Hogyan javítsunk ki a Netflix m7111-1331-5059 hibakódot

Netflix m7111-5059 hiba

A Netflix m7111-1331-5059 és m7111-5059 hibakódok a következő üzenetet tartalmazzák:Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.”

Noha az ilyen hibaüzenetek nagyon bosszantóak lehetnek, van megoldás! Ha már használ VPN-t, ez azt jelenti, hogy a VPN nem képes feloldni a Netflix blokkolását. Vagy legalább a Netflix feketelistájába helyezi az Ön által használt IP-címet. Miközben érdemes kipróbálni még néhány kiszolgálót, valószínűleg jobb VPN-re van szüksége, ha meg akarja kerülni az m7111-5059 Netflix hibát..

Ha nincs ideje elolvasni a bejegyzés összes részletét, itt van a legjobb VPN-ek listája, amelyek megkerülhetik a Netflix m7111-5059 hibát:

 1. ExpressVPN A mi első választásunk! A világ minden tájáról szupergyors kiszolgálók HD minőségű streaminghez készültek. Biztonságos és magán alkalmazások, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.
 2. CyberGhost Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni, ami nagyszerű választást jelent a kezdők számára. Jó streaming sebesség.
 3. NordVPN Nagy értékű választás jó streaming sebességgel és feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott streaming tartalmat.
 4. PrivateVPN Az a kevésbé ismert szolgáltató, aki hírnevet szerez azon streaming oldalak számában, amelyet fel tud tiltani.
 5. Hide My Ass! Nagyon jó a streaming webhelyek feloldásához, de az Egyesült Királyságban található és tárolja a felhasználási naplókat.

Hogyan javítsuk ki az m7111-1331-5059 hibakódot

Szerencsére nem nehéz megjavítani az m7111-1331-5059 számú Netflix hibát. Ez egy olyan streaming hiba, amelyet a Netflix okozott egy VPN vagy proxy szolgáltatás használatának észlelésekor.

Itt van, mit kell tennie:

  1. Iratkozzon fel a cikkben felsorolt ​​5 VPN egyikére - (javasoljuk az ExpressVPN használatát.)
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Győződjön meg arról, hogy az a megfelelő verzió az operációs rendszer számára!
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és válassza ki a szervert abban az országban, ahonnan hozzáférni kíván a Netflixhez (ez lehet például a Netflix USA vagy a Netflix Japan).
  4. Törölje a sütiket annak érdekében, hogy a változások a Netflix-en hatályba lépjenek.
  5. Nyissa meg a Netflix szoftvert, és próbálja ki a földrajzilag korlátozott tartalmat. Most fel kell oldani! Ha nem, ne ess pánikba. Előfordulhat, hogy működik egy másik szerverrel is.

Melyik VPN továbbra is működik a Netflix-rel?

Nagyon sok VPN található a piacon, de kevesen tudják megkerülni a Netflix által végrehajtott VPN-ellenes intézkedéseket. Magas és alacsony keresést végeztünk, és öt kiváló minőségű VPN-t találtunk, amelyek pontosan ezt teszik. Kutatásunkban az alábbi kritériumoknak megfelelő VPN-ek keresését végeztük:

 • Képes feloldani a Netflix, valamint számos egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Nagy szerverhálózat szerte a világon
 • Nagy sebességű és megbízható csatlakozások a kiváló minőségű streaminghez
 • Erős biztonság és adatvédelem, beleértve a titkosítást és a naplózás nélküli politikát
 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat, lehetőleg élő csevegési funkcióval

A Netflix m7111-1331-5059 számú hibát javító legjobb VPN-k

Itt található az 5 legjobb VPN listája, amely javítja a Netflix m7111-5059-5059 hibát és feloldja a Netflix blokkját:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks NetflixTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN a Netflix feloldásához. Következetesen megkerüli a földrajzi korlátozásokat, nem csak a Netflixnél, hanem a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer esetében is. Nem hiányzik a több mint 2000 szerverrel rendelkező szerver 94 országban. Mint ilyen, nincs gondod a Netflix USA vagy akár a Netflix Japan feloldásáról. Az ExpressVPN-sel történő streamingről a minőség kiváló. Megszakítás nélkül képes voltunk HD formátumban és akár 4K-ban is streamolni.

Az ExpressVPN nemcsak az egyik legjobb VPN a streaming webhelyek feloldásához, és nagyon egyszerűen használható. Az alkalmazás felülete az egyik legegyszerűbb, amit láttunk. Választhat egy helyet, vagy engedélyezheti, hogy az ExpressVPN automatikusan válasszon egy „intelligens helyet” (a legmegfelelőbb hely a sebesség, a késés és a tartózkodási hely alapján). Összességében ez egy nagyszerű VPN kezdőknek. Még akkor is, ha problémát tapasztal, 24 órás ügyfélszolgálat érhető el. Kipróbáltuk az élő csevegési funkciót magunk számára, és másodpercek alatt kaptuk meg a választ.

Az ExpressVPN kijelenti, hogy nem tárol semmilyen felhasználói tevékenységet vagy kapcsolódási naplót. Mi több, Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincsenek adatmegőrzési törvények. Összességében ez egy nagyon biztonságos VPN, amelyet olyan biztonsági szolgáltatásokkal lehet használni, amelyek tartalmazzák a 256 bites AES titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet, a megszakító kapcsolót és a megosztott alagútépítést. Lehetőség van még arra is, hogy a ExpressPPN-t Bitcoinnal fizetjük a BitPay-en keresztül.

Az ExpressVPN alkalmazásokat letölthető Windows, Mac, Android és iOS, valamint az Amazon Fire TV és Linux operációs rendszerekre. Mi több, az ExpressVPN MediaStreamer felhasználható a Netflix feloldására az Apple TV, a PlayStation és az Xbox alkalmazásban..

Előnyök:

 • Gyors sebesség
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását
 • Kezdőbarát alkalmazások
 • Barátságos élő chat támogatás
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat

Hátrányok:

 • Lehet, hogy nincs konfigurációs lehetősége a haladó felhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB A NETFLIX SZÁMÁRA: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Nagy sebességű streaming és torrenting, feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások, és működik Kínában. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a NetflixTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy másik VPN, amely sikeresen feloldja a Netflix feloldását. Növekvő hálózattal rendelkezik, több mint 5700 szerverrel 89 országban. Azt találtuk, hogy a sebesség nagyon gyors, ezért ez a VPN ideális a Netflix streamingjéhez. Valójában, a Netflix és az Amazon Prime Video tesztelésében nem tapasztaltunk pufferolást vagy késést. A CyberGhost kiszolgáló kiválasztása rendkívül gyors és kényelmes, azzal a kiegészítő lehetőséggel, hogy a CyberGhost automatikusan kiválasztja az Ön számára a legjobb kiszolgálót az Ön tartózkodási helyétől függően. Ezenkívül a CyberGhost alkalmazások nagyon felhasználóbarátak, néhány kényelmes funkcióval, például egy ad-blokkolóval.

A CyberGhost különösen jó érték, ami akár 7 eszközön is használható egyszerre. Érdemes azt is tudni, hogy ez a VPN 24 órás élő támogatást kínál, ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen problémája felmerül. A biztonság szempontjából azt találtuk, hogy a CyberGhost az egyik legjobb - ez volt az egyetlen olyan társaság, amely tökéletes pontszámot kapott a VPN adatvédelmi és adatvédelmi adatlapjában. Nincs naplózási politikája, 256 bites AES titkosítása, DNS szivárgás elleni védelme és megszakító kapcsolója. Sőt, lehetősége van névtelen fizetésre a Bitcoin segítségével.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Linux, Android, iOS és Amazon Fire Stick esetén.

Előnyök:

 • Feloldja a Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását
 • Nagyon gyors sebességű streaming
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők
 • Legfeljebb 7 eszközön használható
 • Naplózási politika nélkül védi a magánéletét

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában, Törökországban vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A Cyberghost jó választás a költségvetési tudatosság számára. Együttműködik az USA Netflix-szel és más egyéb streaming szolgáltatásokkal, amelyeket általában a hely korlátoz. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a NetflixTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 62 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik, így az egyik legnagyobb VPN szerverhálózat. Ha sok ilyen lehetőség van, akkor valószínűtlen, hogy küzd a földrajzi korlátozásokkal. Valóban, A NordVPN feloldja a Netflixet, valamint a Hulu és a BBC iPlayer kedvelőit. Ez egy olyan VPN, amely garantálja az üzemidő 99,9% -át. A NordVPN és a Netflix tesztelésében következetes kapcsolatot tapasztaltunk. A gyors sebesség azt jelentette, hogy nagy felbontású adatfolyamot tudtunk nyújtani pufferolás nélkül.

Nagyra értékeljük a böngészőbővítmények kényelmét, miközben a NordVPN alkalmazások könnyen követhetők és rugalmasak. A NordVPN 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és automatikus megszakító kapcsolót használ, amely biztosítja, hogy az adatai nem kerülnek kitettségre, ha a kapcsolat leesik. Ugyanilyen fontos a szigorú naplózás nélküli politika. A panamai VPN a kriptovalutával történő fizetés lehetőségét is kínálja (Bitcoin, Ethereum és Ripple). Ha bármilyen kérdése van, a NordVPN 24/7 élő chat-támogatással rendelkezik, amelyet rendkívül gyorsnak és segítőkésznek találtunk, és kevesebb mint egy perc alatt válaszolunk kérdéseinkre..

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Ez egyike azon kevés VPN-eknek is, amelyek alkalmazást kínálnak az Amazon Fire TV és az Android TV számára. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén elérhetők.

Előnyök:

 • 5000 szerver világszerte
 • Feloldja a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és így tovább
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Rengeteg biztonsági funkció
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Néhány megbízhatatlan szerver

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN kiváló lehetőség. Nagyszerű biztonsági funkciókkal ellátva, jól működik streamingben, és nem tart naplókat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a NetflixTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagyon gyors sebességet kínál, és feloldja a Netflix, valamint a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video képeket. Kisebb VPN 57 országban mintegy 100 szerverrel, korlátlan sávszélességet kínál. A kicsi hálózat ellenére a PrivateVPN több országban feloldja a Netflix-et, mint bármelyik ismert VPN, így hozzáférhet exkluzívabb földrajzilag zárt címekhez. A PrivateVPN által kínált sebesség lenyűgöző. A HD-tartalom Netflix-en történő tesztelésében nem tapasztaltunk puffert. A PrivateVPN-fiókját egyszerre akár 6 eszközön is használhatja, amely érzésünk szerint jó értéket képvisel.

A kezdők és a tapasztalt felhasználók egyaránt értékelni fogják a PrivateVPN-t, mivel mind egyszerű, mind haladó menüket kínál. Lehetőség van egy lopakodó VPN aktiválására, amely elősegíti a Mély csomag ellenőrzést, hogy megkerülje a cenzúrát. Úgy találtuk, hogy a PrivateVPN biztonságos megoldás a 256 bites AES titkosításnak, a DNS szivárgás elleni védelemnek és a kill kapcsolónak köszönhetően. Megvásárolhatja a PrivateVPN-et a Bitcoin segítségével. Végül, de nem utolsósorban, a PrivateVPN nulla adatnaplózási politikát tart fenn.

A PrivateVPN alkalmazások letölthetők a következőkre: Windows, Mac, Android, Amazon Fire TV és iOS. A Linux kézi konfigurálást igényel.

Előnyök:

 • Az egyik leggyorsabb VPN
 • Kiváló a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldásához
 • Nagyon felhasználóbarát alkalmazások
 • Legfeljebb 6 eszköz egyszerre

Hátrányok:

 • Kisebb kiszolgálók hálózata
 • Élő csevegés ritkán érhető el

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

GYORS SPEED: A PrivateVPN lehetővé teszi 6 eszköz csatlakoztatását egy fiókhoz. Feloldja a Netflix USA blokkolását, kevesebb szerverrel rendelkezik, mint a többi VPN, de gyors kapcsolatai vannak. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. Hide My Ass!

A Ass Ass VPN elrejtéseFeloldja a NetflixTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.HideMyAss.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Hide My Ass (HMA!) Egy brit székhelyű VPN szolgáltatás, közel világszerte 900 szerverrel. nevezetesen, MBSZ! szerverei több mint 190 országban vannak - jóval több, mint a legtöbb VPN-nek a piacon. Ezért ez egy olyan VPN, amely kiválóan nemcsak a Netflix feloldásához, hanem a világ számos földrajzilag korlátozott webhelyéhez is. Képesek voltunk a Netflix 1080p verziójában stream-rel ellátni teljesítményproblémák nélkül, és úgy találtuk, hogy ez a piacon lévő egyik leggyorsabb VPN..

A HMA másik előnye! az, hogy 24/7 élő chat-támogatást kínál ami nem mindig igaz a VPN-kre. Ennek tesztelésekor gyors és hasznos választ kaptunk kérdésünkre. Ezenkívül ez a VPN lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 5 eszközt is megvédjen. A biztonság szempontjából, HMA! az Egyesült Királyságban található, és ezért az adatok megőrzésére vonatkozó törvények hatálya alá tartozik. Noha 256 bites AES titkosítást és megszakító kapcsolót kínál, szolgáltatásként nem kínál a DNS szivárgás elleni védelmet. Mi több, míg a HMA! nincs naplózási irányelve, naplózza az IP-címeket és az időbélyegzőket. MBSZ! kijelenti, hogy ezt az információt 3 hónapig megőrzik, mielőtt törli őket.

A My Ass elrejtése alkalmazások elérhetőek a Windows, a Mac, az Android és az iOS számára. A Linux manuálisan konfigurálható.

Előnyök:

 • Szerverek sok országban világszerte
 • A Netflix blokkolásának sikeres feloldása
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Élő chat-támogatást kínál, a nap 24 órájában

Hátrányok:

 • Kissé drágább
 • Naplózza az IP-címeket

Pontszámunk:

3.5 kívül 5

NAGY SZÁMÍTÁS: Az Hide My Ass elrejtése feloldja a Netflix USA és Egyesült Királyság adatait. Nagyon gyors sebesség. Nagyszerű streaming és több mint 190 országban rendelkezik szerverrel. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a Teljes Hide My Ass áttekintést.

A Ass Ass elrejtése CouponGet 64% -kal csökken az automatikusan alkalmazott 36 hónapos planGET DEALCoupon

Nézhetem a Netflixet egy ingyenes VPN-sel?

Sajnos a legtöbb ingyenes VPN egyszerűen nem működik együtt a Netflix-szel. Ennek oka az, hogy a Netflix az elmúlt években különféle VPN-ellenes intézkedéseket hajtott végre. Általában, csak a legjobb VPN-k találták meg a módszert a Netflix földrajzi korlátozásaira. Az ingyenes VPN-kben túl kevés olyan kiszolgáló van, amelyeket a Netflix gyorsan feketelistára ad, és az m7111-5059 hibát okozza. Sőt, még akkor is, ha szerencséje annak, hogy feloldja a Netflix egy ingyenes VPN-sel való blokkolását, a teljesítmény valószínűleg viszonylag gyenge a sávszélesség korlátozása és az ingyenes szolgáltatás előnyeit kihasználni képes felhasználók számának miatt..

Javasoljuk továbbá az ingyenes VPN-ek ellen, mert nincsenek biztonságban a fizetett VPN-ek. Fontos, hogy találjon egy olyan VPN-t, amely 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót kínál. Az ilyen biztonsági szolgáltatások biztosítják, hogy biztonságosan böngészhet az interneten anélkül, hogy adatainak veszélybe kerülne. Sajnos néhány ingyenes VPN malware és spam hirdetéseket tartalmaz. Végül, de nem utolsósorban, egy valóban biztonságos VPN-nek szigorúan nincs naplózás-politikája. A probléma az, hogy néhány ingyenes VPN valójában naplózza az ön tevékenységét, és ezeket az információkat eladja a legmagasabb licitálónak. Ezen okok miatt nem gondoljuk, hogy egy ingyenes VPN megéri a gondot.

Általános Netflix m7111 hibák magyarázata

Minden Netflix hibakód, amely „m7111” -nel kezdődik, valamilyen hálózati vagy böngészőproblémát jelöl, amely megakadályozza a videó betöltése. Az m7111-5059 számú hiba kifejezetten a proxy hibára utal, amely akkor jelentkezik, amikor a Netflix VPN vagy más típusú proxy segítségével észlel téged. A Netflixnek az ismert VPN-kiszolgálók feketelistája van, amely blokkolja a videó elérését, ehelyett a proxy hibaüzenetet küldi vissza a felhasználóknak.

A VPN-felhasználók időnként más m7111 hibakódokkal is találkozhatnak, többek között:

 • M7111-1101 - próbálja meg törölni a sütiket és a böngésző gyorsítótárát.
 • M7111-1331 - néha előfordul, ha könyvjelzőket használ a Netflix eléréséhez. Próbálja meg manuálisan beírni az URL-t.
 • M7111-1309 - úgy tűnik, hogy elsősorban a Chrome felhasználóit érinti. Próbálja letiltani a böngészőbővítményeket.

Mit nézhetek a Netflix-en?

A Netflix filmek és tévéműsorok kiterjedt könyvtárát kínálja, beleértve saját eredeti tartalmát. A Netflix egyik legnépszerűbb címe az írás idején a következőket tartalmazza:

 • Idegen dolgok
 • A Keresztapa
 • Nincs a Mester
 • Fekete párduc
 • Narancs az új fekete
 • gyermekkor
 • A Hill House kísértetjárta
 • Nem vénnek való vidék
 • Kártyavár
 • Breaking Bad

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector