Az Unblock-Us ismét együttműködik az US Netflix-rel, intelligens DNS használatával

felold minket haza


2019-es frissítés: A Unblock-Us már nem stabil lehetőség a Netflix elérésére. Olvassa el az Unblock-Us legmegbízhatóbb alternatívájának részleteit.

A NETFLIX LEGJOBB VPN: Az Express VPN a Netflix első számú választása. Több mint 5000 tesztet végeztünk annak ellenőrzésére, hogy mely VPN működik együtt a Netflix-szel. Az ExpressVPN a legmegbízhatóbb lehetőség. A If gyors sebességet és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Az intelligens DNS-szolgáltató, az Unblock-Us felfedezte a módját, hogy megkerülje a Netflix proxy-tilalmat. Kihasználtuk a 7 napos ingyenes próbaverziónk előnyeit, hogy magunk is megnézhessük.

Az USA-n kívüli Netflix-felhasználók ugyanolyan vagy annál többet fizetnek, mint az USA-ban, ám a műsorok és a filmek viszonylag korlátozott választéka nyugszik. Ez az oka annak, hogy sok felhasználó a VPN-ekhez és az intelligens DNS-proxykhez fordult, hogy hamisítsa a helyét, és hozzáférjen az amerikai show-katalógushoz.

Nem sokkal azután, hogy a Netflix ez év elején világszerte elindult, a Netflix tűzfal segítségével elkezdett blokkolni ezeket a proxyszolgáltatásokat. A DNS-proxy vagy VPN segítségével csatlakozó felhasználókat hibaüzenettel üdvözölték:

netflix proxy hiba

Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Míg egy maroknyi VPN továbbra is megkerüli a tilalmat, az intelligens DNS-proxy szolgáltatókat sújtották a leginkább. A blokkolás után az IP-címek megváltoztatása olyasmire, amelyet a Netflix még nem blokkolt, időigényes és költséges vállalkozás - olyan, amely a legtöbb intelligens DNS-szolgáltató számára nem volt megéri a költségeket. Nem volt kifizetődő a harc elindítása, különösen azzal a fenyegetéssel, hogy egy másik blokk mindig fenyeget.

Az Unblock-Us volt az egyik érintett szolgáltató, szerencsére az ügyfelek most már használhatják a szolgáltatást a Netflix proxy hibaüzenet újbóli megkerülésére. A vállalat nem osztotta meg részleteit azzal, hogy pontosan miként tervezi fenntartani a szolgáltatást, de biztosnak tűnik, hogy új intézkedései érvényesülnek.

Csak webböngészők

A Comparitech kipróbálta a szolgáltatást, és ahogy ígértük, úgy nézhetjük meg az USA Netflix-show-katalógusát, mintha az Egyesült Államokban éltünk (a szerző jelenleg Európában él). Nincs proxyhiba vagy egyéb probléma!

Sajnos a frissítés jelenleg csak olyan böngészőkkel működik, mint a Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge és Firefox. Ha egy natív alkalmazáson keresztül szeretne elérni a Netflixet - például játékkonzolon, mobilalkalmazáson, okos TV-n vagy olyan streaming eszközön, mint a Roku, a Chromecast és az Apple TV -, akkor szerencsétlen lesz, és VPN-t kell választania. Ennek oka az, hogy a Netflix natív alkalmazásai felülbírálják az eszköz DNS-beállításait, és arra kényszerítik őket, hogy olyan DNS-kiszolgálók használatára kényszerítsék őket, amelyek megadják a felhasználó valós helyét.

Az elkövetkező hetekben folytatjuk az Unblock-Us tesztelését az USA Netflix-szel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tart-e fenn.

Hogyan használható az Unblock-Us a Netflix USA nézésére

felold minket, hogy készen álljunk
A Feloldás felállítása meglehetősen egyszerű és nem igényel semmilyen extra szoftver telepítését. Az első lépés a fiók regisztrációja. 7 napos ingyenes próbaverzió érhető el hitelkártya nélkül. Ha elkészült, megtalálja a Windows PC és a Mac OSX telepítési útmutatóit.

A nagyobb asztali operációs rendszerekhez letölthető egy „Easy Setup App” az Unblock-Us webhelyről. Ez egy tálcaikonként működik, amely működés közben zöldre vált. A legjobb az, hogy az alkalmazás figyeli az Ön IP-címét a változásokhoz, és ennek megfelelően frissíti az Unblock-Us rendszereit. A DNS-címek megváltoztatása minden alkalommal, amikor újra csatlakozik a wifi-hálózathoz, fájdalom, tehát ez nagyon hasznos.

Ha az Easy Setup alkalmazás nem érhető el az eszközén, akkor a DNS-címeket manuálisan kell beírnia. Ez a folyamat operációs rendszerenként változhat, ezért olvassa el az Unblock-Us webhely oktatóanyagait.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 5