Az Netflix blokkolja az Uflix működését és nem működik – Próbálja ki ezt a megoldást

Az UFlix logója nagyAz UFlix, az intelligens DNS-szolgáltatás, amely a streaming video-webhelyek és azok földrajzilag korlátozott tartalmának feloldásához jött létre, a múlt héten bejelentette, hogy feladja az amerikai Netflix blokkolásának feloldását. Az UFlix egy népszerű DNS-proxyszolgáltatás volt Ausztráliában, ahol a Netflix-előfizetők gyakran használták az Egyesült Államokban elérhető nagyobb show-portfólió eléréséhez. A társaság nem fogja támogatni a Netflix-et mint fel nem blokkolt csatornát - jelentette be egy blogbejegyzésben:

Sajnos minden alkalommal, amikor új hálózatot létesítünk vagy megoldást találunk, az órák alatt blokkolódik. Az elmúlt 7 hónapban sok időt, pénzt és energiát fordítottunk a Netflix feloldásának megőrzésére. Az egyes tilalmaktól számított néhány órán belül általában felállunk és futunk. Ez azonban erősen elárasztotta erőforrásainkat és időnket. ”

A Netflix az UFlix-t határozatlan ideig blokkolja. Miközben az átadás fehér zászlóját hullámozta - mint sok más hasonló szolgáltatás esetében -, az USA Netflix feloldható még külföldről.

Az UFlix nem működik a Netflix-rel? Próbáljon meg inkább egy VPN-t

Az UFlix egy intelligens DNS-proxy szolgáltató, nem VPN-szolgáltató, mivel néhány más hírportál helytelenül állította. Az ilyen típusú szolgáltatások problémája az, hogy a Netflixhez hasonló vállalkozások számára rendkívül könnyű észlelni és később blokkolni. Az intelligens DNS-proxyk nyilvánvaló jellege az, ami miatt az UFlix betiltásra került.

Ezzel szemben számos VPN-szolgáltató továbbra is képes megkerülni a Netflix tűzfalát. Természetesen sokan blokkoltak is. De egy találékony kevés olyan speciális obfuzációs technológiát alkalmazott, amelyek megakadályozzák a Netflix bezáródását. Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN, amely következetesen két vagy három amerikai szervert tart fenn hálózatán, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az Netflixet az Egyesült Államokon kívülről is megfigyeljék..

Nem fogjuk mondani, mely VPN-kiszolgálókat kell használni, hogy ne hívjunk rá indokolatlan figyelmet. Csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot az ExpressVPN élő ügyfélszolgálatával a saját webhelyükön, és megkérdezi, hogy mely szerverek működnek együtt az US Netflix-szel. Megkérik az Ön e-mailjét és más nem azonosító információt annak megerősítésére, hogy Ön ügyfél, és nem a Shill a Netflix számára, majd megmondják, hogy melyik szerverhez csatlakozzanak.

expressvpn élő chat 1
expressvpn élő chat 2

Ha a kézben van egy működő VPN-hely, válassza ki azt az alkalmazásban, és nyomja meg a Csatlakozás gombot. Amint az alkalmazás azt mondja: „Connected”, frissítse a Netflix-et, és figyelje, mintha az Egyesült Államokban lenne.

Ez minden, amire szükség van! A jó hírű VPN-szolgáltatások sokkal nagyobb bátorságot mutattak, mint az intelligens DNS-szolgáltatások, amikor a Netflix blokkolására van szükség. Nemcsak jobban oldják meg a tartalom feloldását, hanem biztonságosabbak is, mivel a csatlakoztatott eszközök összes internetes forgalma titkosítva van..

ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

LEGJOBB UFLIX ALTERNATÍV: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, Hulu, HBO és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Nagyszerű adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 48

Adblock
detector