Dél-Afrikában a legjobb VPN-k 2020-ban, és néhány, amelyet el kell kerülni

A legjobb VPN-ek Dél-AfrikábanDél-Afrika az egyik legmagasabb internet-penetrációval büszkélkedhet a régióban, 55 millió népességének több mint 52 százaléka élvezi a világhálót. Az online környezetet a Szabadság Ház internetes érdekképviseleti szerve „szabadnak és nyitottnak” tartja, és a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több dél-afrikai ember online.

Függetlenül attól, hogy a Netflix, az Amazon Prime, a Sky Go vagy más szolgáltatásokból hozzáférjen a nemzetközi streaming tartalomhoz, vagy az online adatvédelem érdekében - a VPN-k egyre népszerűbbek Dél-Afrikában.

Ha nem akarja elolvasni a cikk többi részét, akkor itt van a legjobb dél-afrikai VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk a dél-afrikai felhasználók számára! Feloldja mind a dél-afrikai, mind a nemzetközi streaming oldalakat. Erős biztonság, nincs napló, és akár név nélkül is megvásárolhatja. Gyors kiszolgálók és sokféle eszközön működnek.
 2. CyberGhost Olcsóbb alternatíva nagy biztonsággal, gyors sebességgel és naplók nélkül. Megkönnyíti a webhelyek feloldását.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató hatalmas szerverhálózattal. Nulla napló és kifogástalan biztonság. Kedves sebességek és nagyszerű a streaming videohelyek feloldásához.
 4. IPVanish Nincs naplózási szolgáltatás sok szerverrel, és lehetősége van megváltoztatni az IP-címét meghatározott időközönként.
 5. VyprVPN Erõs biztonsággal és gyors sebességgel büszkélkedhet, de nem engedi meg a torzítást.

Jelenleg Dél-Afrikában nincs szigorú cenzúra a tartalom számára az interneten, és az ország élvezi szabadságát az élénk digitális aktivizmus iránt. Ám tavaly a kormány egy ENSZ-törvényjavaslat ellen szavazott, amelynek célja a nagyobb internetes szabadság támogatása világszerte, kissé elrontva imázsát. Lehetséges, hogy a hazai szabadságveszélyek veszélyben vannak.

Ezen okok miatt javasoljuk, hogy VPN-t használjon az internet böngészése közben. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az összes eszközforgalmat, amely a készülékre áramlik, és egy közvetítő kiszolgálón továbbítja. Ez elősegíti a magánélet és az anonimitás fenntartását az interneten, és megnehezíti a hackerek és a kormányzati ügynökségek számára az ön tevékenységének kémkedését.

A VPN kiváló választás a Dél-Afrikában élő külföldiek számára, valamint a külföldön utazó helyi lakosok számára. A dél-afrikai VPN lehetővé teszi olyan tartalmak feloldását, mint például a DST, a BBC iPlayer, a Netflix, a Hulu, az ESPN, a BeIN Sports, az MTN, a Sky Go és a Super Sports..

A legjobb VPN-ek Dél-Afrikában

Dél-Afrika legjobb VPN-jeinek rangsorolása az alábbi tényezőkön alapul:

 • Gyors sebesség és megbízható szolgáltatás
 • Erős biztonság és nincs napló
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Szerverek Dél-Afrikában a külföldön utazó helyi lakosok számára
 • Nagyon sok szerver a világon a Dél-Afrikában élő külföldiek számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a lista elején van, egyszerűen azért, mert ez az egyik legjobb VPN. Nemcsak gyors sebességet kínál, de kombinálja ezt a katonai szintű titkosítási protokollokkal és egy rusztikus kiviteltel is. Könnyen telepíthető, és jól működik.

A vállalat több mint 1500 VPN szervert üzemeltet 94 országban, köztük néhány Dél-Afrikában. Ezért a külföldön utazó helyi lakosok ezeket a szervereket használhatják a helyi tartalmak - például az MTN és a Super Sports - elérésére.

Ha aggódik a magánélet és a névtelenség miatt, akkor az ExpressVPN azon politikája, amely szerint nem tárol felhasználói naplókat, enyhíti az Ön aggodalmait. Az egyetlen minimális információ, amelyet a vállalat tárol, a „kapcsolat dátuma (nem időpontja), a szerver helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség” metaadatai. Az egyéni IP-cím soha nem lesz naplózva.

Ami a titkosítási paramétereket illeti, az ExpressVPN 256 bites AES-CBC protokollokat, valamint HMAC hitelesítést és tökéletes előre titkosítást használ. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet a cég „hálózati zárnak” hív. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy az összes webes forgalom ideiglenesen leáll, ha a kapcsolat váratlanul leesik. Ez egy további biztonsági réteg - biztosítva, hogy nincsenek pillanatnyi nyitott ajtók a kíváncsiskodó szemnek.

Az ExpressVPN képes felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmat a Netflix-en. Kompatibilis mind a Hulu-val, mind a BBC iPlayer-kel, és támogatja a torzítást. Vannak alkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali kliensek Windows, MacOS és Linux rendszerre.

Előnyök:

 • Gyors sebesség streaming és torrent
 • A legjobb osztályú biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások beépítve vannak
 • A geo-lock webhelyek széles skáláját feloldja, pl. Netflix
 • A legtöbb platformon könnyen használható alkalmazások kezdőbarátak
 • A 24 órás, élő csevegést támogató személyzet jól képzett és jól ismeretes

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb szolgáltató ebben a listában - használja a megadott kupont

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A Dél-Afrika legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Dél-Afrikában a legjobban teljesítő, és feloldja az összes főbb streaming webhelyet, valamint a kommunikációs alkalmazásokat és szolgáltatásokat. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Rendkívül gyors kapcsolatokat és szervereket kínál számos országban. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost vonzó lesz a kezdő felhasználók számára, mert viszonylag olcsó, megfelelő sebességgel és erős titkosítással rendelkezik, és könnyen beállítható.

A társaság székhelye Romániában van, és az adatvédelmi képviselők örülni fognak annak, hogy kijelenti politikáját, amely szerint semmilyen felhasználói adatot nem tárol. Ennek ellenére nemrégiben történt egy kis menedzsment-váltás - a CyberGhost-t egy izraeli cég vásárolta meg, amelynek székhelye az Egyesült Királyságban volt. Van egy kis esély, hogy ez megváltoztathatja a naplózási irányelveket, így az olvasóinkat ezen a fronton frissítjük.

Térjünk vissza a szolgáltatási szabványokhoz. A cég új kiszolgálóhelyekkel bővült döbbenetes sebességgel - jelenleg 5700+ szerver van online. 89 országban vannak eloszlva - tíz országban Dél-Afrikában.

A titkosítási szabványok robusztusak - a vállalat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást telepít az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Ezeket a legszigorúbb szabványoknak tekintik. Internet kill kapcsolót is tartalmaz.

Az alkalmazások elérhetőek mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali támogatás Windows, MacOS és Linux számára. Egy fizetett számla lehetővé teszi, hogy hét eszköz egyszerre csatlakozzon.

Előnyök:

 • Kedvező árú szolgáltató, lenyűgöző streaming sebességgel
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők és nagyszerű új felhasználók számára
 • A dél-afrikai szerverek jó választéka kiválóan alkalmas a tartalom feloldására külföldön
 • Nincs probléma a BBC iPlayer feloldásával és még sok másnal

Hátrányok:

 • Kínában nem működik

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost könnyen kezelhető. Nagy adatvédelem és biztonság. Jó lehetőség az ártudatos. Megbízható Dél-Afrikában. Feloldja a BBC iPlayer és a legnépszerűbb streaming oldalak blokkolását. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Csillagos hírnevet szerzett magának a VPN-üzletágban, mivel már egy évtizede fennáll, és olyan terméket kínál, amely lyukasztócsomagot tartalmaz. Gyors, nem tárol semmilyen adatot, lehetővé teszi több kapcsolat létesítését, és robosztus kiszolgálókkal rendelkezik.

A NordVPN hasonló az IPVanish-hez abban az értelemben, hogy egyszerűen elutasítja a felhasználókkal kapcsolatos adatok tárolását. Ez azt jelenti, hogy nincsenek metaadatok a böngészési szokásokról, az időbélyegzőkről vagy a kiszolgálók kiválasztásáról. A politika megakadályozta a hatóságok arra irányuló kísérleteit, hogy kényszerítsék Nordot az ügyfelek adatainak átadására. A társaság székhelye Panamában is van - ami azt jelenti, hogy nem tartozik a nyugati ügynökségek hatáskörébe, és nincs kötelező adatmegőrzési törvénye, amely megfelel a.

A NordVPN 61 országban 1086 szervert üzemeltet - az igényektől függően - különféle csatlakozási lehetőségekkel - például letöltéssel, P2P fájlmegosztással, video streamingtel vagy névtelenséggel. Dél-Afrikában öt szerver működik.

A szolgáltatás a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer segítségével gond nélkül működik. Nagyon nagylelkű, ha lehetővé teszi több kapcsolat létesítését - összesen hat eszköz képes egyszerre csatlakozni. Ez azt jelenti, hogy ideális választás megosztani a barátokkal és a családdal, és megtakarítani a költségeket a számla felosztásával.

Az összes internetes forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja, amely alapkivitelben található. 2.048 bites SSL kulcsokkal és DNS szivárgásvédelemmel párosul.

Támogatás van a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára.

Előnyök:

 • Nagyon olcsó VPN a külföldről történő letöltéshez és streaminghez
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű választás. Szilárd sokoldalú előadó Dél-Afrikában. Feloldja a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer blokkolását. Nagyszerű választás a biztonság és a magánélet szempontjából. Használjon akár 6 eszközt egyszerre nagy csatlakozási sebességgel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy másik rendkívül megbízható VPN-szolgáltatás, amely kiemeli az erős titkosítást, a szigorú adatvédelmet és a nagy sebességet. Ez egy teljesen logless VPN, ami azt jelenti, hogy nincs semmilyen adatmegőrzési lehetőség.

A webes forgalom biztosítása érdekében az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással. Az utóbbi funkció azt jelenti, hogy a múltbeli adatok titkosítva maradnak, még akkor is, ha a hackerek valószínűleg nem férnek hozzá fiókjához..

A rendszer architektúrájába be van ágyazva egy Internet kill kapcsoló - hasonlóan az ExpressVPN-hez. A vállalat lehetővé teszi öt eszköz számára, hogy egyszerre csatlakozzon egy fiókhoz.

A kiszolgálók szerte a világon vannak, és nem jelentenek veszélyt az internetes élmény egyik aspektusára sem. Jelenleg több mint 850 lehetséges választáshoz csatlakozhat, ideértve a Dél-Afrikában található hat szervert is.

Az IPVanish nem megfelelő választás azok számára, akik Netflixhez vagy Huluhoz szeretnének hozzáférni. Ez azonban nagyon jól működik a BBC iPlayer-rel.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Az IPVanish népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít minden alkalmazásban
 • Lenyűgöző streaming sebesség
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Legfeljebb tíz eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Nagyszerű családok számára és többszörös kapcsolatokhoz. Ésszerű sebesség a streaminghez. Szilárd biztonság és magánélet. Jól működik a Kodi-val, de máshol keresse meg, ha fel szeretné oldani a Netflix blokkolását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN kerekíti a listánkat, mert ez olyan emberek kedvence, akik inkább az interneten navigálnak a legszigorúbb titkosítási protokollok közül. Van egy nagy kiszolgálói hálózat, egy kezdeti ingyenes próbaverzió és kiváló sebesség.

A VyprVPN szabadalmaztatott technológiája alapértelmezés szerint az OpenVPN protokollt, 256 bites AES titkosítást, 2 048 bites RSA kulcsokat használja, tökéletes továbbítási titok nélkül, és SHA256 hitelesítést. Lehetőség van egy prémium verzióra történő frissítésre is - ez lehetővé teszi a hozzáférést a Chameleon ™ protokollhoz, amely az OpenVPN metaadatokat áthúzza, így a mély csomagellenőrzés nem ismeri fel. Minden csomaghoz tartozik egy Internet kill kapcsoló.

Mindez a legfelső szintű szoftvercsomag építésére fókuszált. A VyprVPN egyike azon kevés társaságoknak, amelyek képesek megkerülni a kínai nagy tűzfalat. Ez azt jelenti, hogy képes az állami kinevezett mérnökök ezreit kiközvetíteni, akik éjjel-nappal dolgoznak annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom továbbra is blokkolva legyen az országban. Ez lenyűgöző.

A vállalat teljes adatközpontokat is birtokol és üzemeltet - ellentétben más szolgáltatásokkal, amelyek bérleti és kiszervezési szerverek hibrid kombinációját valósítják meg. A politika azt jelenti, hogy az összes internetes forgalmat teljes mértékben ellenőrzi - segít megvédeni a támadásokat és biztosítja a minimális leállást.

De van egy kis hátrány. A VyprVPN úgy dönt, hogy megőrzi az adatokat - nevezetesen „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájtot.” Lehet, hogy néhány embernek ez nem tetszik..

A társaság azt állítja, hogy minden ilyen adatot csak a szervereken tárolnak 30 napig, és a szolgáltatás minőségének javítására használják fel. A webes forgalom pontos részleteit nem lehet meghatározni.

A világszerte több mint 700 szerver működik, Dél-Afrikának még nincs lehetősége.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára. A prémium előfizetők egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathatnak.

A VyprVPN feloldhatja az USA Netflix, Hulu és a BBC iPlayer tartalmait.

Előnyök:

 • A sebesség elsősorban gyors és stabil
 • Nem tart azonosító naplókat
 • A kiszolgálók feloldhatják a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását

Hátrányok:

 • Más szolgáltatóknak több lehetősége van a speciális konfigurációra
 • Nem itt a legolcsóbb lehetőség
 • Nincs kriptovaluta fizetési mód.

Pontszámunk:

4 kívül 5

FÜGGETLEN HÁLÓZAT: A VyprVPN jó mindenoldalú, minden szerverrel rendelkező, gyors és biztonságos szolgáltatást eredményez. Jó védjegy a magánélet számára, és jól illeszkedik a streaming szolgáltatásokhoz, de vannak olcsóbb lehetőségek ebben a listában. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t Dél-Afrikában?

Azok az emberek, akik nem gondolják, hogy a VPN megéri a pénzt, választhatnak egy ingyenes VPN szolgáltatást. De jobb, ha megismeri a teljes igazságot, mielőtt elkezdené egy olyan lehetőséget, amelyet később megbánhat.

A helyzet az, hogy számos ingyenes VPN és proxy szolgáltatót elkaptak a felhasználói adatok bányászásával és értékesítésével (erről bővebben a következő szakaszban). További szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy minden bizonnyal lesz letöltési korlát, sávszélesség-csökkentés és rendkívül rossz kiszolgálók választéka. Az ilyen szolgáltatások nem odafigyelnek a magánéletének lelkesedésére, ezért ne számítsanak a világszínvonalú szabványokra.

Az ingyenes VPN-társaságoknak pénzt kell keresniük. Határozottan invazív hirdetések és a migrén kiváltó felbukkanó ablakok bombázzák őket. Ez azt jelenti, hogy te most a termék vagy. Javaslatunk az, hogy biztonságban maradjon az interneten, és havonta néhány dollárt köhögjön - egyébként ezer dollár veszteséget szenvedhet, ha az eszköz rosszindulatú programmal fertőzött, vagy az adatai kitett.

Néhány VPN-t el kell kerülni Dél-Afrikában

Az egyik legfontosabb ok, hogy a VPN-t az internetes böngészéshez választják, egy hallgatólagos megértés, hogy a szolgáltatás mindent megtesz az Ön személyes adatainak és névtelenségének védelme érdekében. Végül is, ezért éppen ezért tervezték őket. A listában szereplő ajánlott VPN-knek nincsenek dokumentált ügyféladataik átadási esetei, de vannak olyanok, amelyek nem értékelik ezt a kötelezettségvállalást annyira. Javasoljuk, hogy kerülje el őket. Itt van három ilyen eset:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola-nak egyszer csaknem 50 millió gigantikus felhasználói bázisa volt - az embereket vonzotta az ingyenes proxy kiterjesztése a Chrome böngészőhöz. Sajnos úgy döntött, hogy ezt illegális tevékenységekre használja, és hatalmas botnet-hadsereggé változtatta.

A Hola-felhasználók sávszélességük egy részét más webhelyek elleni támadásokra, pornográfia terjesztésére és más hírhedt tevékenységekre osztották fel. És mindez beleegyezésük nélkül történt. Meggyőződésünk, hogy a legjobb, ha elkerüli a Holat, vagy eltávolítja azt, ha már letöltötte.

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield a VPN-iparban jól ismert név, és az emberek megbíztak az adatokkal. De néhány dolog túl jó ahhoz, hogy igaz legyen.

Egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport keresetet nyújtott be a társaság ellen, azzal állítva, hogy erősen beillesztette a követő sütiket a felhasználói fiókokba, és az adatokat reklámozási célokra értékesítette. A panasz hozzátette, hogy a Hotspot Shield az e-kereskedelem forgalmát átirányította a partner doménekre. Ez azt jelenti, hogy a legitim HTTP kéréseket, mint például a macys.com, inkább kapcsolt webhelyekre navigálták, hogy a vállalat profitot szerezzen az ilyen értékesítésekből. Ez nagyon jó.

A zsűri még mindig nem működik a Hotspot pajzson, de az ügy egy ismerős tendenciát követ. Úgy gondoljuk, hogy kerülje a szolgáltatás igénybevételét mindaddig, amíg és amíg nem tudja bizonyítani ártatlanságát. A Comparitechnél nem elnézzük a VPN-ek használatát illegális tevékenységek elkövetésére abban a reményben, hogy a magánélet megmarad. A szolgáltatóknak azonban teljesen nyitottnak és átláthatónak kell lenniük a naplózási irányelvek vonatkozásában - amikor egy dologra állítanak egyet, és mást csinálnak, akkor ez egy hatalmas piros zászló.

Hogyan tudok VPN-t használni Dél-Afrikában??

Hozzáférés az USA Netflix, DST és más webhelyekhez Dél-Afrikán kívül

Ebben a szakaszban két felhasználási esetet ismertetünk. Kövesse ezeket a lépéseket, ha külföldi külföldön van, és nem dél-afrikai IP-címet szeretne szerezni, miközben fizikailag az országban található:

 1. Keresse meg a VPN-szolgáltatások ajánlott listáját, és döntsön az Ön számára megfelelő tervről
 2. Regisztrálj és fizetd meg a szolgáltatást
 3. Ha kész, töltse le a társalkalmazásokat (telefonjára) vagy szoftvereket (PC-re vagy MacOS-ra)
 4. Törölje a sütiket és a gyorsítótárat az összes böngészőben (Firefox, Chrome, Internet Explorer) a régi helyazonosítók eltávolításához
 5. Indítsa újra a készüléket
 6. Nyissa meg a VPN társszoftvert és jelentkezzen be
 7. Válasszon ki egy szervert azon országból, ahol megpróbál IP-címet szerezni - például az Egyesült Államok vagy Nagy-Britannia
 8. Várjon néhány másodpercet a kapcsolat létrejöttéhez. Amint ez megtörtént, egy zöld értesítési ikonnak kell lennie a tálcán
 9. Böngészés az interneten, mint általában.

Észre fogja venni, hogy a fogadó webhelyek feltételezik, hogy tartózkodási helye abban az országban van, amelyhez jelenleg csatlakozik. Ez megnyitja a médiatartalom streamingjét és a helyi online banki szolgáltatásokat, beleértve a DST-t és a Netflix USA-t.

Nyissa meg a dél-afrikai webhelyeket és alkalmazásokat külföldről

A másik használati eset a dél-afrikai lakosok számára szól, akik külföldre utaznak, és helyi dél-afrikai IP-címre van szükségük. A VPN tartalmak streamingjéhez, online banki hozzáféréshez vagy olcsóbb légitársasági ajánlatokhoz használható. Kovesd ezeket a lepeseket:

 1. Böngésszen az ajánlásaink között, és válasszon egy lehetőséget, amelynek kiszolgálói vannak Dél-Afrikában
 2. Regisztráljon és fizessen a VPN-hez - válassza ki a havi vagy az éves tervet attól függően, hogy milyen gyakran szeretné használni a VPN-t
 3. Ha ez megtörtént, töltse le telefonjának vagy számítógépének alkalmazásokat a VPN letöltési oldaláról
 4. Törölje a cookie-kat az összes böngészőben (Firefox, Chrome, Internet Explorer) a régi helyazonosítók eltávolításához
 5. Indítsa újra a készüléket
 6. Nyissa meg a VPN társszoftvert és jelentkezzen be
 7. Válasszon ki egy szervert Dél-Afrikában, és kattintson a csatlakozás gombra
 8. Várjon néhány másodpercet a kapcsolat létrejöttéhez. Amint ez megtörtént, egy zöld értesítési ikonnak kell lennie a tálcán
 9. Böngészés az interneten, mint általában
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52

Adblock
detector