Együttműködik az NordVPN az Amazon Prime Video-val? Teszteljük.

A NordVPN együttműködik az Amazon Prime Video-val

A legtöbb nagy streaming platformhoz hasonlóan az Amazon Prime Video országokat is különbözõ címekkel lát el. Ez a szolgáltatás 242 országban érhető el (Kína, Kuba, Irán, Észak-Korea és Szíria kivételével lényegében mindenhol), tehát potenciálisan több ezer olyan show látható, amelyekben hiányozhat. Szerencsére a VPN-k lehetővé teszik a csalódását a tartózkodási helyén, úgy tűnik, mintha valahol a világ más pontján tartózkodnál. Ezután böngészhet és továbbíthat az adott ország tartalomkönyvtárából.

A NordVPN együttműködik az Amazon Prime Video-val

Természetesen az Amazon megpróbálja ezt megakadályozni, megakadályozva a VPN-hez csatlakozó felhasználókat, hogy bármit is figyeljenek. Meglehetősen fejlett VPN-észlelési intézkedései vannak érvényben, és ezért nincs sok olyan szolgáltatás, amely továbbra is megbízhatóan feloldhatja az Amazon Prime Video blokkolását. A NordVPN képességeinek tesztelésére törekszünk, és az alábbiakban elmagyarázzuk, működik-e, mely országok könyvtárait tudja feloldni, és hogyan használhatja az NordVPN-t az Amazon Prime Video bárhonnan bárhonnan elérhetővé tételéhez..

Miért válassza a NordVPN-t??

NordVPN honlap.

NordVPN Jelenleg a legnagyobb VPN-szolgáltatók egyik legnagyobb hálózata működik, 62 országban több mint 5000-en terjednek el. Még a fájlmegosztásra, a DDoS-védelemre és az anonimitásra optimalizált speciális kiszolgálókat is kínál. A NordVPN kiváló feloldási képességekkel rendelkezik, és megbízhatóan lehetővé teszi a külföldi platformok elérését, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu. Ezenkívül dönthet úgy is, hogy kapcsolódik egy adott város szerveréhez, lehetővé téve a regionális áramszünetek megkerülését és az élő sport online nézését.

Ez a VPN hatalmas biztonsági funkciók széles skáláját kínálja, amelynek célja, hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa. Például tartalmaz 256 bites AES titkosítást, testreszabható kill kapcsolót (csak asztali alkalmazásokhoz), tökéletes előremeneti titoktartást, automatikus wifi védelmet és védelmet a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások ellen. A NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és lehetővé teszi, hogy a megnövekedett névtelenségért a Bitcoin segítségével fizethessen.

IDEÁLIS SZÁMÍTÁS: A NordVPN nagy sebességet, hozzáférést biztosít a legnépszerűbb földrajzilag lezárt streaming platformokhoz, és testreszabható biztonsági lehetőségeket kínál. Ezek a szolgáltatások kiváló általános célú VPN-ként teszik lehetővé.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

Feloldja-e az NordVPN az Amazon Prime Video külföldi blokkolását??

Az Amazon Prime Video kissé különbözik az olyan platformoktól, mint a Netflix. Valójában bármely ország tartalomkönyvtárát a világ bármely pontjáról böngészheti, egyszerűen meglátogatva egy adott ország Amazon webhelyét. Például az amerikai könyvtár megtekintéséhez menjen a www.amazon.com/av webhelyre, de a japán tartalom megtekintéséhez a www.amazon.co.jp/av webhelyre van szüksége..

azonban, VPN nélkül nem fog tudni figyelni semmit ezt nem tartalmazza az otthoni könyvtár. Ehelyett egy üzenetet fog látni:

Ez a cím nem érhető el az Ön tartózkodási helyén

A NordVPN jelenleg fel tudja oldani az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok könyvtárainak feloldását. Más könyvtárak nem érhetők el az Amazon rendkívül szigorú földrajzolási intézkedései miatt, nem pedig a NordVPN részéről bekövetkező bármilyen meghibásodás miatt. Valójában nagyon kevés olyan VPN található, amelyek akár az Amazon Prime Video feloldását is fel tudják oldani ezeken a helyeken.

Ennek ellenére enyhe előrelépés: az Amazon Prime Video-hoz csak asztali számítógépen (Windows, MacOS vagy Linux) férhet hozzá. Ez a probléma azonban minden VPN-t érint, nem csak a NordVPN-t; mobil platformokon az Amazon alkalmazást kénytelen használni, amely csak az otthoni könyvtárat mutatja, függetlenül attól, hogy VPN-t használ-e vagy sem. Világos oldalán bármilyen szervert használhat, mivel mindegyikük (az Egyesült Királyságon és Németországon kívül) automatikusan feloldja az Amazon Prime Video amerikai verziójának feloldását, hasonlóan ahhoz, amit az NordVPN a Netflix-rel csinál..

Az Amazon Prime Video feloldása az NordVPN segítségével

Az Amazon Prime Video külföldön történő feloldása könnyebb, mint gondolnád. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy a világ bármely pontjáról hozzáférhesse:

 1. Először regisztráljon a NordVPN-re, ha még nem tette meg.
 2. Töltse le és telepítse az operációs rendszerének megfelelő asztali alkalmazást (a NordVPN rendelkezik asztali kliensekkel Windows, MacOS és Linux számára).
 3. Döntse el, melyik ország könyvtárát szeretné böngészni.
 4. Csatlakozzon a kívánt helyen található NordVPN egyik szerveréhez.
 5. Látogasson el a megfelelő regionális Amazon webhelyre (lásd alább), és próbálja meg betölteni egy videót. Ha nem tölti be azonnal, akkor ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket, majd frissítse az oldalt.

Tedd fel ingyenes VPN-eket az Amazon Prime Video feloldására?

Úgy tűnik, hogy az ingyenes VPN-k egyszerűen kínálják a földrajzilag blokkolt tartalmak elérését külföldön, de valójában ez ritkán fordul elő. Mivel több felhasználó rendelkezik, mint amennyit a hálózata képes támogatni, az ingyenes VPN gyakran nagyon lassú sebességet biztosít. Ez hosszú pufferidőt, gyakori dadogást okoz, és korlátozhatja az alacsony felbontású videókat, ha egyáltalán képes nézni. Az Amazon Prime Video emellett nagyon jól felismeri a VPN-eket, ezért valószínűtlen, hogy egy ingyenes szolgáltatás képes lesz felszabadítani ezt a platformot.

Noha ezek a szolgáltatások nem számítanak fel díjat a használatukért, ők nem igazán ingyenesek: ehelyett gyakran személyes adatokkal fizet. Például nyomon tudja követni, hogy mely hirdetésekre kattint, és kitalálhatja, hogy tetszik és nem tetszik. Ezenkívül néhány ingyenes VPN tárolókövető sütiket tárol a böngészőjében, amelyek lehetővé teszik számukra az adatok gyűjtését, beleértve a leggyakrabban meglátogatott webhelyeket és az Ön által végzett időket. Ez az információ az Ön tudta nélkül eladható a hirdetők számára.

Nehéz lehet még egy biztonságos, ingyenes VPN-t is megtalálni. A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a megkérdezett 283 alkalmazás közül 18% -uk egyáltalán nem titkosította a felhasználói forgalmat. 84% és 66% szivárog az információ az IPv6 és a DNS felett. Aggodalomra ad okot, hogy tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazás is megjelenik, amelyek ingyenes VPN-ként jelennek meg a Google Play Áruházban. A jól ismert szolgáltatások sem garantálják a biztonságot; láttuk, hogy az egyik felhasználó nyereség céljából eladja a sávszélességet (és megkönnyíti a botnet a folyamatban). Saját és adatainak védelme érdekében azt javasoljuk, hogy egy megbízható VPN-szolgáltatót használjon az ügyfelek első adatvédelmi irányelveivel.

VPN használata az Amazon Prime Video segítségével: GYIK

Új Amazon-fiókot kell létrehoznom?

Nem. Ugyanakkor, míg az Amazon USA lehetővé teszi, hogy belépjen egy brit fiókba, és fordítva, más országoknak látszik saját felhasználói adatbázisuk, és azt mondják, hogy a fiókját nem találták. Ez még nem jelent problémát, mivel a NordVPN nem tudja feloldani a szolgáltatás működését ezeken a helyeken, de ha megoldást talál, ez egy újabb akadály a leküzdésnél..

Az Amazon otthoni helyének megváltoztatása feloldja az idegen tartalmakat?

Hogyan lehet megváltoztatni az Amazon hazáját?

Talán. Ennek ellenére érdemes megjegyezni, hogy az Amazon továbbra is megpróbálja ellenőrizni a tényleges helyét, mielőtt bármit megnézne. Ha a VPN nem tudja feloldni egyes országok könyvtárait, akkor otthoni helyének megváltoztatására nincs hatása. Ezenkívül, miután először megváltoztatta otthoni helyét, előfordulhat, hogy újból meg kell változtatnia az ügyfélszolgálatot.

Ez azt jelenti, hogy ha azt tervezi, hogy megváltoztatja otthoni helyét, amikor csak adatfolyamot szeretne, akkor az Amazon számára rendkívül nyilvánvalóvá válik, amit csinál. Ezen a ponton az Amazon feladata: el is dönthet úgy, hogy megakadályozza, hogy teljes mértékben használja a Prime Video szoftvert.

Szükségem van VPN-re, ha csak az EU-n belül utazom?

Ha rendelkezik európai Amazon-fiókjával, akkor a normál sorozat nézeteit normál módon nézheti meg, ha más európai országokon utazik. Ezenkívül a Prime Original tartalom Európán kívül is elérhető. Az ilyen körülmények között elérhető tartalom azonban meglehetősen korlátozott. Összehasonlításképpen: a NordVPN lehetővé teszi két teljes könyvtár elérését a világ bármely pontjáról.

Milyen régiókoncentrált címeket nézhetek meg az Amazon Prime Video oldalon?

A NordVPN segítségével tucatnyi ország exkluzív filmet és TV-műsort érhet el az Amazon Prime Video oldalon. Az alábbiakban felsoroltuk az alábbiak rövid listáját:

 • Transzformátorok: The Last Night (csak az Egyesült Államokban)
 • Kezdet (csak az Egyesült Királyságban)
 • Az Ön neve (csak az Egyesült Királyságban)
 • Az iroda (csak az Egyesült Államokban)
 • The Walking Dead (csak az Egyesült Királyságban)
 • Én, Tonya (csak az Egyesült Királyságban)
 • Psych (csak az Egyesült Államokban)
 • A pokol konyhája (csak az Egyesült Államokban)
 • Lady Bird (csak az Egyesült Államokban)
 • The Big Sick (csak az Egyesült Királyságban)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 67

Adblock
detector