ExpressVPN kupon: 3 hónap ingyenes (tesztelt 2020. január)

Így 3 hónap ingyenes és 49% -os kedvezményt kaphat a legújabb ExpressVPN kuponkóddal 2020-ra. Ez az egyetlen jelenleg elérhető ExpressVPN kupon.

ExpressVPN CouponSpecial ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazás

Az ExpressVPN kupon használatakor az éves terv havi 12,95 dollárról 6,67 dollárra csökken. Ez magában foglalja a 3 hónap ingyenes használatát, és 49% -os árengedményt jelent az ExpressVPN éves terv szokásos árán.

Ez az ExpressVPN által jelenleg elérhető legalacsonyabb ár, és megerősítettük, hogy 2020 januárjától ez a kupon továbbra is aktív.

Az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN az erős biztonságnak, nagy sebességű kapcsolatoknak és a kivételes feloldó képességeknek köszönhetően. Mi több, Az Comparitech olvasók 3 hónapot kaphatnak ingyenesen és használjon exkluzív kupont, hogy 49% -ot spóroljon meg az éves ExpressVPN előfizetés költségein.

ExpressVPN kupon

Ez a kupon nemcsak kedvezményt nyújt Önnek. További három hónapot ingyen kap. Ez azt jelenti, hogy átlagosan havonta 6,67 dollárt fizet az elérhető legjobb általános célú VPN-kért.

Érdemes megjegyezni, hogy az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha feliratkozott, de nem vagy elégedett, akkor ezen időszakon belül lemondhat, és teljes visszatérítést kaphat.

ExpressVPN kuponkód lépésről lépésre

Az ExpressVPN kupon használatához a következőképpen jár el:

  1. Kövesse ezt a linket, amely az ExpressVPN weboldal egy oldalára viszi az exkluzív ajánlatot és 49% -os megtakarítást.
  2. Kattintson a piros gombra az ExpressVPN webhelyen, ez az oldal egy 3 különböző tervet mutató oldalra vezet. Válassza ki a tervet 49% -os kedvezménnyel és 3 hónapos ingyen.
  3. Folytassa a pénzt a szokásos módon, az ExpressVPN promóciós ajánlatot automatikusan alkalmazzák, és nincs szükség kódra.
  4. Ez az. Mostantól alkalmazta a 49% -os kedvezményt az ExpressVPN előfizetésére.

Van-e egyéb ExpressVPN engedmény??

Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek nem végeznek flash-értékesítést vagy különleges akciókat, tehát ha fekete péntek vagy nyári akcióra vár, valószínűleg csalódott lesz. Figyelemmel kísértük az ExpressVPN árait és üzleteit az elmúlt három évben, és még nem látunk ajánlatot, amely ezt felülmúlta.

Ez a kupon a legnagyobb megtakarítást kínálja az ExpressVPN számára, így máshol nem találhat jobb ajánlatot.

ExpressVPN CouponSpecial ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazás

Hogyan tudhatom meg a jövőbeli ExpressVPN kedvezményeket??

Három módon lehet megismerni az új ExpressVPN kedvezményeket. Először ellenőrizheti a weboldal kezdőlapját: ez a szolgáltatás mindig az új ajánlatokat jeleníti meg a fejlécében, tehát azonnal értesítenie kell, hogy elérhető-e kedvezmény. Emellett élő csevegés útján is felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérdezheti a legalacsonyabb árat közvetlenül. Ehhez görgessen le az oldal aljára és kattintson a gombra Lépjen kapcsolatba velünk. Ez megnyit egy támogatási csevegőablakot.

Végül megnézheti a Comparitech webhelyet. Figyelemmel kísérjük az értesítést az új ExpressVPN-akciókról vagy kedvezményekről.

ExpressVPN: Egy pillanat alatt elérhető útmutató

ExpressVPN-streaming-video

Biztonsági jellemzők: 256 bites AES titkosítás, SHA-512 hitelesítés, DNS szivárgás elleni védelem, tökéletes előremeneti titoktartás, kill kapcsoló
Szerverhálózat: 2000 szerver; 148 helyszín 94 országban
Napló: Nincs naplózva tevékenység vagy munkamenet adat
Vevőszolgálat: 24/7 élő csevegés, válasz másodpercek alatt
Támogatott operációs rendszerek: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Egyidejű kapcsolat megengedett: 5
ProsCons
24/7 élő támogatás Drágább, mint a hasonló termékek, ha nem használja a kupont
Hatalmas nagysebességű szerverek hálózata Kevés speciális konfigurációs lehetőség
Képes felszabadítani a népszerű szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video
Nem naplózza a személyesen azonosítható információkat

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 38

Adblock
detector