Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

Mivel az egyik legnagyobb sport-, kaszinó- és pénzügyi fogadási webhely az egész, a Bet365 lehetővé teszi a világ minden tájáról származó felhasználók számára, hogy online hozzáférjenek és pénzt keressenek (vagy fájdalmasan veszítsenek el). A 2000-ben alapított és az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Bet365 több mint két tucat sporthoz (amerikai futball, boksz, e-sport, tenisz, kerékpározás és egyebek) fér hozzá az online szerencsejátékosokhoz, egy nagy és aktív kaszinó szakaszhoz, ahol résidők, kártyajátékok, asztali játékok, video póker, Keno és jackpotok, élő póker versenyekkel, videojáték-szakasz, bingó és egy rész, amely csak az élő sportok nézésére (és fogadására) vonatkozik.

Ez a mindenre kiterjedő fogadási weboldal több tucat országban teljesen legális és annyiban tiltott. Ha azonban úgy találja, hogy azon a sok országon kívül utazik, ahol ez törvényes, és továbbra is szeretne néhány slotot játszani, vagy fogadni a nagy játékra, akkor virtuális magánhálózaton vagy VPN-en keresztül érheti el Bet365-fiókját..

Ne feledje azonban, hogy utazás előtt már rendelkeznie kell fiókjával.

Bárki, aki VPN-sel szeretne hozzáférni a Bet365-hez, biztosítsa, hogy csak akkor használja ezt, ha olyan országban él, ahol a Bet365-hez való belépés jogszerű. A VPN használata a Bet365 szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez nem tekinthető az illegális online szerencsejátékok megoldásának.

Bet365 külföldön: Röviden, használja az ExpressVPN-t

Azoknak, akiknek gyors összefoglalásra van szükségük, javaslatunk az ExpressVPN, egy magasan működő, rendkívül biztonságos virtuális magánhálózat használata. Az ExpressVPN 30 napos, nem kamatot nyújt, pénz-visszafizetési garanciát kínál, így ha nem tetszik, vagy csak szeretne kilépni, teljes visszatérítést kaphat. Az ExpressVPN használatához a Bet365-rel hajtsa végre az alábbi lépéseket:

ExpressVPN használatával csatlakozhat a Bet365-hez

Az ExpressVPN használatával a Bet365-hez való csatlakozáshoz tegye a következőket:

1. lépés: Hozza létre fiókját az ExpressVPN-en

Tipp: 3 hónap ingyen kaphat itt az ExpressVPN éves tervében. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia továbbra is érvényes, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

ExpressVPN

2. lépés: Töltse le a szoftvert a kívánt eszközre, és telepítse a programot

ExpressVPN

3. lépés: Jelentkezzen be ExpressVPN-fiókjába, és csatlakozzon otthoni országához.

Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

4. lépés: Ellenőrizze, hogy csatlakozik-e az ExpressVPN-hez, majd töltse fel a böngészőt, és jelentkezzen be Bet365-fiókjába.

Most be vagy! A Bet365 webhely minden részéhez hozzáférhet, földrajzi helyzetétől függetlenül. Ha más cégeknél fogadási számlával rendelkezik, ez a módszer továbbra is működni fog. Például ugyanezzel a módszerrel sikeresen bejutottunk a Betfairbe külföldön.

Hogyan segítheti a VPN a Bet365 elérését?

Az olyan webhelyek, mint a Bet365, olvassák el az Ön IP-címét a földrajzi helyzet meghatározása érdekében. Mivel az Ön IP-címét a helyi internetszolgáltató rendeli hozzá, ezt nem könnyű megváltoztatni. Ha a Bet365 úgy látja, hogy olyan országból csatlakozik, ahol webhelye jelenleg nem áll rendelkezésre, akkor nem biztos, hogy látja, mit kínál a webhely.

Például, ha az Egyesült Államokból csatlakozik a webhelyhez, akkor minden normálisnak tűnik. Ha azonban megpróbál bejelentkezni a fiókjába, a következő üzenetet kapja:

„Szoftverünk észleli, hogy valószínűleg korlátozott területről próbál hozzáférni a webhelyhez. Ha úgy gondolja, hogy ez az észlelés tévesen történt, kérjük, forduljon hozzánk segítségért. ”

A Best365 bejelentkezés sikertelen

Bár a felszínen úgy néz ki, hogy csatlakozhat az Egyesült Államokban, gyorsan megtalálja, hogy nem ez a helyzet. A földrajzi tartalom blokkolása megakadályozza, hogy bejelentkezzen a fiókjába.

A VPN segít elkerülni a földrajzi tartalmat blokkoló webhelyeket, mint például a Bet365, mivel biztonságosan csatlakozik egy távoli szerverhez, és új IP-címet rendel hozzá. Az Ön IP-címe bármilyen helyi ISP-től származik, amelyhez a távoli szerver csatlakozik. Tehát ha Londonból származik és nyaralni kíván az Egyesült Államokban, csatlakozhat egy távoli szerverhez az Egyesült Királyságban, és továbbra is elérheti a Bet365-et, mint általában.

Legjobb VPN lehetőség a Bet365 külföldi eléréséhez: ExpressVPN

Javasoljuk az ExpressVPN-t, mint a legjobb lehetőséget a Bet365 külföldi eléréséhez. Gondoljuk át az ExpressVPN szolgáltatásait, árait és végül azt, hogy hogyan használhatjuk a szolgáltatást a Bet365.com eléréséhez utazás közben.

ExpressVPN: főbb jellemzők

Az ExpressVPN egy magasan működő, népszerű VPN-szolgáltatás, amely kiemeli a hangsúlyt sebesség és Biztonság.

Az ExpressVPN talán a legfontosabb szolgáltatás a szerverhelyek nagy száma: valójában 78 országban több mint 136, 78 országban.

Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

A Bet365 több tucat országban elérhető, de az Egyesült Királyságban található. Javasoljuk, hogy egy brit VPN szervert használjunk a dolgok egyszerűsítéséhez. Az ExpressVPN fenntartja a kiszolgálók helyét a London, Berkshire, Chessington, Kent, és Szüzesség.

A biztonság érdekében az ExpressVPN SSL-védett 256 bites titkosítást használ. Ez az egyik legerősebb adatbiztonsági típus, amely titkosítási kulcsokkal biztonságosítja az információkat.

A sebesség érdekében az ExpressVPN korlátlan sávszélességgel, adatkapcsolatokkal és rendkívül gyors kiszolgálókkal büszkélkedhet. Noha a szerver sebessége sok tényezőtől függően változhat, úgy találtuk, hogy az ExpressVPN legyőzte néhány fő versenytársát, amikor kiszolgálóikat teszteljük az ExpressVPN áttekintésünkben.

Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

Ez magában foglalja azokat a fő funkciókat, amelyek segítségével biztonságosan, biztonságosan és a sebesség csökkenése nélkül csatlakozhat a Bet365-hez. De mi lenne a további funkciókkal, amelyekre vágyhat??

ExpressVPN kiegészítő szolgáltatások

Az ExpressVPN multifunkcionális, tehát szinte minden operációs rendszeren működik. A szolgáltatás egy hasznos alkalmazást is tartalmaz Android és iOS eszközökre egyaránt. Ezenkívül a szolgáltatás lehetővé teszi akár három eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ez azt jelenti, hogy a Bet365-fiókot egyszerre több eszközről is felhasználhatja.

Hogyan érhető el a Bet365 külföldön egy VPN-sel

Az ExpressVPN 99,9 százalékos üzemidővel büszkélkedhet, ami különösen fontos azok számára, akik a Bet365 révén néhány játékot szeretnének elérni. A szolgáltatásnak bejelentkezési tilalma is van, azaz nem kell aggódnia amiatt, hogy másoknak megmutatja böngészési adatait.

Fizetett vs ingyenes VPN-k, amelyek jobbak?

Lehetősége van ingyenes vagy fizetett VPN szolgáltatások igénybevételére. Noha az ingyenes szolgáltatások egyszerűek lehetnek a pénztárcán, ezek messze nem biztonságosak, és legtöbbjük rossz minőségű. Az ingyenes VPN-szolgáltatások gyakran korlátozott IP-címkészletből származnak, ami azt jelenti, hogy ezek közül az IP-címek közül sok ismert, és gyakran a szűrők blokkolják őket. Általában kevesebb sávszélességet kínálnak, és gyakran tartalmaznak jelentős adatkorlátozásokat is, amelyek korlátozzák a Bet365 által kínált lehetőségek elérését. Ezenkívül a legtöbb ingyenes VPN-nél hiányoznak a szükséges és magas szintű biztonsági és titkosítási szolgáltatások.

Az előfizetésen alapuló VPN-szolgáltatások tipikusan legfelső szintű, katonai szintű titkosítással, megosztott IP-címek nagy készletével, korlátlan sávszélességgel, adatkapacitások nélkül és sok más értékes funkcióval vannak bővítve, amelyek növelik a felhasználói élményt. Javaslatunk az előfizetésen alapuló szolgáltatás választása, mivel ez biztosítja a legjobb minőséget. Az utolsó dolog, amit akarok, hogy pénzt veszítsen azért, mert a kapcsolata csökken egy fogadás vagy póker játék közepén!

Jogos-e számomra a tiltott országból való Bet365-fiókom elérése?

A legtöbb esetben a válasz: NEM. A Bet365 által blokkolt tartalom csak az egyik módja annak, hogy együttműködjenek azokkal a kormányokkal, amelyek az online szerencsejáték-korlátozásokat vezettek be a polgárainak. Ha azonban olyan ország állampolgára vagy, ahol a Bet365 törvényes, a VPN használatával olyan webhelyhez való hozzáféréssel kell rendelkeznie, amelyre Ön törvényesen hozzáfér..

Hogy az említett, Először olvassa el a Bet365 feltételeit. Bizonyos esetekben a weboldal használati feltételeivel ellentétes lehet tétek fogadására és játékra, amikor fizikailag nem olyan országban tartózkodsz, ahol a webhely megengedett. Ennek megsértése sértheti ezeket a TOC-kat, és a webhely visszavonhatja a fiókját és a hozzáférését.

Jogi nyilatkozat: A cikk egyetlen tartalmát sem szabad jogi tanácsnak tekinteni. Bár mindent megteszünk a lehető legpontosabb információk szolgáltatása érdekében, a Comparitech-nél nem vagyunk a nemzetközi jog szakértői. Az Ön országában a jogi követelmények eltérhetnek, és talán ellentmondásban állnak az ebben a cikkben szereplő állításokkal. A Bet365 használatához kapcsolódó jogi tanácsokkal kapcsolatban az Ön országában vagy külföldön vegye fel a kapcsolatot a hivatásos jogi tanácsadóval.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector