Az Univision online nézése külföldön (az Egyesült Államokon kívül) egy VPN segítségével

Hogyan nézhetjük meg az Univision külföldi VPN-jét

Ha küzd nézni az Univision külföldön, akkor nem vagy egyedül. Ez az amerikai spanyol nyelvű hálózat régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Próbálja meg nézni egy epizódot az Egyesült Államokon kívül, és a következő üzenettel találkozik:

„Lo sentimos, este contenido no está disponible en tu país”.

Ez nagyjából ezt jelenti: „Sajnáljuk, ez a tartalom nem érhető el az Ön országában”.

Univision streaming hiba

Szerencsére a VPN segítségével megnézheti az Univision külföldi szolgáltatásait. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egyik szerverére irányítja. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet, amely lehetővé teszi, hogy feloldja a Univision kedvelt elemeit, mintha egy országban lenne..

Hogyan nézheti meg az Univision szolgáltatást bárhol a VPN segítségével

Néhány perc alatt megnézheti az Univision-t az Egyesült Államokon kívül. A dolgok egyszerűvé tételével az alábbiakban lépésről lépésre elmagyaráztuk, mit kell tennie.

A következőképpen nézheti meg az Univíziót bárhonnan:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely olyan kiszolgálókkal rendelkezik az Egyesült Államokban, amelyek feloldhatják az Univision feloldását. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy a VPN szolgáltatás böngésző kiterjesztéseket is kínálhat.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Lépjen az Univision oldalra, és válassza ki a kívánt tartalmat (nem kell átugrani az összes csíkot, például fiók regisztrációját). Most fel kell oldani!
 5. Ha továbbra is problémái vannak, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt frissítené az oldalt. Érdemes lehet csatlakozni egy másik amerikai szerverhez.

Ha nem biztos benne, hogy miként kezdje el a VPN megtalálását, fedezhetjük Önt. Az Univision számára a legjobb VPN-ket választottuk ki az alábbi kritériumoknak való megfelelésük alapján:

 • Amerikai szerverek, amelyek lehetővé teszik az Univision külföldön történő feloldását
 • Gyors és következetes csatlakozások az adatfolyamhoz
 • Erős biztonság titkosítással és naplózhatatlan házirenddel
 • Ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül, lehetőleg 24 órán keresztül
 • Asztali és mobil alkalmazások, amelyek kezdőbarátak
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja

Még nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Íme egy rövid összefoglaló a legjobb VPN-kről az Univision számára:

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk az Univision számára. Nagyon gyors és megbízható szerver külföldön történő streaminghez. A Netflix feloldását is feloldja. Erős titkosítás, 24 órás támogatás és kezdőbarát alkalmazások.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetési VPN az Univision számára. 1800 amerikai szerver az Univision és a Netflix feloldásához. Nem naplózza a VPN-t speciális kiszolgálókkal a jobb adatvédelem érdekében. 24/7 élő chat támogatás.
 3. CyberGhost: 1000 szerver az Egyesült Államokban. Nagyon gyors sebesség a késés nélküli streaminghez. Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre. Nagyon biztonságos a szigorú bejelentkezési szabályokkal.
 4. IPVanish: Nézze meg az Univision külföldi szolgáltatásait, és egyszerre akár 10 készüléket is rögzíthet. Szerverek 19 amerikai városban. A nem naplózási politika és a titkosítás védi az online adatvédelmet.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű VPN streaminghez. Feloldja az Univision, a Netflix és egyéb lehetőségeket. Biztonságos a naplózás nélküli politikával, és könnyen használható alkalmazásokat kínál asztali és mobil eszközökhöz.
 6. Surfshark: Korlátlan számú egyidejű kapcsolat. Két tucat amerikai város kiszolgálói az Univision megfigyelésére. Kiváló alkalmazások, 24 órás támogatás és szigorú bejelentkezési házirend.

A legjobb VPN-k az Univision külföldön történő megfigyeléséhez

Itt található a legjobb VPN-k listája az Univision USA-n kívüli megfigyelésére:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020 blokkolja az UnivisionTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN szerverrel rendelkezik az Egyesült Államok 20 városában, köztük Chicagóban, Los Angelesben és New Yorkban, megkönnyítve ezzel az Univision feloldását bárhonnan. Ezenkívül ez a szolgáltatás feloldhatja a többi felhasználót népszerű amerikai streaming szolgáltatások, beleértve a Netflixet, Amazon Prime Video és Hulu. Korlátlan sávszélességgel és 94 országot átfogó széles hálózattal, az ExpressVPN kiváló választás azok számára, akik biztonságos torrentre vagy streamre szeretnének lépni..

Ez a VPN rengeteg vonzó funkcióval rendelkezik, ideértve a 24 órás élő csevegés támogatását, a megosztott alagút kialakítását és akár öt eszköz egyidejű biztonságát. Azok, akik még nem csatlakoztak a VPN-ekhez, értékelik, hogy az ExpressVPN alkalmazásai mennyire egyszerűen használhatók. Ez a szolgáltatás kiváló biztonsággal rendelkezik; adatait 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval védik. Ugyanilyen fontos, hogy az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Sőt, még a Bitcoinban is fizethet a nagyobb adatvédelemért.

Az ExpressVPN-feliratkozás azt jelenti, hogy letöltheti alkalmazásokat Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekre. Megtalálja a Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket, valamint az útválasztók egyedi firmware-jét is.

Előnyök:

 • Nagy sebességű szerver 20 amerikai városban az Univision megfigyelésére
 • Használható a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolásának feloldására is
 • Hatalmas, több mint 3000 szerverből álló hálózat 94 országban
 • Telepítve olyan szolgáltatásokkal, mint a 24/7 élő csevegés és az e-mail támogatás
 • Az információt biztonságosnak tartja, és megvédi az adatszivárgásoktól
 • Kezdőbarát alkalmazások, valamint böngésző-bővítmények

Hátrányok:

 • Kissé drága sok versenytársához képest

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A NEM EGYSZERŰ NÉZŐ VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Gyors és következetes kapcsolatok és szerverek 20 amerikai városban. Feloldja az Univision, a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását. Kiváló alkalmazásokat és böngészőbővítményeket kínál. Biztonságos titkosítással. 24/7 támogatás. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, köszönhetően annak 30 napos pénz-visszafizetési garanciájának.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja az UnivisionTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiválóan alkalmas a régiókhoz zárolt amerikai tartalom feloldására köszönhetően az Egyesült Államok több mint 1800 szerverének hálózatának. A 19 amerikai város szervereinél a lehető legjobb csatlakozási sebességgel választhatja meg a helyszíneket. Ennél is jobb, ha a NordVPN különféle speciális kiszolgálókat kínál. Például a dupla VPN-kiszolgálók extra biztonságot nyújtanak, míg a dedikált IP-kiszolgálók lehetővé teszik a feketelisták megkerülését. Amellett, hogy jól működik együtt az Univision-szal, a NordVPN feloldja a Netflix, az Amazon Prime Video és a HBO Go blokkolását, a többi népszerű streaming szolgáltatás között..

Ha sok eszköze van, örömmel hallom, hogy ezzel a VPN-vel egyszerre akár hat eszközt is megvédhetsz. A NordVPN egy egyszerű szolgáltatás, amely kezdőbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket, valamint 24 órás és hét órás támogatást kínál. A VPN székhelye Panamában található, ahol nem vonatkoznak rá kötelező adatok megőrzési törvényei. Sőt, ez egy nem naplózó szolgáltatás, amely 256 bites AES titkosítást, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót használ. az adatok biztonságát.

A NordVPN a Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Android TV alkalmazásokon keresztül használható. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei szintén letölthetők. Az útválasztókhoz manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államok 1800 szerverének lenyűgöző hálózata
 • Feloldja az Univision, valamint a Netflix, a HBO Go és a Hulu blokkolását
 • Speciális szerverek, mint például a Double VPN a még nagyobb adatvédelem érdekében
 • Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető élő chat és e-mail útján
 • A szigorú bejelentkezési szabályok védik az Ön személyes adatait

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A KÖLTSÉGVETÉS KÖZÖS KÖLTSÉGVETÉSI SZERKEZETE: Az NordVPN 1800 amerikai szerver lenyűgöző hálózatának köszönhetően kiváló értéket kínál. Nézze meg az Univision és a Netflix külföldi szolgáltatásait. Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre. Tartalmazza a 24/7 élő chat támogatást és a szigorú bejelentkezési szabályokat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja az UnivisionTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Körülbelül 5000 szerverrel rendelkezik, ezek közül mintegy 1000 az Egyesült Államokban található. Ami a lenyűgöző sebességet teszi ki ez a VPN sok versenytársa közül. Korlátlan sávszélességgel és az olyan nagy platformok feloldásának képességével, mint például az Univision és a Netflix USA, a CyberGhost ideális azok számára, akik gyakran szeretnének streamálni. A CyberGhost akár hét eszközön is egyszerre használható - több egyidejű kapcsolat, mint a legtöbb VPN lehetővé teszi.

Ez a VPN felhasználóbarát, de 24 órán keresztül és 7 óráig támogatást nyújt e-mailen és élő csevegésen keresztül. 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy automatikus megszakító kapcsolót használ, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. A CyberGhost nem tart naplót, és évente átláthatósági jelentést tesz közzé, amely olyan részleteket tár fel, mint például hogy hány jogi kérést kap.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV rendszerekhez. Használhat böngészőbővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. A Linux és az útválasztók használatához manuális konfigurációra van szükség.

Előnyök:

 • 1000 szerver az Egyesült Államokban az Univision külföldi megfigyelésére
 • Korlátlan sávszélességet kínál a folyamatos streaminghez
 • Legfeljebb hét eszköz egyszerre rögzítésére használható
 • Élő chat-támogatást nyújt, amely elérhető a nap 24 órájában
 • Nagyon erős biztonság a titkosításnak és a szigorú bejelentkezési szabályzatnak köszönhetően

Hátrányok:

 • Nincs alkalmazás Linuxhoz vagy útválasztókhoz
 • Nem működik megbízhatóan Kínában

Pontszámunk:

4 kívül 5

VÉDJA A PRIVÁCIÓT: A CyberGhost kiváló biztonságot kínál titkosítással és szigorú bejelentkezési szabályokkal. Használja az Univision USA-n kívüli nézésére. A Netflix USA feloldását is feloldja. Kezdőbarát alkalmazások és 24 órás támogatás. Akár hét egyidejű kapcsolat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishfeloldja az UnivisionTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Kiemelkedik azzal, hogy lehetővé teszi minden felhasználó számára akár 10 egyidejű kapcsolat létesítését. Ezért remek VPN, amelyet megoszthat a családdal. Ezenkívül több tucat ország (és 19 amerikai város) szervereivel az IPVanish megkönnyíti a webhelyek és szolgáltatások feloldását a világ minden tájáról..

Ez a szolgáltatás magas szintű felhasználói szabadságot biztosít. Például nincs korlátozva a szerverváltás hányszor és nem kell aggódnia a sávszélesség csökkentése miatt. Az IPVanish komolyan veszi a felhasználók biztonságát, amit a szigorú bejelentkezési tilalom és a 256 bites AES titkosítás használata is igazol. Csatlakozás után a szolgáltatás megszakítójának, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemnek köszönhetően védve van az adatszivárgásoktól is. Bármilyen probléma esetén a 24 órás és 24 órás támogatás élő chat segítségével elérhető.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. Kézzel konfigurálható Linux rendszerek és útválasztók használatához.

Előnyök:

 • Távolítsa el az Univision külföldi zárolását a 19 amerikai város szervereinek köszönhetően
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • Jó sebesség, sávszélesség-szabályozás nélkül
 • Ügyfélszolgálatot nyújt, amely elérhető az élő csevegés révén, a nap 24 órájában
 • A biztonsági funkciók magukban foglalják a naplózás elutasítását és a titkosítást

Hátrányok:

 • Nem zárja fel néhány nagyobb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Nincs lehetőség Bitcoin / kriptovalutában történő fizetésre

Pontszámunk:

4 kívül 5

19 amerikai állampolgár szolgáltatói: Az IPVanish száz amerikai szerverrel rendelkezik az Univision feloldásához. Jó sebességet kínál streaming és 24/7 élő chat támogatásra. Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre. A biztonsági funkciók magukban foglalják a titkosítást és a bejelentkezési tilalmat. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja az UnivisionTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN lehetővé teszi az Univision közvetítését anélkül, hogy megszakítaná a gyakori pufferelést vagy késést. Ennek oka az, hogy száz nagysebességű szerverrel rendelkezik, és korlátlan sávszélességet kínál. USA szerverei olyan városokon helyezkednek el, mint Los Angeles és New York. Eltekintve attól, hogy lehetővé teszi az Univision nézését az Egyesült Államokon kívül, a PrivateVPN képes feloldni olyan platformokat, mint a Netflix és a Hulu, többek között. Ez a VPN akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Ez a VPN alkalmazás egyszerű és intuitív, így a csatlakozás a lehető legkönnyebb. Még az egyszerű és fejlett menük is igénybe vehetők. A támogatás napi 22 órás élő csevegésen keresztül érhető el, és távoli segítség is rendelkezésre áll, ha erre szüksége van. A legfontosabb, hogy a PrivateVPN erős biztonsági funkciókat tartalmaz, beleértve a 256 bites AES titkosítást, a kill kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet. A PrivateVPN kijelenti, hogy nulla adat-naplózási politikával rendelkezik.

A PrivateVPN a következő operációs rendszerekkel használható: Windows, Mac, Android és iOS. A Linux és az útválasztók manuális telepítése szükséges.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség az Univision streaming nélküli megszakításához
 • Használja fel a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldásához
 • Az asztali és a mobil alkalmazásokban nagyon könnyű navigálni
 • Segít biztonságban maradni az interneten a titkosítás és a naplózás elkerülése érdekében

Hátrányok:

 • Csak 100 szerverből álló kicsi hálózat
 • Korlátozottan elérhető alkalmazások (és nincs böngészőbővítmény)

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN gyors sebességeket kínál, ideális streaminghez túlzott pufferolás vagy késés nélkül. Együttműködik az Univision, a Netflix és egyéb eszközökkel. Kezdőbarát alkalmazások és élő chat-támogatás. Csatlakoztasson hat készüléket egyszerre. A naplózás nélküli politikával védi a magánéletét. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja az UnivisionTposed 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Több mint két tucat amerikai városban van szerverrel - jóval több, mint a legtöbb VPN-en a piacon. Ez azt jelenti, hogy könnyű megtalálni az Ön igényeinek megfelelő nagysebességű, alacsony késleltetésű szervert. Ez a VPN képes feloldni az Univision blokkolását, valamint a Netflix és az Amazon Prime Video kedvelőit. Ami különösen figyelemre méltó a Surfshark esetében, az az lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását egyszerre.

Ez a VPN számos hasznos funkciót tartalmaz. Például blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválaszthassák, mely webhelyek és alkalmazások képesek megkerülni a VPN-t. A Surfshark szigorú bejelentkezési házirenddel, 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgás elleni védelemmel és megszakító kapcsolóval erős biztonsági és adatvédelmi védelmet kínál. Azt is választhatja, hogy kriptovalutában fizet-e a hozzáadott adatvédelemért.

A Surfshark alkalmazások elérhetőek a Windows, Mac, Android, iOS és az Amazon Fire TV / Fire Stick számára. Használhat böngészőbővítményeket a Chrome és a Firefox számára is. A Linux és a kiválasztott útválasztók manuálisan konfigurálhatók.

Előnyök:

 • Szerverek több mint két tucat amerikai városban az Univision feloldásához
 • Használható a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu nézésére is
 • Korlátlan számú egyidejű kapcsolatot biztosíthat
 • A biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló és a szigorú bejelentkezési szabályok

Hátrányok:

 • Kisebb szerverhálózat
 • Néhány viszonylag lassú sebesség

Pontszámunk:

4 kívül 5

KERETLEN CSATLAKOZÁSOK: A Surfshark lehetővé teszi korlátlan számú eszköz egyidejű csatlakoztatását. Használd az Univision külföldön történő nézésére. A Netflix feloldását is feloldja. Nagyon egyszerű a felhasználóbarát alkalmazásoknak köszönhetően. Tartalmazza a 24/7 élő chat támogatást és a szigorú bejelentkezési szabályokat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Univision megtekintéséhez?

Sok ember hasonló tapasztalattal rendelkezik az ingyenes VPN-k használatakor. Leginkább a lassú böngészési sebességre és még a lassabb streamingre számíthat. Mi rosszabb, az ingyenes VPN-k szörnyűek a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásakor, legyen az a Univision, a Netflix vagy a DAZN. Noha ingyenes VPN-t használhat az Univision megtekintésére, a valóság az, hogy sok ilyen szolgáltatás nem fog működni, vagy olyan gyengén fog működni, hogy nem éri meg az idejét.

Érdemes megismerni azokat a kockázatokat is, amelyek az ingyenes VPN-ek használatával járnak. Nagyon kevés szolgáltatás valóban ingyenes, és néhány ingyenes VPN-ek annyit keresnek, hogy hirdetésekkel spamolnak vagy eladnak a böngészési előzmények közül. Ugyanúgy, mint elriasztó tény, hogy sok ingyenes VPN-nek egyszerűen hiányzik a biztonsága az online biztonság érdekében. Ellentétben, a legjobb VPN-k titkosítást használnak az adatok biztonságának megőrzése érdekében és szigorú bejelentkezési szabályzattal védheti magánéletét.

Mit nézhetek az Univision-on?

Az egységes programozás nagyrészt televíziós sorozatokból áll, különösképp a telenoveákból. Ugyanakkor a hálózat működtet egy hírosztályt, valamint a sportot, a gyermekek programozását és az akciókat. Íme néhány példa néhány tartalomra, amelyet megnézhet a Univision alatt:

 • Despierta América
 • Sin miedo a la verdad
 • Al Punto
 • La reina szója yo
 • El Gordo y la Flaca
 • Amor eterno
 • El corazón nunca se equivoca
 • Vecinos
 • Jézus
 • Reina de la Canción

Mi a különbség az Univision és az Univision MOST között?

Az Univision hálózat fő weboldala az Univision.com. Ez számos hír- és sportlehetőséget, valamint televíziós műsorok teljes epizódját kínálja. 2015-ben az Univision elindította az Univision NOW szolgáltatást, amely egyedülálló streaming szolgáltatás, amely az Univision és az UniMás tartalmát (TV-műsorok és filmek) tartalmazza..

Az Univision ingyenesen közvetíthető tartalmával ellentétben az Univision Now kábeltelevíziós előfizetésre vagy fizetett előfizetésre (9,99 USD USD / hó) igényel. Érdemes megemlíteni ezt akkor is megkerülheti a kábel TV-előfizetési igényt, ha bejelentkezik egy streaming szolgáltatással például a FuboTV ($ 54.99 / hónap) vagy az AT&T TV most (86 havonta).

Nem lehet megtekinteni az Univision-t? Ennek oka az, hogy csak az Egyesült Államokban érhető el. Elmagyarázzuk, hogyan lehet az Univision közvetítést bárhonnan (akár külföldön is) virtuális magánhálózat (VPN) használatával megvalósítani.

Mely országokban érhető el az Univision?

Az egységesítés a következő országokban érhető el (vegye figyelembe, hogy a programozás országonként eltérő):

 • Egyesült Államok
 • Kanada
 • Mexikó
 • Puerto Rico
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 18

Adblock
detector