Az YesPlayer telepítése a Firestick-re

Az YesPlayer telepítése a Firestick-re

Három módon lehet élő TV-t nézni egy Amazon Fire eszközön. Először megnézheti, van-e alkalmazás olyan szolgáltatáshoz, amelyhez hozzáférni szeretne (a főbb platformokon általában van egy, de a kisebb helyi TV-állomások szinte soha nem működnek). Alternatív megoldásként a Firestick webböngészője segítségével online nézhet vagy közvetlenül hozzáférhet a patakhoz olyan alkalmazás segítségével, mint a YesPlayer. Ebben a bejegyzésben a harmadik opción vezetjük át, mivel az első kettő meglehetősen magától értetődő.

A probléma az, hogy az YesPlayer nem szerepel a hivatalos Amazon App Store-ban. Ugyanakkor telepítheti (és bármilyen más Android-alkalmazást, amelyre gondolhat) néhány perces beállítással. Érdemes megjegyezni, hogy az alábbi lépések mind az Amazon Firestick, mind a Fire TV-n működni fognak, mindaddig, amíg második generációs eszközt használ, vagy későbbi.

Fontos figyelmeztetés: A Comparitech nem ösztönzi és nem engedi el az oldalra letöltött alkalmazásokat vagy a VPN-t a tartalom illegális folyamához. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz. 

Hogyan telepíthetem a YesPlayer-et: Egy pillanat alatt áttekintő útmutató

Az alábbiakban megtalálja azokat az alapvető lépéseket, amelyeket a YesPlayer telepítéséhez az Amazon Firestick vagy FireTV eszközre telepíthet. Olvassa el a részletesebb utasításokat.

A YesPlayer telepítése a Firestickre (vagy a Fire TV-re):

  1. Engedélyezze a telepítést ismeretlen forrásokból a Firestick vagy a Fire TV beállítások menüjében.
  2. Telepítse a Downloader alkalmazást az Amazon App Store-ból.
  3. Írja be a YesPlayer .APK címet a Downloader alkalmazásba.
  4. Telepítse a YesPlayer alkalmazást, írja be a folyam címét, majd kattintson a gombra rendben gomb.

Az alábbiakban talál egy mélyebb telepítési útmutatót, rengeteg képernyőképeivel, amelyek segítik Önt.

Fontos: streaming közben használjon VPN-t

Noha a YesPlayer lehetővé teszi a helyi tartalom megnézését, főleg az élő közvetítések elérésére használják. Ennek ellenére a legtöbb nagy streaming-platform ma már földrajzilag korlátozza tartalmát, azaz csak bizonyos országokból érhető el. A virtuális magánhálózat (VPN) segítségével megtévesztheti a helyét, és külföldről nézhet.. Ezenkívül a VPN-k titkosítják a forgalmat, megakadályozva, hogy a hackerek, a hálózati rendszergazdák és az internetszolgáltató (ISP) tevékenységeit megfigyelje. Néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy korlátozzák a gyakran streaming felhasználók sebességét, így a VPN jelentősen javíthatja az Ön élményét.

ipvanish tűz

Firestick és Fire TV eszközökkel történő használatra, javasoljuk az IPVanish használatát. Ez egy könnyű VPN, amely nagy sebességet és több mint 1100 szervert biztosít a világ több mint 60 országában. A legjobb, hogy nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és számos fejlett biztonsági funkciót tartalmaz. Az IPVanish közvetlenül az Amazon App Store-ból érhető el, és távirányító-barát felülettel rendelkezik, így ideális a Firestick-hez.

Próbálkozzon kockázat nélkül: Olvasóink akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein. Ez a szolgáltatás 7 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így bármilyen kockázat nélkül kipróbálhatja.

1. lépés: Az Amazon Firestick előkészítése harmadik féltől származó alkalmazásokhoz

Alapértelmezés szerint az Amazon Firestick alkalmazásokat csak a hivatalos áruházból telepíthet. Ezt a YesPlayer használatához meg kell változtatnunk. Kezdje azzal, hogy megy a Beállítások menüre kattintva My Fire TV.

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat a Firestick-en

Ezután válassza a lehetőséget Fejlesztői beállítások a listából. Az útmutatók gyakran azt mondják, hogy engedélyezze az ABD hibakeresést, de erre nincs szükség, hacsak nem szeretne képernyőképeket készíteni a Firestick-ből. Ehelyett csak kapcsolja be a Alkalmazások ismeretlen forrásokból opciót, és térjen vissza a kezdőképernyőre.

2. lépés: A Downloader alkalmazás telepítése

Ezután meg kell találnunk a módját, hogy a YesPlayer .APK fájlt eszközünkre töltsük le. A tűzjelző TV-k lehetővé teszik a fájlok SD-kártyán történő továbbítását, de sokkal gyorsabb és könnyebb módszer a Downloader alkalmazás telepítésére. Ez megragadja az interneten tárolt fájlokat, és letölti azokat közvetlenül a Firestick vagy a Fire TV készülékre.

Ha a távirányító rendelkezik hangkeresési funkcióval, akkor egyszerűen csak lenyomva tarthatja a mikrofon gombot, és mondhatja, hogy a „Downloader” egyenesen az alkalmazásba kerül. Ha nem, csak nyomja meg a bal oldali képernyőt a kezdőképernyőn, és írja be a keresőmezőbe a „Downloader” (idézőjelek nélkül) elemet. Ha megtalálta, nyomja meg a középső gombot, majd kattintson a gombra Letöltés.

3. lépés: A YesPlayer alkalmazás telepítése

Ha készen áll, nyissa meg a Downloader alkalmazást. Használata nagyon egyszerű: csak írja be azt a címet, ahol a kívánt .APK fájlt tárolja.

Most a YesPlayernek nincs hivatalos weboldala, ezért feltétlenül keresse meg az alkalmazás egy biztonságos verzióját, amely egy megbízható webhelyen található, és mielőtt telepítené azt.. Hihetetlenül gyakori, hogy az emberek újracsomagolják a legitim, meglévő alkalmazásokat rosszindulatú programokkal, és frissített vagy egyéb módon továbbfejlesztett verzióként továbbítják azokat. YesPlayer esetén ellenőrzött verziót kell találnia az APKMirror.com webhelyen.

Lépjen a Downloader alkalmazás címsorába, és írja be az alábbi URL-t. Megjegyzés: ez a cím kis- és nagybetűket érzékeny, ezért írja be pontosan az ábrán látható módon, ne felejtse el eltávolítani a idézőjeleket:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=415274”

Az YesPlayer telepítése Downloader segítségével

Ha készen áll, kattintson a Megy gombot a fájl letöltésének megkezdéséhez. A telepítés után megkérjük, hogy erősítse meg az alkalmazás engedélyeit. Ha egyetért, kattintson a Telepítés gomb a jobb alsó sarokban. Most közvetlenül megnyithatja az YesPlayer alkalmazást, vagy később megtalálhatja a kezdőképernyőn.

Az Amazon Fire TV és a Firestick egyaránt 32 bites architektúrát használ, tehát nem fogja tudni használni a 64 bites alkalmazásokat. Ezen korlátozás kivételével azonban nincs korlátozás arra, hogy mit telepítsen ezzel a módszerrel.

4. lépés: Az YesPlayer használata

A YesPlayer az egyik legegyszerűbb felhasználói felülettel rendelkezik, így nem nehéz megtervezni, hogy mit kell tennie. Minden helyileg tárolt videofájlnak megjelennie kell a fő képernyőn, de ha online streameket szeretne nézni, akkor kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, majd kattintson az Hálózati adatfolyam.

Hogyan kell használni a YesPlayer-t a Firestick-en

Csak annyit kell hagynia, hogy írja be a stream címét. Ha van IPTV (Internet Protocol TV) szolgáltatója, akkor megadta neked a címek listáját: csak írjon be egyet ide, és egy rövid hirdetés után elkezdi a lejátszást..

YesPlayer stream bejegyzés

Sajnos a YesPlayer nem engedélyezi a stream-ek mentését, ezért minden alkalommal meg kell adnia azt, amit meg szeretne nézni. Ezen túlmenően, bár ez az alkalmazás támogatja a különféle video formátumok széles választékát, nem képes a videón kívül másra is kezelni. Nem csak megadhat például egy YouTube URL-t.

A YesPlayer legális?

A YesPlayer egyszerűen csak azt teszi, amit a legtöbb médialejátszó csinál: lehetővé teszi a helyben vagy online tárolt videofájlok megtekintését. Fő előnye, hogy hozzáférést biztosít olyan patakokhoz, amelyekhez nincs hivatalos alkalmazás a boltban. Az igazi kérdés az, hogy az Ön által használt patakok megfelelő licenccel rendelkeznek-e.

Ha fizet egy jó hírű, jól megalapozott társaságért cserébe az IPTV adatfolyamok listáját, akkor valószínűleg figyeli a törvényes streameket. Másrészről, ha megtalálja azon címek listáját, amelyek állítólag lehetővé teszik, hogy ingyenesen nézze meg a legfrissebb filmeket, a televíziós műsorokat vagy az élő sporteseményeket, akkor szinte biztos, hogy nem rendelkeznek engedélyekkel. Ezek az adatfolyamok gyakran csak alacsony felbontású formában érhetők el, és nagy esély van arra, hogy a patak offline állapotba kerül, mire megtalálja őket.

Hogyan lehet eltávolítani a YesPlayer-t a Firestick-ről

Feltéve, hogy megfelelően telepítve van, akkor a YesPlayer (vagy a Downloader segítségével telepített egyéb alkalmazások) eltávolítását ugyanúgy végezheti el, mint bármely más alkalmazás esetén. Csak nyomja meg a Menü gombot a távirányítón, lépjen le a Az Ön alkalmazásai és csatornái sorra, és kattintson a gombra Az összes megtekintése. Innen keresse meg a YesPlayer-et a listában, nyomja meg a gombot Menü gombot ismét, majd kattintson a gombra Eltávolítás.

Lásd még: 

Hogyan lehet a Jailbreak Fire TV-t használni

A Kodi Leia 18.3 telepítése a tűzoltóra

Privát VPN a Firestick számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 39

Adblock
detector