ExpressVPN vs NordVPN

Atât ExpressVPN, cât și NordVPN sunt furnizori de lider VPN și, la Comparitech, ne este greu să alegem între ei. În această revizuire, vom examina atributele fiecăreia dintre aceste opțiuni de top și vom vedea care este mai potrivit pentru diferite sarcini.Comparație ExpressVPN vs NordVPN În cazul în care nu aveți timp să citiți comparația noastră completă, putem dezvălui că ExpressVPN bate NordVPN ca fiind alegerea noastră de top, cu viteze mai mari, funcții excelente de securitate și aplicații ușor de utilizat pentru o serie de sisteme de operare. Atât ExpressVPN cât și NordVPN funcționează bine cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix. Ambii furnizori oferă caracteristici de securitate puternice, dar încălcarea recentă a datelor NordVPN ajută ExpressVPN să câștige această comparație. NordVPN costă puțin mai puțin și este încă o opțiune bună pentru utilizatorii cu un buget mai mic.

Lucrând printr-o analiză atribut-după-atribut, putem compara cu exactitate între aceste două servicii. Iată ce am găsit în comparația noastră NordVPN vs ExpressVPN:

Rezumat: ExpressVPN vs VPN Nord

ExpressVPN

 • Viteze rapide
 • Cu sediul în BVI
 • Deblochează Netflix, Hulu, etc
 • Aplicații pentru Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire și Linux
 • Firmware de router personalizat
 • Tunelarea despărțită

NordVPN

 • Viteze excelente
 • Șase conexiuni simultane
 • Cu sediul în Panama
 • Deblochează o serie de servicii de streaming
 • Aplicații pentru Windows, macOS, iOS și Android
 • Protecție automată wifi

Prețuri & reduceri

ExpressVPN NordVPN
Perioadele de abonament 1 lună 1 lună
6 luni 1 an
1 an 2 ani
3 ani
Oferta speciala Trei luni gratuite cu abonament de 1 an Reducere de 66% la planul de 2 ani
Cel mai mare preț pe lună $ 12.95 $ 11.95
Cel mai mic preț pe lună $ 6,67 $ 2,99
Preț de un an 99,95 USD (de fapt timp de 15 luni) $ 83.88
Banii inapoi garantat 30 de zile 30 de zile

Ambele companii oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Le-am testat și putem depune mărturie că ambii furnizori respectă acest angajament fără să vă solicite să furnizați un motiv sau să demonstrați de ce serviciul nu funcționează pentru dvs..

ExpressVPN vă oferă trei luni gratuite pe termen de un an, ceea ce face o afacere mai bună dacă căutați un plan anual. NordVPN oferă reduceri abrupte la termeni mai lungi, astfel încât puteți obține o rată de 2,99 USD pe lună dacă sunteți dispus să vă angajați să plătiți în avans pentru trei ani de serviciu.

Cea mai bună ofertă pentru ExpressVPN: Obțineți 3 luni gratuit aici, cu planul anual.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: economisiți 75% din planul de trei ani aici (75% reducere).

Caracteristici

ExpressVPN NordVPN
Conexiuni simultane 5 6
Aplicații de sistem de operare Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire, selectează routere Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire
Instalarea manuală a dispozitivelor Set-top box-uri și anumite Linux, anumite routere și set-top box-uri
Tunel Split da Nu
Accesorii gratuite Extensia browserului pentru Chrome, Firefox și Safari Extensia browserului pentru Chrome și Firefox. Blocant malware

ExpressVPN și NordVPN sunt două dintre puținele VPN-uri care oferă utilități pentru linia de comandă pentru instalarea ușoară pe dispozitivele care rulează Linux. Ambii furnizori oferă, de asemenea, aplicații native pentru dispozitive Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire.

ExpressVPN bate NordVPN în mizele de router, deoarece are propriul firmware personalizat ușor de utilizat, care funcționează cu routere selectate. Pentru ambii furnizori, configurarea manuală este posibilă cu routerele fulgerate cu firmware-ul compatibil. ExpressVPN și NordVPN oferă fiecare propria lor bibliotecă extinsă de tutoriale care explică modul de instalare a VPN pe diverse tipuri de router.

Alocația de conectare simultană a NordVPN este dublă decât cea a ExpressVPN. În ambele cazuri, dacă instalați VPN-ul pe un router, asta reprezintă doar o conexiune din alocația dvs..

NordVPN are un blocant de urmărire a anunțurilor și un sistem de protecție împotriva malware, numit CyberSec. Aceasta poate fi activată în cadrul aplicației.

Capacități de deblocare

ExpressVPN NordVPN
SERVICIU TV
Netflix SUA, Canada,
Marea Britanie, Australia, Germania, India, Hong Kong și multe altele
SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Japonia, Olanda
Hulu NE
Japonia
NE
Japonia
Sky Go da da
Amazon Prime
Video
da da
BBC iPlayer da da
ABC da da
CBS da da
NBC da da
ITV da da
Canal 4 da da

Când vine vorba de deblocarea site-urilor de streaming geo-restricționate, atât ExpressVPN, cât și NordVPN sunt cu siguranță la curent. Chiar nu puteți accesa din străinătate niciunul dintre aceste servicii.

Unul dintre marginile ExpressVPN este că poate debloca mai multe biblioteci Netflix decât NordVPN. Rețineți că nu toate serverele ExpressVPN dintr-o anumită regiune vor debloca un site de streaming din acea regiune, astfel încât este posibil să fiți nevoit să contactați asistența pentru a afla ce server să folosească.

În cazul NordVPN, fiecare server testat va funcționa pentru a debloca Netflix. Cu toate acestea, dacă biblioteca care corespunde locației serverului dvs. nu poate fi deblocată, NordVPN vă va redirecționa automat către biblioteca Netflix din SUA.

Dacă aveți o casetă Kodi, puteți utiliza oricare dintre aceste VPN-uri pentru a evita restricțiile regionale la serviciile TV. Nici ExpressVPN și nici NordVPN nu au o aplicație care poate fi instalată pe o casetă Kodi. Cu toate acestea, gama de opțiuni de protocol VPN pe care ambele le prezintă (a se vedea mai jos) înseamnă că există o mulțime de opțiuni în cazul în care caseta dvs. Kodi particulară nu acceptă OpenVPN.

Dacă utilizați Kodi pe computer, puteți controla geolocalizarea utilizând aplicația native ExpressVPN sau NordVPN instalată pe dispozitivul dvs..

China

Atât ExpressVPN cât și NordVPN au performanțe bune în China. Principalul site web ExpressVPN este de fapt blocat de guvernul chinez, dar compania oferă o adresă alternativă pentru utilizatorii din China.

ExpressVPN este foarte conștient de provocările de a-și menține serviciul disponibil în China. Deși serviciul funcționează în Republica Populară, există uneori întreruperi de servicii. Cu toate acestea, ExpressVPN are un record de a fi cel mai bun VPN pentru China, NordVPN având și o performanță respectabilă pe această piață.

Configurare și interfață

ExpressVPN NordVPN
Asistent automat de configurare Routere Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Tomato și DD-WRT Windows, macOS, iOS, Android, Linux
Selectarea locației principale Pe baza listelor Pe baza hărții
Setări suplimentare de pagini da da
Mobil prietenos da da

Aplicația ExpressVPN este mică și păstrează proporții prietenoase pentru mobil chiar și atunci când este utilizată pe un computer sau Mac.

ExpressInterface

Ecranul principal NordVPN prezintă o hartă a lumii cu un marker în fiecare țară în care compania operează servere. Această hartă este disponibilă și pe versiunea dispozitivului mobil și nu își pierde nicio atracție pe ecrane mai mici.

Aplicația NordVPN

Aspectul NordVPN este mult mai atractiv, deși nu este la fel de eficient din punct de vedere spațial ca designul ExpressVPN. Cu ExpressVPN, selectați o locație a serverului dintr-o listă derulantă și puteți selecta locații specifice, mai degrabă decât doar țara.

De asemenea, puteți opta pentru o vizualizare a listei cu NordVPN. Lista de selectare a serverului NordVPN vă oferă mai multe detalii decât harta - există și alte opțiuni de conectare, precum protecția DDoS, o conexiune prin VPN la rețeaua Tor și alegerea unei rute duble.

Ambele aplicații VPN includ funcții de securitate suplimentare și setări de operare.

ExpressVPN-Setări

În ambele cazuri, aceste opțiuni sunt disponibile pe o pagină separată. Aceasta este o idee bună de design, deoarece păstrează ecranul principal al fiecărei aplicații neclintit.

Setare NordVPN

În general, NordVPN este ușor mai ușor de utilizat, în timp ce aplicația ExpressVPN are un aspect profesional și este eficientă.

O caracteristică de securitate ușor perturbatoare a procesului de configurare ExpressVPN este că trebuie să obțineți un cod de activare conectându-vă la contul dvs. pe site-ul web înainte ca aplicația să funcționeze..

Ambele companii au acorduri de asociere cu furnizorii de routere wifi, ceea ce vă permite să cumpărați un router pe site-ul VPN. Puteți obține un pachet combo cu oricare dintre companiile care vă înscrie la serviciul VPN când cumpărați routerul.

Servere și performanță

ExpressVPN NordVPN
Țări server 94 59
Numărul total de servere 3000+ 5.200+

Deși ExpressVPN are servere în mai multe țări, NordVPN are mai multe servere în general.

NordVPN are o caracteristică de server pe care ExpressVPN nu o oferă, care este înlănțuirea VPN (cunoscută și ca VPN multi-hop sau VPN dublu-hop). Un număr de opțiuni de server în Aplicația NordVPN vă va orienta traficul prin două servere, criptând pachetele de două ori. Aceasta este o caracteristică de securitate interesantă, dar poate încetini conexiunea. O altă opțiune de rutare de securitate pe care NordVPN o oferă este o conexiune prin unul dintre serverele sale la rețeaua Tor.

Iată țările în care fiecare furnizor VPN are servere:

ExpressVPNNordVPN
AMERICA
Argentina Argentina
Bahamas Brazilia
Brazilia Canada
Canada Chile
Chile Costa Rica
Columbia Mexic
Costa Rica Statele Unite
Ecuador
Guatemala
Mexic
Panama
Peru
Statele Unite
Uruguay
Venezuela
EUROPA
Albania Albania
Andorra Austria
Armenia Belgia
Austria Bosnia si Hertegovina
Azerbaidjan Bulgaria
Bielorusia Croaţia
Belgia Cipru
Bosnia si Hertegovina Republica Cehă
Bulgaria Danemarca
Croaţia Estonia
Cipru Finlanda
Republica Cehă Franţa
Danemarca Georgia
Estonia Germania
Finlanda Grecia
Franţa Ungaria
Georgia Irlanda
Germania Islanda
Grecia Italia
Ungaria Letonia
Islanda Luxemburg
Irlanda Macedonia
insula Barbatului Moldova
Italia Olanda
jerseu Norvegia
Letonia Polonia
Liechtenstein Portugalia
Lituania România
Luxemburg Serbia
Macedonia Slovacia
Malta Slovenia
Republica Moldova Spania
Monaco Suedia
Muntenegru Elveţia
Olanda Ucraina
Norvegia Regatul Unit
Polonia
Portugalia
România
Rusia
Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Elveţia
Curcan
Ucraina
Regatul Unit
ASIA PACIFIC
Australia Australia
Bangladesh Singapur
Bhutan Hong Kong
Brunei Darussalam India
Cambogia Indonezia
HongKong Japonia
Indonezia Malaezia
Japonia Noua Zeelanda
Republica Coreea Coreea de Sud
Republica Populară Democrată Laos Taiwan
Macau Tailanda
Malaezia Vietnam
Mongolia
Myanmar
Nepal
Noua Zeelanda
Filipine
Singapur
Taiwan
Tailanda
Vietnam
AFRICA ȘI Orientul Mijlociu
Algeria Egipt
Egipt Israel
India Africa de Sud
Israel Curcan
Kazahstan Emiratele Arabe Unite
Kenia
Kârgâzstan
Pakistan
Africa de Sud
Srilanka
Uzbekistan

Pe baza celor mai recente rezultate ale testelor noastre de viteză, atât NordVPN cât și ExpressVPN sunt printre primii cinci furnizori de viteză, NordVPN având un avantaj. Puteți vedea performanța lor față de alți furnizori în graficul de mai jos.

Vpn speed tests feb 2019Faceți clic pentru a mări

După cum vedeți, ambele oferă viteze peste medie și ar trebui să fie suficient de rapide pentru a transmite video HD și în direct HD.

Securitate

ExpressVPN NordVPN
Protocoale VPN OpenVPN, L2TP, SSTP, PPTP OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP
Criptare de date OpenVPN AES-256 AES-256
Criptarea canalului de control OpenVPN RSA-4096 RSA-2048
Tehnologia de tuns Înlănțuirea blocului Cipher Obsfproxy
Protecție suplimentară la transmisie Rute dublu-hop
Protecție împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6 DNS, WebRTC și IPv6
Securitatea aplicației Comutator Kill (desktop) Switch Kill (desktop și iOS), protecție wifi automată
Stare DNS DNS privat DNS privat

Atât ExpressVPN cât și NordVPN oferă multiple protocoale VPN. Cel mai bun dintre acestea este OpenVPN și este sistemul pe care ar trebui să îl utilizați probabil dacă doriți securitate la nivel înalt. Procesarea criptării pentru OpenVPN poate fi puțin mai lentă decât în ​​cazul protocoalelor mai ușoare. Cu recentele încălcări ale datelor NordVPN, ExpressVPN câștigă la securitate.

Dacă aveți nevoie să scăpați un pic de viteză suplimentară pentru situații precum jocurile online, aveți opțiunea de a alege L2TP cu ExpressVPN sau de a încerca IKEv2 (adesea acceptat pe dispozitive mobile) cu NordVPN.

PPTP este oferit de ExpressVPN, dar acesta este un standard vechi care nu mai este considerat sigur. ExpressVPN oferă și SSTP, care este înlocuirea mai sigură pentru PPTP.

În general, alegerea protocoalelor VPN este solidă cu ambii furnizori. NordVPN are o margine ușoară, deoarece oferă IKEv2 rapid pentru utilizare cu dispozitive mobile.

Standardul de criptare oferit de ExpressVPN este puțin mai bun decât cel al NordVPN. Ambele companii utilizează criptarea AES cu o cheie de 256 biți. Acest lucru oferă securitate din fontă, deoarece cifrul este de neatins.

ExpressVPN are un avantaj în securitatea pe care o oferă pentru canalul de control. Acest cifru este utilizat pentru stabilirea sesiunii și pentru a proteja distribuirea tastelor AES. Ambele companii folosesc criptarea RSA pentru acest canal, dar ExpressVPN folosește o cheie mai lungă - 4.096 biți față de cheia de 2.048 biți folosită de NordVPN.

Acest nivel de securitate este deosebit de important dacă sunteți în China. Se crede că autoritățile chineze pot acum sparge RSA cu o cheie de 1.024 biți și lucrează la versiunea cheie de 2.048 biți. Dacă și când vor ajunge acolo, NordVPN va fi complet nesigur în China, dar va trece ceva timp înainte să se întâmple asta. ExpressVPN a supra-proiectat criptarea canalului de control pentru a asigura securitatea totală.

Ambele companii scormonează conținutul criptat al pachetelor pentru a preveni crearea de modele repetate de date în transmisia criptată.

Apelurile DNS sunt necriptate, astfel încât dacă un VPN permite computerului să continue utilizarea serviciului DNS implicit, nominalizat de Furnizorul de servicii Internet (ISP), atunci toate site-urile web pe care le accesați pot fi înregistrate de către ISP, hackeri sau spooks guvernamentali atingând linia. Din fericire, atât ExpressVPN, cât și NordVPN forțează toate referințele DNS să călătorească în tunelurile criptate, împiedicând orice străin să vă vadă activitatea pe web.

Ambii furnizori au aceleași opțiuni de securitate în aplicațiile lor care vă ajută să împiedicați expunerea adresei dvs. IP reale. Puteți instrui ambele aplicații să înceapă când sistemul de operare începe, ceea ce înseamnă că le puteți seta să ruleze pe computer tot timpul. Ambele aplicații includ o opțiune de comutare ucidere. Această funcție va împiedica orice aplicație de pe computer să se conecteze la internet fără ca VPN să fie activ.

NordVPN are un comutator general de ucidere și vă permite să creați un comutator de ucidere selectiv pe aplicație. ExpressVPN nu are acest comutator de ucidere pe aplicație, dar oferă tuneluri împărțite. Acest lucru vă permite să nominalizați aplicațiile pentru a ocoli VPN-ul și să le păstrați pe toate celelalte protejate.

De când am publicat prima dată acest articol, NordVPN a suferit o încălcare a datelor izolate. În timp ce încă vedem NordVPN ca luând foarte în serios securitatea, acesta este un cusur pe un alt caz puternic.

intimitate

ExpressVPN NordVPN
Baza de sediu BVI Panama
Jurnalele de conexiune niste Nu
Jurnalele de activitate Nu Nu
Detalii despre utilizator pentru înregistrare Adresa de email Adresa de email
Opțiuni anonime de plată Bitcoin, Mint Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, Ripple, Gridcoin, Dash și Monero

Niciuna dintre companii nu are sediul într-o țară „Five Eyes”, astfel încât acestea sunt libere de presiunea agenției de securitate pentru a dezvălui detaliile activităților utilizatorilor lor sau pentru a coopera cu ordinele instanțelor din SUA sau Marea Britanie pentru a urmări un anumit client.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, care nu are legi de păstrare a datelor. Locația NordVPN în Panama nu este la fel de sigură cum ar putea părea la început. Țara are câteva legi draconiene privind drepturile de autor și a fost forțată în mai multe rânduri să coopereze cu autoritățile americane. Cu toate acestea, NordVPN nu are servere în țara de origine, ceea ce îi permite să evite presiunea guvernului pentru a dezvălui informații.

NordVPN are o politică de confidențialitate ceva mai bună decât ExpressVPN, deoarece nu păstrează deloc jurnalele.

Toate VPN-urile spun că nu păstrează niciun jurnal. Cu toate acestea, când săpați puțin mai adânc, ceea ce înseamnă adesea este că nu păstrează jurnalele de activitate. Un jurnal de activități ar înregistra fiecare acțiune efectuată de utilizator, inclusiv site-uri web vizitate și descărcări de date. Din păcate, urmărind o conexiune de la destinație până la inițiatorul său, procurorii și agențiile de aplicare a legii vă pot urmări către ușă. Un VPN sparge lanțul acelei urme, dar jurnalele de conexiune pot fi utilizate pentru a urmări un utilizator prin VPN.

NordVPN nu păstrează jurnalele de conexiune, dar ExpressVPN. Aceste jurnale includ ID-ul contului dvs., data, serverul conectat la și cantitatea de date transferate. Faptul că compania nu înregistrează adresa dvs. IP ar trebui să facă imposibilă urmărirea dvs..

Astfel se pune problema dacă este posibil să se deschidă un cont anonim. Dacă trebuie să acordați cardului dvs. de credit pentru a deschide un cont, atunci puteți fi urmărit prin asta. Identitatea dvs. poate fi urmărită și prin contul de e-mail.

Atât ExpressVPN, cât și NordVPN vă permit să plătiți cu criptomonede, ceea ce înseamnă că nu puteți fi urmăriți prin banca dvs. Cu ExpressVPN puteți alege, de asemenea, să plătiți printr-un card Mint, care este un card preplătit pe care îl încărcați cu numerar în magazine și nu necesită să vă identificați. Cu ambele servicii, trebuie să dați o adresă de e-mail. Cu toate acestea, puteți utiliza doar o adresă de e-mail a arzătorului. Așadar, cu ambii furnizori, este posibil să creați un cont anonim și să împiedicați pe oricine să vă conecteze activitățile cu identitatea dvs. reală.

Nivelurile de confidențialitate oferite de ExpressVPN și NordVPN sunt excelente. Acesta este unul dintre motivele pentru care ambele servicii sunt alegeri potrivite pentru cei cărora le place să descarce divertisment cu torrente. Deoarece încălcarea drepturilor de autor este o activitate ilegală, atunci când descărcați, aveți nevoie de o protecție puternică a identității. Atât ExpressVPN cât și NordVPN sunt deschise cu privire la asistența lor pentru torrenters, așa că nu trebuie să fiți încurajați în legătură cu activitățile dvs. dacă trebuie să contactați asistența pentru clienți cu întrebări despre optimizarea configurației pentru torrenturi.

configurație

ExpressVPN NordVPN
Alocarea adresei Impartit Impartit
Este posibilă adresa IP statică Nu În Buffalo, SUA; Frankfurt, Germania; Londra, Marea Britanie; sau Amsterdam, Olanda
Protecție DDoS Nu da
Firewall NAT da da

VPN-urile pot utiliza diferite metode pentru a vă masca adresa IP. Atât ExpressVPN cât și NordVPN folosesc metoda adresei partajate. În acest scenariu, tot traficul dvs. de ieșire este etichetat cu adresa IP a serverului VPN. Toți ceilalți utilizatori conectați la acel server în același timp sunt, de asemenea, reprezentați de adresa IP a serverului. Oricine încearcă să urmărească activitatea de pe site-ul țintă înapoi la inițiator va ajunge pe serverul VPN și nu va putea spune ce client VPN a creat această solicitare..

Sistemele de adrese IP hared sunt gestionate de un sistem numit „map address port” (PAT). Este posibil să fi citit despre protecția pe care o oferă unele VPN cu un firewall NAT. Acesta este de fapt PAT. Sistemul de traducere de adrese face imposibilă identificarea unei adrese IP în spatele gateway-ului iar acest lucru creează automat un firewall. Atât ExpressVPN cât și NordVPN vă oferă protecție firewall NAT.

În unele circumstanțe, este posibil să aveți nevoie de propria dvs. adresă IP privată. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să acceptați conexiunile primite. În acest caz, firewall-ul NAT nu se va aplica conexiunii dvs. Dacă doriți să vă configurați propriul server, veți avea nevoie de o adresă IP privată sau „statică”. Aceasta poate fi pentru propriul site web, pentru un server de jocuri sau pentru a crea propriul sistem de stocare în cloud.

Nu puteți obține o adresă IP statică de la ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN oferă serviciul contra cost. Puteți alege să aveți o adresă IP din Marea Britanie, SUA, Olanda sau Germania. Nu contează unde locuiți sau unde sunteți de fapt.

Toate VPN-urile oferă un grad de protecție DDoS, deoarece oricine speră să lanseze un atac DDoS împotriva ta ar avea nevoie mai întâi de adresa dvs. IP. Când utilizați internetul printr-o VPN, nimeni nu vă vede niciodată adresa IP, doar adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat. Prin urmare, oricine crede că lansează un atac împotriva dvs. ar ataca de fapt serverul VPN. Serverele VPN au o capacitate mult mai mare decât computerul dvs. și astfel pot absorbi majoritatea atacurilor. NordVPN vă poate oferi o protecție suplimentară DDoS dacă este posibil să fiți ținta atacurilor mari și frecvente. ExpressVPN nu oferă acest serviciu.

Serviciu clienți

ExpressVPN NordVPN
Chat live da da
Suport bilet da da
Asistență prin e-mail da da
Timpul mediu de răspuns al asistenței prin e-mail 49 min 3 ore, 45 min
Asistență telefonică Nu Nu
Baza de cunoștințe căutabile da da
Ghiduri video da da

Atât ExpressVPN cât și NordVPN sunt lideri din sectorul de asistență pentru clienți. Ambele au o platformă de chat live pe site-urile lor, cu personal specializat. În vizitele obișnuite la ambele sisteme de chat, am găsit conectarea rapidă a ExpressVPN.

De asemenea, am testat răspunsurile prin e-mail pentru fiecare furnizor. ExpressVPN și NordVPN au răspuns amândoi și rapid la o întrebare simplă legată de streaming. ExpressVPN a aruncat un pic asupra unei întrebări aparent simple despre scurgerile DNS, oferind o mulțime de informații despre subiect, fără să răspundă la întrebarea noastră. Cu toate acestea, în urma monitorizării, la întrebarea a fost răspuns prompt. ExpressVPN a avut cel mai bun timp mediu de răspuns (1 oră 40 minute în comparație cu cele 3 ore 24 min ale NordVPN). Iată rezultatele de la punerea fiecărei echipe a trei întrebări.

Rezultatele primei ExpressVPN:

ExpressVPN
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
ExpressVPN deblochează Netflix Marea Britanie? 1 oră 24 min 1 da
Există protecție împotriva scurgerilor DNS? 2 ore 29 min 2 da
Dacă plătesc cu bitcoin, îmi va fi facturat automat la sfârșitul unui ciclu? 1 oră 8 min 1 da

Acum rezultatele NordVPN:

NordVPN
Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri La întrebarea răspuns
Poate NordVPN să deblocheze Netflix UK? 1 oră 24 min 1 da
Există protecție împotriva scurgerilor DNS? 3 ore 49 min 1 da
Dacă plătesc cu bitcoin, îmi va fi facturat automat la sfârșitul unui ciclu? 4 ore 59 min 1 da

Spre creditul lor, ambele servicii VPN au trimis de fapt răspunsuri la toate întrebările - unele VPN nu. Deși timpii de răspuns pentru unele întrebări par lungi, acestea sunt de fapt unele dintre cele mai rapide răspunsuri din industrie.

Concluzie

Ambele servicii VPN sunt foarte recomandate. Numărul mai mare de locații de server disponibile cu ExpressVPN poate însemna că ar trebui să alegeți acest serviciu peste NordVPN dacă țările în care doriți să pară nu se află în lista de server NordVPN.

NordVPN ar primi de asemenea afacerea dvs. dacă doriți o adresă IP dedicată, statică și o protecție suplimentară DDoS, deoarece ExpressVPN nu oferă aceste servicii.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN se ridică ușor înainte, deoarece are o criptare mai puternică a canalului de control. În ceea ce privește confidențialitatea, NordVPN este puțin mai bun datorită politicii sale de jurnal zero.

Atât ExpressVPN, cât și NordVPN funcționează în China și oferă o protecție bună în alte regimuri represive, precum Iranul și Arabia Saudită. Testele arată că viteza și disponibilitatea sunt ușor mai bune cu NordVPN.

Dacă doriți în special să utilizați un VPN pentru streaming video, ExpressVPN este probabil cea mai bună alegere. Deși NordVPN vă poate intra în Netflix, ceea ce îl face unul dintre serviciile VPN de lider din lume, nu oferă acces la atât de multe biblioteci, cât ExpressVPN..

Aplicațiile NordVPN sunt ușor de utilizat, dar ExpressVPN are avantajul de a avea propriul firmware personalizat pentru configurare simplă pe routere compatibile.

Ambele oferte de servicii pentru garanția de returnare de 30 de zile vă oferă șansa să încercați ExpressVPN și NordVPN și să le testați singuri. Oricare dintre aceste servicii VPN alegeți, veți fi în mâini sigure.

Cea mai bună ofertă pentru ExpressVPN: Obțineți 3 luni gratuit aici, cu planul anual.

Cea mai bună ofertă pentru NordVPN: economisiți 75% din planul de trei ani aici (75% reducere).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Adblock
detector