Az ExpressVPN ingyenes próbaverziója (tesztelt: 2020. január)

ExpressVPN ingyenes próbaverzió

Frissítettük ezt az ExpressVPN ingyenes próbaverziót, és megerősíthetjük, hogy 2020 januárjában továbbra is működik.

Az ExpressVPN rendszere rendszeresen a legjobb elérhető VPN-szolgáltatást kínálja, az iparág egyik legszélesebb szerverhálózatával, szilárd biztonsággal, kiváló feloldási képességekkel és még sok mindennel. Ez egy kedvező árú szolgáltatás, és hosszabb ideig meredek kedvezményeket kínál. Hosszú szerződés aláírása egy olyan szolgáltatásért, amelyet még csak nem is próbált ki, sok felhasználó számára nem megfelelő.

Míg néhány VPN egyenesen ingyenes próbaverziót kínál, ahol nem fizet semmit előre, ezek egyre ritkábbak. Mindenesetre az ingyenes próbaverziók hátrányaikkal járnak, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk. Ehelyett az ExpressVPN a 30 napos pénz-visszatérítési garancia (ez a link 3 plusz hónapot is biztosít Önnek a 12 hónapos tervhez, ha úgy dönt, hogy megtartja a próbaidőszakon túl).

Ez lényegében egy havi ingyenes próbaverzió, egyetlen különbség az, hogy Ön fizet, majd visszatérítést kap. Az ExpressVPN ingyenes próbaverziója, amely különbözteti meg a többitől, az, hogy nincsenek rejtett korlátozások, és a visszatérítés megszerzése egyszerű, ezáltal kockázatmentes üzlet.

Itt pontosan elmagyarázzuk, hogyan regisztrálhat a szolgáltatásra, és hogyan törölheti fiókját, mielőtt a tárgyalás lezárult. Többet megbeszélünk a pénz-visszatérítési garanciákról és az ingyenes próbaverziókról a VPN-iparban is, így láthatja, hogy miért áll ez ki?.

Hogyan csapkodhatunk be az ExpressVPN pénz-visszafizetési garanciájára?

Kövesse ezeket a lépéseket a pénz-visszafizetési garancia feltöréséhez, hogy ingyenes próbafiókjává váljon, és megkapja a teljes pénzt 30 napos VPN szolgáltatás ingyenes. A kulcsa itt annak biztosítása, hogy emlékezzen arra, hogy visszavonja az előfizetést, mielőtt a 30 nap lejárt.

Feliratkozás az ExpressVPN-re

A 30 napos ingyenes próbaverzió megszerzéséhez először fel kell fizetnie a szolgáltatást, mint minden szokásos fizető ügyfél.

  1. Látogasson el az ExpressVPN webhelyre, és kattintson az OK gombra GetExpressVPN.

ExpressVPN honlap.

  • Válasszon egy kifejezést. Ha biztos benne, hogy lemond, akkor nem számít, melyiket választja, de ne feledje, ha hosszabb távra megy, akkor előzetesen felszámította a kifejezés teljes összegét. Az egy hónapos terv a legdrágább havonta (12,95 USD), de magában foglalja a legkisebb kezdeti befizetést is. Ha úgy dönt, hogy megtartja a szolgáltatást, akkor mindig lemondhat és visszatérítést kaphat, majd engedményes áron feliratkozhat hosszabb időre..

ExpressVPN ingyenes próbaverzió.

  • Írja be e-mail címét és válassza ki a fizetési módot. Az ExpressVPN számos lehetőséget kínál a fizetési módokhoz, ideértve a főbb hitelkártyákat, a PayPal, a BitPay és a Paymentwall (amely magában foglalja az UnionPay, az Alipay, a Mint és mások) szolgáltatásokat. Vegye figyelembe, hogy ha hitelkártyával vagy PayPal-lal kíván fizetni, akkor automatikusan beállítódik az ismétlődő fizetési ütemezés, de ez könnyen törölhető. Ha a BitPay vagy a Paymentwall segítségével fizet, ez egyszeri fizetés. A pénz-visszafizetési garancia minden fizetési módra vonatkozik.

ExpressVPN ingyenes próbafizetés.

  • Miután benyújtotta a fizetést, meg kell kapnia egy megerősítő felugró ablakot az új jelszóval. Választhat, hogy folytatja-e ezt a jelszót, vagy létrehoz-e saját. Ezenkívül e-mailt kell kapnia, amely tartalmazza az új fiók adatait.

ExpressVPN ingyenes próba jelszó.

  • Miután létrehozott egy új jelszót (ha úgy dönt, hogy ezt választja), a következő képernyőn megjelenik az aktiválási kód, amelyet Windows, MacOS, Linux és útválasztók telepítéséhez használhat..

ExpressVPN ingyenes próbaverziós aktiválási kód.

  • Most kövesse a vonatkozó utasításokat a szoftver beállításához az eszközön. Ha asztalon van, a megfelelő letöltésnek automatikusan meg kell jelennie. Ha nem, vagy más eszközökhöz, a telepítési utasítások a Támogatás szakasz a weboldalon.
  • Most már csak 30 nap ingyenes szolgáltatás igénybevétele korlátozás nélkül. Az ExpressVPN nagy sebességgel és csúcsminőségű biztonsági intézkedésekkel rendelkezik, így böngészhet, streami, letölthet, torrent és bármi mást szeretne online csinálni.

Jegyzet: A garancia pontosan 30 napig tart. Például, ha feliratkozik május 1-jén 13 óráig, akkor május 31-én 13: 00-ig kell igényelnie a visszatérítést..

Mégsem előfizetését

Ha ha a szolgáltatást legalább 30 napig használja, úgy dönt, hogy nem akarja megtartani, akkor itt az ideje, hogy visszatérítse pénzét.

Ez gyors és fájdalommentes, és az élő csevegés vagy e-mail felhasználásával megteheti. Az élő csevegéshez egyszerűen indítsa el a beszélgetést, mondván nekik, hogy szeretne lemondni, és a pénz-visszafizetési garancia határidején belül van..

Az ExpressVPN ingyenes próbaverziójának törlési kérelme.

A képviselő kérdezheti, hogy van-e visszajelzése a szolgáltatásról. Ez a társaság számára méltányos módja annak, hogy kiderítse, van-e valamilyen probléma a termékkel, de ezt nem szabad nyomásnak tekintenie az előfizetés megtartására. Nem kell indokolnia a törlést, és egyszerűen megismételheti, hogy törli.

ExpressVPN ingyenes próbaverziós törlési igény.

A képviselőnek ezután meg kell erősítenie, hogy előfizetését lemondták, és hogy visszatérítése folyamatban van.

Az ExpressVPN ingyenes próbaverziójának visszatérítése.

Vegye figyelembe, hogy több napot vehet igénybe a visszatérítés feldolgozása és a pénzeszközök visszatérítése Önnek.

VPN pénz-visszafizetési garanciák és ingyenes próbaverziók

A pénz-visszafizetési garancia nagyszerű mód lehet a szolgáltatás kipróbálására vagy ingyenes felhasználására. Elméletileg az. Sajnos túl sok VPN ad rossz ajánlatot ezeknek az ajánlatoknak azáltal, hogy pénz-visszafizetési garanciákat hirdetnek csábítja az ügyfeleket, de aztán nem teljesíti őket. Nézzünk szembe a tényekkel: sok gátlástalan szolgáltató a pénz-visszatérítési garancia fogalmát használja az első befizetés megtartására és megtartására. Íme néhány probléma, amellyel a múltban visszatérítést próbáltunk felvetni:

  • A szolgáltatóval nehéz kapcsolatba lépni. Sokan nincsenek élő csevegési lehetőségek, vagy vannak ilyenek, de hajlamos arra, hogy a legtöbb időt nem működik. Úgy gondolja, hogy logikus lépés lenne velük kapcsolatba lépni velük, ám egyesek megnehezítik a kapcsolattartási adatok megtalálását, mások egyszerűen nem válaszolnak a fiók törlését és visszatérítését kérő e-mailekre..
  • A garanciák csak bizonyos fizetési módokra állnak rendelkezésre. Sok VPN különféle fizetési módszereket kínál, és a visszatérítések feldolgozása eltérően történik, a feldolgozótól függően. Ez a VPN-szolgáltató számára egy általános bűnbak, mivel elmondhatják, hogy fizetési módját nem vették figyelembe a garanciavállalásban. Természetesen az ezekkel a korlátozásokkal kapcsolatos információkat nem egyértelműen fogalmazza meg a fizetéskor, hanem ehelyett néhány apró betűvel el vannak rejtve.
  • Ön túllépte az erőforrás-korlátot. Egy másik dolog, amelyet a ritkán olvasható finom nyomtatás elrejthet, a garancia érvényességéhez felhasználható erőforrások mennyiségének korlátozása. Például, ha túllépte a sávszélességet, ez nem teheti lehetővé a visszatérítést. Ezeket a dolgokat ismét ritkán mondják egyértelműen, amikor feliratkoznak a szolgáltatásra.

Szerencsére, amint azt fentebb bemutattuk, az ExpressVPN nem érdekli ezeket a taktikákat. Ehelyett a vállalat rájön, hogy az ígéretének betartásával az emberek hajlamosabbak visszatérni ügyfelekként vagy barátokra utalni a szolgáltatásra.

VPN ingyenes próbaverziók

Előfordulhat, hogy pénz-visszafizetési garanciát vállal, és vonakodik előleg befizetésétől. És ezt megbocsátják neked, főleg mivel egyes szolgáltatók nagyon megnehezítik, hogy valaha is visszaszerezze ezt a pénzt. Mint ilyen, az ingyenes próbaverzió, ahol nem kell fizetési információt benyújtania, nagyon csábítónak tűnhet.

Ennek azonban vannak hátrányai is, a legfontosabb a rövid próbaidőszak. Csak néhány nap múlva próbálhat ki egy szolgáltatást, így nagyon nehéz megérteni a szolgáltató által kínált lehetőségeket. Hacsak nem tudatosan fordított időt a szolgáltatás tesztelésére, valószínűleg nem lesz elég idő az összes olyan feladat elvégzéséhez, amelyre a VPN-t használná. Plusz, akkor valószínűleg nem lesz esélye kipróbálni a nap vagy a hét különböző pontjain, például csúcsidőben, amikor a szervereken nagyobb a terhelés, így alacsonyabb a sebesség.

Az ingyenes kísérletek tipikus hossza egy-hét nap. Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben 14 napos ingyenes próbaverzió jelentkezik, de ezek általában nagyon korlátozott szolgáltatást igényelnek. Ez a következő hátrányokhoz vezet bennünket. Sok szolgáltató feltette szigorú korlátozások arra vonatkozóan, hogy mit tehet ingyenes próbaverzió alatt. Például a napi adatkorlátozásokkal, a sávszélesség-korlátozásokkal és a kiszolgálók csak kis választékával csaphat be Önnek. Ez utóbbi különösen akkor nem hasznos, ha a szolgáltatást teszteli annak ellenőrzése érdekében, hogy működik-e egy olyan régió-zárolt szolgáltatással, amelyhez a megfelelő helyen lévő kiszolgálóra van szükség.

Igaz, hogy néhány VPN-szolgáltató továbbra is teljes körű szolgáltatás nélküli próbaverziót kínál, de ezek egyre kevesebb. A még futó rendszerekkel vigyázni kell, mivel néhány szolgáltatónak árnyékos okai vannak a korlátozás nélküli ingyenes próbaverzió kínálására. Ebben az időszakban a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják, majd a fizetés után a forrásokat vonzzák, és lassú, megbízhatatlan kapcsolatokkal járnak téged..

Megerősíthetjük ezt Az ExpressVPN csillagszolgáltatási minősége nem ingadozik a 30 napos garanciaidőszak alatt vagy után.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 69

Adblock
detector