Egyszerű MLB.tv-elsötétítés megoldása VPN használatával | Tesztelve: 2023. március

Felcsavarták

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni az MLB.tv áramszünetet, és megnézheti az összes 2023-es MLB játékot az Egyesült Államokon belül és kívül. Szüksége lesz egy aktív MLB.tv előfizetésre, asztali webböngészőre, például Chrome vagy Firefox, és VPN-re. Ez azt jelenti, hogy ha utazik, továbbra is elérheti szokásos otthoni streaming szolgáltatásait, bárhol is van, és meg is küzdeni az áramszünet korlátozásait.

Az MLB.tv áramszünetek megkerülése: gyors útmutató

Egyszerű MLB.tv-elsötétítés megoldása VPN használatával | Tesztelve: 2023. március

Itt egy gyors leszámolás azokról, akik nem akarják zavarni az egész cikk elolvasását.

A következőképpen nézheti meg az elsötétítő játékokat:

 1. Iratkozzon fel és töltsön le egy jó VPN-t, nagy sávszélességgel és kiszolgálóhelyekkel. Az ExpressVPN-t használtuk a teszteinkben, és ez nagyszerűen működik.
 2. Telepítse a VPN alkalmazást a MacBook vagy PC-re, és futtassa.
 3. Csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, ahol olyan hely van, ahol a megnézni kívánt játékot nem szabad lefedni. Sok szerencsét kaptunk a kanadai és mexikói szerverekkel, amelyek lehetővé teszik az országos áramkimaradások megkerülését, mint például a 2023-as MLB Playoff játékokban..
 4. Nyissa meg a böngészőt, és lépjen az MLB.tv oldalra, és a szokásos módon nézze meg a játékot.

3 HÓNAP INGYEN: Itt további 3 hónap ingyenes, ha feliratkozik az ExpressVPN éves tervére. Az ügylet magában foglalja a 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen.

Az MLB áramszünetek megkerülése VPN-sel

Az Egyesült Államok Major League baseball rajongói, akik MLB.tv előfizetéseket vásároltak, elárulják, hogy az élő áramszünetek miatt nem tudják megnézni az összes számukra megígért játékot. Az MLB.com saját webhelye azt állítja, hogy az előfizetők, akik havonta 25 dollárt vagy 120 dollárt fizetnek, „minden piacon kívüli játékot nézhetnek meg rendes szezonban, élőben vagy igény szerint több mint 400 támogatott eszközön”.

Görgessen le a finom nyomtatásig, és a valóság egészen más. A rajongók haragját fejezték ki az MLB.tv iránt, hogy sok játék földrajzilag le van zárva a helyi engedélyezési korlátozások miatt, kényszerítve őket arra, hogy kábel vagy műholdas TV előfizetést vásároljanak a nézés érdekében. Az MLB.TV áramszünet politikája szerint:

„Az összes élő játékot bármilyen MLB.TV termékre át lehet közvetíteni, és az MLB.com-on elérhető a Bat-nál, helyi, regionális vagy nemzeti áramszünetek vonatkoznak rá. Az alábbiakban ismertetett MLB rendes szezon és Postseason játékok kivételével, vagy az MLB Club egyes otthoni televíziós területein, amelyekre az MLBAM piacon belüli előfizetési szolgáltatásokat kínálhat, az összes élő játékot minden egyes alkalmazandó klub otthoni televíziós területén elhagyják. Ha egy játékot egy téren el vannak fedve, akkor az nem elérhető az élő játék megtekintéséhez az MLB.TV-n keresztül. ”

Szerencsére van megoldás. A VPN vagy virtuális magánhálózat az eszköz összes internetes forgalmát a felhasználó által választott helyre irányítja. A rajongók úgy nézhetnek ki, mintha egy másik államból vagy akár országból néznének, hogy megkerüljék az áramszünetet. A jó VPN-k általában havi előfizetési díjat igényelnek, de ez sokkal olcsóbb, mint a kábel vásárlása. 2023 októberétől újra teszteltük ezt a módszert, és megerősíthetjük, hogy továbbra is működik.

  A Kodi telepítése a Firestick és az Amazon Fire TV-n

Pontosan mi az az áramszünet?

Minden MLB szezon előtt a vezetők ülnek le és döntenek arról, hogy melyik műsorszolgáltató társaság kapja meg a jogot arra, hogy melyik játékra. Gyakran egy regionális TV-leányvállalat, például a helyi Fox, az NBC vagy az ABC TV-állomás, kizárólagos jogokat szerez a helyi csapatok által játszott játékok számára, és nem osztják meg őket. Ugyancsak nagyrészt nem élő online közvetítésű játékokat kínálnak. Még maga az MLB sem tudja sugározni ezeket a játékokat online vagy TV-n a földrajzi piacon.

Az MLB.tv rendszeresen frissített listájával, vagy az alábbi MLB-lefutási térkép segítségével megtudhatja, mely játékokat távolítja el előre..

MLB_Blackout_Areas

Ezek a tartalmi jogok gyakran megakadályozzák az MLB.tv feliratkozóit abban, hogy figyeljék azokat a csapatokat, amelyekben leginkább törődnek – a legközelebb állókkal. Ha egy rajongó megy játékot nézni egy böngészőben vagy az MLB.tv alkalmazásban, az alkalmazás vagy a webhely ellenőrzi az eszköz IP-címét. Az IP-címet használják a néző helyének meghatározására. Ha ez a néző az elsötétítő régióba esik, az élő közvetítés blokkolva van. Élő közvetítés helyett a következő hibaüzenetek egyikét kapja:

 • “Sajnáljuk. A műsorszolgáltatók által megkövetelt áramszünet ellenőrzéseket jelenleg nem lehet elvégezni. Kérjük, próbálja meg néhány perc múlva újra. ”

 • “Sajnáljuk. Megállapítottuk, hogy Ön az alkalmazandó klub egyik otthoni televíziós területén belül helyezkedik el, ezért el vannak távolítva a kiválasztott játék nézéséből. Ennek a játéknak a Live Audio-je elérhető az MLB.TV előfizetés részeként. ”

 • „A Major League baseball kizárólagosságai miatt az élő játékok szombaton, a tervezett indulási időponttal 13:22 ET után vagy 20:00 ET előtt, és minden vasárnap, a tervezett indulási idővel 17:00 ET után, zajlanak. az Egyesült Államokban.”

 • „Médiahiba. Ez a játék ideiglenesen nem érhető el. Kérjük, próbálja meg néhány perc múlva újra. ”
 • Ez a videó jelenleg nem érhető el a helyi vagy nemzeti áramszünet korlátozások miatt. Kérjük, kattintson a „További információ” elemre, ha segítségre van szüksége.

A helyzetet tovább súlyosbítják a televíziós társaságok, például a Comcast és a Time Warner Cable közötti konfliktusok, amelyek tovább széttöredezik a kábelen elérhető csatornákat.

  IP-cím elrejtése (8 módon, 6 ingyenes)

Megkerüli az MLB.tv áramkimaradásokat egy webböngészőben

A VPN egyéb funkciók között megváltoztathatja az Ön IP-címét egy másik hely azonosítójával. A VPN-hez való csatlakozás után törölje a sütiket, és frissítse az oldalt, ahol a megnézni kívánt játék streaming.

A legtöbb VPN-nek natív kliense van, amelyet könnyen letölthet és telepíthet. A telepítés után válassza ki a kiszolgáló helyét, és nyomja meg a csatlakozás gombot.

Ezt kipróbáltuk egy csatlakozással egy chicagói szerverhez és megpróbálva nézni a Cubs játékot. Valóban, kapott egy üzenetet, amely figyelmeztetett minket, hogy a játék helyi áramszünet alatt áll.

mlb elektromos áramlás chicago

Ezután a kanadai kiszolgálókhoz kapcsolódtunk az ExpressVPN segítségével, amely hibátlanul működött. A patak feloldásához csak egy gyors frissítésre volt szükség; nincs több áramszünet üzenet.

mlb elektromos áram elhárítása chicago fix

Néhány játék nemzeti áramszünet alatt áll, ezért ehhez tesztelünk szervereket Mexikóban és Argentínában. Ez szintén jól működött. Ideális esetben azonban csatlakozni szeretne ahhoz a helyhez, amely földrajzilag legközelebb van, de még mindig elmarad az áramszünet régiójától. Ez felgyorsítja a kapcsolatot, és magasabb minõségû adatfolyamot eredményez. Országos áramszünet esetén azonban működni kell a csatlakozással egy másik országhoz. Az egyetlen kivétel Kanada, ahol egyes MLB csapatok származnak.

Az MLB.tv áramkimaradások megkerülése Android és iOS MLB At Bat alkalmazásban

Ha el akarja kerülni az MLB At Bat alkalmazás áramszünetét iOS vagy Android rendszeren, sajnáljuk, hogy értesítjük Önt, hogy ez 2023-től sokkal nehezebb. Amikor ezt korábban teszteltük, azt javasoltuk a felhasználóknak, hogy csatlakozzanak egy VPN-hez. olyan kiszolgáló, amelynek IP-címe nem áll fenn az áramszünet piacán. Az Android felhasználók ezután hamis GPS-alkalmazást használhatnak, hogy megrontják a helyüket, hogy megfeleljenek a VPN-ben megadottnak.

Ez a módszer már nem működik. A Batnál most bármilyen játék megtekintése előtt meg kell adnia a GPS-pozícióját, és képes felismerni, hogy az álcázási helyet az Android használja-e. Ennek megfelelően blokkolja az adatfolyamot, ehelyett megjeleníti a hibaüzenetet:

„A bat nem tudja megbízhatóan ellenőrizni a helyét. Érintse meg az alábbi Súgót, hogy további információt kapjon az áramszünet korlátozásáról. ”

A 2023. évi szezon óta az MLB At Bat áramszünet korlátozásának megkerülése megköveteli az Android telefonok és táblagépek gyökérzetét, valamint az iPhone és iPads börtönök törését..

Az alábbiakban bemutatunk néhány stratégiát, amelyeket kipróbálhat, de készítünk Nincs garancia arra, hogy működni fognak.

Az MLB megkerülése a Bat ütéseknél az Androidon

 1. Root Android telefonját. A művelet elvégzése bonyolult, és tönkreteheti a készüléket, ha nem megfelelően hajtja végre, ezért óvatosan járjon el. Mivel a gyökérfolyamat eszközönként eltérő, ezért nem adunk utasításokat erre a lépésre.
 2. Töltse le és telepítse a FakeGPS-t vagy a választott GPS-helymeghatározó alkalmazást (a C opció kivételével).
 3. Töltse le és telepítse az MLB At Bat szoftvert (kivéve a C lehetőséget). Ha már telepítve van, törölje az alkalmazás gyorsítótár-adatait az eszköz tárolási beállításaiban.
  Hogyan állítson be VPN-t az intelligens TV-hez négy egyszerű lépésben

Innentől három lehetőség van kipróbálásra:

A. lehetőség:

 1. Telepítse a Mock Locations elrejtését az Xposed modulból (root szükséges).
 2. A Beállítások menüben > A Fejlesztői opciók engedélyezik az „Engedélyezzék a helymeghatározást” lehetőséget, vagy az Android újabb verzióiban válassza a GPS helymeghatározó alkalmazást
 3. Nyissa meg a Mock Locations elrejtése elemet, és állítsa feketelistára.
 4. Adja hozzá az MLB At Bat feketelistához
 5. Nyissa meg a GPS-helymeghatározó alkalmazást, és dobja el a PIN-kódot az áramszünet régión kívül, ahol elérhető VPN-kiszolgáló.
 6. Nyissa meg a VPN-alkalmazást, és csatlakozzon egy kiszolgálóhoz az előző lépésben kiválasztott hely közelében.
 7. Nyissa meg az MLB At Bat-ot, és közvetítse a játékot!

B lehetőség:

 1. A GPS-alkalmazás mozgatása innen / Data / app nak nek / System / app Root Explorer vagy hasonló fájlkezelő alkalmazás használatával (root szükséges)
 2. Indítsa újra a készüléket.
 3. A Beállítások menüben > A fejlesztői beállítások letiltják a Mock Locations-t (ha engedélyezett)
 4. Nyissa meg a helymeghatározó alkalmazást, és állítsa a tartózkodási helyét olyan helyre, ahol az áramszünet régió kívül esik, ahol elérhető VPN-kiszolgáló
 5. Nyissa meg a VPN-alkalmazást, és csatlakozzon egy kiszolgálóhoz az előző lépésben kiválasztott hely közelében.
 6. Nyissa meg az MLB At Bat-ot, és közvetítse a játékot!

C lehetőség:

 1. Telepítse az XPrivacy szoftvert az Xposed modulból (root szükséges).
 2. Az MLB At Bat telepítésekor látni fogja az engedélyek listáját. Amikor ez a lista megjelenik, nyissa meg az eszközbeállításokat
 3. Koppintson a Véletlenszerűsítse most gomb.
 4. Állítson be egy IP-címet az elektromos áramforráson kívüli helyre (ha kívánja, használhatja a VPN IP-címét)
 5. Minden engedély korlátozása az Internet kivételével
 6. Android-beállításainál állítsa a Hely lehetőséget Nagy pontosság mód
 7. Fejezze be az MLB At Bat telepítését, nyissa meg és folytassa a játékot!

Ha felmerül a B. opcióval kapcsolatos problémák, néhány felhasználó arról számolt be, hogy a helyreállítás újraindítása és a Cache / Dalvik Cache törlése néhány problémát megoldhat. Kipróbálhatja a bejelentkezési adatok elvetését az MLB At Bat beállításaiban az „adatok törlése” elem használatával is, majd jelentkezzen be újra.

Az MLB megkerülése a Bat ütésnél az iOS rendszeren

 1. Jailbreak az iPhone vagy iPad. A művelet elvégzése bonyolult és véglegesen megtörheti a készüléket, ha nem megfelelően végezzük el, ezért óvatosan járjon el. A börtön törés az Ön iPad vagy iPhone modelljétől függ, ezért nem adunk utasításokat ehhez a lépéshez.
 2. Töltse le és telepítse a Protect My Privacy (PMP) szoftvert a Cydia áruházból
 3. Töltse le és telepítse az MLB At Bat alkalmazást, és nyissa meg a patakot.
 4. Amikor az MLB At Bat engedélyt kér a tartózkodási helyének a GPS-sel való megtekintéséhez, a PMP felszólítást fog jeleníteni. Válassza ki a helyének „védelme” lehetőséget, amely helyettesíti a véletlenszerű GPS-helyzetet, ahelyett, hogy egyszerűen blokkolja a hozzáférést
 5. Előfordulhat, hogy IP-címének megváltoztatásához csatlakoznia kell egy VPN-hez (megerősítendő)
 6. Patak játék!

Kép: „Scuffed up” a slgckgc által, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

A Braindrain0000 által az CC MLB által engedélyezett „MLB elektromos áramterületek”

About the author

Comments

 1. ldául a Fox Sports, a helyi piacokon kívül az összes játékot közvetítheti. Azonban vannak olyan esetek, amikor az MLB áramszünetet rendel el, amely korlátozza a játékok elérhetőségét az adott területen. Ez általában akkor történik, amikor az adott területen élőknek van lehetősége a helyi TV-csatornákon keresztül nézni a játékokat, és az MLB nem akarja, hogy az emberek az interneten keresztül nézzék a játékokat. Azonban a VPN használatával ezeket az áramszüneteket könnyedén megkerülhetjük, és élvezhetjük az összes MLB játékot bárhol is vagyunk az Egyesült Államokban vagy akár kívül is.

Comments are closed.