Az NBA League Pass áramkimaradások megkerülése (VPN megoldás)

Hogyan lehet megkerülni az NBA League Pass áramszünetet - VPN megoldás

A 2019–20 NBA szezon 2019. október 22-én kezdődik. Noha az NBA League Pass nagyszerű módja a játékok nézésének, előfordulhat, hogy egyes játékok nem érhetők el (feketére vetve). Ez a probléma leggyakrabban az Egyesült Államokban élőket érinti, akik élő közvetítésben szeretnék élni a helyi csapat mérkőzéseinek. Szerencsére a VPN, vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi az NBA League Pass áramkimaradások megkerülését azáltal, hogy úgy tűnik, mintha egy másik helyen tartózkodnál (de erről később!).

Hogyan lehet megkerülni az NBA League Pass áramszünetet: gyors útmutató

Nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Az alábbiakban gyors és egyszerű, lépésről lépésre található útmutatót talál az NBA League Pass áramkimaradások megkerülésére.

Így lehet megkerülni az NBA League Pass áramszünetet VPN használatával:

  1. Először jelentkezzen be egy minőségi VPN-sel, amely jó sebességet és sok szerverhelyet kínál (különösen az Egyesült Államokban). Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost azonban két megbízható, nagy értékű alternatíva, amelyeket érdemes megfontolni.
  2. Töltse le és telepítse a megfelelő VPN mobilalkalmazást, asztali alkalmazást vagy böngészőbővítést annak az eszköznek, amelyből meg szeretné nézni az NBA League Pass-ot.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, majd csatlakozzon egy olyan szerverhez, ahol a játékot nem fedik le. Ha egy játékot tévében közvetítik, akkor csatlakozni kell egy másik állambeli szerverhez. Ha országosan sugározzák, csatlakozzon egy másik ország szerveréhez, például Kanada vagy Mexikó. Ezzel helyi IP-címet szerezhet, és megtévesztheti az NBA League Pass-ot, hogy azt gondolja, hogy egy másik helyen tartózkodik.
  4. Iratkozzon fel NBA League Pass fiókra, ha még nem tette meg. Havi 28,99 USD, vagy évente 199,99 USD. Alternatív megoldásként az NBA Team Pass havi 17,99 dollár vagy 119,99 USD évente. A játékhoz a szokásos módon férj hozzá - most fel kell szabadítaniuk őket!
  5. Ha továbbra is problémái vannak, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy másik szervert is, ha az Ön által használt feketelistára került. Az összes fenti VPN-szolgáltatás 24 órás támogatást kínál, ha további segítségre van szüksége.

Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az áramszünetek befolyásolják-e a térséget, használja az NBA Blackout Explorer programot, amely további információkért adja meg irányítószámát..

NBA League Pass Blackout Explorer

Mi az élő áramszünet és miért használják??

Minden NBA-szezon előtt számos helyi és országos műsorszolgáltató társaság megkapja a jogot az NBA-játékok élő közvetítésére. A probléma az, hogy ha ezek a jogok kizárólagosak, akkor még az NBA sem tudja közvetíteni ezeket a játékokat élőben az adott földrajzi piacon (ehelyett a játékokat igény szerint csak három órával érhetjük el a sugárzás után). Ez azt jelenti, hogy valószínű, hogy a helyi csapatok mérkőzéseit kimerítik. 

Tegyük fel, hogy Los Angelesben tartózkodik, és a helyi Fox vagy NBC TV-állomás kizárólagos élő közvetítési jogokkal rendelkezik a Clippers és a Lakers játékok számára. Mivel létezik egy helyi műsorszolgáltató, ezeket a játékokat fekete partvidéken elvégzik és így az NBA League Pass-on nem elérhetők. Hasonlóképpen, ha egy játékot országosan sugároznak, például az ESPN-en vagy az ABC-n, akkor a játék nemzeti áramkimaradása következik be..

Az NBA League Pass az Ön IP-cím a helymeghatározáshoz. Mint ilyen, ha egy helyi vagy országos műsorszolgáltató kizárólagos jogokkal látja el a játék élő közvetítését, előfordulhat, hogy a játékot az NBA League Pass oldalán feketedik be. Itt hasznos az IP-cím megváltoztatása VPN-sel!

Az NBA áramszünetek megkerülése VPN-sel

Amikor New York-ból érkeztünk az NBA League Pass-ra, a következő elektromos áramszünet jelenik meg:

„A jelenlegi tartózkodási helyed alapján nem láthatod élő Brooklyn Nets és New York Knicks játékokat. 3 nappal az adás után hallgathat egy élő rádióadást vagy nézheti meg ezeknek a játékoknak a archívumát. ”

NBA League Pass helyi áramszünet értesítés

azonban, a helyi áramszünetek nem az egyetlen korlátozás, amellyel szembesülniük kell az NBA bajnoksággal. Valójában számos országosan sugárzott játék sem tartozik ide:

Az ESPN, az ABC, a TNT és az NBA TV-n közvetített játékok nem lesznek élőben megtekinthetők az NBA League Pass-on. 3 órával az adás után hallgathat élő rádióadást vagy nézheti meg ezeknek a játékoknak a archívumát. ”

NBA League Pass nemzeti elektromos áramszünet

Tehát hogyan segíthet egy VPN az NBA League Pass áramszünetek megkerülésében? Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, az internetes forgalom titkosítva van. Ez megnehezíti a webhelyek és szolgáltatások számára az Ön valós helyének megismerését. Ha teljes mértékben csatlakozik egy másik amerikai állam vagy egy másik ország szerveréhez, akkor új, ideiglenes IP-címet kap. Ez becsapja az NBA League Pass webhelyét, hogy azt gondolja, hogy egy másik helyen tartózkodsz, lehetővé téve az áramszünet megkerülését.

Az NBA League Pass áramszünetek megkerülése az asztalon keresztül

Használhatja PC-jét vagy Mac-ét az NBA League Pass áramkimaradások megkerülésére. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN-kiszolgálóhoz az elsötétítési zónán kívül. Például, ha helyi áramszünetről van szó, akkor csak egy másik amerikai állam szerveréhez kell csatlakoznia.

A nemzeti áramszünetek kissé eltérnek. Ebben az esetben csatlakoznia kell egy másik ország szerveréhez. Ideális esetben ennek az országnak kellene földrajzilag legközelebb állnia, de még mindig kívül esik az áramszünet régióján. Például, ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor kipróbálnia kell a kiszolgálókat Kanadában és Mexikóban. A lefedett játékot ezután fel kell oldani, és elérhetővé kell tenni az élő közvetítéshez. Ne felejtse el törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, ha a tartalom nem töltődik be.

Megkerülje az NBA League Pass áramkimaradásokat mobilon

Az asztali eszközökhöz hasonlóan a mobiltelefonon is megkerülheti az NBA League Pass áramszünetet. Ezt azonban érdemes tudni az NBA a telefonjait használja GPS és helymeghatározási adatok hogy megtudd hol vagy. Mint ilyen, néhány VPN nem működik, különösen az NBA League Pass alkalmazásokkal. Ha mobilon keresztül szeretné nézni, akkor inkább a telefon böngészőjét használja.

Az írás idején az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost mobilalkalmazásai mind képesek megkerülni az NBA League Pass áramkimaradásait. Ha továbbra is problémái vannak, akkor elronthatja telefonja GPS-helyét. Vannak olyan alkalmazások, amelyek lehetővé teszik ezt. Ehhez azonban szükség van az iPhone megsemmisítésére vagy az Android készülék gyökérzetének feltörésére. Vegye figyelembe, hogy nincs garancia arra, hogy ez működni fog. A folyamat eszközönként eltérő, és egyes alkalmazások biztonsági kockázatot jelentenek, ezért kérjük, legyen óvatos.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az NBA League Pass áramszünetek megkerülésére?

Sajnos sok ingyenes VPN nem képes megkerülni az NBA League Pass áramkimaradásait. Az egyik probléma az, hogy gyakran csak kevés szerverrel rendelkeznek. Mint olyan, lehetőségei korlátozottak lehetnek a szerver egy másik amerikai államban vagy ország. Ugyanakkor egy másik probléma az, hogy az ingyenes VPN-kiszolgálók nagy terhelést szenvednek. Ez lassú sebességeket okoz, ami az élő streaming során különös problémát jelent. Néhány ingyenes VPN-szolgáltatás még a sávszélességet is csökkenti annak megkísérlése érdekében, ami késést és pufferelést eredményez az NBA játékok online nézésekor..

Javasoljuk továbbá, hogy biztonsági okokból ne használjon ingyenes VPN-ket. Míg az ingyenes VPN hozzáférést biztosít bármilyen korlátozott tartalomhoz, ezzel a magánéletét is meg kell védenie. Ez magában foglalja az adatok titkosítását és személyes adatainak a szivárgásokkal szembeni védelmét. Sajnos sok ingyenes VPN nem rendelkezik ilyen intézkedésekkel. Végül, egy ingyenes VPN olyan vállalkozás, amely azt jelenti, hogy bejelentkezhet böngészési előzmények, harmadik félnek történő eladás. Arra is bombázhat, hogy irreleváns, nem megfelelő felbukkanó hirdetések jelennek meg. Összességében egy ingyenes VPN csak nem éri meg a gondot.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 57

Adblock
detector