Együttműködik a NordVPN a BBC iPlayer-rel? Itt van, amit tudnia kell

A NordVPN együttműködik a BBCiPlayer-rel

A legtöbb nagy streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a BBC iPlayer régióhoz kötött is, azaz csak egy meghatározott régióban érhető el: ebben az esetben az Egyesült Királyságban. Ha külföldön próbálkozik a BBC iPlayer használatával, akkor a két hiba egyikét látja, vagy a „Ez a tartalom az Ön helyén nem érhető el.”Vagy„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnos a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák."Ennek oka az, hogy a szolgálat ellenőrizte az Ön IP-címét, és észrevette, hogy nem az Egyesült Királyságban tartózkodik. Szerencsére könnyű megoldást találni: csatlakozni a VPN-hez.

A VPN-k lehetővé teszik a világ más részein található szerverhez való csatlakozást, és ideiglenes, régióspecifikus IP-cím beszerzését. Ez becsapja a földrajzilag korlátozott webhelyeket és szolgáltatásokat arra gondolva, hogy valójában egy másik országban található, vagyis felhasználhatja őket külföldön. A BBC iPlayer azonban meglehetősen erős VPN-felismerési funkciókkal rendelkezik, és csak néhány VPN még mindig megbízhatóan feloldhatja azt. Az alábbiakban kipróbáljuk egy rendkívül népszerű szolgáltatást, a NordVPN-t, hogy meg tudjuk nézni, lehetővé teszi-e a BBC iPlayer külföldi nézését.

Feloldja-e a NordVPN a BBC iPlayer-t??

Csatlakoztunk néhány NordVPN brit szerverhez, és megpróbáltuk az élő és az igény szerinti tartalmakat streamálni a BBC iPlayer segítségével. Az eredmények azonnal nyilvánvalóak voltak: A NordVPN könnyen feloldja a BBC iPlayer programot, a beállításokat nem kell megváltoztatni.

Sőt, még lehetővé teszi, hogy a mobil eszközökön is nézzen, mind a mobil webhelyen, mind a BBC iPlayer alkalmazásban. Meg kell jegyezni, hogy azonban nem minden kiszolgáló működött, amelyet megpróbáltunk, így ha problémája van, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy megtudja, melyik szervert használja..

Miért kellene a NordVPN-t választanom??

NordVPNJan 2020unblocks bbc iplayerTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN feloldja a BBC iPlayer feloldását, de ennél sokkal többre is képes. Ennek az olcsó szolgáltatásnak több mint 5000 nagysebességű szervere van 60 országban, valamint kivételes feloldási képessége.

Ez azt jelenti, hogy a NordVPN használatával hozzáférhet streaming szolgáltatásokhoz a világ minden tájáról, ideértve a Netflix USA-t, az ITV Hub-ot és a beIN Sports-t. Ezenkívül a NordVPN lehetővé teszi akár hat egyidejű kapcsolat létesítését, így bármilyen eszközzel megnézheti.

Ez a szolgáltatás széles körű biztonsági és adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, beleértve a 256 bites titkosítást, a megszakító kapcsolót, a WebRTC, az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelmet, az automatikus hirdetésblokkolást és a rosszindulatú programok szkennelését, valamint a naplózás nélküli házirendet. Még fizethet a Bitcoin segítségével is, ha szeretne egy másik névtelenséget.

Az NordVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így ha nem vagy leképzelve, vagy csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re (ha például nyaralunk), akkor egyszerűen törölheti és visszatérítheti pénzét..

A KÖLTSÉGVETÉS SZABAD KÖLTSÉGVETÉSI SZERKESZTÉSE: A NordVPN gyors, sokoldalú szolgáltatás, a legjobb osztályú biztonsági szolgáltatásokkal, a nulla naplózás politikájával és azzal a képességgel, hogy bárhonnan feloldhatja a BBC iPlayer alkalmazását..

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t külföldön a NordVPN segítségével

A BBC iPlayer feloldása külföldön nem lehet egyszerűbb a NordVPN használatával. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy az összes kedvenc műsorát az Egyesült Királyságon kívülről közvetítse.

A következőképpen nézheti meg a BBC iPlayer-t külföldön a Nord VPN segítségével:

 1. Először regisztráljon a NordVPN-re, ha még nem tette meg. Feliratkozhat egy hónapra, vagy egy, két vagy három évre.
 2. Ezután hozzon létre egy BBC iPlayer fiókot. Megkérjük, hogy írja be a brit irányítószámot, de a BBC valójában nem ellenőrzi, hogy ott él-e, tehát minden érvényes irányítószám működni fog.
 3. Csatlakozzon az NordVPN egyik szerveréhez az Egyesült Királyságban.
 4. Jelentkezzen be a BBC iPlayer oldalra. Míg a brit törvények előírják, hogy a szolgáltatás használatához televíziós engedély szükséges, a BBC iPlayer egy becsületrendszerre támaszkodik.
 5. Próbáljon megnézni valamit. A videónak azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt. Ha továbbra is problémái vannak, próbáljon ki egy másik szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a NordVPN ügyfélszolgálatával további segítségért.

Feloldhatom a BBC iPlayer blokkolását egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-k csábítóak lehetnek, de erősen javasoljuk, hogy ne használja őket. Először is, a BBC iPlayer szigorú földrajzi korlátozásainak köszönhetően a legtöbb egyszerűen nem fog működni. Még akkor is, ha találsz egyet, valószínűleg úgy találja, hogy bármi streaming nehéz. Ennek oka az, hogy a legtöbb ingyenes VPN-nél több felhasználó van, mint amennyit hálózatuk támogatni tudnak, ami nagyon lassú sebességhez, dadogó videóhoz és hosszú pufferidőkhez vezet.

Nehéz megmondani, hogy az általa használt ingyenes VPN biztonságos-e. Az egyik tanulmány több mint 280 ingyenes VPN-alkalmazást tesztelt és felfedezte, hogy csaknem 40% -a tartalmaz rosszindulatú programokat. A problémák itt nem álltak meg, és mintegy 80% -uk volt kitéve az IPv6-szivárgásoknak, 18% -uk pedig semmiféle titkosítást nem használt, így nem voltak biztonságosabbak, mint a normál böngészés. A közismert szolgáltatók nem szükségszerűen jobbak, amint azt 2015-ben láttuk, amikor Holat elkapta a felhasználói sávszélesség eladása a botnet működtetése érdekében.

Megbízható VPN-t, erős biztonsági funkciókkal, nem naplózási politikával és a magánélet tiszteletben tartásának előnyeivel lehet a legjobban megvédeni online.

Szükségem van VPN-re, ha már az Egyesült Királyságban vagyok?

Megtekintheti a BBC iPlayer tartalmát VPN nélkül, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, de továbbra is javasoljuk annak használatát.. A VPN-ek nemcsak lehetővé teszik a regionális korlátozások megkerülését; titkosítják az Ön forgalmát, megakadályozva, hogy az olyan snoopers olvassa el, mint például az internetszolgáltató (ISP), a kormány és a munkáltató. Néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy korlátozzák a gyakran adatfolyamot folytató felhasználók sebességét, ám konkrét bizonyíték nélkül, hogy mit csinálsz, a hálózati sebesség fojtása nehezebb számukra..

Mit nézhetek a BBC iPlayer-en?

A BBC iPlayer lehetővé teszi 11 TV-csatorna és egy rádióállomás élő közvetítését ingyenesen. Gazdag igényes tartalmat kínál, beleértve mindent, a dokumentumfilmektől a drámákig. Az alábbiakban felsoroltuk, mely BBC élő közvetítések állnak rendelkezésre, és néhány a szolgáltatás legnépszerűbb címe:

Élő közvetítések

 • MTV1
 • BBC2
 • CBeebies
 • BBC3
 • BBC4
 • CBBC
 • BBC Scotland
 • BBC hírek
 • Radio 1
 • BBC Parlament
 • BBC Alba
 • S4C

Népszerű műsorok

 1. Poldark
 2. Gyilkos Eve
 3. Eastenders
 4. Csúcsos vakítógépek
 5. Ki vagy doki
 6. Hálózsák
 7. Kinek képzeled magad?
 8. Holby City
 9. A lányunk
 10. Miranda

Lásd még: A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 85 =

Adblock
detector