Hogyan blokkolhatjuk fel a DraftKings Fantasy Sports alkalmazását egy VPN segítségével

draftkings feloldása vpn

Az olyan nem munka hobbi, mint a fantasy foci, a szomszéd házának pincéjébe engedték magukat. Manapság a fantasy sportok online pénzért játszása az egyik leggyorsabban növekvő iparág az interneten.

De nem mindenki szívesen engedi, hogy a DraftKings felhasználók készítsék kedvenc hátralévő házaikat, vagy valós időben kövessék a játékok statisztikáit. Néhány ország - és még az egyes USA államok is - megtiltotta a betétekhez való hozzáférést a DraftKings-en, és ezekben a régiókban a helyszínen való játék továbbra is jogellenes cselekménynek tekinthető. Tehát mit tehet, ha olyan helyen él, ahol a webhely használatát legálisan engedélyezik, de olyan világba utazik, amely nem engedélyezi a webhelyhez való hozzáférést?

Olvassa el az Útmutatónkban a DraftKings fantasy sportok feloldásának feloldását a VPN segítségével, hogy megtudja!

Bárki, aki VPN-nel kíván hozzáférni a DraftKings-hez, csak akkor biztosítsa, hogy ezt csak akkor használja, ha olyan ország vagy állam lakóhelye, ahol a DraftKings-hez való hozzáférés törvényes. A VPN használatával a DraftKings szolgáltatásaihoz való hozzáférés nem tekinthető megoldásnak az illegális online fantasy sport céljaira. 

Hogyan blokkolódik először a DraftKings Fantasy Sports?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet megkerülni a blokkolt DraftKings hozzáférést, először el kell olvasnunk egy kicsit tovább miért elsősorban a szolgáltatás is blokkolva van.

Mindez a szerencsejáték-törvényekre vezethető vissza. Noha a technikailag fantasztikus sport ligák nem játszanak szerencsejátékot, az Egyesült Államok minden államában eltérő jogszabályok vannak az ilyen játékok irányításának, adóztatásának és szabályozásának tekintetében. Jelenleg az Amerika ötven államának tízben (Alabamában, Arizonában, Delaware-ben, Hawaii-ban, Idaho-ban, Iowában, Louisiana-ban, Montana-ban, Nevada-ban és Washingtonban) tiltva van a DraftKings. A fennmaradó 40 közül négy közülük csak hozzáférést biztosít, attól függően, hogy melyik internetszolgáltatóval kapcsolódik az internethez.

draftkings vpn helye

Jelenleg csak azok a játékosok élhetnek engedéllyel, akik külföldön játszhatnak a DraftKings-en, vagy Kanadában, vagy az Egyesült Királyságban. Ha valahol máshol él, akkor a következő alkalommal, amikor megkísérel befizetni, kaphatja a rettegetett „Hely nem található” üzenetet (fentebb látható)..

Az a kérdés, hogy a DraftKings FantasySports technikailag szerencsejátékként van-e osztályozva, a bíróságok még mindig nem döntöttek el, ám jelenleg az egyetlen módja annak, hogy online hozzáférhessen az önök listájához, vagy megkísérelje a barátait a bajnokságban. VPN.

Hogyan használhatunk VPN-t a DraftKings Fantasy Sports feloldásához

Tehát elegendő az összes jogi beszélgetéshez; Hogyan lehet online csatlakozni a DraftKingshez VPN használatával? A megközelítés ugyanolyan egyszerű, mint elegáns.

Egy olyan neves szolgáltatótól származó VPN-előfizetéssel, mint például a VyprVPN, csak egyetlen szoftvert kell letöltenie és telepítenie, hogy visszatérhessen a kereskedelemben részt vevő játékosokhoz, beszélgetési statisztikákhoz és további pontok hozzáadásához a medencébe.

A kezdéshez lépjen tovább a VyprVPN webhelyre az induláshoz. Itt 30 napos pénz-visszatérítési garancia van, így kockázatmentesen kipróbálhatja és teljes visszatérítést kaphat, ha nem boldog. Fiókjának beállításához kattintson erre a linkre, majd válassza az alább kiemelt „Kezdés” gombot:

vyprvpn regisztrációA regisztrációs oldalra kerül, ahol megadhatja az összes információt (e-mail, fióknév stb.), Valamint hitelkártya számát:

vyprvpn árazási vázlatok

A fiók sikeres létrehozása és megerősítése után töltse le és telepítse a VyprVPN-t, majd jelentkezzen be fiókjába az alább látható ablakon:

vyprvpn bejelentkezési oldal

Miután a fiókba való bejelentkezés megtörtént, kattintson a főablak azon gombjára, amely úgy néz ki, mint egy helyjelző, itt látható:

vyprvpn csatlakozási folyamat

Válassza a lehetőséget Az összes kiszolgáló helyének megjelenítése a legördülő menüből:

vyprvpn szerver helye

Ez megnyitja a fő szerver menüt. Egyes VPN-ektől eltérően, amelyek csak az országonkénti csatlakozást teszik lehetővé a szerverükhöz, az Egyesült Államokban a VyprVPN nyolc különböző város közül választhat, köztük Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle és Washington.

(Megjegyzés: választhat az Egyesült Királyság vagy Kanada szerverei közül is, ha úgy gondolja, hogy gyorsabb megoldás arra, ahol csatlakoznak)

vyprvpn szerver helyek listája

Kattintson duplán ezekre a szerverekre, kivéve Seattle-ben, Austinban vagy Washingtonban (attól függően, hogy melyik földrajzilag legközelebb van az otthoni helyhez):

vyprvpn sikeres kapcsolat

Amint a szerver sikeresen csatlakozik, készen áll a vázlat bekapcsolására!

A Comparitech nem elismeri a VPN illegális használatát a szerencsejáték-weboldalakba való bejelentkezéshez olyan országokban vagy az Egyesült Államokban, ahol a cselekedet nem engedélyezett.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector