Az öt legfontosabb VPN, amelyek a Redditorok iránti szeretetüket (és azt is, akit szeretnek gyűlölni)

Reddit VPN

A Reddit az egyik legnagyobb internetes fórum a világon, így szinte mindenről - ideértve a VPN-ket is - való szürkés és szűrés nélküli vélemények forrásaként szolgál. A webhely kifejlesztette saját „közvetlenül a csípőből történő felvételi” kultúrát is, amely hajlamos arra, hogy erőteljesen azoknak részesítse előnyben, akik őszinte és jól kidolgozott véleményeket osztanak meg. A redditorok gyorsan haladnak a torkán is, ha nem szeretnek valamit, így időnként aknásmezővé válnak azok számára, akik véleményeket és véleményeket osztanak meg a VPN-kről (ezek közül néhány fizetős hirdetések vagy trollok)..

Több száz hozzászólást és megjegyzést kaptunk a Redditről, a Reddit kedvenc és legkevésbé kedvenc VPN-jét keresve. A felhasználói fiókok nyilvántartási előzményeit is ellenőriztük, ahogyan a lehető legjobban el tudtuk távolítani a fizetett és a troll számlákat. A legtöbb redditor, aki megvitatja a VPN-eket, az egyik használatát javasolja, ám a Reddit közösség néhány VPN-t többet ajánl, mint mások.

reddit vpnsForrás: Reddit

A legjobb Reddit VPN-k TL; DR

Áttekintésünk az alábbiakban részletesebb részleteket tartalmaz, de ha kevés az ideje, akkor a VPN-k Reddit bejegyzésein keresztül végzett kutatásunk a következő eredményeket hozta:

 • Az ExpressVPN a legjobb mindennapi VPN, amely a Reddit hangulatán alapul. Amikor megemlítik a Redditben, a hozzászólások szinte mindig pozitívak, bár a felhasználók nem annyira beszélnek az ExpressVPN-ről, mint a NordVPN vagy a Privát Internet hozzáférés..
 • A NordVPN a legellentmondásosabb lehetőség a Reddit-en. Hamis történet a vállalat 2018-ban terjesztett naplózásáról és adatgyakorlásáról, amely hatalmas hamis nyilatkozatokat eredményezett a működésükről. A vállalat jó hírneve súlyos károkat okozott, ám tipikus Reddit módon néhány Redditor elkezdi segíteni e tévhit feloldását. Mások is beszámolnak a NordVPN-vel kapcsolatos pozitív tapasztalataikról. Ennek eredményeként jelenleg a Reddit egyik leginkább megvitatott VPN-je.
 • A privát internet-hozzáférés a legjobb az újonnan érkezők számára. Számos új VPN-felhasználót tapasztaltunk, vagy ajánlottunk kipróbálni a privát internet-hozzáférést, alacsony ára, valamint mindennapi jó funkcionalitása és biztonsági funkciói miatt. Ez a Reddit egyik legvitatottabb VPN-je is.
 • A Mullvad a Reddit legkevésbé ellentmondásos lehetősége. Nehéz voltunk figyelmen kívül hagyni a Mullvadot, mert tucatnyi említés során alig találtunk negatív megjegyzéseket. Azok, akik megemlítették, imádták, bár a szolgáltatás sokkal kisebb, mint a listánkban említett nagy három (ExpressVPN, NordVPN és privát internet-hozzáférés), sokkal kevesebb kiszolgálóval és szerverhellyel.
 • Az IVPN a Reddit legmegbízhatóbb szolgáltatója. Habár ritkán jelenik meg a Reddit hozzászólásokban vagy megjegyzésekben, az IVPN üzleti gyakorlata miatt rendkívül kedvelt..
 • A PureVPN a legjobban nem szeretett VPN a Reddit-en. Egyértelműen nehéz volt a PureVPN-ről pozitív véleményeket vagy véleményeket találni. Összességében lehetséges, hogy a PureVPN az egyetlen VPN szolgáltatás, amelyet a Redditors szinte egyetemesen lefelé szavazott.

1. ExpressVPN: A legjobb mindennapi VPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több ezer VPN szervert kínál több mint 90 országban. Ez biztosítja a VPN-piac egyik legszélesebb körét, és különösen kedvezővé teszi a Reddit erősen nemzetközi tömege között. Fontos szempont, hogy a szolgáltatás nem tárol naplókat, gyors 24 órás chat-támogatást kínál, számos forrásból fizetést tesz lehetővé, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt az új felhasználók számára. Az a közismert, hogy felszámol egy nagyszámú amerikai alapú streaming szolgáltatást, mint például a Netflix, az Amazon Prime és egyebek. Az ExpressVPN felülmúlta a VPN sebesség-teszteket.

Mit szeretnek a Redditorok az ExpressVPN esetében??

Tehát mit mondanak a Reddit felhasználók az ExpressVPN-ről? Szinte mindig jó dolog, amikor a téma felmerül.

reddit vpns expressvpnForrás: Reddit

Az egyik dolog, amit a Redditoroknál talál, az, hogy bíznak a szakértőkben. Ez annak az oka, hogy sok Redditor pozitívan számol be az ExpressVPN-ről. A VPN-eket író és áttekintő szakértők hajlamosak az ExpressVPN-t kedvezően megtekinteni több tényező alapján (kiszolgálói helyek, biztonsági szolgáltatások, adatvédelem).

Összességében a Redditorok általában szeretik az ExpressVPN sebességét:

Reddit vpns expressvpnForrás: Reddit

Lásd még: Leggyorsabb VPN-ek

Műszaki részletek:

reddit vpns expressvpnForrás: Reddit

És ez adatvédelmi funkciók:

reddit vpns expressvpnForrás: RedditReddit vpns expressvpnForrás: Reddit

Mi nem szereti a Redditors az ExpressVPN kapcsán??

A leg következetesebb panasz, amelyet az ExpressVPN-vel találtunk, a virtuális szerverek használatával kapcsolatos:

reddit vpns expressvpnForrás: Reddit

A virtuális szerverek sokkal rosszabb rap-t kapnak, mint amennyit megérdemelnének. Noha a fizikai szerverek kedvesek, de nem mindig praktikusak. Sok esetben azokban a helyekben, ahol az ExpressVPN IP-címeket kínál, nincs olyan megbízható fizikai szerver vagy internetszolgáltató sebesség, amely elegendő lenne a VPN-alagúton keresztül távolról összekötő felhasználók számára. A kompenzáció érdekében az ExpressVPN a közeli országokban található kiszolgálókat használja, és IP-címet rendel hozzá ezeknek a kiszolgálóknak az országból, ahol a virtuális kiszolgáló helye található. Az ExpressVPN itt részletesebben ismerteti a virtuális szerverek működését és miért.

Összességében a Reddit felhasználói véleménye az ExpressVPN-ről rendkívül pozitív. Elemeztük az ExpressVPN-vel kapcsolatos minden megjegyzés elemzését a Reddit-ről a 2015-2019-es időszakban, és megállapítottuk, hogy a szolgáltatás nemcsak pozitív képet mutat a Redditoroktól, hanem a felhasználók körében egyre növekszik.

reddit érzelmi elemzés az expressvpn számára

Érdekes, hogy a Reddit felhasználók inkább beszélnek az ExpressVPN-ről a nyári hónapokban, de összességében a Reddit-felhasználók pozitívan beszélnek az ExpressVPN szolgáltatásáról.

2. NordVPN: A legellentmondásosabb Reddit VPN:

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN bebizonyította az adatvédelmi és biztonsági intézkedéseket, amelyeket függetlenül teszteltek és hitelesítettek a 2018-ban történt hatalmas viták és pletykák után a szolgáltatásról. A szolgáltatás 60 országban több mint 5800 szervert üzemeltet, így a piacon az egyik legnagyobb. Ez a piac egyik leggyorsabb lehetősége is, számos speciális szerverrel, amelyek torrenting, streaming és hozzáadott böngészési adatvédelmet kínálnak. Az érdeklődők meg fogják találni a NordVPN ajánlatainak szigorú bejelentkezési politikáját, gyors sebességét, magas szintű titkosítási szabványait, és egyszerre 6 készüléken dolgozhat..

Mit szeretnek a Redditorok az NordVPN kapcsán??

A NordVPN-et "legellentmondásosabb" választásnak nevezzük elsősorban azért, mert rengeteg ellentmondásos szeretet és gyűlölet érkezik a Reddit adatvédelmi és biztonsági fórumain. A szolgáltatás adatgyűjtési politikájáról szóló káros jelentések képezik a legfontosabb okot, hogy ezt a legvitatottabb választásnak tekintik.

Megjegyzendő, hogy ezek a viták tisztázódtak, és a Redditorok pontos jelentést készítenek erről a tényről:

Reddit vpns nordvpnForrás: Reddit

A név törlése mellett a NordvPN-t támogató Redditorok biztonsági és adatvédelmi jellemzői miatt ezt megteszik:

Reddit vpns nordvpnForrás: Reddit

És sokan szeretik a kill kapcsolót:

reddit vpns nordForrás: Reddit

Kevés hozzászólás összegzi az összes többi NordVPN-t támogató hozzászólást, kivéve ezt:

reddit vpns nordvpnForrás: Reddit

Mi nem szereti a Redditors az NordVPN kapcsán??

Az NordVPN vitatott státusza nemcsak egy hamis jelentés miatt. A közelmúltban a Reddit szolgáltatásról szóló számos bejegyzés negatív volt, elsősorban a gyenge letöltési sebességre összpontosítva:

reddit vpns nordForrás: Reddit

Van-e a NordVPN sebességprobléma? Sajnos igen. A legutóbbi VPN sebesség-tesztek alapján a NordVPN sebessége elmarad a legjobban teljesítőktől. Ennek ellenére az eredmények változhatnak, és a letöltési sebesség nem mindig minden, a VPN használatának módjától függően. A szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amelyet mindig tiszteletben tartanak, megkönnyítve ezzel a próbálkozást elég hosszú ideig, hogy takarmányt közölhessenek róla / r / VPN áttekintésekben..

3. Privát internet-hozzáférés A Reddit legjobb hírneve a bizonyított biztonságért:

Privát internet-hozzáférés

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.PrivateInternetAccess.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Privát internet-hozzáférés az egyik legnagyobb VPN-szolgáltató a piacon, és az egyik legolcsóbb. A szolgáltatás több mint 3300 szervert biztosít 30+ országban, és erős titkosítási szabványokkal biztosítja számukra. Mint sok más legfelső szintű VPN-szolgáltató esetében, a magán-Internet hozzáférés bejelentkezési tilalmat is folytat, amelyet a bíróságon is több alkalommal tesztelték (a szolgáltatásnak nem volt naplója, amelyet kérésre adjon meg).

Mit szeretnek a Redditorok a magán-Internet hozzáférésnél??

A redditorok általában kedvelik a magán-Internet hozzáférést, és gyakran ajánlják azt azoknak, akik ellenőrzött adatvédelmi oltalom alatt álló VPN szolgáltatót keresnek:

reddit vpns privát internet-hozzáférés piaForrás: Reddit

(és újra…)

Reddit vpns privát internet-hozzáférés piaconForrás: Reddit

(és újra…)

Reddit vpns privát internet-hozzáférés piaconForrás: Reddit

Mi nem szereti a Redditors a magán-Internet hozzáférést??

A hitelesített adatvédelmi oldalakon kívül a PIA-val kapcsolatos panaszok vegyesek. Egyes felhasználók felvetik az alacsony sebességet, mások negatívan számolnak be a szolgáltatás hirdetési módszereiről:

reddit vpns privát internet-hozzáférés piaForrás: Reddit

A legtöbb felhasználó által kifejezett legnagyobb aggodalom a PIA területén található:

reddit vpns privát internet-hozzáférés piaForrás: Reddit

A magán-internethozzáférés naplóit néhány alkalommal az Egyesült Államokban a szövetségi hatóságok idézték. A hatóságok minden esetben üresen álltak, mivel a PIA bejelentkezési politikája biztosítja, hogy nem állnak rendelkezésre adatok. A szolgáltatás az USA-ban található, de bebizonyosodott, hogy fenntartja a szigorú felhasználói adatvédelmi előírásokat.

4. Mullvad: A legkevésbé ellentmondásos Reddit VPN választás

Mullvad VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • Linux

Weboldal: www.mullvad.com

Bár összehasonlítva a svéd székhelyű Mullvad kis szolgáltató, néhány tucat helyszínen több száz VPN szervert biztosít. A szolgáltatás szigorú bejelentkezési szabályokat, anonim számlákat kínál, és a biztonságos fizetések többféle formáját is elfogadja, beleértve a Bitcoint és akár a készpénzt is. A szolgáltatás alacsonyabb havi áron érkezik, mint a legtöbb versenytárs, havonta körülbelül 5,50 dollárért nyújt szolgáltatást (havonta 5 €, a hirdetésben)..

Mit szeretnek a Redditorok Mullvad-ban??

A Mullvad kis VPN-szolgáltató, és nem annyira hirdet, mint a legnagyobb szolgáltatások. Ez sokkal kevésbé valószínű, hogy megemlítik a Reddit-en, de ez egyben a legkisebb opció is, amelyet méretének szempontjából viszonylag gyakran említettünk. És amikor a Redditors megemlíti Mullvadot, szinte mindig jó dicsérettel jár:

reddit vpns mullvadForrás: Reddit

A felhasználók is szeretik annak biztonsági és adatvédelmi funkcióit:

reddit vpns mullvadForrás: Reddit

Noha sok Redditor úgy véli, hogy ez a piac egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatója:

mullvad reddit vpnsForrás: Reddit

Mi nem szereti a Redditors Mullvadot??

Noha ritka, hogy negatív megjegyzéseket találjon a Mullvadról a Redditről, az elsődleges észrevételeket a szolgáltatás ügyfélszolgálatának hiányával kapcsolatban találtuk:

mullvad reddit vpnsForrás: Reddit

Ez gyakori probléma a kisebb VPN-szolgáltatóknál. A nagyobb szolgáltatók által kínált 24 órás ügyfélszolgálat költséges, ám méretük alapján megfizethetik azt. A Mullvad alacsony árat tart, mivel a telepítés és a hibaelhárítás nagy részét a felhasználók kezébe bocsátja. A panaszok ellenére a Mullvad hibaelhárítási útmutatót nyújt, és a felhasználók, akik nem tudnak a problémák megoldásáról, mindig fordulhatnak a / r / VPN szolgáltatáshoz a Redditorok támogatása érdekében, több technikai know-how-val.

5. A Reddit legmegbízhatóbb VPN-je: IVPN

Az öt legfontosabb VPN, amelyek a Redditorok iránti szeretetüket (és azt is, akit szeretnek gyűlölni)

IVPN szerződés nélküli VPN védelmet nyújt katonai titkosítási szabványokkal. A cég bejelentkezési tilalmat követ, működik saját logless DNS szerverével, és kiszolgálói elérhetők egyre több országban a világ minden tájáról. A szolgáltatás 7 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál.

Mit szeretnek a Redditorok az IVPN-nél??

2016-ban az IVPN nyilvános bejelentést tett közzé a weboldalán: Nem folytatna kapcsolt programot. Ez hatalmas hír volt, különös tekintettel arra, hogy a legtöbb VPN-szolgáltató valamilyen típusú és eltérő hitelességű kapcsolt programmal rendelkezik. Az eredmény kettős volt a Redditnél:

 1. Ez ahhoz vezetett, hogy több Redditor bízott az IVPN-ben, köztük a Redditnél jobban megfontolt adatvédelmi képviselõkön (például az One Privacy Guy)..
 2. Ennek eredményeként az IVPN jelenléte a Redditnél jelentősen csökkent a kevesebb hirdetés miatt.

Mindent egybevetve, ezt a lépést hatalmas dicsérettel fogadták el a Reddit-en keresztüli adatvédelmi fórumok.

reddit vpns ivpnForrás: Reddit

Emellett a Reddit felhasználók dicsérik a társaságot a szerver sebességével kapcsolatban:

Reddit VPN-k ivpnForrás: Reddit

Jó funkcionalitása és alkalmazásai:

reddit vpns ivpnForrás: Reddit

Mit nem szeretnek a Redditorok az IVPN kapcsán??

Mint korábban megjegyeztük, az IVPN döntése, hogy lemond a társult programjáról, jelentette a jelenlétét a Reddit-en, de eltűnt. Itt vagy ott említik a megjegyzés szakaszokban, de kevés felhasználó vizsgálja felül a szolgáltatást, és közzéteszi róla. A megjegyzések mindig pozitívak, bárhová érkeznek.

Ennek ellenére a legnagyobb probléma, amely elvezetheti a potenciális felhasználókat az esetleges használatától, az ár. Az IVPN havi 15 dollárba kerül, havonta 8,33 dollárba kerül, ha egy éves előfizetéssel vásárolják meg. Ez a költség meglehetősen túlságosan sok Redditor számára, akik inkább az alacsonyabb költségű szolgáltatásokat részesítik előnyben, és szeretik azokat a kedvezmény- vagy kuponkódokat is, amelyeket más szolgáltatások kapcsolt vállalkozásain keresztül kaphatnak..

6. PureVPN: A VPN-szolgáltató Redditorok leginkább nem kedvelik

PureVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PureVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 31 NAP

Míg a legtöbb VPN a Redditön szeretettel és gyűlölettel érkezik, PureVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek szinte semmilyen szeretettel nem érkeznek a Reddit közösség részéről.

reddit vpnsForrás: Reddit

Annak érdekében, hogy megnézzük, csak egy pozitív véleményt találtunk a PureVPN-ről, ésszerű mennyiségű visszajelzéssel a postáról. A redditorok nem bíznak a PureVPN-ben sem, miután a cég naplókat adott át egy bírósági ügyben, amelyből kiderült, hogy a társaság gyanús volt a naplózás nélküli politikájáról.

Az egyik, amiben a Redditors egyetért? Az ingyenes VPN nem megfelelő

A redditorok szinte egyetemesen nem szeretik a PureVPN-t, de van egy dolog, amelyben mind következetesebben egyetértenek: az ingyenes VPN-k a legrosszabb út, amelyet megtehetsz az internetes adatvédelem és biztonság felé..

reddit vpnsForrás: Reddit

Az ingyenes VPN-ek nagyszerűen hangzanak, mert ezek ingyenesek. Az egyik közös refrén, amelyet a Reddit-en és másutt hall, a következő: „Ha nem fizet, akkor te vagy a termék”. Manapság ez nem mindig igaz, mivel sok technológiai vállalat pénzt számít fel, és még mindig rengeteg felhasználói adatot gyűjt és értékesít. Az ingyenes VPN-k azonban adatvédelmi rémálom. A magán adatainak veszélyeztetése mellett ingyenes VPN-k is:

 • Szigorú adatkorlátozással rendelkezik
 • Alacsonyabb sávszélességgel rendelkezik
 • Több késéssel kapcsolatos kérdése van
 • Tartalmazhat vírusokat és rosszindulatú programokat, beleértve a rejtjel kódot

Reddit vpnsForrás: Reddit

Ha VPN-lehetőségeket keres, kerülje az ingyenes ajánlatokat. Léteznek olcsó VPN-k, és legtöbbjük több hónapos vagy éves terveket készít, amelyek jelentősen csökkentik a szolgáltatásért fizetendő összeget. A leginkább legitim VPN-szolgáltatók egész évben rendszeresen kedvezményes akciókat kínálnak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector