Hogyan érhető el a Reddit, ha blokkolva van (Kínában, iskola, munka stb.)

Ha a Reddit használatát tiltják az Ön munkahelyén, iskolájában, főiskoláján vagy országában, a VPN segíthet a blokk legyőzésében. Vessen egy pillantást a Reddit legjobb VPN-jeire.

Jegyzet: Ez a cikk ismerteti, hogyan lehet elérni a Reddit-et, ha blokkolva van. Külön cikkünk van a legjobb Reddit VPN-kről, azok alapján, amelyek a Redditorok legpozitívabb megjegyzéseit kapják.

Hogyan érhető el a Reddit, ha blokkolva van (Kínában, iskola, munka stb.)

A Reddit-tilalom leküzdésének legbiztonságosabb módja az Ön országában vagy munkahelyén egy virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül. Ez egy megbízható szoftver, amelyet arra terveztek, hogy az Ön személyazonosságát elfedje az eszközére érkező és onnan érkező webes forgalom titkosításával, és a jelenlegi tartózkodási helyén kívüli kiszolgálón keresztül továbbítja azt..

A VPN-k nagyon megnehezítik a rosszindulatú kormányzati ügynökségeket, hackereket vagy internetszolgáltatókat, hogy feltárják az Ön személyazonosságát és az internetes forgalom tartalmát..

Megtalálunk néhány részletet az alábbiakban kiválasztott egyes VPN-ekről, de ha csak gyors összefoglalásra van ideje, itt van a legjobb VPN-k listája a Reddit számára:

 1. ExpressVPN Legjobban választott VPN a Reddit számára. Szervereket működtet több mint 90 országban a világ minden tájáról, ami kiválóan alkalmas bármilyen internetkorlátozás megkerülésére. Gyors, megbízható és biztonságos alkalmazások. 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartalmazza. Kínában működik.
 2. NordVPN Költségvetéses VPN a Reddit eléréséhez. Több ezer gyors és biztonságos szerverrel rendelkezik pontozva a világ minden tájáról, amely szinte bármit feloldhat.
 3. CyberGhost Nagy értékű szolgáltatás, könnyen használható alkalmazásokkal, amelyek nagyszerűek a kezdők számára. A szerver sebessége lenyűgöző.
 4. IPVanish Az alkalmazások távolról is barátságosak, és kiválóan használhatók a Kodi eszközökkel. Nagy sebesség és biztonságos.
 5. VyprVPN Gyors, biztonságos és feloldhatja a legtöbb webhely és szolgáltatás blokkolását, de egy kicsit drága.

A legjobb VPN-k a Reddit számára

A Reddit legjobb VPN-jeinek rangsorolását a következő tényezők alapján állapítottuk meg:

 • Megbízható sebesség és titkosítási szabványok
 • Nagy szerver hálózat az Egyesült Államokban és Európában - ezekben a régiókban az országok nem korlátozzák a Reddit elérését
 • Feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Alkalmazások Android, iOS, Windows és MacOS számára
 • Egyidejű kapcsolatok száma - megkönnyíti a számla megosztását a barátokkal és a családdal

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN, mert gyors, megbízható, megbízható szolgáltatást kínál, amely szintén nem veszélyezteti a titkosítási szabványokat. A felület egyszerű és az alkalmazás percek alatt feltehető. Személy szerint az elmúlt néhány hónapban az összes böngészési igényemhez használtam az ExpressVPN-t, és ez soha nem enged el. Ez egyúttal a listán szereplő három VPN közül egy, amely Kínában működik.

Több mint 1500 szerver közül választhat a világ minden tájáról, beleértve a robusztus választékot Európában és Észak-Amerikában. Ez azt jelenti, hogy a Reddithez való hozzáférés nem jelent aggodalmat.

A Redditbe bejelentkezni próbálók megértik, hogy kijátszják a munkahelyük, iskolájuk vagy országuk által bevezetett korlátozásokat, így a magánélet és az anonimitás kritikus tényezőnek számít. Az ExpressVPN ezen a fronton is jól működik, mivel kimondott politikája szerint nem tárol semmilyen felhasználói naplót. Az egyetlen apró információ, amelyet kinyer, a „kapcsolat dátuma (nem időpontja), a szerver helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség” metaadatai. Nincsenek naplók az egyes IP-címekről.

A titkosítási szabványoknak enyhíteniük kell az aggodalmakat is. Az ExpressVPN 256 bites AES-CBC protokollokat, valamint HMAC hitelesítést és tökéletes tovább titkosítást használ. Ez a mai szigorúbb jegyzőkönyvek.

Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót is, amelyet a vállalat „hálózati zárnak” nevez. Ez a szolgáltatás lefagyasztja az összes internetes forgalmat, ha a kapcsolat leesik, biztonságban tartva.

A szolgáltatás könnyedén elkerüli a VPN-kkel szembeni Netflix-háborút. Hasonlóan kompatibilis mind a Hulu-val, mind a BBC iPlayer-kel, és támogatja a torzítást. Ez azt jelenti, hogy a fizetős ExpressVPN előfizetéssel rendelkező felhasználók sokkal többet tehetnek, nem csak a Reddit blokkolásának feloldását.

Vannak alkalmazások Androidra és iOS-re, valamint asztali kliensek Windows, MacOS és Linux rendszerre. Egy előfizetés három egyidejű készüléket tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Rengeteg szerver Európában és Észak-Amerikában - ideális a Reddit eléréséhez
 • Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva
 • A legjobb osztályú biztonság és magánélet
 • Egy könnyen használható alkalmazás, amely varázslóval telepíthető
 • Feloldja a különféle tartalmakat, beleértve a Netflix könyvtárakat
 • Kínában működik

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

A LEGNAGYOBB VPN SZERINT: Az ExpressVPN a mi választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen felszabadítja az összes fő, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatást és a blokkolt webhelyeket. Legfontosabb adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások, és nem tartanak naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nem büszkélkedhet ugyanolyan kifinomult mintával, amely az ExpressVPN fémjelzője, de szilárd szolgáltatás, amely már több mint egy évtizede működik az üzletben. Mind a kezdőknek, mind az energiafelhasználóknak egyaránt kiszolgálható, mivel számos testreszabható beállítást és kiszolgálót kínál az egyes felhasználási eseteknek megfelelően..

Ez egy másik VPN-szolgáltatás, amely nem tárol semmilyen adatot. Ez azt jelenti, hogy nincs információ a böngészési szokásokról, az időbélyegzőkről vagy a szerver kiválasztásáról. A politika a múltban segített a társaságnak elkerülni az ügyfelek adatainak felesleges hivatalos igényléseit. A Nosy kormányzati ügynökségek utasították a Nordot, hogy adja meg vevői információkat, de szerverein egyszerűen nem volt semmi. Az egyik esetben a fizikai szervereket is elkobozták, de semmit sem vádoltak.

A társaság több mint ezer szervert működtet 56 országban - lehetőségekkel különféle kiszolgálók kiválasztására, például szigorú adatvédelem, video streaming, névtelenség vagy dedikált IP alapján.

Számos online streaming szolgáltatással, mint például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer, minden probléma nélkül működik. Az egyik fiók maximum hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé

A titkosítási szabványok legfelső szintűek - a NordVPN alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokoll titkosítási szabványt használja a 2048 bites SSL kulcsokkal együtt. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van.

Támogatott a Windows, MacOS, iOS és Android.

Előnyök:

 • Több ezer felhasználásspecifikus szervert működtet több mint 56 országban
 • Legfelső szintű titkosítási szabványok DNS szivárgásvédelemmel
 • Könnyen feloldja a geo-lock webhelyek széles skáláját
 • A legtöbb nagy platformon elérhető alkalmazások
 • Kínában működik

Hátrányok:

 • A nehézkes asztali alkalmazás problémákat okozhat a kezdő felhasználók számára
 • Csak egy helyhez csatlakozhat, nem pedig egy szerverhez

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy értéket kínál. Jó, mindenki számára elérhető költségvetés, amely jól működik a Reddittel. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost méltó választás a kezdő felhasználók számára, akik nem akarnak drága VPN-t. Nincs egy csomó testreszabható opció, de a szolgáltatás jól működik, és mindenhol elérhetővé teszi.

A társaság székhelye Romániában van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. Megállapítja azt a politikáját is, hogy nem regisztrál felhasználói adatokat. De ez változhat annak a ténynek köszönhetően, hogy a közelmúltban egy londoni székhellyel rendelkező cég szerezte meg - frissítjük a cikket, ha észreveszünk valamit ezen a fronton.

A kiszolgálók elhelyezkedése megfelelő és napról napra növekszik. Jelenleg összesen 1 035 létezik 27 országban, beleértve a nyugati területeket is.

A szolgáltatás nem oldja fel a Netflix blokkolását, de együttműködik a BBC iPlayer-rel.

A CyberGhost titkosítási szabványait legfelső szintűnek tekintik. Pontosabban, a szolgáltatás alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára. Legfeljebb öt eszköz képes egyszerre csatlakozni.

Előnyök:

 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal
 • Néhány a leggyorsabb szervernek, amelyet teszteltünk
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló
 • Rengeteg szerver Európában és Észak-Amerikában

Hátrányok:

 • Küzdhet néhány streaming webhely feloldásával
 • Kínában nem működik

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost könnyen kezelhető. Gyors és megbízható összeköttetés jó kiszolgálóval. Nagy adatvédelem nulla naplóval és a DNS szivárgásvédelemmel. Nem lehet egybevetni a riválisokat néhány népszerű streaming platformmal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jelöli az összes négyzetet, ha egy gyors VPN-ről van szó, amely nem veszélyezteti az Ön személyes adatait. Teljesen logless szolgáltatásnak nevezik - vagyis a vállalat nem tárol adatokat, kivéve akkor, amikor egy fiókot regisztrálnak először.

Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Ez azt jelenti, hogy még abban a valószínűtlen esetben is, ha egy tolakodó entitás behatol a fiókjába, lehetetlen lesz visszafejteni a múlt munkamenet adatait, hogy kitalálhassa webes előzményeit..

Változatos a kiszolgálók listája - összesen több mint 850, 60 országban elterjedve, beleértve nagy választékot Európában és Észak-Amerikában (ahol a Reddit szabadon elérhető). Az Internet kill kapcsolót alapértelmezés szerint tartalmazza - ez további biztonsági réteget ad.

Az IPVanish kiváló választás akkor is, ha a BBC iPlayer feloldását akarja látni.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára. Öt eszköz csatlakozhat egy fiókhoz, ami határozottan nagyvonalú, és ez jó lehetőséget kínál a számla megosztására a barátokkal.

Az IPVanish népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • A teljesen logless szolgáltatás nem veszélyezteti adatvédelmét
 • Számos szerver választék az EU-ból és Észak-Amerikából
 • Lenyűgöző sebesség
 • Legfeljebb tíz eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Nem engedélyezi a névtelen regisztrációt
 • Nincs élő ügyfélszolgálat
 • Kínában nem működik

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN érett szolgáltatás, amely már több mint hét éve működik. Ennek ellenére van olyan adatmegőrzési politikája, amely néhány felhasználót kényelmetlenné tehet.

A vállalat rögzíti „a felhasználó forrás IP-címét, a felhasználó által használt VyprVPN IP-címet, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes felhasznált bájtot”.

Felszólítja azonban, hogy minden adatot csak 30 napig tároljon, és hibaelhárításra használja fel. A webes forgalom tartalmát semmilyen körülmények között nem naplózza.

A szolgáltató technológiája szintén világszínvonalú. A VyprVPN teljes adatközpontokat birtokol és kezeli - ellentétben más szolgáltatásokkal, amelyek a kiszolgálókezelés bérbeadását és kiszervezését kombinálják a harmadik fél üzemeltetői felé. Ez azt jelenti, hogy ő irányítja a szerverein keresztül áramló forgalmat.

A titkosítási szabványok kiválóak - az OpenVPN protokollt, a 256 bites AES titkosítást, a 2 048 bites RSA kulcsokat használja a tökéletes előre titkosítás nélkül, és az SHA256 hitelesítést használja. Minden csomaghoz tartozik egy Internet kill kapcsoló.

Pótdíj ellenében a felhasználók igénybe vehetik a Chameleon ™ protokollt is, amely az OpenVPN metaadatokat kódolja, így a mély csomagellenőrzés nem ismeri fel. Ez tovább elhomályosítja a kapcsolatot, miközben rejtett módon zavarja az internetes szolgáltatókat és a megfigyelő ügynökségeket.

A világon több mint 700 szerver működik, köztük több száz Európában és Észak-Amerikában.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára. Egy fiók lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását.

A VyprVPN feloldhatja az USA Netflix, Hulu és a BBC iPlayer tartalmait.

Előnyök:

 • A szerver teljes hálózatának tulajdonosa és kezelése
 • Alapértelmezés szerint kiváló minőségű titkosítás
 • Több száz szervert működtet az EU-ban és az Egyesült Államokban

Hátrányok:

 • Fenntartja az adatmegőrzési politikát
 • Több lehetőség is lehet a speciális konfigurációhoz
 • Nem a legolcsóbb szolgáltató ebben a listában

Könnyen használható alkalmazás: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a Reddit-rel és a legnépszerűbb blokkolt szolgáltatásokkal. Gyors és biztonságos, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Megszabadítja a VPN-ket a munkától?

Csábító választani egy ingyenes VPN-szolgáltatást, mert ezeket erősen reklámozzák az interneten, és általában nem igényelnek hitelkártyát a regisztrációhoz. De határozottan nincs olyan dolog, mint egy ingyenes ebéd.

Számos állítólag „ingyenes” szolgáltatás elkapta a felhasználók adatainak nyomon követését és az inváziós harmadik fél hirdetőinek történő eladását. Mások ezt meghaladták, és eltérítették a legitim HTTP kéréseket annak érdekében, hogy profitot szerezzenek a kapcsolt vállalkozások értékesítéséből. Ez nem egy forgatókönyv, amelyet szeretnének alávetni.

Még ha az ingyenes VPN-k nem is lopják az Ön adatait, nem fognak kínálni ugyanolyan felhasználói élményt, mint a fizetett lehetőségek. Meglehetősen korlátozott lesz a kiszolgálók (általában csak egy vagy kettő), a letöltési határértékek és a sávszélesség csökkentése választéka. A titkosítási szabványok gyengék lesznek, így az adatai veszélybe kerülhetnek.

Javaslatunk az, hogy biztonságban maradjon az interneten, és kerülje el az ilyen szolgáltatásokat. Havonta néhány dollár biztosítja, hogy elkerülje a stresszes helyzeteket a jövőben.

Néhány VPN, amelyet érdemes elkerülni

A VPN kiválasztásának egyik fontos tényezője - akár ingyenes, akár fizetett - az a hallgatólagos megértés, hogy a magánéletét és az anonimitást minden áron megóvják. Az ajánlott listánkban említett összes VPN ragaszkodott ehhez az elvhez, de vannak olyanok, akik nem olyan megbízhatóak. Hisszük, hogy távol kell tartózkodni tőlük.

Íme két példa:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola egykor közel 50 millió felhasználói bázissal büszkélkedhet, de nem tudta ragaszkodni a megszerzett jóakarathoz. Megdöbbentő módon egyszer felhasználta a felhasználókat, ha egy hatalmas bothálóvá változtatta őket. Laikusok szerint ez azt jelentette, hogy az egyes felhasználók sávszélességének egy részét más webhelyek elleni támadásokra és a szerzői joggal védett tartalom terjesztésére használták fel..

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield már évek óta működik, és népszerű ingyenes VPN-szolgáltatóként ismerték. Júliusban azonban a magánélet védelmét támogató csoport vádolta a felhasználói adatok illegális követése és értékesítése miatt. A panasz azt is kijelentette, hogy a vállalat átirányítja a törvényes HTTP-kéréseket a partneroldalak felé - vagyis ha bejelentkezik a szolgáltatásba, és például a böngészőjében gépelte a macys.com webhelyet, akkor inkább egy kapcsolt webhelyre navigál. A Hotspot Shield pénzt keresne az ilyen eltérítésekkel.

A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság még folyamatban van az ügyben hozott döntéshozatalban, de a panasz hasonló, más ingyenes VPN-szolgáltatások által mutatott tendenciát követ. Arra biztatjuk az olvasóinkat, hogy legyenek óvatosak.

Fontos megjegyezni, hogy nem eláruljuk a VPN-eket a felhasználói identitás elrejtéséért és az illegális tevékenységekbe való bevonásért. A VPN-társaságoknak azonban előzetesen és őszintén kell beszélniük arról, hogy mit követnek és mire jelentkeznek a felhasználók. A szándékos elmosódás egy piros zászló a szemünkben.

Mely országok blokkolják a Reddit-t?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az országokat, amelyekről ismert, hogy blokkolják az „internetes kezdőlap” elérését. Oroszország és Indonézia esetében a tilalmak ideiglenesek voltak, de más országok teljesen akadályozták a hozzáférést.

 1. Észak Kórea
 2. Oroszország
 3. Indonézia

Számos helyi szervezet, például oktatási intézmények és munkahelyek szintén blokkolja a Reddit kiszolgálóit. Ezekben az esetekben a tilalom nem egy kormányzati irányelvből fakad, hanem inkább a munkahelyi termelékenység biztosítása és a sávszélesség túlzott felhasználásának korlátozása érdekében. Ennek oka az, hogy a webhely felfedezhető az ingyenes sportesemények és a torrent fájlok között.

Letöltöttem egy VPN-t. Hogyan férhetek hozzá a Reddithez?

Kövesse ezt a lépésről lépésre a Reddit biztonságos és biztonságos feloldását VPN-en keresztül:

 • Olvassa el az ajánlott VPN-k listáját, és döntse el az Ön számára megfelelő szolgáltatást és tervet
 • Regisztrálj és fizetd meg a szolgáltatást
 • Ha elkészült, kap egy e-mailt a bejelentkezési adataival
 • Töltse le a társalkalmazásokat PC-jére / Macbookjára vagy okostelefonjára
 • Törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, hogy a régi helyazonosítók megsemmisüljenek
 • Indítsa újra az eszközt
 • Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba, és válasszon ki egy kiszolgálót Európában vagy Észak-Amerikában (Oroszország kivételével) - ezekben a régiókban egyetlen ország sem rendelkezik korlátozással a Reddit eléréséhez
 • Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön. Ha elkészült, azt általában egy zöld ikon jelzi a tálcán vagy az okostelefon képernyőjén
 • Nyissa meg a kívánt webböngészőt (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, UC Web) és keresse meg a Reddit-t, ahogy általában

Mit tehetek még egy VPN-sel??

Ez a cikk a kifejezetten a Redditre vonatkozó korlátozások megkerülésére összpontosít, de a VPN-k rengeteg más lehetőséget is kínálnak.

Bejelentkezve egy VPN-be, most már minden webhelyre elfedi személyazonosságát, nem csak a Reddit-re. Tehát például, ha egy szerverhez kapcsolódik az Egyesült Államokban, akkor minden meglátogatott webhely feltételezi, hogy fizikailag ott található. Ez egy teljesen új katalógust jelent például a Netflix-en. Más szolgáltatások, például a Vudu, a SlingTV és az ESPN, szintén nyitva állnak az ajtónál.

Hagyja, hogy néhány percig belemerüljön. A VPN-k lehetővé teszik a földrajzi helyzet megtévesztését a világ bármely részén. Tehát ha Kínában szeretne adatfolyamot közvetíteni, akkor az is lehetséges. Szó szerint választhat (szinte) bármelyik országot a világon, feliratkozhat a helyi streaming szolgáltatásokra és visszatehet.

Időnként az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét élőben közvetítik a YouTube-on, de csak egy adott ország IP-címére érhetők el. A megoldás? Csak egy VPN. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert abban az országban, ahol a mérkőzést felajánlják, és ameddig csak akarja, megnézheti azt. Ez a VPN-ek ereje.

Nrkbeta által a „Reddit's Alexis Ohanian @ SXSW 2017” című licenc, a CC BY-SA 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 79 =

Adblock
detector