalmat néz a BBC iPlayer-en, ebben az esetben kikötik, hogy licencre van szüksége. Mielőtt elkezdené a műsort, egy felugró ablakban megkérdezi, van-e TV-licenced. Külföldről nézve a dolgok kissé trükkösek. Például, ha nem Egyesült Királyságban él, akkor nem lesz engedély. Úgy tűnik azonban, hogy a televíziós engedélyek ellenőrzése nagyjából a becsületrendszerre épül, és nincs megfelelően végrehajtva.

A TV-engedélyezési webhely bizonyos mértékben foglalkozik az utazással. A GYIK válaszában lényegében azt mondja, hogy ha rendelkezik TV-licenccel a címére, akkor rendben van, ha utazása közben nézi a készüléken a BBC iPlayer-t. Kivétel az, ha eszköze egy másik címre van csatlakoztatva az elektromos hálózathoz. Úgy tűnik, hogy kicsit nehéz végrehajtani, de ezek a szabályok.

Amikor az Egyesült Királyságon kívüli utazásról van szó, ugyanaz a szakasz egyszerűen kimondja, hogy az iPlayer nem lesz elérhető külföldről, de láthatja, hogy az utazás előtt letöltött-e (korlátozott ideig). Tehát nem igazán egyértelmű, hogy az engedélyezési törvények vonatkoznának-e a tengerentúli személyekre.

Noha nem foglalkoznak ezzel közvetlenül, úgy tűnik, hogy rendben kell lennie a BBC iPlayer külföldi nézéséhez, ha TV-licence van otthoni címén, és az eszköz nincs csatlakoztatva. Bár óvatosan téved, érdemes ragaszkodni más webhelyekről korábban letöltött tartalomra vagy műsorokra. Végül is nem akarna elakadni egy csúnya bírsággal.

Összefüggő:

 • Hogyan szerezzünk brit IP-címet
 • Nézze meg a EastEnders külföldi szolgáltatásait
 • Nézze meg a Szerelem-szigetet külföldön

Távirányító”, Adriano Gadini által a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

About the author

Comments

 1. ás VPN szolgáltató nagyon fontos, ha külföldön szeretné nézni az Egyesült Királyság TV-műsorait. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN és az IPVanish mind nagyszerű lehetőségek, amelyek segítségével könnyedén hozzáférhet a brit TV-csatornákhoz bárhol a világon. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak olyan tartalmakhoz férhet hozzá, amelyekre jogosult, és hogy a VPN szolgáltatók nem garantálják a teljes hozzáférést minden webhelyhez. Az Egyesült Királyság TV-licencével kapcsolatban is fontos tájékozódni, hogy milyen szabályok vonatkoznak Önre, ha külföldön tartózkodik, és hogyan kell fizetni a licencdíjat. Összességében azonban a VPN egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc TV-műsorait bárhol a világon.

 2. ás VPN szolgáltató nagyon fontos, ha külföldön szeretné nézni az Egyesült Királyság TV-műsorait. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN és az IPVanish mind nagyszerű lehetőségek, amelyek segítségével könnyedén hozzáférhet a brit TV-csatornákhoz bárhol a világon. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak olyan tartalmakhoz férhet hozzá, amelyekre jogosult, és hogy a VPN szolgáltatók nem garantálják a teljes hozzáférést minden webhelyhez. Az Egyesült Királyság TV-licencével kapcsolatban is fontos tájékozódni, hogy milyen szabályok vonatkoznak Önre, ha külföldön tartózkodik, és hogyan kell fizetni a licencdíjat. Összességében azonban a VPN egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc TV-műsorait bárhol a világon.

 3. ás VPN szolgáltató nagyon fontos, ha külföldön szeretné nézni az Egyesült Királyság TV-műsorait. Az ExpressVPN, a CyberGhost, a NordVPN, a PrivateVPN és az IPVanish mind nagyszerű lehetőségek, amelyek segítségével könnyedén hozzáférhet a brit TV-csatornákhoz bárhol a világon. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak olyan tartalmakhoz férhet hozzá, amelyekre jogosult, és hogy a VPN szolgáltatók nem garantálják a teljes hozzáférést minden webhelyhez. Az Egyesült Királyság TV-licencével kapcsolatban is fontos tájékozódni, hogy milyen szabályok vonatkoznak Önre, ha külföldön tartózkodik, és hogyan kell fizetni a licencdíjat. Összességében azonban a VPN egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc TV-műsorait bárhol a világon.

Comments are closed.