Hogyan javítsuk ki a Netflix „Ön úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” hibát

A Netflix feloldó vagy proxy hibájának kijavítása


A Netflix egyik országról a másikra megváltoztatja tartalmát, vagyis néhány műsor csak néhány országban érhető el. Ha a következő üzenet jelenik meg a Netflixen, azért van, mert a rendszer észlelte, hogy VPN-t használ, valamilyen proxy, vagy feloldó szolgáltatás:

„Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

A Netflix feloldó vagy proxyhiba javításának legjobb módja egy minőségi VPN használata. Ha már használ VPN-t, akkor a hiba észlelése azt jelenti, hogy nem tudja feloldni a Netflix blokkolását, vagy legalábbis a használt IP-címet feketelistára adta a Netflix. Az alábbiakban felsoroltuk a Netflix legjobb VPN-jeit; ezek megkerülhetik a platform régiós zárolását, és lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen Netflix könyvtárat megnézhessen, bárhol a világon.

A Netflix feloldó vagy proxy hibájának kijavítása.

Ez a gyakori Netflix streaming hiba annak oka, hogy a Netflix VPN vagy proxy szolgáltatás használatát észlelte. A jó hír az, hogy a Netflix feloldó vagy proxy hibáját gyorsan és egyszerűen kijavíthatja. Lépésről-lépésre szóló útmutatónk elmagyarázza, hogy mit kell tennie, ha „Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” üzenet jelenik meg..

A következő módon javíthatja ki a Netflix proxy hibát:

 1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-sel, amely feloldhatja a Netflix blokkolását - az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy kiszolgálóhoz abban az országban, ahonnan meg szeretné nézni a Netflixet. Például egy amerikai szerver a Netflix US feloldásához.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez biztosítja, hogy a Netflix elfelejti a tényleges IP-címét és helyét. Ezután elfogadja a VPN által biztosított új IP-címet.
 5. Nyissa meg a Netflixet, és válassza ki a kívánt tartalmat, amelyet most fel kell oldani! Ha nem, próbáljon ki egy másik szervert. Alternatív megoldásként további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával.

Nincs ideje elolvasni a teljes cikket? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a legjobb VPN-ket, amelyek javítják a Netflix „Ön úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” hibát:

A legjobb VPN-k a Netflix proxyhiba kijavításához

 1. ExpressVPN: Legfontosabb választásunk a Netflix proxy hiba kijavításához. Több mint 3000 szerver 94 megyében. Feloldja a Netflix és az Amazon Prime szolgáltatásait. 24 órás támogatás, felhasználóbarát alkalmazások és erős titkosítás.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetési lehetőség a Netflix számára. Több mint 5000 szerver világszerte. Emellett feloldja az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer használatát. Legfeljebb hat eszközön használható. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással.
 3. CyberGhost: Nagy sebességű szerverek a Netflix streamingjéhez. Biztonságos VPN titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel. Csatlakoztasson akár hét eszközt. 24 órás élő támogatást tartalmaz.
 4. PrivateVPN: Javítsa ki a Netflix proxy hibát. A BBC iPlayerrel és a Hulussal is együttműködik. Nagyon gyors kiszolgálók puffer- és késésmentes streaminghez. Felhasználóbarát alkalmazások és naplózás nélküli házirend.
 5. Surfshark: Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt. Feloldja a Netflix és a BBC iPlayer blokkolását. Nincsenek naplók, 24 órás támogatás, valamint kezdőbarát alkalmazások és böngészőbővítmények.
 6. HideMyAss: IP címek a legtöbb országban. A Netflix anti-VPN intézkedéseinek megkerülése. Asztali és mobil alkalmazások és a 24 órás támogatás. A biztonsági szolgáltatások közé tartozik a titkosítás.

Melyik VPN továbbra is működik a Netflixnél 2019-ben?

Annak érdekében, hogy időt takarítson meg, felállítottuk a legjobb VPN-k listáját, amelyek megkerülhetik a Netflix földrajzi korlátozásait. A VPN-ket az alábbi kritériumoknak való megfelelés alapján választottuk meg:

 • Kiszolgálók, amelyek sikeresen feloldják a Netflix blokkolását
 • Gyors és következetes csatlakozások az adatfolyamhoz
 • Biztosítja az adatokat titkosítási és naplózási szabályokkal
 • Élő csevegést és e-mail támogatást kínál, lehetőleg 24 órában
 • Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil eszközökhöz
 • Pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja

A legjobb VPN-k, amelyek javítják a Netflix „Ön úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” hibát

Az alábbiakban felsoroljuk a legmegfelelőbb VPN-ket, amelyek segítségével javítható a Netflix feloldó vagy proxy hibája:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN van szervereket 94 országban, lehetővé téve számos különböző Netflix könyvtár feloldását. Ez a VPN szerverhálózat több mint 3000 szerverből áll, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Japánban. Amellett, hogy képes megkerülni a Netflix proxy hibát, az ExpressVPN feloldja az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer is. Ezenkívül akár öt eszközt is csatlakoztathat egyszerre egyetlen fiókon keresztül.

Noha az ExpressVPN kiemelkedik azzal a képességgel, hogy feloldja oly sok régióspecifikus webhelyet és szolgáltatást, addig ismert, hogy nagyon kezdőbarát. A napi 24 órás élő csevegés és e-mail támogatás elérhető, valamint az alkalmazások és a böngészőbővítmények megkönnyítik a kiszolgálóhoz történő kapcsolódást. A biztonság az ExpressVPN egyik erőssége. 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelemmel biztosítja az adatokat. A VPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, és nem tart nyilván felhasználóinak azonosító naplóit.

Az ExpressVPN az asztali (Windows, Mac, Linux), mobil (Android és iOS) és útválasztók alkalmazásaival is használható. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak.

Előnyök:

 • Szerverek 94 országban a Netflix könyvtárak feloldásához
 • Gyors, konzisztens kiszolgálók késéssel és puffermentes streaminghez
 • Az Amazon Prime Video-val és a BBC iPlayer-rel is működik
 • Titkosítást és kill kapcsolót használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében
 • Tartalmazza a 24/7 élő chat és e-mailben
 • Kiváló, könnyen használható alkalmazások és böngészőbővítmények

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint a legtöbb VPN-nél

A NETFLIX PROXY HIBA HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix külföldi feloldásához. Sok népszerű streaming szolgáltatással működik, beleértve a Netflix-et és az Amazon Prime Video-t. Gyors és megbízható kiszolgálók, 24 órás támogatás és felhasználóbarát alkalmazások. Biztonságos szolgáltatás titkosítással. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN jó helyzetben van a Netflix “úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” hibajavításához. Hatalmas, több mint 5800 szerverrel rendelkező hálózattal rendelkezik, amely 60 országban található. Ezenkívül ez a szolgáltatás feloldja néhány legnépszerűbb webhelyet és szolgáltatást, köztük a Netflix-et és a BBC iPlayer-t. A NordVPN olyan kiszolgálókat is kínál, amelyek optimalizálva vannak a P2P megosztására vagy fokozott adatvédelemre (Double VPN vagy Onion over VPN).

A NordVPN segítségével megvédheti az összes leggyakrabban használt eszközt, mivel akár hat egyidejű kapcsolat megengedett. Ezenkívül számos alkalmazás és böngészőbővítmény található, amelyek megkönnyítik a gyors csatlakozást. Ez a VPN Panamában található, és szigorú bejelentkezési szabályokat működtet. Ön is védett azáltal, hogy a NordVPN 256 bites AES titkosítást, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet, valamint a kill kapcsolót használja. Ha bármilyen kérdése van ezekkel a funkciókkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az élő chat alatt, a nap 24 órájában.

A NordVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Android, iOS, Linux és Android TV rendszerekre kínálják. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome és a Firefox számára. Az útválasztók manuális konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • Hatalmas, több mint 5800 szerverből álló hálózat a Netflix feloldásához
 • Feloldja az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és egyéb lehetőségeket
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre
 • 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít élő csevegés és e-mail útján
 • Szigorú bejelentkezési szabályt tartalmaz az online adatvédelem védelme érdekében

Hátrányok:

 • Néhány szerver lassú

A PÉNZ NAGYON: A NordVPN 5800 szerverével kiváló értéket kínál. Kerülje meg a Netflix feloldó vagy proxy hibáját. Emellett feloldja az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer használatát. Akár hat egyidejű kapcsolat. 24 órás támogatás, intuitív alkalmazások és szigorú bejelentkezési házirend. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Több ezer nagysebességű szervert kínál 90 országban, beleértve az Egyesült Államokat is. Ez azt jelenti, hogy a Netflix-t könnyű külföldről közvetíteni anélkül, hogy észrevehető pufferelés vagy késés lenne. A Netflix feloldó vagy proxy hibájának kijavításán kívül jól működik olyan szolgáltatásokkal, mint a BBC iPlayer. A Románián alapuló VPN másik előnye, hogy lehetővé teszi akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatását (több, mint a legtöbb VPN lehetővé teszi).

A CyberGhost fiók magában foglalja a 24 órás támogatást az élő csevegés és e-mail útján. Még mindig jobb, ez a VPN hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik (a legtöbb VPN legfeljebb 30 napot kínál). Csatlakozzon egy CyberGhost szerverhez, és védve lesz a DNS és az IPv6 szivárgásoktól. Ezenkívül szigorú bejelentkezési házirenddel, 256 bites titkosítással, automatikus hirdetés-blokkolással és rosszindulatú programok beolvasásával, valamint egy kill kapcsolóval védi az Ön személyes adatait..

Kerülje meg a Netflix proxy hibáját a CyberGhost alkalmazásaival Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick és Android TV számára. Használhatja a Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket is. A Linux és az útválasztók használatához manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Javítja a Netflix proxy hibát, és lehetővé teszi a Netflix US nézését
 • Lehetővé teszi akár hét egyidejű csatlakozást
 • Élő csevegést és e-mail támogatást nyújt, a nap 24 órájában
 • 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, így kipróbálhatja kockázatmentesen
 • Erős biztonság titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel

Hátrányok:

 • Nem sikerült feloldni néhány népszerű streaming szolgáltatást
 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okoz az energiafelhasználók számára

45 napos pénzvisszafizetési garancia: A CyberGhost nagyon gyors a Netflix, a BBC iPlayer és a többi adatfolyam streamingjéhez. Legfeljebb hét eszközön használható egyszerre. Több ezer szerver 90 országban és 24/7 élő chat-támogatás. Szigorú bejelentkezési szabályok. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy svéd VPN szolgáltatás, amely hangsúlyt helyez a minőségre, mint a mennyiségre. Míg viszonylag kicsi a kiszolgálói hálózat, a gyors és megbízható kiszolgálók ideálisak streaming és torrent csatornákhoz. A VPN segítségével javíthatja a Netflix feloldó vagy proxy hibáját, és megnézheti a Netflix USA és a Netflix Japan kedvelőit. Ezenkívül feloldja az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és a HBO Go szolgáltatásait. Összességében a PrivateVPN szerverrel rendelkezik a világ 60 országában.

A PrivateVPN segítségével akár hat asztali és mobil eszköz egyidejű biztonságát is biztosíthatja. Ez a VPN kiváló ügyfélszolgálatot kínál, és az élő csevegési funkció lehetővé teszi, hogy közvetlenül beszéljen a fejlesztőkkel. A PrivateVPN használatakor az adatok 256 bites AES titkosítással vannak védettek. Van még DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló és naplózás nélküli házirend. Sőt, félig anonim módon is fizethet a Bitcoin segítségével.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál asztali (Windows és Mac), valamint mobil (Android és iOS) alkalmazásokhoz. A PrivateVPN Linux és útválasztókkal való használatához azonban manuálisan kell beállítania a telepítési utasításokat.

Előnyök:

 • Nagyon gyors kiszolgálók a Netflix streamingjéhez
 • Nézze meg az Amazon Prime Video-t, a BBC iPlayer-t, a Hulu-t és még sok más
 • Kezdőbarát alkalmazások asztali és mobil platformokra
 • Legfeljebb hat készüléken használható egyszerre
 • Titkosítási és naplózási politikával védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Csak körülbelül 100 szervert kínál
 • Korlátozott alkalmazásválaszték és böngészőbővítmények nélkül

NAGYSZERŰ SZERVEREK: A PrivateVPN egy nagyon gyors VPN streaming és torrenting számára. Használd a Netflix külföldi nézésére. Szintén feloldja a HBO Go és a Hulu szolgáltatást. Lehetővé teszi akár hat eszköz csatlakoztatását. Élő csevegés, kezdőbarát alkalmazások és erős titkosítás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Surfshark

SurfShark VPNfeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark jól működik a Netflix-rel, és képes megkerülni a VPN-ellenes intézkedéseit. Ez egy viszonylag új VPN, amely gyorsan válik erős választássá mindenki számára, aki rendszeresen továbbít. A Surfsharknak mintegy 800 szervere van 50 országban, beleértve az Egyesült Államokat, Oroszországot és Törökországot. Sőt, a Surfshark felhasználható a BBC iPlayer és a Hulu feloldására, és torrent-barát. Ez az opció Kiválóan alkalmas családok számára, mert lehetővé teszi korlátlan számú eszköz csatlakoztatását egyidejűleg.

Egy másik terület, amelyben a Surfshark kiemelkedik, a könnyű használat. Az alkalmazások és a böngészőbővítmények nagyon jól vannak megtervezve, és nem okozhatnak zavart, még a VPN-kezdőknél sem. A szolgáltatások között szerepel egy hirdetésgátló és egy engedélyezési lista annak kiválasztásához, hogy mely alkalmazások kerülhetnek a VPN-hez. A Surfshark rendkívül biztonságos, és a biztonsági másolat készítéséhez a böngészőbővítményeit függetlenül ellenőrizték. Személyes adatait 256 bites AES titkosítás és megszakító kapcsoló védi. Szigorú bejelentkezési szabályok, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem is létezik.

A Surfshark feliratkozásával hozzáférést biztosít alkalmazásukhoz Windows, Mac, Android, iOS és Amazon Fire TV rendszerekhez. Letöltheti a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. A Linux és az útválasztók manuális beállítást igényelnek.

Előnyök:

 • Kerülje meg a Netflix proxy hibáját, és engedje fel a BBC iPlayer és a Hulu blokkolását is
 • Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre
 • Nagyon felhasználóbarát olyan alkalmazásokkal, amelyek megkönnyítik a kiszolgálókhoz történő csatlakozást
 • Biztonságos szolgáltatás titkosítással, kill kapcsolóval és naplózhatatlan házirenddel

Hátrányok:

 • Nem a legnagyobb szerverhálózat (körülbelül 800 szerver)
 • Néhány szerver lassú lehet

Csatlakoztassa az összes eszközt: A Surfshark segítségével korlátlan számú eszközt csatlakoztathat egyszerre - tökéletes családok számára! Együttműködik a Netflix, a Hulu és még sok más céggel. Nagyon könnyen használható alkalmazások és böngésző-bővítmények. Nem naplózza a VPN-t 24/7 támogatással. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes Surfshark-véleményünket.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. HideMyAss

A Ass Ass VPN elrejtésefeloldja a netflixTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

HideMyAss Körülbelül 1000 szerver hálózattal rendelkezik. Különösen lenyűgöző az IP címeket kínál a világ szinte minden országában. Ezért a HideMyAss használatával feloldhatja több Netflix könyvtár blokkolását, beleértve a Netflix USA és a Netflix UK szolgáltatást. Használhatja azt a BBC iPlayer vagy a Hulu nézésére is, a többi népszerű streaming szolgáltatás között. A HideMyAss 24/7 élő chat-támogatást kínál, segítve az esetleges problémák gyors megoldását.

Ez a VPN lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást, és egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókon keresztül. A HideMyAss alkalmazások felhasználóbarátak, és lehetővé teszik, hogy automatikusan csatlakozzon a rendelkezésre álló legjobb szerverhez. A HideMyAss rengeteg biztonsági funkcióval rendelkezik az online adatvédelem és névtelenség védelme érdekében. Ez magában foglalja a 256 bites AES titkosítást, a DNS és az IPv6 szivárgásvédelmet, valamint a kill kapcsolót. Arra is dönthet, hogy keveri az IP-címet, megnehezítve a tartózkodási helyének követését.

A HideMyAss alkalmazások letölthetők Windows, Mac, Android és iOS rendszerekre. Ez a VPN manuálisan is konfigurálható Linux és kiválasztott útválasztókkal.

Előnyök:

 • Az IP-címek a legtöbb országban a Netflix könyvtárak feloldásához
 • Együttműködik más népszerű streaming szolgáltatásokkal, például a Hulu-val
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás
 • Magas szintű titkosítást használ az adatok biztonságának megőrzése érdekében

Hátrányok:

 • Naplózza a felhasználók IP-címét
 • Nagyon drága a listán szereplő legtöbb VPN-hez képest

BROWSE bárhonnan: A HideMyAss rendelkezik a legtöbb ország IP-címével. Használja fel a Netflix USA, a Netflix Japan és egyebek feloldásához. 24 órás élő chat-támogatást kínál, és torzítóbarát. Titkosítással védi adatait, de folyamatosan naplózza az IP-címeket. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes HideMyAss áttekintést.

A Ass Ass elrejtése CouponGet 64% -kal csökken az automatikusan alkalmazott 36 hónapos planGET DEALCoupon

Miért tiltja a Netflix a VPN IP-címeket??

2016-ban a Netflix VPN-felismerő rendszert telepített annak érdekében, hogy megtudja, mikor érkezik a szolgáltatáshoz, amikor VPN-t használ. Ennek elsősorban a következők voltak: engedélyezési jogok; A szerződések előírhatják, hogy egy adott TV-sorozat vagy film egy országban (például az Egyesült Államokban) jeleníthető meg, a másikban azonban nem. Mivel sokan VPN-n keresztül fértek hozzá a Netflixhez, a társaság nyomást gyakorolt ​​a nagy stúdiókra, hogy megakadályozzák azok használatát.

Amikor a Netflix észlel egy VPN-hez tartozó IP-címet, az IP-cím feketelistára kerül. Ez a Netflix „úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ” streaming hibájának megjelenéséhez vezet. Az ExpressVPN kedveli a legjobban a Netflix feloldását, mivel annyi IP-címük van, hogy a Netflix egyszerűen nem tudja lépést tartani.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Netflix proxyhiba javításához?

Nem, az ingyenes VPN-k túlnyomó része nem képes feloldja a Netflix blokkolását. Ennek oka az, hogy a Netflix az elmúlt években végrehajtotta a VPN-ellenes intézkedéseket. Az ingyenes VPN problémája az, hogy korlátozott számú IP-címmel és túlságosan sok felhasználóval rendelkezik minden kiszolgálón. Ezeket az IP-címeket a Netflix gyorsan megjelöli, lényegében használhatatlanná téve a kiszolgálót a platform használatához. Ezenkívül az ingyenes VPN-k szerverei gyakran nagyon lassúak, ami egyébként nem ideális streaminghez.

A Netflix mellett az ingyenes VPN-k küzdenek más webhelyek és szolgáltatások feloldására is, beleértve az Amazon Prime Video és a DAZN szolgáltatást.. Az ingyenes VPN-eknek szintén hiányoznak a létfontosságú biztonsági szolgáltatások. Előfordulhat, hogy nem titkosítják az adatait, vagy nem használnak kill kapcsolót az adatok szivárgásának megakadályozására. Mint a legtöbb ingyenes szolgáltatás esetében, az ingyenes VPN-ek gyakran hirdetéssel támogatott modellt használnak pénzkereséshez, bár ismerték, hogy egyes szolgáltatók naplózják az Ön böngészési tevékenységeit, és eladják azokat harmadik feleknek..

Mit nézhetek a Netflix-en?

A Netflix hatalmas mennyiségű tartalommal rendelkezik, amelyek nagy része a saját eredeti programozása. tudsz keressen a Netflix címeiben régiónként a Netflix régió kereső eszközével. Itt található azonban a legnépszerűbb eredeti tartalmak listája, amelyeket megnézhetsz a Netflixnél:

 • Narancs az új fekete
 • Idegen dolgok
 • Az Esernyő Akadémia
 • A bolygónk
 • Madárdoboz
 • Hármas határ
 • Money Heist
 • Anya vagyok
 • A nagy csapda
 • Utolsó esély U
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 25