Hogyan juthat el a Pornhub és más cenzúrázott pornó oldalakhoz Indiában

India (egy olyan ország, amely a világ harmadik legnagyobb pornográfia-fogyasztója) polgárai ezen a héten felébresztettek arról, hogy kormányuk a bírósági irányelv alapján több mint 800 felnőtt webhely blokkolását rendelte el..

Hogyan juthat el a Pornhub és más cenzúrázott pornó oldalakhoz Indiában

Ez a döntés egy 2015-ös korábbi lépést követ, amikor a kormány egyoldalúan megtette ezt a lépést, hogy „megvédje a közönség erkölcsét és tisztességét”. A végzést hatalmas nyilvános hanyatlás után később visszavonták, és arra kényszerítették a hatóságokat, hogy csak néhány nap múlva fordítsák vissza a lépést.. Most azonban úgy tűnik, hogy a tilalom fennmarad.

Ha arra törekszik, hogy a felnőtteknek szánt tartalmakat titokban megnézhesse, a virtuális magánhálózat (VPN) használata segíthet. A VPN titkosítja az összes eszközforgalmat, amely a készülékre érkezik, és onnan érkezik, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre.. A titkosítás azt jelenti, hogy a kormány vagy az internetszolgáltató nem tudja egyoldalúan elfojtani a webhelyekhez való hozzáférést. A VPN elrejti az Ön IP-címét, és helyébe újat lép, így hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz, például a Netflix USA, a Hulu és a BBC iPlayer tartalmához..

A VPN-ket az interneten keresztül hirdetik. A megfelelő pályázó azonban a következő tényezőktől függ:

  • Gyors sebességgel töltheti le és továbbíthatja a HD videókat
  • Erős titkosítási protokollokat használ, hogy tartózkodási helyed rejtett maradjon
  • Széles szerverhálózatot működtet, ideértve az opciókat Európában és Észak-Amerikában
  • Tartalmaz egy kapcsolót, ha a VPN-kapcsolat megszakad

Ajánlott választásunk:

ExpressVPN

Express VPN webhelyek feloldása

94 országban több mint 2000 szerverrel az ExpressVPN a legmegfelelőbb választásunk egy erős, megbízható VPN számára. A szolgáltatás nem tárol felhasználói naplókat, világszínvonalú titkosítási protokollokkal ellátott szállítmányokat, és rendelkezik egy internetes megszakító kapcsolóval, amely megóvja a forgalmat még akkor is, ha az internet kapcsolat kiesik.

Sőt, az ExpressVPN 24/7 élő ügyfélszolgálatot kínál, amelyet akkor is használhat, ha a dolgok rosszra fordulnak. Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, iOS és Android rendszerekhez. További előny, hogy egyetlen előfizetés révén 3 eszköz egyszerre csatlakozhat ami releváns a számla megosztásakor a barátokkal és a családdal.

A regisztráció az ExpressVPN-en meglehetősen problémamentes folyamat, és az ideje csak néhány percet vesz igénybe. Kiválaszthatja, hogy mennyi ideig kíván regisztrálni: egy hónapra, hat hónapra vagy egy teljes évre. Egy másik nagyszerű lehetőség a 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Kipróbálhatja a szolgáltatást akár 30 napig, és ha elégedetlen a termékkel, kérjen visszatérítést, és azonnal feldolgozza, kérdés nélkül.

Próbáld ki kockázat nélkül: 3 hónap ingyenes az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Regisztráltam az ExpressVPN-t. Mit tegyek tovább??

Csak néhány egyszerű lépést igényel a titkosított VPN-kapcsolat beállítása és a kedvenc tartalmak elérése. A VPN segítségével hozzáférhet a Pornhubhoz és más indiai pornó oldalakhoz Indiában:

  1. A fizetés hitelesítését követően töltse le az eszközéhez tartozó összes alkalmazást. Próbáld meg ezt megtenni közvetlenül a VPN szolgáltatótól vagy a hivatalos alkalmazásboltokból.
  2. Indítsa újra az eszközöket, miután a telepítés befejeződött.
  3. Folytassa az ExpressVPN által Önnek küldött bejelentkezési adatok használatával. Válasszon ki egy szervert Európában vagy Észak-Amerikában.
  4. Gratulálunk! A kapcsolat most titkosítva és privát, és hozzáférhet az összes kívánt webhelyhez.

Használhatok egy ingyenes VPN-t?

Az ingyenes VPN-k képezik az interneten kínált VPN-szolgáltatások kritikus tömegét, de ez nem jelenti azt, hogy ajánlottak. Ezeket a lehetőségeket általában a felhasználó, aki egy ingyenes ajándékot keresi fel, ez azt jelenti, hogy lehet, hogy sorban kell várnia a kapcsolat létrejöttéhez, vagy el kell viselnie egy lassú kapcsolatot.. Ez nem jó választás a HD videó streamingjéhez, és sok pufferelést eredményez.

Hasonlóképpen, az ingyenes szolgáltatások mindig fogást élveznek, és a VPN-k ugyanazt az elvet követik. Megpróbálják pénzt keresni a szolgáltatás igénybevételével általában azáltal, hogy etikátlanul beillesztnek nyomkövető sütiket és bányásznak az adataira. Várhat sok zavaró hirdetéstől, valamint a rosszindulatú programok valódi veszélyétől.

A nap végén az Ön érdeke, hogy fektessen egy fizetett VPN-szolgáltatásba, mivel az ingyenes szolgáltatók egyszerűen nem csinálják meg a vágást.

Mit tehetek még egy VPN-sel Indiában??

A VPN-t természetesen nem pusztán a pornóhoz való hozzáférésre használják. Indiában egy VPN-t használhat olyan feladatok elvégzésére, mint például a népszerű streaming webhelyek elérése, például az USA Netflix, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és így tovább. Emellett hozzáférést biztosíthat olyan népszerű sportoldalakhoz, mint például az ESPN és a beIN Sports, valamint az olyan szerencsejáték- és játékplatformokhoz, amelyeket esetleg le lehet tiltani, vagy amelyek tartalmát földrajzilag korlátozzák..

A VPN biztonságos, titkosított és magántulajdonban tartja az internetes tevékenységeit, és biztonságos internetes blogolásra használható a kormány megtorlásainak félelme nélkül.. Ez nem egy rossz ötlet Indiában, ahol az internetes szabadságok gyengülnek. A VPN-előfizetés bárhová megy, bárhová is megy, tehát ha nyaralni vagy üzleti útra tart, a szoftver felhasználható a otthoni helyi tartalmakkal való kapcsolattartásra, például a Hotstar, a Starsports, a Jiocinema és a mások. Összességében kiváló választás az internetes élmény feltöltésére.

Michael Coghlan „Pornhub” licence, a CC BY-SA 2.0 licenc alapján

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 47

Adblock
detector