Hogyan juthat el a Bank of America külföldre egy VPN-vel (ezek a VPN-ek továbbra is működnek 2018-ban)

Bank of America jel.

A Bank of America és más bankok blokkolják a hozzáférést az egyes VPN-szerverekből származó forgalomhoz. Segítünk abban, hogy megkerülje ezt a kérdést.

Utazás közben elkerülhetetlen lehet, hogy ezt meg kell tennie az utazás során valamikor elérheti online bankját. Mivel távol van otthonától, arra kényszerítheti Önt, hogy nyilvános wifi-vel használja ezt. Javasoljuk, hogy ne tegyen közzé személyes információkat ilyen hálózatokon keresztül, de online banki szolgáltatások esetén szükség lehet rá.

Még akkor is, ha csak a wifi-t használja a böngészéshez, mindig azt javasoljuk, hogy megvédje magát egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Ez titkosítja a forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül alagútba hozza azt az Ön által választott helyen. Ez azt jelenti, hogy senki sem tud szimatolni az Ön tevékenységéről, és az Ön adatai biztonságban vannak az internetszolgáltató megfigyelésétől és a bűnözőktől. Ráadásul a VPN-k más kedvezményeket is biztosítanak, például hozzáférést a geo-lock tartalomhoz, beleértve az US Netflix-et és más streaming könyvtárakat.

Megtalálunk néhány részletet az egyes VPN-ekről, amelyeket a BofA-val való használatra választottunk, de ha kevés az ideje, itt van egy összefoglaló:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. A hatalmas szerverhálózat számos szervert tartalmazott az Egyesült Államokban. Szupergyors szolgáltató, amely biztonságot és adatvédelmet biztosít. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. IPVanish Lehetővé teszi a felhasználó számára a kiszolgálók váltását, ha az egyik nem reagál a BofA-ra. Magán, névtelen fizetéseket fogadunk el, és nem tartanak nyilvántartást tevékenységekről.
 3. CyberGhost Költségvetési szolgáltató megbízható szerverrel az Egyesült Államokban. Jól szerepel a magánélet és a biztonság.
 4. PrivateVPN Kisebb felépülő hálózat, amely ellenállt az összes BofA tesztnek. Lenyűgöző sebesség és megbízható.
 5. NordVPN Nagyszerű költségvetési szolgáltató. Időnként ügyfélszolgálatra van szüksége a BofA feloldásához, ha az első próbálkozás sikertelen.

sajnálatos módon, A Bank of America és néhány más intézmény, például a Wells Fargo, úgy tűnik, hogy aktívan blokkolja az egyes VPN-kiszolgálókról átirányított forgalmat.. Még ha a VPN-kiszolgálókon keresztül is megpróbál hozzáférni a fő BofA-helyhez, csúnya hibaüzenetet eredményezhet:

"Ez a webhely nem érhető el a www.bankofamerica.com weboldalon túl sokáig tart, hogy válaszoljon."

A Bank of America webhelyének hibaüzenete.

Egyes felhasználók számára előfordulhat, hogy bizonyos funkciók le vannak tiltva külföldön, például pénzeszközök átutalása különböző bankokra. Mindez komoly csalódást okozhat, mivel azt jelentheti, hogy le kell választani a VPN-alkalmazástól, és online bankját biztonságos kapcsolaton keresztül kell végezni..

Szerencsére van egy út ezen körül néhány VPN-szolgáltató továbbra is lehetővé teszi a hozzáférést a Bank of America webhelyhez. Ennek ellenére a működő szolgáltatók között vannak olyan szolgáltatók, amelyek nem érik meg a pénzt. A BofA hozzáférés mellett olyan tényezőket is meg kell vizsgálnia, mint a sebesség, biztonság, a szerver helyének megválasztása és a streaming webhelyek feloldásának képessége..

A legjobb VPN-k külföldi Bank Bank of America eléréséhez

Összeállítottuk a Bank of America legjobb VPN-jeinek listáját a következő kritériumok alapján:

 • Rengeteg szerverrel rendelkezik, amelyeket a BofA nem blokkol
 • A kiszolgálóhelyek széles választékát kínálja (különösen az USA-ban)
 • Erős titkosítást, valamint egyéb biztonsági funkciókat használ
 • Gyors és hozzáértő ügyfél-támogatással rendelkezik
 • Gyors, megbízható szolgáltatást nyújt
 • A naplók nélküli politikát tartja fenn

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, és több mint 3000 szerver hálózatot működtet 94 országban. A legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan ez sem garantálja, hogy minden szerver állandóan együtt fog működni a BofA-val. De amikor teszteltük ezt a szolgáltatást, azt találtuk egyszerű volt olyan amerikai szervert találni, amely működött, és nem volt gondunk Európában és Ázsiában.

Az ExpressVPN gyors és tájékozott ügyfélszolgálatáról ismert. Ha bármilyen problémája merül fel, akkor egyszerűen felteheti a kérdést, és egy képviselő képes lesz arra mutatni, hogy egy működő szerverre mutat.

Egy újabb ExpressVPN perk, amíg utazik, az a képessége, hogy képes feloldja a földrajzilag zárolt tartalmak oldalait, például az USA Netflix, HBO, Amazon Prime, Hulu és a BBC iPlayer. Ismét, ha bármilyen problémája merül fel, akkor egy gyors élő csevegéssel az ügyfélszolgálat képviselőjével jó úton kell lennie.

Az ExpressVPN csúcsminőségű biztonságot nyújt, ami természetesen különösen fontos, ha külföldön tartózkodik. 256 bites titkosítást és tökéletes előremeneti titkot használ, és magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet és a kill kapcsolót. Nem kell aggódnia az információszivárgás miatt ezzel a szolgáltatóval, mivel nincsenek kapcsolattartási naplók, amelyek nyomon követhetők lennének az egyénnél.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és néhány wifi útválasztóhoz.

Előnyök:

 • Több mint 2000 szerverből álló hálózatot működtet 94 országban
 • Könnyű csatlakozás a BoA-hoz az európai és ázsiai tesztelési helyekről
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A támogató személyzet segítséget nyújthat a 24 órás és a hét minden napján elérhető csevegésen
 • Nem tartja a személyes adatok forgalmi naplóit
 • Számos alkalmazás érhető el - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux és bizonyos Wi-Fi útválasztók

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint néhány riválisnál

A HOZZÁFÉRÉSRE VONATKOZÓ Legjobb VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen feloldja az összes főbb, földrajzilag korlátozott tartalmat és szolgáltatást. Legfontosabb adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN részletes beszámolóját.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai székhelyű szolgáltató, több mint 60 szerverrel több mint 60 országban. Ennek a szolgáltatónak jelentései voltak a BofA néhány szerverrel kapcsolatos problémájáról, bár az összes teszteltünk jól működött. Ha vannak problémák, az amerikai szerverre való átváltással meg kell csinálni a trükköt, vagy kapcsolatba léphet egy adott ország szerverének ügyfélszolgálatával.

Alapvető tervvel, amely akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, több eszközön történő utazásra vonatkozik. Ez a szolgáltató nem a legjobb a streaminghez, de az nagyon népszerű a Kodi felhasználók és az ökölvívók körében.

Az IPVanish 256 bites titkosítással és tökéletes előremeneti titoktartással jól teljesít a biztonsági fronton. Ez a magánéletre összpontosító szolgáltató szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, forgalom vagy kapcsolat naplók nélkül. A kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem az IP-cím további biztonságáért működik.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Minimális zavar a BoA-hoz való csatlakozáshoz több teszthelyen keresztül.
 • Ne jelentkezzen be a felhasználói tevékenységekbe, és szilárd biztonsági beállításokkal rendelkezik
 • Nagyon gyors sebesség
 • 24 órás élő csevegést kínál
 • Feloldja a Netflix USA feloldását

Hátrányok:

 • 24/7 csevegési támogatást igényel, de a technikai kérdések akár 2 napot is igénybe vehetnek az e-mailben történő megoldáshoz

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: Az IPVanish jó értéket képvisel egy olyan VPN számára, amely méretében kiszolgáló hálózatot működtet. Jó a BoA eléréséhez, jó adatvédelemmel és biztonsággal rendelkezik. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Romániai székhelyű CyberGhost növekvő számú szerverhez fér hozzá, jelenleg 57 országban meghaladja a 3600 szervert. Szolgáltatásaink tesztelése közben volt nincs probléma a BofA webhelyhez való hozzáféréssel több szerver használatával az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. Ha problémák merülnek fel, a CyberGhost javasolja, hogy földrajzilag közeli kiszolgálót használjon a csatlakozáshoz.

A földrajzilag zárt tartalmak külföldön való elérésekor a CyberGhost nem fog csalódást okozni. Ez egy a komoly hangsúly arra, hogy korlátozott tartalmat tudjon szállítani olyan webhelyekről, mint a Netflix, az Amazon Prime és a BBC iPlayer, bárhol is legyen.

A biztonság és az adatvédelem terén egy másik erős szereplő, a CyberGhost 256 bites AES titkosítást és tökéletes előremeneti titkot használ, beépített kill kapcsolóval és DNS szivárgásvédelemmel rendelkezik. Az automatikus wifi védelmi funkció azt jelenti, hogy az alkalmazás emlékezni fog a meghatározott hálózatokra így nem kell minden alkalommal manuálisan csatlakoznia a VPN-hez. Az a lehetőség, hogy akár öt eszközt egyidejűleg csatlakoztathat egy tervhez, nem kell aggódnia az eszközök cseréje miatt.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nincs probléma a BoA-hoz való csatlakozással különböző teszthelyekről
 • Nagyon jó és feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyeket és a tartalmat
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Szilárd adatvédelmi funkciók, beleértve a kill-kapcsolót

Hátrányok:

 • Nem enged fel annyi streaming webhely blokkolását, mint mások a listán

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost beállítása egyszerű. Jól működik a BoA webhely elérésében. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy svédországi szolgáltató, és a listán a legújabb. A viszonylag kis hálózati mérete látszólag nem befolyásolja teljesítményét. És valójában javára működhet a BofA és más bankok esetében, amelyek jobban érdekli a nagyobb szolgáltatók blokkolását. Valóban, egyetlen tesztelt szerverrel sem volt probléma. Ellenőriztük az ügyfélszolgálatot, és nem voltak ismert problémák, de szívesen kipróbálták az egyes kiszolgálókat gyorsan és helyszínen a nevünkben.

A PrivateVPN néhány gyors sebességgel büszkélkedhet, és hozzáférést biztosít az olyan webhelyekhez, mint például az USA Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO és Hulu. Szóval te meg tudod közvetítsd a szíved tartalmát utazás közben. Az alapterv lehetővé teszi, hogy akár hat eszközt egyszerre csatlakoztasson.

Biztonsági és adatvédelmi szempontból örülhet a PrivateVPN-nek, amely a nevét hűen tartja. Erős titkosítást (126 vagy 256 bites, attól függően, hogy melyik protokollt használja), valamint a tökéletes előremeneti titoktartást használja. Ezt ismét egy kill kapcsoló (amely elpusztítja az internet kapcsolatot, ha a VPN kapcsolat elveszik) és a DNS szivárgás elleni védelem támogatja. A szigorúan nem naplózó házirendek, forgalom vagy csatlakozási naplók nélkül, további védettséget nyújtanak.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • A tesztelés során zökkenőmentesen csatlakozik a BoA-hoz
 • Kisebb, homályosabb hálózatot kell használni a földrajzi blokkoláshoz
 • Gyors kiszolgálók, amelyek szintén remekül a streaming webhelyek biztonságos és magántulajdonú feloldásának feloldásához
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • A támogató személyzet csak európai munkaidőben működik
 • A Newish szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát, kevesebb kiszolgáló közül választhat

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó általános felhasználásra és a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN részletes beszámolóját.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Több mint 5400 szerverrel 60 országban, Panama alapú NordVPN a listánk egyik legnagyobb szolgáltatója. Mivel az egyik nagyobb hálózat, nem olyan meglepő, hogy az NordVPN sokkal valószínűbb célpont a blokkoláshoz olyan szervezeteknél, mint a BofA. Nem minden szerver engedélyezi a hozzáférést a Bank of America fő webhelyéhez, tehát lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal a működő szerverek naprakész listájához.

Miközben külföldön tartózkodsz, ha streamingolni akarsz, a NordVPN kétségtelenül szállít. Nagy sebességgel és hozzáférés olyan webhelyekhez, mint a USA Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu, és Amazon Prime, ez a szolgáltató eltökélt szándéka, hogy földrajzilag zárt tartalmat szállítson, amikor és amikor a felhasználók azt akarják. Még dedikált szerverekkel is rendelkezik, amelyek optimalizálva vannak a gyors streaminghez.

A biztonságot 256 bites AES titkosítás formájában nyújtják, amely tökéletes előremeneti titoktartással párosul. Az automatikus wifi védelem azt jelenti, hogy soha nem kell aggódnia a nem biztonságos hálózatok miatt. A letiltás kapcsolót és a DNS szivárgásvédelmet a csomag tartalmazza, és semmilyen naplót nem tartanak fenn. További bónusz a NordVPN használatával az, hogy a szokásos öt helyett egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • A támogató személyzet naprakészen tartja azon szerverek listáját, amelyek feloldhatják a BoA blokkolását
 • Alacsony költségvetésű szolgáltató, amely nem húzza ki az adatvédelmet és a biztonságot
 • Feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek, pl. Netflix, BBC iPlayer és Amazon Prime Video

Hátrányok:

 • A veteránszolgáltató kiemelkedik a szerver nyilvánvaló blokkolásáról, az állandó macska-egér játékban a BoA-val
 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást
 • Legyen felkészült arra, hogy időben igénybe veszi a támogatási támogatást a BoA feloldásához

Megfizethető választás: A NordVPN beállítása egyszerű. Kiváló lehetőség a földrajzilag korlátozott webhelyek és tartalmak eléréséhez. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Az alkalmazás nem kínál szerverváltási lehetőséget. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN részletes beszámolóját.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t a külföldi BofA-hoz való hozzáféréshez?

Előfordulhat, hogy minden ajánlott szolgáltatásunk fizetett, és valószínűleg néhány ingyenes ajánlatot is talált meg a keresés során. Ez utóbbi bizonyos esetekben rendben lehet, de általában egy másik árat kell fizetni a monetáris díj lemondása miatt.

Az ingyenes szolgáltatók egyik legnagyobb problémája az, hogy gyakran fizetõ opciókhoz képest lassú és megbízhatatlan szolgáltatást kínálnak. Várjon egy szerverre, majd foglalkozzon egy lassú szakaszos kapcsolattal valószínűleg az utolsó, amit megkérdezel, miközben megpróbál online utazást készíteni az utazásain.

Biztonságot is figyelembe kell venni, és az ingyenes szolgáltatásoknak nem mindig van a legjobb hírneve ezen a részlegen. Ezeknek a szolgáltatóknak valahogy pénzt kell keresniük, és ez gyakran azt jelenti, hogy feladja magánéletét. Az üzleti modellek között szerepelhet a felhasználói tevékenységi naplók tárolása, a cookie-k nyomon követése és még a tétlen sávszélesség értékesítése is. Néhány ingyenes VPN-szolgáltatásról ismert, hogy még rosszindulatú programokat is tartalmaz!

Függetlenül attól, hogy egy ingyenes vagy fizetett szolgáltatóval jár, mindig érdemes megnézni a fórumokat, hogy megtudja, vannak-e más BofA-felhasználók problémái az adott szolgáltatással. Azt tapasztalhatja, hogy még egyes fizetős szolgáltatásoknak is vannak problémái. Például a magán-Internet hozzáférés felhasználóinak meglehetősen hangosan szólnak az online fórumok, amelyek szerint a szolgáltatók IP-címeit a BofA rendszeresen blokkolja..

Miért blokkolják a bankok a VPN-ket?

Nem teljesen világos, hogy egyes bankok miért blokkolják a VPN-eket, és nehéz egyértelmű választ kapni maguktól a bankoktól. A gyakorlat ellentmondásosnak tűnik, mivel a VPN használatával valójában hozzájárul az olyan számítógépes bűnözés esélyének csökkentéséhez, mint például a csalások és az identitáslopások..

Van néhány elmélet arról, hogy a BofA és más bankok miért blokkolják a VPN-kiszolgálók forgalmát:

 • Az egyik azért van, mert a bankok az Ön IP-címét használják fel a lehetséges csalások felderítésére. Feltételezhető, hogy a VPN veszélyezteti e technika hatékonyságát.
 • Egy másik gondolat az, hogy a VPN-eket a bűnözők felhasználhatják a kiberbűnözés névtelenségének végrehajtására. A bankok azt az álláspontot képviselik, hogy ezért jobb az összes VPN-forgalom blokkolása, mint annak kockázata, hogy egyes bűnözők átjutnak.
 • Végül, mivel gyakran bizonyos szerverek vannak blokkolva, előfordulhat, hogy az egyes IP-címeket a bűnözők visszaélés céljából megjelölték, hatékonyan blokkolva az e címekből származó összes forgalmat.

Noha a gyakorlat mögött meghúzódó okok nem egyértelmûek vagy teljesen értelmesek, a tény az, hogy a bankok ezt teszik, tehát a felhasználóknak tudniuk kell, hogyan kell megkerülni..

Tippek a BofA külföldi eléréséhez

A fenti listában szereplő VPN használatával biztosítania kell, hogy ne kerüljön fel problémák a BofA külföldi használatával. Íme néhány további tipp a zökkenőmentes vitorlázás biztosításához.

Ne felejtse el a VPN-t

A VPN fokozott adatvédelmet és biztonságot kínál, ami különösen fontos utazás közben. Ha külföldön érkezik BofA-fiókjához, akkor valószínűleg csatlakozik egy nyilvános wifi hálózathoz, például egy szállodához vagy kávézóhoz. Ezek a hackerek elsődleges pontjai, hogy megszerezzék az Ön adatait, ezért fontos, hogy VPN-vel megvédje magát.

Néhány VPN-szolgáltató valójában azt tanácsolja Önnek, hogy egyszerűen kapcsolja ki az alkalmazást, amikor belép egy adott blokkolt webhelyre. Valószínűleg ezt teszik, mert nem tudják vagy nem akarják megoldani a problémát, és nem akarják, hogy másik szolgáltatóra váltson. Ennek azonban egy utolsó lehetőségnek kell lennie, mivel nem lesz többé védett.

Csatlakozzon az amerikai szerverhez, ha lehetséges

Teszteléseink és a különféle VPN-szolgáltatók által tanultak alapján az egyesült államokbeli szerveren keresztüli csatlakozásnak a lehető legnagyobb esélyt kell biztosítania a BofA webhely elérésére. Másrészt vannak olyan elméletek, amelyek miatt a bankok megakadályozhatják, ha olyan helyről jelentkezik be, amely messze van a kártya legutóbbi felhasználásától. Tehát ebben az esetben valószínűleg jobb, ha megpróbál bejelentkezni egy kiszolgáló segítségével, amely földrajzilag közeli.

Vegyes eredmények voltak. Egyes esetekben az amerikai szerverek képviselték a legjobb lehetőségeket. Más esetekben az amerikai szervereket blokkolták. Kétségtelen, hogy működő kiszolgáló megtalálásakor kicsit próbálkozhat és hibázhat.

Mondja meg, hogy a Bank of America utazik

Ha utazás közben (vagy otthon ebben az ügyben) nem amerikai szervert fog használni, akkor megteheti a BofA-t, mielőtt elindul. Ez nem állítja meg azt, hogy a bank blokkolja a VPN IP-címeket, mint általában, de ez megakadályozhatja a fiókjának megjelölését.

Ne változtasson gyakran a szerver helyén

A bankok különféle intézkedéseket hoznak a csalás megelőzésére. Ha egy percre csatlakozik Thaiföldről, majd a következőre Németországba, akkor valószínűleg fel fog kelni néhány piros zászló. A következmények között szerepelhet a befagyasztott számla és a kártyák, amelyek bármikor nem ideálisak, de főleg utazás közben. Ha külföldről jelentkezik be fiókjába, próbáljon meg minden alkalommal csatlakozni legalább egy hasonló helyről.

amerikai bankMike Mozart licenc alatt CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

Adblock
detector