Az SBS On Demand (Ausztrálián kívüli) nézése VPN segítségével

Az SBS On Demand nézése Ausztrálián kívül VPN-sel

Ha megpróbálja online nézni az SBS On Demand internetet külföldön, a következő üzenet jelenik meg:

“Az SBS On Demand tartalom csak a közzétételi jogok miatt Ausztrálián belül elérhető.

Szerencsére feloldhatja az SBS On Demand blokkolását Ausztrálián kívül egy virtuális magánhálózat (VPN) segítségével.

SBS On Demand régiózár

Ha csatlakozik egy VPN-hez, az eszköz internetes forgalma a VPN szerverén keresztül irányul, nem pedig az internetszolgáltatóján (ISP). Ezeket az adatokat egy titkosított alagúton keresztül továbbítják, amely elrejti az Ön IP-címét és ezáltal a helyét. Az SBS On Demand feloldása, csatlakoznia kell egy ausztráliai szerverhez mivel ez ausztrál IP-címet fog kapni. Csatlakozás után az SBS On Demand a világ bármely pontjáról streamálható.

Az SBS On Demand (Ausztrálián kívüli) nézése VPN segítségével

Ha nem biztos benne, hol kezdje, ne aggódjon! Lépésről lépésre vezetjük a VPN használatának folyamatát az SBS On Demand feloldásához.

Így nézheti meg az SBS On Demand internetet bárhonnan:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-sel, amely feloldja az SBS On Demand alkalmazását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A CyberGhost és a NordVPN azonban két megbízható, ár-érték arányú alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a készülékéhez a VPN alkalmazást vagy böngészőbővítést (az az eszköz, amelyről meg szeretné nézni az SBS On Demand szoftvert).
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy kiszolgálóhoz Ausztráliában. Ez ausztrál IP-címet biztosít az SBS On Demand külföldi megfigyeléséhez.
 4. Lépjen az SBS On Demand oldalra, és regisztráljon egy ingyenes fiókot, ha még nem rendelkezik ilyennel. Felkérjük a nevét, e-mail címét, születési évét és nemét.
 5. Most már képesnek kell lennie arra, hogy videókat játsszon az SBS-en. Ha továbbra is korlátozásokat tapasztal, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait.

Számos különböző tényezőt kell figyelembe venni a VPN kiválasztásakor. Ide tartoznak a szerverek sebessége, a hálózat mérete és a kínált biztonság szintje. Az alábbi kritériumok alapján kiválasztottuk a legjobb VPN-ket az SBS On Demand figyelésére.

 • Az ausztráliai kiszolgálók, amelyek feloldják az SBS On Demand blokkolását
 • Gyors és megbízható csatlakozások a folyamatos streaminghez
 • Biztonsági szolgáltatások, amelyek az online adatvédelem védelmét szolgálják
 • Ügyfélszolgálat elérhető élő csevegésen és e-mailben
 • Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Lehetőség több eszköz egyidejű csatlakoztatására

Nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk az SBS On Demand Ausztrálián kívüli streamingjének legjobb VPN-jeit.

Legjobb VPN-k igény szerint SBS-hez:

 1. ExpressVPN: A legjobb VPN az SBS On Demand figyelésére. Gyors, megbízható, és feloldja a Netflix és a Disney + blokkolását is. Kezdőbarát alkalmazásokat és erős biztonságot kínál.
 2. CyberGhost: Legjobb költségvetési VPN. Több mint 5700 szerverből álló hálózat. Gyors sebesség az SBS On Demand streamingjéhez. Rendkívül biztonságos titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel.
 3. NordVPN: 250 szerver Ausztráliában az SBS On Demand feloldásához. Kiváló 24/7 élő chat-támogatás. A biztonság szigorú bejelentkezési házirendet és dupla VPN-kiszolgálókat foglal magában.
 4. IPVanish: Jó sebesség az SBS On Demand streamingjéhez. Akár 10 egyidejű kapcsolat és 24 órás támogatást kínál. Nem USA-beli VPN-szolgáltatás naplózás nélküli házirenddel.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű VPN. Feloldja számos streaming szolgáltatást, beleértve az SBS On Demand és a Netflix szolgáltatást. Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások. Jó élő chat-támogatás.
 6. Surfshark: Szerverek öt ausztrál városban, amelyek képesek az SBS On Demand feloldására. Korlátlan egyidejű kapcsolat. Nem naplózza a VPN-t felhasználóbarát alkalmazásokkal és 24/7-es támogatással.
 7. Csatlakozási pont: Használja az SBS, a Netflix, a BBC iPlayer és egyéb streaming élő közvetítéséhez. Korlátlan sávszélességet, 24/7 élő chat-támogatást és nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A legjobb VPN-ek az SBS On Demand külföldi nézéséhez

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyek külföldön, Ausztrálián kívül nézhetik az SBS On Demand szolgáltatást:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb vétel az SBS folyamatos online streamingjére. Ez a VPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik, amelyek 94 országban vannak elosztva. Továbbá, Az ExpressVPN már régóta az egyik leggyorsabb VPN a piacon, korlátlan sávszélességet kínál, és lehetővé teszi az adatfolyamot késés vagy pufferolás nélkül. Valójában, az SBS On Demand mellett, felszabadíthatja a Netflix, a Disney +, az Amazon Prime Video és még sok más funkciót..

Valószínűtlen, hogy túl sok problémája van az ExpressVPN használatával az alkalmazások felhasználóbarát kialakításának és a böngészőbővítményeknek köszönhetően. A 24/7 élő csevegés támogatása azonban rendelkezésre áll, ha szüksége van rá. Biztonsági szempontból ez a VPN az összes alapvető elemet tartalmazza, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgásvédelmet, valamint a kill kapcsolót. Ezenkívül az ExpressVPN nem tárol felhasználóinak azonosító naplóit, azaz teljes nyugalommal böngészhet az interneten.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál a következőkre: Windows, Mac, Android, iOS és Linux. Van még firmware útválasztókhoz, valamint böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség az SBS On Demand streamingjéhez
 • Szerver jelenlét 94 országban
 • Feloldja számos streaming szolgáltatást, köztük a Netflix-et és a Disney-t+
 • Kezdőbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül (elérhető éjjel-nappal)
 • Rendkívül biztonságos szolgáltatás a titkosítás használatának köszönhetően

Hátrányok:

 • Olcsóbb, mint a listán szereplő többi VPN-nél

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A SBS SZABAD VPN-SZABÁLYOZÁSA KÖVETELMÉNYEN: Az ExpressVPN a mi első számú ajánló szerverünk 94 országban, beleértve Ausztráliát. Nagyon gyors sebesség az SBS On Demand, a Netflix és a Disney + streamingjéhez. 24 órás támogatást és jól megtervezett alkalmazásokat kínál. Biztonságos titkosítással. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost közel 100 szervert kínál Ausztráliában, amelyek Brisbane, Melbourne és Sydney városában találhatók. Ez az egyik nagyobb VPN, amelynek hálózata világszerte több mint 5500 szervert tartalmaz. Mint ilyen, felhasználhatja a tartalom feloldására az egész világon, ideértve az olyan streaming szolgáltatásokat is, mint például az SBS On Demand és a Netflix US. A CyberGhost nagyon gyors, és nem korlátozza a sávszélességet, ezért ideális streaming és torrent.

Egyetlen CyberGhost-fiókkal akár hét eszközt is biztosíthat egyszerre. Sőt, számos hasznos szolgáltatás létezik, például egy hirdetés-blokkoló és a webhelyek HTTPS használatára kényszerítésének lehetősége. Nem naplózott VPN szolgáltatás, amely 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel védi az Ön személyes adatait.. A CyberGhost saját, függetlenül működtetett NoSpy szervereket is kínál a még nagyobb online névtelenség érdekében.

A CyberGhost a Windows, Mac, Android, iOS, Android TV és az Amazon Fire Stick alkalmazásokon keresztül használható. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linux és az útválasztók használatához manuális beállítás szükséges.

Előnyök:

 • 100 szerver Ausztráliában az SBS On Demand feloldásához
 • Egy hatalmas hálózat, több mint 5500 szerver 90 országban
 • Nagyon gyors sebesség és korlátlan sávszélesség az streaminghez
 • Legfeljebb hét készüléket biztosíthat egyszerre
 • Nagyon erős biztonság, szigorú bejelentkezési szabályok nélkül

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost világszerte több mint 5500 szervert kínál, amelyek közül 100 Ausztráliában található. Nagyon gyors kiszolgálók az SBS On Demand és a Netflix USA streamingjéhez. Lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását. Rendkívül biztonságos VPN szigorú bejelentkezési házirenddel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN több szerverrel rendelkezik Ausztráliában, mint a legtöbb VPN-nél. Több mint 250 ausztrál szervert kínál amelyek öt város között helyezkednek el. Ez azt jelenti, hogy könnyen megtalálhat egy gyors kiszolgálót az SBS On Demand, késleltetett és puffermentes streamingjéhez. A felkínált számos amerikai szervernek köszönhetően feloldhatja a Netflix, a Hulu, a HBO és egyebek blokkolását is. Összességében a NordVPN 59 országban körülbelül 5200 szerverrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi akár hat eszköz egyidejű csatlakoztatását.

Ez a VPN különösen hasznos ügyfélszolgálatot kínál, amellyel 24 órán keresztül, hétköznap beszélgethet. Alkalmazásai kezdőbarát, és megkönnyítik a kiszolgálóhoz történő csatlakozást vagy a különböző preferenciák beállítását. Az NordVPN székhelye Panamában található, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. A szigorú bejelentkezési szabályok mellett 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint megszakító kapcsolót kínál. Még az extra magánéletre optimalizált kiszolgálókat is használhat, mint például a Double VPN és az Onion Over VPN.

Ha a NordVPN opciót választja, hozzáférhet a Windows, Mac, Android, iOS és Android TV alkalmazásokhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket is megtalálja, bár a Linux és az útválasztók kézi telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Több mint 250 szerver Ausztráliában az SBS On Demand külföldi megfigyelésére
 • Kiváló a feloldás feloldásakor - együttműködik a Netflix, a Hulu és egyéb alkalmazásokkal
 • Nagyon jó ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül
 • Számos könnyen használható alkalmazás és böngésző-bővítmény
 • A biztonsági szolgáltatások közé tartozik a nem naplózási politika és a dupla VPN-kiszolgálók

Hátrányok:

 • Nem olyan gyorsan, mint néhány riválisa (ExpressVPN, CyberGhost)

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

250 SZOLGÁLTATÓ AUSZTRÁLIABAN: A NordVPN megkönnyíti az SBS On Demand feloldását 250 ausztrál szerver segítségével. A Netflix-szel és a Hulu-lal is működik. Rengeteg biztonsági funkció, beleértve a nem naplózási irányelvet és a dupla VPN szervereket a még nagyobb adatvédelem érdekében. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish lehetővé teszi akár 10 egyidejű kapcsolat létesítését, és kiszolgálókat kínál több tucat országban világszerte, beleértve Ausztráliát is. Ez a VPN korlátlan sávszélességet biztosít, és kijelenti, hogy soha nem gördíti el a kapcsolatot. Ez különösen örvendetes hír azok számára, akik SBS On Demand streamelést szeretnének folytatni, bár olyan platformokat is használhat, mint például a Netflix USA.

Az IPVanish fontolgatásának másik oka az, hogy 24 órás élő chat-támogatást kínál, amely lehetővé teszi a problémák gyors és egyszerű megoldását. A biztonsági ajánlat szintén lenyűgöző; ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek szervereik birtoklása helyett birtoklik szervereiket, csökkentve ezzel a harmadik fél általi beavatkozás és az adatok veszélyeztetésének kockázatát. Ezenkívül az IPVanish 256 bites AES titkosítást, automatikus lekapcsolót és a DNS-szivárgások elleni védelmet kínál.

Az IPVanish alkalmazásokat letölthető Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekre. Noha nincsenek alkalmazások Linuxra vagy útválasztókra, ezeket manuálisan lehet konfigurálni.

Előnyök:

 • Jó sebesség és korlátlan sávszélesség az streaminghez
 • Együttműködik az SBS On Demand és a Netflix USA-val
 • Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
 • A szervereinek tulajdonosa, csökkentve ezzel a harmadik fél beavatkozása kockázatát
 • A naplózás elkerülésére vonatkozó politikája révén védi magánéletét

Hátrányok:

 • Nem kínál lehetőséget Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre
 • Nincsenek böngészőbővítmények

Pontszámunk:

4 kívül 5

Csatlakoztasson 10 eszközt párhuzamosan: Az IPVanish együttműködik az SBS On Demand és a Netflix USA szolgáltatással. Korlátlan sávszélesség a stresszmentes streaming és torrenting számára. 24 órás támogatás és erős biztonsági szolgáltatások, beleértve a naplózás nélküli politikát és a titkosítást. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagysebességű szerverekkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre és torrentre is. Ausztrál szerverei Melbourne-ben és Sydney-ben találhatók. A 60 ország szerverhálózata azt jelenti, hogy feloldhatja a webhelyek és szolgáltatások feloldását a világ minden tájáról. A streaming szolgáltatásokról van szó, A PrivateVPN jól működik az SBS On Demand, Netflix és Disney rendszerekkel+, mindezt a puffer és a késés frusztrációja nélkül.

Ez egy kisebb VPN-szolgáltatás, amely élő chat-támogatást kínál, amelyen keresztül közvetlenül beszélhet a fejlesztőkkel. Az asztali és a mobil alkalmazások egyszerűvé teszik a dolgokat. Mint ilyen, másodpercek alatt csatlakozhat egy szerverhez, vagy módosíthatja a beállításait. Az összes eszközt biztonságossá teheti annak köszönhetően, hogy a PrivateVPN fiókonként akár hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. A magánélet védelme szempontjából a PrivateVPN 256 bites AES titkosítást és kill kapcsolót használ. Ön is védett a DNS-szivárgásoktól, miközben a nem naplózási irányelv biztosítja, hogy adatai privátak maradjanak.

Oldja fel az SBS On Demand blokkolását Ausztrálián kívül a PrivateVPN alkalmazásaival Windows, Mac, Android és iOS számára. A Linux és az útválasztók használatához manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver, amely ideális streaminghez és torrentinghez
 • Feloldja az SBS On Demand, a Disney +, az Amazon Prime Video feloldását
 • Egyszerű asztali és mobil alkalmazások
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • Titkosítással és bejelentkezési tilalommal védi Önt

Hátrányok:

 • Csak körülbelül 100 szervert kínál
 • Az élő csevegés támogatása nem elérhető a nap 24 órájában

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Kiváló a kibontáskor: a PrivateVPN számos streaming szolgáltatást felold, beleértve az SBS On Demand, a Netflix, a Disney + és az HBO szolgáltatást. A nagyon gyors sebesség azt jelenti, hogy nincs puffer vagy késés. Kezdőbarát alkalmazások és titkosítás, amely védi az adatvédelmet. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark kiemelkedik sok versenytársa közül korlátlan számú egyidejű kapcsolatot létesíthet. Ráadásul öt ausztrál városban található kiszolgálóival: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth és Sydney. Ez a VPN növekvő hálózat 61 országban alig több mint 1000 szerverből áll. A szerver sebessége jó az streaminghez, míg a Surfshark kiváló a feloldáshoz. Az SBS On Demand mellett a Netflix, a Disney + és a Hulu kedvelőivel is együttműködik.

Ez a VPN kezdők számára nagyon egyszerű. Az alkalmazások egyszerű elrendezésűek, a kiszolgálók régiónként és országonként megosztva, valamint annak függvényében, hogy fizikai, virtuális, a P2P-hez optimalizált, vagy „MultiHop” (Double VPN). A 24/7 élő csevegés támogatása benne van, és biztonságát komolyan veszik. Ezt a Surfshark szigorú nem naplózási politikája és a 256 bites AES titkosítás használata bizonyítja. Ezenkívül védelem van a DNS-szivárgások ellen, a megszakító kapcsolót és a „CleanWeb” funkciót, amely blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat.

A Surfshark az alábbi operációs rendszerekhez kínál alkalmazásokat: Windows, Mac, Linux, Android és iOS. Van egy alkalmazás az Amazon Fire TV-hez, valamint a böngészőbővítmények a Chrome-hoz és a Firefox-hoz. Az útválasztók használatához manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Távolítsa el az SBS On Demand, a Stan, a Netflix és egyebek blokkolását
 • Rendkívül felhasználóbarát alkalmazások és böngésző-bővítmények
 • Erős, mindenre kiterjedő biztonság, beleértve a hirdetéseket és a rosszindulatú programok blokkolóit

Hátrányok:

 • Nem a legnagyobb kiszolgálóhálózat
 • Néhány szerver kissé lassú lehet

Pontszámunk:

4 kívül 5

BEGINNER-FRIENDLY VPN: A Surfshark egyszerűen használható alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket kínál. Szerverek öt ausztrál városban az SBS On Demand számára. Korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre. Szigorú nem naplózott VPN élő csevegés támogatással, 24/7. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

7. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs Ausztrália szervereinek köszönhetően bárhonnan megnézheti az SBS On Demand szolgáltatást. Ennél is jobb, ha a 70 országban több mint 3000 szerver hálózata azt jelenti, hogy feloldhatja a tartalom feloldását a világ minden tájáról. Ez magában foglalja a népszerű streaming szolgáltatásokat, például az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. A Hotspot Shield valóban különösen alkalmas a streaminghez és a torrentinghez a korlátlan sávszélességet kínáló szolgáltatással.

A Hotspot Shield segítségével egyetlen kattintással csatlakozhat egy szerverhez. Ez a könnyű használat a 24/7 élő chat-támogatással kombinálva kezdőbarát VPN-t tesz lehetővé. A 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt biztosít a szolgáltatás kipróbálására magadnak, kockázatmentes. Ezt megteheti anélkül, hogy adatai veszélybe kerülnének, a 256 bites AES titkosításnak, a DNS szivárgás elleni védelemnek és a kill switch biztonsági funkcióinak köszönhetően.

Az eszközöket az asztali Hotspot Shield alkalmazások (Windows és Mac), a mobil (Android és iOS) és a Chrome böngészőbővítményének használatával biztosíthatja. Nem nyújt támogatást a Linux vagy az útválasztók.

Előnyök:

 • Együttműködik az SBS On Demand, az Amazon Prime és a BBC iPlayer szolgáltatással
 • Gyors és egyszerű használat - csatlakozzon egy szerverhez egyetlen kattintással
 • Nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Az adatok titkosításával biztonságban vannak

Hátrányok:

 • Nem támogatja a Linuxot vagy az útválasztókat
 • Az adatvédelmi politika világosabb lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Korlátlan sávszélesség: A Hotspot Shield kiváló választás az SBS On Demand streamingjéhez, a korlátlan sávszélességnek köszönhetően. Gyors és egyszerű csatlakozás szerverhez felhasználóbarát alkalmazásokon keresztül. Titkosítást használ, és 24 órás támogatást nyújt élő csevegésen keresztül. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a Hotspot Shield teljes áttekintését.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az SBS On Demand megtekintéséhez?

Van néhány probléma az ingyenes VPN-ek streaming használatával. Az első az, hogy az átlagos ingyenes VPN csak kicsi szerverhálózattal rendelkezik. Ez megnehezítheti a kiszolgálók megtalálását az adott webhelyek vagy szolgáltatások feloldásához szükséges helyen. Másodszor, az ingyenes VPN-ek sok felhasználót vonzanak, ami megnöveli a szerver terhelését. Az ingyenes VPN-k gyakran csökkentik a sávszélességet ezt megpróbálva kezelni, ami késést és pufferelést eredményez az SBS On Demand, a Netflix és a Disney kedveléseinek streamingjein+.

A teljesítményproblémák mellett az ingyenes VPN-k általában nagyon könnyűek a szolgáltatások szempontjából. Gyakran nem lesz képes több eszközt egyszerre csatlakoztatni, míg az élő csevegés támogatása szintén nagyon ritka. azonban, kritikusabb mulasztások vannak a biztonság területén. Néhány ingyenes VPN nem titkosítja az Ön adatait, vagy nem használ egy kill kapcsolót az adatszivárgásokkal szembeni védelem érdekében. Fontos fontolóra venni azt is, hogy egy ingyenes VPN hogyan nyer pénzt. Előfordulhat, hogy spammel bombáztak, vagy ami még rosszabb, az adatokat naplózza és eladja harmadik feleknek.

Mit nézhetek az SBS On Demand oldalon?

Az SBS On Demand különféle televíziós műsorokat és filmeket, valamint különféle csatornáinak, például az SBS, az Viceland és az SBS World Movies csatornáinak élő közvetítéseit kínálja. Megtalálhatja a kiválasztott NBA játékok lefedettségét is. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a TV-műsorokat, amelyeket nézhet az SBS On Demand segítségével:

 • Új lány
 • Broadchurch
 • A Szukanő meséje
 • Riviera
 • A híd
 • Mary megöli az embereket
 • Wisting
 • paráznák
 • Agatha Christie bűnözői játékai
 • déli Park

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector