Az Etisalat 3 legjobb VPN-je (amelyek továbbra is működnek)

Az Etisalat honlapjának képernyőképe

Ha az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, és megpróbál hozzáférni a tiltott tartalmakhoz, a következő üzenet jelenik meg:

A webhelyhez való hozzáférés jelenleg le van tiltva. A webhely az Egyesült Arab Emírségek Internet-hozzáférés-kezelési politikájának tiltott tartalomkategóriájába tartozik.

Egyesült Arab Emírségek blokkolt webhely

Sajnos az Egyesült Arab Emírségekről ismert, hogy a Távközlési Szabályozó Hatóság (TRA) szigorú internetkorlátozásokat vezet be. A VPN-k egy népszerű módszer az Etisalat internetkorlátozásainak megkerülésére, és lehetővé teszik a Skype feloldását, valamint a Netflix USA és más népszerű streaming szolgáltatásokhoz való kapcsolódást..

Ha nincs ideje elolvasni a bejegyzés többi részét, itt található az Etisalat legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk az Etisalat számára! Szupergyors és biztonságos kiszolgálók hatalmas hálózata, amely szinte mindenütt szinte bármit feloldhat. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Olcsó veteránszolgáltató, rengeteg szerverrel, amely felszabadíthatja az Etisalat feloldását, valamint a földrajzilag korlátozott tartalmak és szolgáltatások.
 3. PrivateVPN Az a kevésbé ismert szolgáltató, aki képes a cenzúra radar alatt maradni. Jó sebesség.

Röviden: „Virtuális magánhálózat”, a VPN átirányítja az internetes forgalmat a VPN szerveren keresztül, titkosítva az adatokat, és elrejti az IP-címet. A VPN tehát nemcsak a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához hasznos, hanem az online adatvédelem és anonimitás védelmére is. azonban, Az Etisalat valójában blokkolja a legtöbb VPN-t, ez még nehezebbé teszi a korlátozott tartalomhoz való hozzáférést.

Nem csak a dubai és az Egyesült Arab Emírségekben az Etisalat korlátozza sok online tartalmat, a legtöbb VPN-t szintén blokkolják. Kutatásunk 3 VPN-re szűkítette a lehetőségeket. Az írás idején ezek a VPN-ek feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását, ha az Etisalat-ot az Egyesült Arab Emírségekben használják (bár lehet, hogy néhány különféle szerverrel kell kísérleteznie). Különösen olyan VPN-ket keresettünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Képes felszabadítani a korlátozott tartalom blokkolását az Egyesült Arab Emírségekben
 • A világ minden országában található kiszolgálók
 • Nagy sebességű csatlakozások a HD tartalom streamingjéhez
 • Erős biztonság 256 bites AES titkosítással és kill kapcsolóval
 • Nincs naplózási politika, hogy online tevékenysége privát maradjon
 • Ügyfélszolgálat (lehetőleg 24/7 élő csevegési funkcióval)

A legjobb VPN-k az Etisalat számára (amely továbbra is működik)

Általában legalább 5 VPN-t sorolunk fel, de az Egyesült Arab Emírségekben a lehetőségek nagyon korlátozottak. Itt található az Etisalat 3 legjobb VPN-je listája.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárMunka az Etisalat-nalTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az Etisalat és az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-je. Valójában azt találtuk, hogy ez egy ideális VPN, amelyet világszerte lehet használni. 94 országban több mint 2000 szerverrel rendelkezik az ExpressVPN az egyik legnagyobb szerverhálózattal. Ez azt jelenti, hogy a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását nemcsak az Egyesült Arab Emírségekben, hanem az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Japánban is elérhetővé teheti. Azt találtuk, hogy az ExpressVPN kapcsolatok állandóan nagy sebességűek, ami kiváló VPN-t kínál HD minőségű videók pufferolás vagy késés nélküli streamingjéhez.

A Netflix, az Amazon Prime, a Skype és a WhatsApp azon webhelyek és szolgáltatások közé tartozik, amelyeket az ExpressVPN feloldhat az Etisalaton.. A földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés az Egyesült Arab Emírségekben gyors és egyszerű, az ExpressVPN felhasználóbarát alkalmazásának köszönhetően. Egyszerűen válassza ki a helyet, és másodpercek alatt csatlakozni fog egy VPN szerverhez. Ha bármilyen problémája merül fel az Etisalat kapcsán, vagy valójában bármely webhely vagy alkalmazás feloldásakor, bármikor kapcsolatba léphet az ExpressVPN támogatással. Van egy élő csevegési szolgáltatás, amelyet kipróbáltunk és kiválónak találtunk.

Az online biztonság mindig fontos, különösen olyan országokban, amelyek jogi következményekkel járnak a nem megfelelőnek vagy illegálisnak tartott tartalmakhoz való hozzáférés szempontjából. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítással rendelkezik - ez az egyik legszélesebb körben használt titkosítási szabvány. Ugyancsak fontos a kill kapcsoló funkció, amely megakadályozza az adatok megjelenését, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Végül, az ExpressVPN rendelkezik DNS szivárgásvédelemmel, és nem tart fenn felhasználói azonosító kapcsolati vagy tevékenységi naplókat.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek alkalmazásokat kínálnak Linux és útválasztókhoz. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Az ExpressVPN MediaStreamer megkönnyíti az ExpressVPN használatát játékkonzolokon, az Apple TV-n és az Amazon Fire TV-n is..

Előnyök:

 • Feloldja a sok népszerű streaming szolgáltatást
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Szerverek 94 országban
 • Felhasználóbarát alkalmazások
 • Kiváló általános biztonság titkosítással

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Legjobb VPN az ETISALAT-hoz: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Gyors sebességű letöltést és streaming-et kínál, és kiválóan képes felszabadítani az Egyesült Arab Emírségek tartalmát, beleértve a Netflix-et és a Skype-t.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNEgyüttműködik az EtisalatTests 2020 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egyike annak a kevés VPN-nek, amely az Egyesült Arab Emírségekben működik az Etisalat-tal. Vitathatatlanul a NordVPN legnagyobb értékesítési pontja az, hogy hatalmas szerverhálózattal rendelkezik. A 62 országban több mint 5000 szerverrel rendelkező VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását az egész világon. Az NordVPN segít elérni a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu, a Skype és egyéb oldalakat. Amellett, hogy rengeteg szerver közül választhat, a NordVPN nagyon gyors és következetes. Valóban, a NordVPN 99% -os kiszolgálási időt ígér.

Ez a VPN ideális családok számára, mivel egyetlen fiókot egyszerre akár 6 eszközön is használhat. A nagyon jó ár-érték arány mellett az NordVPN olyan alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek érzékenyek és könnyen kezelhetők. A 'Gyors csatlakozás' opció mellett országonként is böngészhet a szerverek között. Még a speciális kiszolgálók lehetősége is, amelyek tartalmazzák a Hagymán VPN-t és a Kettős VPN-t. 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgás elleni védelemmel, megszakító kapcsolóval és nem naplózási politikával a NordVPN az összes négyzetet bejelöli..

Letöltheti a NordVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV számára. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Hatalmas, több mint 5000 szerverből álló hálózat
 • Gyors és megbízható csatlakozások
 • 6 eszköz csatlakozhat egy fiókon keresztül
 • Erős biztonság naplók nélküli házirenddel

Hátrányok:

 • Néhány megbízhatatlan szerver

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

KIVÁLÓ BIZTONSÁG: A NordVPN kiváló biztonsági funkciókat kínál, hatalmas szerverhálózattal rendelkezik világszerte, és akár 6 eszközön is használható egyszerre.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. PrivateVPN

PrivateVPNEgyüttműködik az EtisalatTests 2020 januárjával

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb VPN-szolgáltató, amely továbbra is jól működik az Etisalat-tal. Annak ellenére, hogy van egy kisebb, körülbelül 100 szerverből álló hálózat, ezek szerte a világon egy lenyűgöző 57 országban találhatók. A PrivateVPN következetesen megtalálta a módját a VPN-ellenes intézkedések körül. Mint ilyen, a PrivateVPN segítségével feloldhatja a Netflix, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer, a Skype és egyebek blokkolását.. A legjobban szeretjük a PrivateVPN-t, hogy nagyon gyors sebességet kínál. 1080p felbontással képesek voltunk adatfolyamra, pufferolás nélkül.

Mind a kezdőknek, mind a tapasztalt VPN-felhasználóknak egyaránt ajánlhatjuk a PrivateVPN-t. Ennek oka az, hogy a VPN alkalmazásai egyszerű és haladó menüket kínálnak. Egyszerűen rákattinthat és csatlakozhat egy szerverhez, vagy felfedezheti a kínált különféle beállításokat. A PrivateVPN 6 különféle eszközön használható egyszerre, lehetővé teszi, hogy mindent biztonságban tartson a laptopjától a mobiljáig. A biztonságról szólva a PrivateVPN biztonságosan használható, mivel magas szintű titkosítást (256-bites AES) kínál, megszakító kapcsoló funkciót, és DNS szivárgás elleni védelmet kínál. A PrivateVPN azt is kijelenti, hogy nulla adatnaplózási politikával rendelkezik.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál a következő operációs rendszerekhez: Windows, Mac, Android és iOS.

Előnyök:

 • Nagyon gyors és következetes teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video stb
 • Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé egyetlen fiókban
 • Biztonságos VPN 256 bites AES titkosítással

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint sok VPN-nél
 • Az élő csevegés általában nem érhető el

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYors gyorsaság: A PrivateVPN gyors sebességet kínál HD streaminghez, feloldja a Netflix és a Skype feloldását, és nulla adatnaplózási politikával rendelkezik..

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Jogos-e a VPN használata az Egyesült Arab Emírségekben??

A VPN használata az Egyesült Arab Emírségekben törvényes, annak ellenére, hogy az internetszolgáltatók, például az Etisalat végrehajtott VPN-ellenes intézkedéseket hoznak. Az Egyesült Arab Emírségekben ténylegesen vannak törvények a VPN-ek használatára vonatkozóan. Valóban, Az Egyesült Arab Emírségek törvénye szerint a VPN csak akkor illegális, ha bűncselekményt alkalmaznak.

Az Egyesült Arab Emírségek internetes cenzúrájáért a távközlési szabályozó hatóság (TRA) felel. Az Egyesült Arab Emírségekben tilos:

minden olyan tartalom, amely sérti, kifogásolható, vagy ellentétes a közérdekkel, a közerkölcstel, a közrenddel, a nemzeti nemzetbiztonsággal, az iszlám erkölcsével, vagy amelyet bármilyen alkalmazandó Egyesült Arab Emírségek törvénye, rendelete, eljárása, rendelete vagy követelménye tilt.

Néhány példa a tiltott tartalomra:

 • VoIP webhelyek, például a Skype
 • Pornográfia és meztelenség
 • Csalás, megszemélyesítés és adathalászat
 • Kábítószerek és az elmét befolyásoló anyagok
 • Szerencsejáték és hasonló tevékenységek (fogadások, lottó, elektronikus szerencsejátékok)
 • Megkülönböztetés, rasszizmus és a vallás megvetése

További információt a VPN használatáról az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-jeinek útmutatójában olvashat.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Etisalat-lal?

Nem, nem fogja tudni használni az ingyenes VPN-et az Etisalat-szal, mivel a vállalat széles körű VPN-t blokkol. Számos oka van annak, hogy miért nem javasoljuk az ingyenes VPN-k használatát, különösen az Egyesült Arab Emírségekben:

 1. A az ingyenes VPN-k egyszerűen nem fognak működni az Etisalat-tal amely rendszeresen blokkolja a VPN-ket. Valójában, ha olyan VoIP szolgáltatásokhoz próbál hozzáférni, mint például a Skype, akkor minőségi VPN-re van szüksége az Egyesült Arab Emírségek kormánya által végrehajtott blokkok elkerüléséhez..
 2. Az ingyenes VPN-eknek sokkal kevesebb kiszolgálója van. Ez megnehezíti a más országokból származó tartalom feloldását. Ezzel szemben a legjobban fizetett VPN-k több ezer szerverrel rendelkeznek a világon, gyakran több tucat országban.
 3. Kevesebb szerver és több ember próbálja használni a szolgáltatást, Az ingyenes VPN-k gyakran szenvednek rossz teljesítménytől. Mint ilyen, streaming videókat talál, és a videohívások kezdeményezése a pufferelés és a késés miatt nehéz lesz.
 4. A VPN-nek javítania kell az online biztonságot. Az ingyenes VPN-k nem nyújtanak olyan sok biztonsági funkciót fizetett VPN-ként. Legalább keressen egy olyan VPN-t, amely 256 bites AES titkosítást használ, rendelkezik DNS szivárgásvédelemmel és automatikus kill kapcsolóval.
 5. Végül, de nem utolsósorban, az ingyenes VPN-k gyakran naplózza az Ön adatait és tevékenységeit. Ez különösen veszélyes azokban az országokban, mint például az Egyesült Arab Emírségek, ahol a nem megfelelőnek vagy illegálisnak tartott tartalomhoz való hozzáférés jogi következményekkel járhat. Ezért határozottan javasoljuk, hogy válassza a naplózás nélküli házirendet.

A VPN nem működik együtt az Etisalatdal? Próbáld ezt

Úgy találtuk, hogy az ExpressVPN messze a legmegbízhatóbb VPN az Egyesült Arab Emírségekben. De ez a szolgáltató is időnként küzdhet az Etisalat-nal való együttműködésért. Felhívtuk az ExpressVPN csapata néhány hibaelhárítási tippet. Ha a VPN nem működik az Etisalat-nal, próbálkozzon a következővel:

 1. Hagyja a protokollt automatikusan.
 2. Próbáljon meg csatlakozni az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok szerverhelyének bármelyikéhez.
 3. A szokásosnál hosszabb ideig tarthat a csatlakozás (esetenként akár egy vagy több percig is), de ez normális.
 4. Próbáljon ki néhány másik szerverhelyet, ha a fenti lépés sikertelen.
 5. Végső esetben váltson át a protokollt az L2TP-re, majd próbálja meg újra a kapcsolatot. Nem tanácsoljuk, hogy a felhasználók mindig használják az L2TP-t, de ez működhet az Egyesült Arab Emírségekben.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti. Ha nem egyértelmű a jogi következményekkel kapcsolatban, akkor a legjobb, ha előbb ügyvéddel beszél.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 17

Adblock
detector