ExpressVPN Netflix feloldása: Ez a VPN működik a Netflix-rel?

Nézni szeretné a Netflixet külföldön, vagy hozzáférne a különböző Netflix katalógusokhoz? Lehet, hogy már tudja, hogy szüksége van egy virtuális magánhálózatra (VPN), de nem minden szolgáltatás teszi lehetővé más országok Netflix könyvtárainak elérését. Ma elmagyarázzuk, hogyan lehet felfüggeszteni a Netflix használatát az ExpressVPN segítségével, tesztelni annak hatékonyságát, és megválaszolni néhány, általában felmerült aggodalmat a külföldi Netflix tartalom VPN-sel való elérésével kapcsolatban..ExpressVPN Netflix feloldásaA Netflix különféle licencszerződésekkel rendelkezik minden show-jához. A legtöbb streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a Netflix blokkolja tartalmát, hogy korlátozza a hozzáférést a megfelelő közönséghez. Ez az oka a Netflix nézőinek az Egyesült Államokban hozzáférés a különböző tartalmakhoz mint például az Egyesült Királyságban. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, kap egy új, régióspecifikus IP-címet. Ez arra készteti a Netflixet, hogy azt gondolja, hogy valójában valahol a világ más pontján tartózkodik, és lehetővé teszi, hogy böngészjen más országok könyvtáraiban..

Mivel a Netflix a világ egyik legnagyobb streaming platformja, nagyon jól érzékeli, hogy VPN-t használ-e vagy sem. Egyes szolgáltatások, például az ExpressVPN, továbbra is észrevétlenek maradnak. Az ExpressVPN-t alaposan teszteltük a Netflix-rel és az alábbiakkal, és pontosan közöljük, hogy mely tartalomkönyvtárakhoz fér hozzá, függetlenül attól, hogy feloldja-e a Netflix-alkalmazást, és vajon érdemes-e használni a MediaStreamer alkalmazást.

Miért érdemes használni az ExpressVPN-t??

ExpressVPN-Comparitech-image-1024x599-1024x599

ExpressVPN jó választás a legtöbb streaming szolgáltatáshoz, nem csak a Netflixhez. Nagy sebességet, kiváló többplatformos támogatást és hozzáférést kínál több mint 2000 szerverhez, amelyek 94 országot fednek fel. Még kiválaszthatja, hogy melyik városban szeretné kiszolgálót használni, ami nagyszerű, ha baseball vagy jégkorong rajongó vagy, aki olyan tételeket néz, amelyek regionális áramszüneteknek vannak kitéve..

Ez egy nagyon biztonságos szolgáltatás. 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót (csak asztali alkalmazásokhoz), tökéletes előremeneti titoktartást, valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgás elleni védelmet használ a forgalom mindenkori titkosításához. Az ExpressVPN továbbá nem naplózza az ön azonosításához felhasználható információkat.

Takarítson meg 49% -ot: Használja ki az ExpressVPN éves megállapodásának előnyeit, hogy további három hónapot kapjon ingyen, és 49% -kal csökkentse a költségeket (havi árat csupán 6,67 dollárra csökkentve). 

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Előzetesen kell fizetnie, de bármikor törölheti a teljes visszatérítés megkapásához. Ez azt jelenti, hogy ha csak egy rövid időre van szüksége VPN-re (például ha nyaralni megy, vagy egy meghatározott, földrajzilag blokkolt eseményt szeretne nézni), hatékonyan használhatja ezt a VPN-t ingyen.

A Netflix feloldása az ExpressVPN használatával

Az ExpressVPN használata különféle külföldről származó Netflix könyvtárak eléréséhez egyszerű; csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik az ExpressVPN-re, ha még nem tette meg. Ez csak egy percig tart.
 2. Ezután töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Döntse el, melyik Netflix könyvtárat szeretné elérni.
 4. Csatlakozzon az ExpressVPN egyik szerveréhez a megfelelő országban.
 5. Nyissa meg a Netflixet, és próbáljon megnézni valamit. Látnia kellene néhány új címet, de ha nem, ürítse ki a gyorsítótárat, és töltse újra az oldalt.

Az ExpressVPN feloldhatja a Netflix blokkolását?

A közelmúltban tesztelt régiók közül az ExpressVPN 13 különféle Netflix könyvtárat nyitott fel (Egyesült Királyság, USA, Ausztrália, Kanada, Franciaország, Németország, Hong Kong, India, Olaszország, Japán, Hollandia, Szingapúr és Spanyolország). A tesztelés során ezek többsége elérhető volt mind böngészőben, mind iOS vagy Android alkalmazáson keresztül. Az ausztráliai, hongkongi, szingapúri és spanyol könyvtárak nem érhetők el az Android alkalmazás segítségével. Vegye figyelembe, hogy a Netflix feloldása folyamatosan fejlődő kérdés, ezért ezek az eredmények megváltozhatnak.

Noha a Netflix nem nyújt előfizetők szerinti bontást országonként, az eMarketer közelmúltbeli elemzése azt mutatja, hogy a tíz ország közül, ahol a legtöbb felhasználói penetráció érkezett, az ExpressVPN lehetővé teszi a hat könyvtár elérését. Úgy tűnik, hogy az ExpressVPN prioritássá tette azoknak a könyvtáraknak a feloldását, amelyekben a Netflix használata (és általában az over-the-top elfogadás) egyre növekszik. Ez egy okos stratégia: a Netflix további erőforrásokat tölt be ezekbe a helyekbe, és mint ilyen, valószínűleg többet fog kínálni az exkluzív tartalom útján..

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix számára

Mi az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazás??

A csomag részeként az ExpressVPN intelligens DNS-szolgáltatást kínál, a MediaStreamer néven. A gyakorlatban ez lehetővé teszi a regionális blokkolás megkerülését az internetes forgalom titkosítása nélkül. Fontos azonban megjegyezni, hogy amíg sebessége növekszik, nem fogja megkapni a VPN biztonsági előnyeit (a megfigyelés szabadsága és az Internet szolgáltató (ISP) korlátozott esélye többek között) a VPN számára.

A MediaStreamer önmagában nem egy alkalmazás. Ennek használatához csak azt kell megmondnia az eszközének, hogy az Internet szolgáltatója helyett az ExpressVPN DNS-kiszolgálóit használja. Ezután alapvetően proxyként szolgál, lehetővé téve a geo-blokkolt tartalmak elérését. Ez egy különösen hasznos szolgáltatás, ha más országok Netflix-katalógusait szeretné elérni olyan platformon, amelyen ExpressVPN natív alkalmazás nincs, például a PlayStation, az Xbox vagy néhány intelligens TV-n..

A MediaStreamer jól működött, amikor teszteltük, de csak lehetővé teszi az amerikai székhelyű webhelyek feloldását. Ez a jövőben változhat, ha országspecifikus kiszolgálókat adunk hozzá, de mivel a hely megváltoztatásához az eszköz preferált DNS-beállításainak kézi szerkesztése szükséges, az alkalmazás használata előnyösebb, ha feltételezzük, hogy elérhető az eszközén.

Nem tudom csak feloldani a Netflix blokkolását egy ingyenes VPN segítségével?

Az ingyenes VPN nem olyan jó, mint amilyennek hangzik. Valójában gyakran elég szörnyűek, főleg, ha megpróbálják felszabadítani és közvetíteni a Netflix-et külföldről. Ezeknek a szolgáltatásoknak nagyon korlátozott hálózata van, de több felhasználó van, mint prémium társaik. Ez szaggatott lejátszáshoz és nagyon hosszú pufferidőhöz vezet, ami elég rossz lenne. Amikor figyelembe veszi, hogy a legtöbb ingyenes VPN havi adatkorlátozással rendelkezik, és nem tudja feloldani a Netflix feloldását, nyilvánvalóvá válik, hogy csak nem felelnek meg a feladatnak.

Ezeket a szolgáltatókat, akármilyen vállalkozást is, pénzt keresnek. Számos módon tudják ezt megtenni: hirdetési terület eladása, pénz felszámítása a megnövekedett sebességért, vagy még aggasztóbb módon, az Ön böngészési szokásainak részletei harmadik felek számára. A VPN-knek állítólag ellenőrzést kell adniuk a saját személyes adatai felett, de az árnyékos üzleti taktikák felhasználásával az ingyenes szolgáltatások ezt a kezedből veszik ki..

Végül, még a legális ingyenes szolgáltatás megtalálása is nehéz. A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a Google Play Áruház tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazásnak ad otthont, amelyek ingyenes VPN-knek állítják. Feltételezve, hogy vírusmentes alkalmazást telepít, nem garantáljuk, hogy az valóban titkosítja a forgalmat, és nagy esély van arra, hogy személyes információkat szivárog a DNS-en és az IPv6-on. Még a közismert szolgáltatókat a múltban is visszaéltek a felhasználók bizalmával, ezért érdemes óvatos lenni. Az online biztonság érdekében, javasoljuk egy jó hírű VPN használatát ami az ügyfelek adatvédelmét helyezi előtérbe.

Netflix a VPN GYIK-on keresztül

A Netflix feloldása az ExpressVPN használatával

Regisztrálhatok külföldi Netflix-et?

Ha még nem rendelkezik Netflix-fiókkal, akkor egyszerűen megkaphatja azt. A szolgáltatás több mint 100 országban elérhető, és még akkor is, ha olyan helyen él, ahol nincs, létezik egy megoldás.

A Netflix lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előfizetésükért ajándékkártyákkal fizetjenek. Ezek számos online piactéren megvásárolhatók, de fontos, hogy mielőtt bármit megvásárolna, végezze el az átvilágítást a webhelyen és a visszatérítési politikát. Előfordulhat, hogy a kevésbé sós piacokon szereplők olyan kóddal látják el Önt, amely nem működik, vagy amelyet már megváltottak.

Miért jelenik meg egy hiba, amikor bármit megpróbálok játszani?

Ha a Netflix tartalma nem töltődik be, vagy olyan hibaüzenetet lát, amely azt mondja:Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra”, A probléma valószínűleg a VPN.

A Netflix jelentős időt és erőfeszítést fektetett be annak megakadályozására, hogy a VPN-felhasználók hozzáférjenek a tartalmához. Ennek eredményeként, sok szolgáltatás már nem tudja feloldani a Netflix blokkolását.

Megerősíthetjük, hogy az ExpressVPN az írás idején működik, és még akkor is, ha a Netflix korlátozásait frissítjük, ez a VPN általában nem sokkal később talál megoldást. Ha egy Netflix frissítés olyan problémákat okoz, amelyek megoldása hosszabb időt vesz igénybe, akkor az ExpressVPN ügyfélszolgálat képes kiszolgálóra mutatni, amely még mindig működik.

Csökkent-e egy VPN a hálózati sebességemet?

Minden VPN bizonyos mértékben csökkenti a kapcsolat sebességét, ám másoknak nagyobb hatása van, mint másoknak. Ezenkívül a sebességet számos különféle tényező befolyásolja, ideértve a távolságot a választott szervertől, a használt protokollt és az aktuális szerverterhelést. Mint ilyen, a sebesség vadul ingadozhat az egyik napról a másikra.

A Netflix minimális sebességét 0.5 Mbps igényli, de legalább 3 Mbps sebességet ajánl az SD tartalom streamingjéhez. Ez HD felbontásban 5 Mbps-ra, 4K-ra pedig 25 Mbps-ra növekszik. Általában, ha az internetszolgáltató körülbelül 8 Mbps sebességet nyújt, akkor a VPN-hez csatlakoztatva a Netflix legtöbb tartalmát bármilyen probléma nélkül meg lehet nézni..

Milyen térspecifikus Netflix műsorokat nézhetek meg az ExpressVPN segítségével?

Az ExpressVPN segítségével a Netflix legnépszerűbb címeit külföldön is közvetítheti, ideértve a következőket:

 1. Idegen dolgok
 2. Fekete tükör
 3. 13 ok, amiért
 4. Breaking Bad
 5. Parkok és szabadidő
 6. Vakmerő
 7. Narancs az új fekete
 8. The Walking Dead
 9. amerikai horror történet
 10. Sabrina hűvös kalandjai

Kép freestocks.org az Unsplash-en

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 56 =

Adblock
detector