Hogyan használhat VPN-t az országváltáshoz a Google Playen

Ország vagy régió megváltoztatása a Google Playen

A Google Play országát vagy régióját számos módon megváltoztathatja. Sajnos nem mindegyik működik. Sőt, egyes módszerek mások számára működnek, mások pedig sikertelenek. Itt bemutatunk néhány olyan megoldást, amelyek működtek nekünk, amikor megpróbáltuk megváltoztatni a Google Play országát.

A következő módszer ideális, ha nemrég költözött egy másik országba. Valójában ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha észleli, hogy új IP-címe van egy másik országban. Ennek eléréséhez használhat VPN-t, de ne feledje, hogy fizetési módot kell megadnia az adott országból.

Vegye figyelembe, hogy ez a módszer azt jelenti, hogy nem fogja tudni használni a jelenlegi fizetési módot vagy a meglévő Google Play-egyenleget, és 365 napig nem fogja tudni újra megváltoztatni az országot..

Hogyan változtathatom meg az országot a Google Playen??

1. Csatlakozás VPN szerverhez abban az országban, ahonnan böngészni szeretne a Google Playen. A VPN-t előnyben részesítjük az ExpressVPN mellett, de a NordVPN és a Cyberghost két jó olcsó alternatíva.

2. Nyissa meg a A Play Áruház app.

3. Kattintson a három vízszintes vonal ban,-ben bal felső sarok a menü eléréséhez.

Google Play menü

4. Menj ide számla.

Google Play-fiók

5. Görgessen le Ország és profilok.

Google Play ország

6. Látnia kell a lehetőséget váltson arra az országra, ahol böngészi VPN-vel.

Google Play kapcsolóüzlet

7. Ahhoz, hogy képes legyen, hozzá kell adnia hitel- vagy bankkártyát (vagy PayPal-fiókot) változás a ti Google Play ország vagy vidék.

8. Tekintse át a figyelmeztetést és kattintson a gombra Folytatni a fizetési adatok megadása érdekében.

A Google Play ország figyelmeztetésének módosítása

Ha a fenti módszer nem működik, vagy nem megfelelő az Ön számára, akkor kipróbálhatja a következő megoldást, amely lehetővé teszi a Google Play országának vagy régiójának megváltoztatását anélkül, hogy fizetési információt kellene megadnia.. Figyelem! hogy a következő útmutató törli a jelenlegi Google Play-fiókot.

1. Nyissa meg a telefonját Beállítások.

telefonmenü beállításai

2. Görgessen le és válassza a lehetőséget felhasználók & Fiókok.

Beállítások felhasználók és fiókok

3. Válassza a lehetőséget Google.

Felhasználók és fiókok Google

4. Kattintson a gombra Vegye ki.

Távolítsa el a Google-fiókot

5. Olvassa el a figyelmeztetést és kattintson Vegye ki újra.

6. Csatlakozzon egy VPN szerverhez abban az országban, ahonnan hozzáférni szeretne a Google Playhez.

7. Nyissa meg a Google Play Áruház ahol a rendszer felkéri a fiók hozzáadására. Felkérhetik Önt, hogy állítsa be a fizetési információkat, de dönthet úgy, hogy kihagyja ezeket.

Miközben végigvezeti Önt a legjobb VPN-kön, hogy megváltoztassa az országot vagy régiót a Google Playen, itt egy rövid összegzés:

A legjobb VPN-k az ország vagy régió megváltoztatásához a Google Playen

 1. ExpressVPN: Szerverek 94 országban. Nyissa fel a legtöbb régióhoz zárolt tartalom blokkolását, beleértve a Netflixet is. Gyors sebesség és titkosítással biztonságos. Felhasználóbarát alkalmazások és 24 órás támogatás.
 2. NordVPN: 5100 szerver. Nézze meg a Netflix és a BBC iPlayer nézeteit. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Nincs naplózott VPN szolgáltatás 24/7 élő csevegő támogatással és speciális kiszolgálókkal.
 3. CyberGhost: Biztonságos VPN titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel. 3700 szerver világszerte. Gyors és együttműködik a Google Play és a Netflix USA szolgáltatással. Legfeljebb 7 eszközön használható.
 4. IPVanish: Amerikai Egyesült Államokbeli VPN, több tucat ország szervereivel. Legfeljebb 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. Jó sebességet és erős titkosítást kínál.
 5. PrivateVPN: Nagy sebességű szerverek a Netflix streamingjéhez. Könnyen használható alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz. Élő csevegési támogatást és jó biztonságot nyújt, szigorú bejelentkezési szabályzattal.
 6. Surfshark: Korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Feloldja a Google Play, a Netflix és egyebek blokkolását. Kiváló alkalmazások és böngészőbővítmények. Nincs napló és 24 órás támogatás.

Lehet, hogy kíváncsi, hogy hogyan választottuk meg a legjobb VPN-ket az Ön országának megváltoztatásához a Google Playen. A VPN-ket az alábbi kritériumok alapján választottuk meg:

A legjobb VPN-k kiválasztásának kritériumai a Google Play országának megváltoztatásához 

 • Több tucat országban működő kiszolgálók feloldják a Google Play Áruház különböző régióinak feloldását
 • Gyors és megbízható kapcsolat a böngészéshez, streaminghez és torrenthez
 • Magas szintű biztonság titkosítással és nem naplózási politikával
 • Ügyfélszolgálat élő csevegés és e-mail útján
 • Könnyen használható asztali és mobil alkalmazások (és ideális esetben a böngészőbővítmények)
 • Pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így kockázatmentesen kipróbálhatja

A legjobb VPN-k az országváltáshoz a Google Playen

1. ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

  Hogyan keresse meg és távolítsa el eszközét a Shodan IoT keresőmotorból

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb, ha országát vagy régióját megváltoztatja a Google Playen. Azért mert több mint 3000 szerver hálózattal rendelkezik lenyűgöző 94 országban. Mint ilyen, a VPN segítségével szinte a Google Play országához vagy régiójához férhet hozzá. Ráadásul az ExpressVPN képes feloldni a legtöbb régióhoz kapcsolt platformon a Netflixet is. A kapcsolatok gyorsak és nagyon megbízhatóak, ami azt jelenti, hogy nem szabad tapasztalnia teljesítményproblémákat.

Ezt a VPN szolgáltatást egyszerre akár 3 eszközön is használhatja. 24 órás támogatással érkezik, amely élő chat és e-mail formában is elérhető. Számos alkalmazás található a kínálatban, valamint böngészőbővítmények, amelyek még gyorsabbá és könnyebbé teszik a kiszolgálóhoz történő csatlakozást. Ha kétségei vannak az ExpressVPN-vel kapcsolatban, vegye figyelembe, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így teljesen kockázat nélkül kipróbálhatja..

Amellett, hogy jól működik a Google Playen, az ExpressVPN egy nagyon biztonságos szolgáltatás. 256 bites AES titkosítást használ, és DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet kínál. Van egy kill kapcsoló funkció is, amely biztosítja, hogy az Ön adatai nem szivárognak, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ez egy olyan VPN, amely nem tárol olyan naplókat, amelyek alapján azonosítható lehetne. Pontosabban, az ExpressVPN nem tárolja az Ön IP-címét, a böngészési előzményeket, a metaadatokat vagy a DNS-lekérdezéseket.

Az ExpressVPN elérhető Windows, Mac, Android, iOS, Linux és útválasztókhoz. Böngésző-bővítményeket kínálunk a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban a Google Play különböző verzióinak feloldásához
 • Kiváló sebesség a kedvenc alkalmazásai és játékai számára
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming platformokat, beleértve a Netflixet is
 • Élő chat-en keresztül 24 órás támogatást kínál
 • A biztonsági funkciók között szerepel a titkosítás és a megszakító kapcsoló
 • Széles választékban elérhető a könnyen használható alkalmazások és a böngészőbővítmények

Hátrányok:

 • Nem olyan költségvetésbarát, mint a listán szereplő többi lehetőség

A GOOGLE JÁTÉKRA VONATKOZÓ Legjobb VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás az országod vagy régió megváltoztatásához a Google Playen. A Netflix feloldását is feloldja. Több mint 3000 szerver 94 országban. Gyors sebesség és felhasználóbarát alkalmazások. Titkosítást használ az adatok biztonságához, és magában foglalja a 24/7 élő chat támogatást. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN érdemes megfontolni egy opciót, mivel a VPN-k egyik legszélesebb körű szerverhálózatával rendelkezik. Összesen 60 országban mintegy 5100 szerverrel rendelkezik. Ide tartoznak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban található szerverek. Ez a VPN kiválóan oldja meg a régiókkal zárolt tartalmak feloldását akár a Google Playen, akár a Netflix kedvelőinek és az Amazon Prime Video. Legfeljebb 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható, lehetővé téve az összes eszköz biztonságát.

Megállapíthatja, hogy a NordVPN különféle kiszolgálók széles választékát kínálja a fájlok megosztására és a fokozott online biztonságra. Vannak olyan élő csevegési támogatás is, amely elérhető a nap 24 órájában, ha szüksége van rá. Összességében ez egy nagyon biztonságos VPN szolgáltatás, amely 256 bites AES titkosítást, valamint DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet kínál. A gyilkossági kapcsolón kívül szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben a magánélet védelme érdekében.

Letöltheti a NordVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV számára. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. Az útválasztók azonban manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Lehetővé teszi a Google Play-régió megváltoztatását és a Netflix feloldását is
 • Egy lenyűgöző hálózat, több mint 5000 szerver 60 országban
 • Legfeljebb 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására használható
 • Erős biztonság szigorú bejelentkezési szabályokkal, valamint speciális kiszolgálókkal
 • Kiváló 24/7 élő chat-támogatás

Hátrányok:

 • A szerverek sebessége és megbízhatósága némileg változhat

NAGY ÉRTÉKES OPCIÓ: A NordVPN több mint 5000 szerverrel rendelkezik. Használja azt a hozzáféréshez a Google Playhez bármely országban. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását, és lehetővé teszi akár 6 eszköz csatlakoztatását. Nem naplózza a VPN-t titkosítással és 24/7 élő chat-támogatással. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

  A Sky Go Italia számára elérhető legjobb 5 VPN, amelyek továbbra is működnek 2023-ban (így bárhol megnézheti)

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy rendkívül biztonságos VPN, amellyel megváltoztathatja Google Play országát vagy régióját. Használhatja a nagy, közel 3700 szerverből álló hálózatot, amelyek 60 országban találhatók. Különösen, ennek a VPN-nek gyors sebessége és korlátlan sávszélessége van, amely ideális a Google Play alkalmazásokhoz és játékokhoz amelyek internetkapcsolaton alapulnak. Ezenkívül a CyberGhost nagysebességű szerverei ideálisak a Netflix USA streamingjéhez.

Ez a VPN 24/7 élő chat-támogatást kínál, és akár 7 egyidejű kapcsolatot is biztosíthat. Széles választékot kínál felhasználóbarát alkalmazások számára asztali és mobil (beleértve az Androidot) és akár az Android TV számára is. Az Ön adatait a CyberGhost 256 bites AES titkosítás használja. Védelem van továbbá a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint egy automatikus megszakító kapcsolóval is. Ugyanilyen fontos a szigorú bejelentkezési szabályzat, amely biztosítja, hogy személyes adatai bizalmasak legyenek.

A CyberGhost alkalmazások a következő platformokra érhetők el: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV és Android TV. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményeket is kínáljuk. A Linux és az útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Gyors sebesség a Google Play alkalmazásokhoz és az internetkapcsolatot igénylő játékokhoz
 • Titkosítás az adatok biztonságossá tétele és a naplózás nélküli irányelv a magánélet védelme érdekében
 • Felhasználóbarát alkalmazások sokféle platformon
 • Legfeljebb 7 egyidejű kapcsolat létesíthető
 • Ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül, élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Kicsit lassú lehet kapcsolódni néhány szerverhez

NAGY SZABÁLYOS FELVÉTEL: A CyberGhost gyors szerverekkel rendelkezik streaming és torrenting céljából. Feloldja a Google Play blokkolását. 3700 szerver 60 országban, és lehetővé teszi akár 7 eszköz csatlakoztatását. 24 órás élő csevegési támogatás és erős biztonság, szigorú bejelentkezési házirend mellett. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban van, és a világ több tucat országában van szerverrel. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és még Japán Google Play könyvtárainak elérésére is. Függetlenül attól, hogy online videojátékokat játszik, vagy kedvenc tartalmát streami, az IPVanish nagy sebességgel rendelkezik a minimális megszakítás érdekében. Sőt, még ennél is jobb, ha ez a VPN lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását, ami jóval meghaladja a legtöbb versenytársát.

Az IPVanish segítségével feloldhatja a geo-lock tartalmak széles skáláját, például a Netflix US-t. Noha az alkalmazások használata elég egyszerű, az élő csevegés támogatása bármilyen probléma esetén jelentkezhet. Ez egy nem naplózott szolgáltatás, amelynek szerverei bérbeadása helyett bérbeadása van. Védi a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, és az adatok biztonságához 256 bites AES titkosítást használ. Ezenkívül egy automatikus lekapcsoló funkció is megtalálható.

IPVanish alkalmazásokat letölthet Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. A manuális konfiguráció szükséges Linux és útválasztók esetén.

Előnyök:

 • Szerverek több tucat országban a Google Play különböző verziói számára
 • Csatlakoztasson akár 10 eszközt egyszerre
 • Magában foglalja az élő csevegési támogatást
 • Nem naplózott VPN, amely magas szintű titkosítással védi az adatokat

Hátrányok:

 • Nem sikerült feloldani néhány streaming szolgáltatást
 • Kizárólag 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál (egyes VPN-ek legalább 30 napot kínálnak)

10 SZIMTUNÁLIS CSATLAKOZÁS: Az IPVanish segítségével egyszerre akár 10 eszközt is csatlakoztathat. Használja azt a Google Play országának vagy régiójának megváltoztatásához. Szerverek több tucat országban világszerte. Élő csevegési támogatást kínál, és nincs naplózási politikája. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kicsi, svéd VPN, mintegy 100 szerver hálózatával. Ezek a szerverek azonban 60 országban vannak elosztva, megkönnyítve ezzel a tartalom feloldását a sokféle nemzetközi szolgáltatásban. A Google Playen való együttműködés mellett, ez a VPN képes letiltani a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, köztük a Netflix, a BBC iPlayer és a HBO Go. Sőt, kiváló sebességet kínál, így valószínűtlen, hogy megtapasztalja a lassú letöltéseket vagy a pufferolás hosszú időtartamát.

Ez egy különösen kezdőbarát szolgáltatás, mivel élő chat-támogatást, sőt távoli segítséget és telepítést kínál. Az alkalmazások könnyen navigálhatók, és a kiszolgálóhoz való kapcsolódás csupán másodperceket vesz igénybe. Egyszerre akár 6 eszközt is biztosíthat. Az Ön személyes adatait a PrivateVPN 256 bites AES titkosítása használja. További biztonsági funkciók közé tartozik a DNS szivárgás elleni védelem, a megszakító kapcsoló és a naplózás nélküli házirend.

  A túlfigyelő hangos csevegés feloldásának feloldása VPN-sel

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux és az útválasztók manuális telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors szerver a Google Play alkalmazásokhoz és játékokhoz
 • Feloldja mindent, a Netflix-től az Amazon Prime Video-ig
 • Élő csevegés támogatás, távoli súgó és telepítés
 • Tartalmaz egy bejelentkezési szabályt, amely segít névtelen online maradni

Hátrányok:

 • Korlátozott számú szerver közül választhat
 • Kizárólag asztali és mobil alkalmazásokat kínál (és nem tartalmaz böngészőbővítményeket)

GYORS SZOLGÁLTATÓK :: A PrivateVPN nagy sebességű szolgáltatás streaminghez vagy torrenthez. Jól működik a Google Play, a Netflix és egyebek mellett. Könnyen használható kezdőknek, és magában foglalja az élő csevegési támogatást. Csatlakoztasson akár 6 eszközt. Titkosítást használ, és nincs naplózási politikája. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark lehetővé teszi a Google Play országának vagy régiójának megváltoztatását, valamint a népszerű, földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának feloldását külföldön. Pontosabban, a Surfshark jól működik a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer kedvelőivel. azonban, ez a VPN leginkább az, hogy korlátlan számú egyidejű kapcsolatot kínál ami nyilvánvalóan nagyszerű a VPN megosztására a családdal. A Surfshark segítségével több száz szerverhez férhet hozzá 50 országban.

A Surfshark alkalmazások megkönnyítik a szerver keresését és kiválasztását. Ezenkívül könnyű beállítani a különféle beállításokat és aktiválni az olyan funkciókat, mint például a hirdetésgátló. A Surfshark komolyan veszi az Ön biztonságát, és ez nyilvánvaló a 256 bites AES titkosítás és a DNS szivárgás elleni védelemben. Ez a VPN tartalmaz egy kill kapcsolót és egy szigorú bejelentkezési szabályt is. Akár kriptovalutában is fizethet. Ha bármilyen kérdése van, a 24/7 élő csevegés támogatása is benne van.

A Surfshark alkalmazások elérhetőek asztali (Windows és Mac), mobil (Android és iOS) és Amazon Fire TV / Fire Stick esetén. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A Linuxot és az útválasztókat manuálisan kell beállítani.

Előnyök:

 • Változtassa meg a Google Play országát, és engedje fel a Netflix, a BBC iPlayer blokkolását
 • Korlátlan számú egyidejű kapcsolat
 • Kezdőbarát alkalmazások, valamint böngésző-bővítmények
 • 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Viszonylag kicsi, körülbelül 800 szerverből álló hálózat
 • A Linux felhasználóknak manuálisan kell beállítaniuk a VPN-t (nincs alkalmazás)

KERETLEN KAPCSOLATOK: A Surfshark nagyszerű választás családok számára, mivel korlátlan egyidejű kapcsolatot biztosít. Feloldja a Google Play és a Netflix blokkolását. Kezdőbarát alkalmazások és böngészőbővítmények, valamint a nap 24 órájában elérhető támogatás. A naplózás nélküli politikával védi a magánéletét. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t az ország vagy régió megváltoztatásához a Google Playen?

Használhat néhány ingyenes VPN-t a Google Play országának vagy régiójának megváltoztatásához. Számos okból azonban nem javasoljuk az ingyenes VPN-ek használatát. Kezdőknek, az ingyenes VPN-k nem nagyon képesek a tartalom feloldására. Tehát ha a Netflix vagy a HBO Go kedvelőinek közvetítését tervezi, akkor a legjobb fogadás egy jó minőségű, fizetett VPN szolgáltatás.

Még ha egy ingyenes VPN is képes feloldni egy földrajzilag korlátozott webhely vagy szolgáltatás blokkolását, akkor valószínű, hogy a teljesítmény gyenge lesz. Az ingyenes VPN-ekkel történő böngészés, streaming és torrent-ok frusztráló lehet. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-ek általában nem tartalmaznak sok kiszolgálót. Sőt, ezekben a szolgáltatásokban gyakran túl sok felhasználó van, ami magas kiszolgálói terheléssel és teljesítménygel kapcsolatos problémákat jelent.

Mintha nem lenne elegendő a tartalom feloldásához és a lassú sebességhez, az ingyenes VPN-k nem támogatnak online biztonságot. Sokan nem használnak titkosítást az adatok biztonságossá tétele érdekében, míg másoknak hiányoznak a fontos biztonsági funkciók, például a gyilkos kapcsoló. Végül, sok ingyenes VPN naplózza a felhasználók adatait, és ezeket harmadik félnek értékesíti. Ha értékeli online adatvédelmét, az ingyenes VPN-ket egyszerűen elkerülheti.

A Google Play melyik verziója érhető el?

A Google Play a legtöbb országban elérhető, amelyek mindegyikének megvan a saját Google Play Áruház-verziója. Az alábbiakban bemutatjuk a Google Play néhány olyan verziójának rövid listáját, amelyekhez az ország vagy a régió megváltoztatásakor férhet hozzá:

 • USA
 • UK
 • Franciaország
 • Németország
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Spanyolország
 • Japán
 • Olaszország
 • Oroszország
 • És még sok más!

About the author

Comments

 1. zületi csatlakoztatás és nagyon alacsony árak. Több mint 60 országban van szerverük, és képesek feloldani a Netflix és más streaming szolgáltatások tartalmát. Erős titkosítást és védelmet kínál, valamint élő csevegési támogatást is biztosít. Fontos megjegyezni, hogy az ország vagy régió megváltoztatása a Google Playen nem mindig működik, és bizonyos módszerek csak bizonyos esetekben működnek. Azonban a fenti módszerek közül valamelyik segíthet abban, hogy hozzáférjen az országában nem elérhető alkalmazásokhoz és tartalmakhoz a Google Playen.

 2. zredet és nagyon alacsony árak. Több mint 3200 szerver több mint 65 országban. Könnyen használható alkalmazások és jó biztonsági funkciók. A Google Play országának vagy régiójának megváltoztatása nem mindig egyszerű feladat, de a fenti módszerek segítségével könnyebben elérhetővé válik. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden módszernek megvannak a maga korlátai és kockázatai, ezért mindig gondosan mérlegelje a lehetőségeket, mielőtt megpróbálná megváltoztatni a Google Play országát vagy régióját.

 3. zredet és nagyon alacsony árak. Több mint 3200 szerver több mint 65 országban. Könnyen használható alkalmazások és jó biztonsági funkciók. A Google Play országának vagy régiójának megváltoztatása nem mindig egyszerű feladat, de a fenti módszerek segítségével könnyebben elérhetővé válik. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden módszernek megvannak a maga korlátai és kockázatai, ezért mindig gondosan mérlegelje a lehetőségeket, mielőtt megpróbálná megváltoztatni a Google Play országát vagy régióját.

Comments are closed.