Az Opera VPN megszűnt, itt vannak a legjobb Opera VPN alternatívák (ingyenes és fizetett)

opera vpn megszűnt alternatívák

Az Opera bezárja önálló VPN szolgáltatását, az Opera VPN-t, a társaság a múlt hónapban bejelentette. Az Opera VPN bezárása csak az iOS és az Android alkalmazások felhasználóira lesz hatással. Ez nem érinti a beépített VPN-t, amelyet az Opera böngésző tartalmaz.

Az Opera VPN-t a SurfEasy, egy olyan VPN-cég szerezte be, amelyet az Opera 2017-ben megvásárolt, majd később a Symantec kiberbiztonsági cégnek értékesített. A SurfEasy továbbra is működteti az Opera Browers beépített VPN-jét fehér címkével ellátott szolgáltatásként.

Az Opera VPN véglegesen leállította a szolgáltatást 2018. április 30-án. Javasolja a felhasználóknak, hogy váltsanak a SurfEasy szolgáltatásra, amely szintén saját, önálló VPN szolgáltatást üzemeltet. A SurfEasy ingyenes és fizetett szinteket is kínál, de ha új VPN-t keres a piacon, jobb lehetőségek állnak rendelkezésre.

Más VPN szolgáltatók gyorsabb sebességet, jobb biztonságot és több hozzáférést biztosítanak a cenzúrázott és földrajzilag zárolt tartalomhoz, mint a SurfEasy. Ebben a cikkben felsoroljuk az Opera VPN legjobb alternatíváit, az alábbi kritériumok alapján:

 • Alkalmazások több eszközre és platformra
 • Gyors sebesség
 • Erős biztonság
 • Nincs forgalmi napló
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat

Ingyenes Opera VPN alternatívák

1. Szélírás

Windscribe2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.windscribe.com

Pénzvisszafizetési garancia: 3 NAP

A Windscribe VPN szolgáltatásának ingyenes, lejárati szintjét kínálja, amely havi 10 GB adatátvitelre korlátozódik. Ez a legtöbb letöltés, amelyet bármilyen jó hírű, ingyenes VPN-szolgáltatótól elvégezhet. Nyolc szerverhely közül választhat, és a P2P-fájlok megosztása bizonyos helyeken megengedett. Választhat a biztonságosabb natív VPN-alkalmazásból vagy egy kevésbé biztonságos, de kényelmesebb böngészőbővítményből, vagy a maximális adatvédelem érdekében mindkettőt kombinálhatja.

Annak ellenére, hogy ingyenes, a Windscribe nem tart naplót. A katonai titkosítás és a tökéletes titkosítás minden kapcsolaton engedélyezve van. A fizetett verzió hozzáférést biztosít több szerverhez, több egyidejű kapcsolathoz és a geo-lock tartalom feloldásának feloldásához, például az US Netflix.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Olvassa el a Windscribe teljes véleményét.

2. alagút

TunnelBear VPN

Elérhető alkalmazások:

 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Tunnelbear.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az Tunnelbear egy magánélet-tudatos VPN-szolgáltató, fizetett és ingyenes szinttel is elérhető. Az ingyenes verzió soha nem jár le, de havonta 500 MB-t kap a munkához, ami valóban csak alkalmi webböngészéshez elegendő. A plusz oldalon az ingyenes felhasználók 19 helyhez férhetnek hozzá.

Az összes kapcsolatot erős titkosítás és tökéletes titkosítás védi. A Tunnelbear nem tart naplót, és nem használ nyomkövetőket vagy hirdetési injekciókat. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

3. Gyorsítsa fel

Speedify

Elérhető alkalmazások:

  A Speedify nem használ hagyományos VPN-protokollt, hanem a TLS-titkosítás ChaCha nevű otthoni verziójának verzióját használja. A Speedify szerint ez gyorsabb és jobban megfelel a mobil eszközökhöz. Az adatok felső korlátja havonta 1 GB-os lesz az ingyenes verzióban, és 35 kiszolgálóhely érhető el. Ez több, mint sok fizetős szolgáltatás.

  Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekre, de a vállalat a mobil platformokra összpontosít.

  4. Hide.me

  Hide.me VPN

  Elérhető alkalmazások:

   A Hide.me ingyenes és fizetett szinteket is kínál. A lejárat nélküli szabad szint szilárd lehetőség, de havi 2 GB-os adatkorlátot ír elő. A fizetett felhasználók prioritást élveznek a sebesség mellett, de a Hide.me garantálja az ingyenes felhasználók számára a letöltés legalább 3 Mbps sebességét, ami a legtöbb esetben elegendő a normál felbontású videó streamingjéhez. A Hide.me nem tárol azonosító naplókat, és 256 bites AES titkosítást használ.

   A szabad felhasználók három szerverhelyre korlátozódnak, és a torrentolás megengedett. Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

   Olvassa el a teljes Hide.me áttekintést.

   Fizetett Opera VPN alternatívák

   1. ExpressVPN

   ExpressVPN

   Elérhető alkalmazások:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Weboldal: www.ExpressVPN.com

   Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

   ExpressVPN egy prémium VPN szolgáltatás, amely valamivel többet fizet, mint a legtöbb, de minden fronton elérhető. A sebességek állandóan átlag feletti. A legmodernebb biztonsági előírások katonai titkosításból, tökéletes előremeneti titoktartásból és légmentes szivárgásvédelemből állnak. A vállalat nem naplózza az online tevékenységet vagy az Ön IP-címét.

   A Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video mind elérhetők az ExpressVPN segítségével. Csak vegye fel a kapcsolatot a 24/7 élő chat-ügyfélszolgálattal, és kérdezze meg, hogy mely szerverek működnek melyik streaming csatornával.

   Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV és bizonyos wifi útválasztókhoz.

   LEGJOBB OPERA ALTERNATÍV VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Vezető út a könnyen használható, egyszerűen használható, egyszerűen használható alkalmazásokkal. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizáltak. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Az összes főbb streaming szolgáltatással együtt működik, beleértve a Netflixet is. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

   Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

   ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

   2. NordVPN

   NordVPN

   Elérhető alkalmazások:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Weboldal: www.NordVPN.com

   Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

   NordVPN akár hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egyetlen előfizetésnél. Hozzáférést kap a hatalmas szerverhálózathoz szerte a világon. A társaság egyáltalán nem tart naplót a felhasználói tevékenységekről vagy a kapcsolódási metaadatokról. Az Ön adatait csúcskategóriás titkosítás, szivárgásvédelem és alkalmazás-specifikus kill kapcsoló védi.

   A NordVPN feloldja a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, az Amazon Prime Video és más geo-lock tartalmakat. Kérdezze meg az ügyfélszolgálatot, vagy csak keressen a cég online tudásbázisában, hogy megtudja, mely szerverekhez kapcsolódjon.

   Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

   LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy érték. Valamennyi kategóriában valódi versenyző, erős biztonsági funkciókkal rendelkezik és lehetővé teszi akár 6 eszköz egyidejű használatát egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

   Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

   NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

   3. IPVanish

   IPVanish

   Elérhető alkalmazások:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Weboldal: www.IPVanish.com

   Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

   IPVanish figyelemre méltó sebességet kínál globális szerverhálózatának. A társaság szigorú bejelentkezési szabályt követ, és csak a legújabb és legszigorúbb biztonsági előírásokat használja. Ez magában foglalja a tökéletes előremeneti titkot és a 256 bites AES titkosítást. A gyilkos kapcsolót és a forgalmi zavarokat aktiválhatjuk az alkalmazásokban.

   Az IPVanish nem olyan nagy a streaming webhelyek feloldásához, mint például a Netflix, de a Kodi felhasználók körében kedvenc. Ha Ön Firestick felhasználó, az IPVanish elérhetővé teszi alkalmazását a Fire TV alkalmazás-áruházban. Az alkalmazások távirányítóval barátságosak és az összes Kodi kiegészítéssel együtt működnek.

   Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS, Android és Fire TV rendszerekhez.

   NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára. Jó a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

   Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

   IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

   4. CyberGhost

   CyberGhost

   Elérhető alkalmazások:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Weboldal: www.Cyberghost.com

   Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

   CyberGhost Romániában működő szolgáltató, amely gyorsan bővítette szolgáltatását az elmúlt évben. A helymeghatározás helyett a VPN használatának tervezése alapján választhat a kiszolgálók globális hálózatából. Ilyen használati esetek lehetnek a feloldó oldalak, például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video.

   A CyberGhost rejthetetlen titkosítással és legmagasabb szintű biztonsági előírásokkal van felszerelve, ideértve a kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. A szolgáltatás rendszeresen szerepel a sebességtesztjeink tetején, tehát biztosan megtalálja a gyors kapcsolatot.

   Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

   ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost könnyen kezelhető. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. Találja meg és hagyja ki a kapcsolatot néhány népszerű streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

   Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

   CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

   5. PrivateVPN

   PrivateVPN

   Elérhető alkalmazások:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Weboldal: www.PrivateVPN.com

   Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

   PrivateVPN egy relatív újonc a VPN-térségben, de ez nem akadályozta meg a versenyt veterán riválisaival. A biztonság és a sebesség megegyezik a nagyobb és az idősebb VPN-szolgáltatókkal, ideértve a tökéletes előremeneti titkot, a kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. A sebességek folyamatosan a leggyorsabbak között vannak. A vállalat nem tart nyilvántartást az Ön tevékenységéről vagy kapcsolatáról.

   A PrivateVPN kiválóan alkalmas a földrajzilag zárt tartalom feloldására. A Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video egyaránt elérhetőek többek között. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókhoz.

   Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

   Jó sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Jó HD streaminghez. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

   Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

   PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

   Miért nem csak a SurfEasy és az Opera böngészőt használja??

   Ha Opera Gold előfizető vagy, a SurfEasy ingyenes frissítést kínál a SurfEasy Ultra-hoz, egy hasonló prémium ajánlatot. Mindenki más számára a SurfEasy-ra váltás valószínűleg nem éri meg az idejét.

   A SurfEasy korlátozott adatainak havi 500 MB-os ingyenes verziója nem jut el messze. A prémium opció nem minden rossz, de nagyobb biztonságot, sebességet és szolgáltatásokat kap a fenti ajánlott alternatívákkal, gyakran alacsonyabb áron. Az IPVanish kivételével a listán szereplő összes VPN jobban feloldja a földrajzilag zárolt tartalmak, például a Netflix, mint a SurfEasy feloldását..

   Az Opera böngészőbe beépített VPN-t használó asztali felhasználókat nem igazán érinti a közelmúltbeli változások, ám ennek ellenére fontolóra kell vennie más lehetőségeket. Az Opera reklámhálózat tulajdonosa és üzemeltetője, és ez a reklámhálózat a felhasználási adatok gyűjtésétől függ a profit megszerzése érdekében. Amikor az Opera beépített böngészőjének VPN-jét használja, a vállalat továbbra is nyomon követi online tevékenységeit, és ezeket az adatokat használja hirdetések eladására, különösen a böngésző egyedi eszköz-azonosítójának felhasználásával.

   Ezenkívül az Opera böngésző VPN-je nem egy igazi VPN. Ez egy titkosított proxy, amely csak a böngészőjére irányítja a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy a többi alkalmazás és a folyamat nem védett, és a DNS-kéréseit a titkosított alagúton kívül is el lehet küldeni, így az internetszolgáltató és a hackerek nyomon követhetik a meglátogatott webhelyeket..

   Az Opera, a SurfEasy és a Symantec elmagyarázta

   Ha nem követi olyan szorosan a VPN-szolgáltatókat és más szoftvergyártókat, mint mi, akkor az Opera VPN leállításának következményei kissé zavaróak lehetnek. A dolgok tisztázása érdekében felvette az kapcsolatot az Operaval, hogy megkérdezzék e három társaság kapcsolatát.

   • Az Opera Software ASA 2015-ben megvásárolta a SurfEasy-t. Az Opera számára VPN-megoldásokat biztosított, amelyeket mind az Opera VPN mobilalkalmazásban, mind az asztali böngésző böngészőjeként használt VPN-megoldásként használtak..
   • 2016 novemberében az Opera Software eladta a SurfEasy-ben lévő részesedését a Symantecnek, a vezető kiberbiztonsági cégnek..
   • A SurfEasy 2017. decemberéig folytatta a böngésző VPN-szolgáltatásának nyújtását az Opera számára.
   • A SurfEasy 2018. május 1-jéig továbbra is biztosítja a végfelhasználók számára az Opera VPN alkalmazást, amelyen megpróbálja a felhasználókat saját márkanévű szolgáltatására áttérni..

   A SurfEasy ma a Symantec tulajdonában van, és nem áll kapcsolatban az Opera-val.

   Az Opera szóvivője e-mailben mondta a Comparitech-nek:

   Az Opera VPN alkalmazás leállítása az Android és az iOS számára nem befolyásolja a beépített böngésző VPN szolgáltatást az Opera böngészőkben. Ez az ingyenes és nem bejelentkezett beépített VPN-szolgáltatás továbbra is az Opera böngésző része lesz.

   Brayan Jackson
   Brayan Jackson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

   About the author

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   38 − 35 =

   Adblock
   detector