Exodus Kodi addon: Ha telepítened kell az Exodus szoftvert, biztonságos?

Gondolkodsz a népszerű Kodi Exodus kiegészítő telepítésére? Vessen egy pillantást arra, hogy mi ez és hogyan működik. Néhány kérdést felvázolunk, amelyekre Önnek tisztában kell lennie az Exodus segítségével, és felkínálunk néhány nagyszerű alternatív kiegészítést, amelyek hozzáférést biztosítanak a hasonló tartalomhoz..

kodi exodus addon

Az Exodus Kodi kiegészítő rendkívül népszerű, bár kissé kétes forrás azok számára, akik igény szerint filmeket és TV-műsorokat közvetítenek. Az Exodusnak van egy nagy tartalomkönyvtára, amely továbbra is új felhasználókat vonz be. Mégis az Exodus Kodi kiegészítő biztonságos és legitim streaming opció?

Az Exodus hírnévre tett szert, mint kiegészítő, amely kifejezetten az „ingyenes” tartalom biztosítására szolgált a Kodi felhasználók számára. Valójában sok olyan felhasználó, aki először jött Kodikba, azért jön, mert hallja az összes tartalmat, amely az Exodus Kodi kiegészítő segítségével elérhető..

Az Exodus azonban nem hivatalos kiegészítő. Ezt tekintik „harmadik félnek”, és nem kap hivatalos támogatást vagy ajánlást a Kodi fejlesztőcsoportjától. Annak ellenére, hogy gyakran javasolják, hogy jó párosuljon azok számára, akik a Kodi-t használják az Amazon Fire TV-n, nem tartanak hivatalos támogatást az első forrásokból. Olvassa tovább, hogy megtudja, kell-e használni, és mi az alternatíva.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t?

A használt kiegészítők hivatalos vagy nem hivatalos jellegétől függetlenül a Kodi egyedi adatvédelmi és biztonsági aggályokkal jár. Különösen az Exodust a múltban saját alkotója gonosz célokra használta, egy olyan akcióval, amely elkapása után arra késztette őt, hogy vonuljon vissza a Kodi kiegészítő fejlesztéséből.

A Kodi kiegészítők használatakor bizonyos kockázatokkal járhat. A kiegészítők eltéríthetők, és a felhasználók kémkedésére használhatók a középtávú támadások révén. A kiegészítők működése miatt mindaddig, amíg valaki a megfelelő kódot telepíti a kiegészítőbe, kémkedhet az ön tevékenységével kapcsolatban, ellophatja személyes adatait, és potenciálisan hozzáférhet a rendszeréhez. Sajnos most már tudja, hogy ez történik.

Ezen felül az internetszolgáltatók egyre inkább fojtják a video streaming adatokat. A Kodi streaming nem mentesül. Amikor az internetszolgáltató látja az adatforgalmat, blokkolhatja vagy gátolhatja a videó streamingjét.

A VPN-k elrejtik az Ön személyazonosságát és az internetes forgalom tartalmát, így a böngészési tevékenységek láthatatlanná válnak a kíváncsiságúak számára. A VPN-k megvédhetnek az olyan rosszindulatú támadásoktól, mint a középtávú támadások. Az egyik biztosítja, hogy ne kerüljön fel problémákba egy nem jóváhagyó internetszolgáltatóval (internetszolgáltatóval), vagy hogy adatait szinte bárki számára átadja..

A VPN-k és a Kodi esetében ez tényleg egy olyan terület, ahol kerülni kell az ingyenes termékeket. Keressen egy olyan minőségi fizetett szolgáltatást, amely nem veszélyezteti az ön biztonságát és magánéletét, és elég gyors ahhoz, hogy folyamatosan folytassa. Az IPVanish használatát javasoljuk: megfelel ezeknek a kritériumoknak, nagyon népszerű a Kodi közösség körében, és működik együtt az összes Kodi kiegészítővel..

Olvasói ajánlat: 60% -ot takaríthat meg egy IPVanish éves tervvel itt.

Alternatív megoldásként kipróbálhatja a Kodi legjobb VPN-jeinek listáján szereplő egyik javaslatot.

A biztonsági kockázatokon túl a VPN lehetővé teszi a földrajzilag zárt tartalmak elérését is. A tartalomszolgáltatók egyre inkább zárolják a tartalmat a különböző országokban, és csak a legmagasabb licitálók számára kínálják fel. Az IPVanishhez hasonló VPN használatával jogilag megkerülheti a sok tartalomblokkot, lehetővé téve a szerver elérését abban az országban, ahol a tartalom található, és lehetővé téve a méltányos hozzáférést..

Mi az Exodus Kodi Addon??

Kivonulás
Az Exodust sokan úgy vélik, hogy a legjobb elérhető TV és film streaming. Az Exodus támogatását azonban nemrégiben lemondták, így ezt a kiegészítőt már nem támogatják közvetlenül egyik fejlesztő sem. Ez a támogatás hiánya azt jelenti, hogy az Ön által megtalált Exodus letöltések jelentős biztonsági kockázatokat hordozhatnak, mivel a letöltés olyan forrásból származhat, amely nem törődik az adatvédelemmel vagy az adatvédelemmel..

Noha igaz, hogy az Exodus valójában nem tárolja az ott található tartalmat, hozzáférést biztosít az elsősorban kalóz és legális szerzői jogok nélkül kínált tartalomhoz. Van néhány legális video stream az Exoduson keresztül. Például megtalálható az 1949-es Abbot és a Costello film, az Afrika Screams, amely könnyen elérhető az Exoduson keresztül.

Ennek ellenére az Exoduson keresztül elérhető video- és TV-folyamok döntő többsége kalóz. Miközben kiszűrheti bizonyos, az Exodusban tartalmat nyújtó webhelyeket, az összes felsorolt ​​webhely, amelyben a kiegészítő kibővíti a tartalmat a tartalomkalózkodás üzletéből.

Mivel a kalóz streaming nagyon támaszkodik, nem javasoljuk az Exodus alkalmazást a Kodi felhasználók számára, akik stream tartalmat szeretnének továbbítani. 

Alternatív megoldásként arra buzdítjuk a felhasználókat, hogy nézzék meg az alább felsorolt ​​lehetőségeket.

Legjobb Exodus alternatívák

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Az USTV Now kiváló lehetőség azok számára, akik egy kis élő TV-t szeretnének hozzáadni az igény szerinti streaminghez. Bár az USTVNow elsősorban az élő TV lehetőségeire összpontosít, a felhasználók itt is megtalálhatnak igény szerinti tartalmat.

Jelenleg az USTV Now egy teljesen legális lehetőség. A felhasználók egy maroknyi ingyenes élő csatornához férhetnek hozzá az Egyesült Államokból (NBC, CBS és FOX). Havi 19 dolláros előfizetéssel, amely több mint 25 csatornára bővül, és lehetősége van egy DVR szolgáltatásra is. Rögzítheti kedvenc kábelcsatorna-műsorait, és később megnézheti azokat, saját igény szerinti videó opcióival.

Ha többet szeretne megtudni, kattintson ide, hogy elérje a USTVNow weboldalon található hosszabb útmutatónkat.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Az igény szerinti tartalom a gerincét teszi az Exodus népszerű platformjává. Ahelyett, hogy az Exodushoz fordulna, az Egyesült Királyság felhasználói jelentős értéket vehetnek fel a BBC iPlayer használatában. Az iPlayer kiegészítő biztosítja a Kodi-on elérhető kiegészítők kiváló minőségű videofolyamát. Mivel közvetlenül a BBC iPlayer webhelyről kaparja, a szolgáltatás legális használata mindaddig érvényes, amire érvényes TV-licence van.

Könnyen megtalálhatja a BBC iPlayer kiegészítőt, amely elérhető a Hivatalos Kodi kiegészítő tároló megy kiegészítések > Csomag szimbóluma (bal felső rész) > Telepítés a lerakatból. Innentől könnyen letöltheti és felhasználhatja ezt a kiegészítőt, hogy nagyszerű tartalmat keressen.

Jelenleg utazik? Az nem probléma. Még mindig hozzáférhet a BBC iPlayerhez VPN használatával. Amikor a tartalom elérésekor megpróbál hozzáférni, a rendszer felkéri a TV-engedélyt, ugyanúgy, mintha a hivatalos webhelyen jelentkezett be..

Youtube

Youtube
A YouTube ingyenes tartalmát nehéz alábecsülni. Több százezer videó érhető el, valószínűleg eltéved a nagyszerű videók keresésében, de mindig előállít egy kiváló minőségű anyagot, ha tudja, hol kell keresni. Ez magában foglalja sok nagyszerű TV-műsor és film, amelyeket az Exoduson keresztül kereshet.

A YouTube lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy népszerű filmeket és TV-műsorokat alacsony áron vásárolhassanak. Miután csatlakoztatta fiókját a Kodi-hoz, a megvásárolt filmeket a médialejátszón keresztül könnyen elérheti. Az egyik előnye annak, hogy a YouTube-ot Kodi-n keresztül használja? Nincsenek hirdetések! Ez önmagában teszi a Kodi-t egyedülálló platformmá mindenki számára, aki nagyszerű tartalmat akar, anélkül, hogy a reklámok bosszantó várakozása lenne. Különösen a YouTube-on, ahol a hirdetések olyan gyakoriak, hogy az ingyenes Kodi médialejátszót a YouTube-tal szinte egyezik a mennyben.

Exodus Kodi addon: Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Az Exodus rendkívül népszerű kiegészítő, ezért egy kicsit nehezen hagyható figyelmen kívül az „ingyenes” filmek csábítása. Fontos megérteni az Exodusnál felmerülő biztonsági problémákat, hogy a Kodi felhasználók jobban megértsék, miért nem javasoljuk ezt a kiegészítőt.

Az Exodus bizonyos kockázatokat fenntart, főleg most, hogy egyetlen fejlesztő sem támogatja. Mint már említettük, bizonyos jogi tartalom létezik az Exodusban. A köztulajdonban lévő filmek könnyen megtalálhatók az Exoduson belüli keresési funkción keresztül. Ezeket legálisan lehet lejátszani, mivel jogilag rendelkezésre állnak, és bármilyen forrásból átvihetők.

A köztulajdonban levő lehetőségek azonban kevés és messze vannak egymás között. Az Exoduson keresztül elérhető több ezer film és TV-műsor közül a legtöbb kalóz. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlenül törvényes az, hogy a tartalmat az Exoduson keresztül továbbítja. Még ha úgy gondolja is, hogy egy film jogszerűen elérhető, nehéz lehet ezt a döntést önmagában az Exodus révén megtenni.

A szolgáltatók az Exoduson kikapcsolhatók. Azt találtuk azonban, hogy a felsorolt ​​szolgáltatók egyike sem kizárólag legális streaming webhely. A több száz olyan streaming webhely közül, amelyek közül az Exodus a tartalom megkeresésére szolgál, minden felsorolt ​​webhely kétes jellegű.

exodus kodi addon

Az ismert kalózkodási streaming helyek egyértelműen azonosíthatók és könnyen elérhetők az Exodusról

A kérdésen túl az a tény, hogy az Exodus nagyon bizonytalan. Különösen annak köszönhetően, hogy kevésbé megbízható tárolókban helyezkedik el, és mivel nem támogatott, az Exodus a gépeltérítők elsődleges célja. Korábban a saját készítője használta DDoS botnetként. Népszerűsége miatt célpont lehet azok számára is, akik adatok ellopására törekszenek a közép-hack támadások vagy a letöltési fájlba helyezett rosszindulatú programok révén..

Javasoljuk, hogy a felhasználók kerüljék az Exodust, tartsák be az elsődleges, legális lehetőségeket, és használják a VPN-t, ha megfontolják az összes kiegészítő letöltést és streaming-et..

Kodi v17.3 „A Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 52 =

Adblock
detector