Az ExpressVPN telepítése az Amazon Fire Stick oldalra

telepítse az ExpressVPN-t az Amazon Firestick-re

ExpressVPN elindította az Amazon Fire TV készülékekre szabott alkalmazást, és most megszerezheti a második generációs vagy későbbi Fire Stick, Fire TV vagy Fire TV Cube-on. Ez a könnyű VPN alkalmazás feloldhatja a földrajzilag zárolt streaming szolgáltatások blokkolását, és elrejtheti a megtekintési tevékenységeket az internetszolgáltató és más snoopers ellen.

OLVASÓ OLDAL: Kap 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN segítségével. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Így telepítheti az ExpressVPN-t néhány perc alatt a Firestick-re:

  1. Tól itthon képernyőn, menjen a nagyító a bal felső sarokban, hogy megjelenjen a keresősáv.
  2. Keresse meg az „ExpressVPN” kifejezést, és válassza ki az első eredményt
  3. Válassza ki a sárga színt Kap gombra az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.
  4. A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást a sárga gomb újbóli kattintásával, amely most a következőképpen szól:Nyisd ki
  5. Feltéve, hogy már rendelkezik fiókjával, válassza a lehetőséget Bejelentkezés
  6. Kattintson a beállítási folyamatra a megnyomásával rendben amikor a rendszer kéri a konfiguráció befejezését és a VPN-kapcsolat létrehozását
  7. Kiválaszthatja, hogy a háttérben anonim diagnosztikai jelentéseket küld-e az ExpressVPN-hez. Ez az Ön személyes preferenciája.
  8. Kattintson a nagygombbal egy tápellátási ikonnal, hogy kapcsolatot létesítsen a közeli szerverrel, vagy válassza a kisebbet Válasszon helyet gombra, hogy csatlakozzon egy adott városhoz vagy országhoz
  9. Kapcsolatba lépettél! Más VPN használata közben a VPN továbbra is kapcsolatban marad a háttérben.

A bal oldali navigáláshoz megjelenik egy menü, amelyben kezelheti fiókját, módosíthatja a beállításokat, utalhat barátjának és beállíthat más eszközöket.

ExpressVPN Fire TV-hez

ExpressVPN Firetv

ExpressVPN egy csodálatos szolgáltató, amely minden szempontból kitűnő. Feloldhatja a geo-lock webhelyek és streaming csatornák széles skáláját, ideértve a Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, és több. Jól párosul Kodi, egy népszerű médialejátszó, amelyet gyakran futnak a Firesticksen.

Az ExpressVPN nem tárol azonosító információkat tartalmazó naplókat; ez azt jelenti, hogy nincs forgalmi napló vagy IP-cím. A biztonság legmodernebb, és az alkalmazások robusztus szivárgásvédelemmel vannak ellátva. A sebességek elég gyorsak ahhoz, hogy folyamatosan tovább folytassa streamingét, kiváló minőségű pufferolás nélkül.

Az alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és bizonyos wifi útválasztókhoz is elérhetők.

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Lásd még: Hogyan telepíthetem a Kodi-t a Firestick-re

ExpressVPN régebbi Fire TV készülékekhez

Ha régebbi Fire TV készüléket használ, például a első generációs Firestick, Lehet, hogy nem tudja futtatni a VPN-t, amely kapcsolatban marad az eszközön. Szerencsére az ExpressVPN fedezte magát.

Minden ExpressVPN előfizetéshez tartozik MediaStreamer, egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás, amely sok ugyanolyan streaming csatornát nyit fel, mint a VPN. Az eszköz alapértelmezett DNS-kiszolgálóit a wifi-beállításokban cserélheti le. Ez más eszközökre is működik, amelyek nem támogatják a VPN-eket, például az Apple TV, a Roku és a Chromecast.

Alternatív megoldásként megteheti konfigurálja a VPN-t egy útválasztón. Az ExpressVPN készíti a saját útválasztójának firmware-jét, amelyet ingyenesen telepíthet, ha az útválasztó kompatibilis. Ellenkező esetben megvásárolhat egy előre elkészített útválasztót az ExpressVPN-től. Az útválasztóhoz csatlakoztatott eszközök internet-forgalmát a VPN-en továbbítják.

Az útválasztó firmware-é még megosztott alagútbeállítási opcióval is rendelkezik, így kiválaszthatja, mely eszközök használják a VPN-t, és melyek nem. A sokoldalúság miatt az ExpressVPN kiváló lehetőség, ha sokféle eszközre van szüksége.

Az utolsó lehetőség a VPN-védett wifi hotspot. A legtöbb laptop képes saját wifi-hotspotjainak sugárzására, amelyeket egy VPN-sel megvédhet. Ez a videó ismerteti a VPN-védett wifi hotspot beállítását a Windows 10 rendszerben:

Lásd még: Hogyan telepíthetjük a NordVPN-t a Firestick-re

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 14

Adblock
detector