Hogyan kaphat egy ausztrál IP-címet bármely országból 5 egyszerű lépésben

Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet

Az ausztrál IP-címhez való hozzáférés számos ember számára szerepel a prioritási listán. A külföldön élő ausztráloknak szükségük lehet rá az online banki szolgáltatások eléréséhez. A világon átutazó ausztrál lakosoknak otthoni IP-címet kell használniuk, hogy kapcsolatba kerülhessenek az olyan sporteseményekkel, mint az Australian Open, vagy a helyi televíziós tartalmakkal, például a Foxtel és a 7plus által biztosított tartalmakkal..

Ebben az útmutatóban néhány módszert ismertetünk arról, hogyan lehet IP-címet szerezni Ausztráliából, beleértve egy ingyenes módszert is. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata.. A VPN titkosítja az összes eszközre és az eszközről érkező forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón továbbítja. Ez azt mutatja, hogy a webhelyére a jelenlegi helyén kívülről érkezik. Számos csúcskategóriás VPN-társaság kínál szervereket Ausztráliában, ami azt jelenti, hogy a világ bármely pontján székhellyel rendelkezik, és mégis megszerezheti ausztrál IP-címét.

Mélyreható elemzést nyújtunk a fő VPN-ekről egy ausztrál IP-címről, de ha kevés az ideje, itt található a legjobb VPN-ek összefoglaló listája az ausztrál IP eléréséhez:

 1. ExpressVPN A mi első választásunk! Szupergyors kiszolgálók, amelyek feloldják a legnépszerűbb streaming webhelyek feloldását. Erős biztonság, nincs napló és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 2. CyberGhost A legjobb költségkeret-alternatíva, kiemelkedő biztonsággal, gyors sebességgel és naplók nélkül.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató hatalmas szerverhálózattal. Nulla napló és kifogástalan biztonság. Tisztességes sebességek.
 4. IPVanish Torrent-barát VPN szolgáltatás jó sebességgel, naplók nélkül és erős titkosítással.
 5. PrivateVPN Lenyűgöző sebesség és feloldhatja a legtöbb geo-blokkolt tartalom feloldását külföldön, ideértve a Netflixet is.
 6. Hotspot pajzs Gyors és biztonságos. Egy másik jó olcsó lehetőség.
 7. Surfshark Torrent-barát VPN, amely nem tartja a naplókat, és korlátlan számú eszközt tesz lehetővé. Kínában működik.

Milyen lépések vannak egy ausztrál IP-cím megszerzéséhez?

Az ausztrál IP-cím megszerzésének legegyszerűbb módja a fizetett VPN-szolgáltatás regisztrációja. Ez a cikk során kiemeljük a megfelelőket. Nem számít, hol tartózkodik a világon - lehet például az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Indiában, Szingapúrban, Thaiföldön vagy másutt -, az ausztráliai IP-cím megszerzésének folyamata egyszerűbbé válik egy VPN.

Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet:

 1. Regisztráljon a VPN szolgáltatáshoz, és töltse le az eszközére vonatkozó alkalmazást. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Törölje az összes sütiket, és indítsa újra az eszközt.
 3. Csatlakozás a VPN mobilalkalmazáshoz vagy asztali klienshez.
 4. Válasszon ki egy kiszolgálót Ausztráliában, és várja meg a stabil kapcsolatot.
 5. Most már rendelkezik Ausztrália IP-címével, és korlátlan hozzáférést élvezhet számos webhelyhez és tartalomhoz.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: A legmagasabb szintű szolgáltatásokra vonatkozó legolcsóbb ügyletek általában egy vagy több éves kötelezettségvállalásokat igényelnek. Tudjuk, hogy sok felhasználónak nem kell ilyen hosszú ideig hozzáférni a VPN-hez. Ha éves szabadságán van, és kevesebb, mint egy hónapig van szüksége VPN-szolgáltatásra, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Kezdetben előleget kell fizetnie, de a cég a A „kérdés nélküli” visszatérítés az első 30 napon belül történő lemondás esetén. Nem hallottunk olyan esetről, amikor ezt a kötelezettségvállalást nem tartották be, tehát nyilvánvalóan kockázatmentes. Ez az ajánlat természetesen továbbra is elérhető, függetlenül attól, hogy Ön nyaraló-e vagy sem.

Mi a legjobb VPN egy ausztrál IP-cím megszerzéséhez?

Az ausztrál IP-címekhez tartozó legjobb VPN-ek listáját a következő tényezők alapján alakítottuk ki:

 • Több ausztráliai szervert karbantart
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Merev titkosítási protokollokat tartalmaz, így az adatok védettek
 • Alkalmazásokat biztosít Android, iOS, Windows és MacOS számára
 • Nem vezet nyilvántartást a felhasználói viselkedésről
 • Ár-érték arányt kínál

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN megbízható szolgáltatás, gyors sebesség és minimalista kialakítás miatt rajongói kedvenc. Jelenleg az ExpressVPN több mint 3000 nagysebességű szervert kínál az egész világon. Ausztrália kiszolgálói rengeteg, és vannak lehetőségek a közeli országokban is, beleértve Új-Zélandot, Indonéziát és Szingapúrot.

Az ExpressVPN kiemelkedő szolgáltatása az a folyamatos képesség, hogy feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat, ideértve a Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky és egyebeket..

A szolgálat katonai titkosítási protokollokat használ. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat mindig titkosítva és biztonságos. Pontosabban, az ExpressVPN 256 bites AES-CBC-t tartalmaz, mint alapértelmezett titkosítási szabványt, a HMAC hitelesítéssel és a tökéletes előremeneti titoktartással. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet „hálózati zárnak” neveznek. Ez utóbbi szolgáltatás azt jelenti, hogy a kapcsolata titkosítva marad, még akkor is, ha a szerverrel való kapcsolat kiesik a kéken.

A társaság olyan politikája, hogy nem tárol részletes forgalmi naplókat a szerverein. Van kissé a metaadatok megőrzése, de ez végső soron segíti a felhasználókat, mivel a szokásos szolgáltatásminőség javítására használják. Az egyedi IP-címeket nem naplózza.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS számára.

Előnyök:

 • Szerverei vannak 94 országban
 • Gyors sebességgel rendelkezik a streaminghez
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Biztonságos, privát szolgáltatást kínál

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint néhány riválisnál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AUSZTRÁLIA KÖZÖTT: az ExpressVPN az első választásunk. Gyors, megbízható, nagyon könnyen használható és könnyedén feloldja egy csomó streaming szolgáltatást. Jellemzője a legmodernebb biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost korábban már nem volt olyan kiszolgáló, amely korlátozott kiszolgálókkal és gyenge titkosítással rendelkezik. A szolgáltatás azonban drasztikusan javult az elmúlt egy évben, miután a Crossrider - az Egyesült Királyságban bejegyzett izraeli cég - megvásárolta azt. Átváltási szakaszon ment keresztül, egyértelmű befektetéssel a streaming képességekbe, a szerver hálózat fejlesztésébe és a titkosítási szabványok megerősítésébe..

Jelenleg 104 szerver választékát kínálja Ausztráliában, amely egy olyan globális hálózat része, amely több mint 5700 szervert tartalmaz 89 országban..

A CyberGhost képes elkerülni a streaming szolgáltatások sokaságának korlátozásait, ideértve a Netflixet is. Ezenkívül egy csomó remek kiegészítőt is kínál, köztük egy hirdetésgátlót, a rosszindulatú programok elleni védelmet és a követésgátlókat is..

Az összes forgalmat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon. Ehhez kapcsolódik a tökéletes titoktartás is. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. A társaság székhelye és bejegyzett helye Romániában van, ahol a törvények nem írják elő a VPN szolgáltatók számára az adatok kötelező megőrzését.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows, Linux és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár

Hátrányok:

 • Nem fog dolgozni Törökországban, Kínában, Szaúd-Arábiában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

A CyberGhost több ezer szerverrel rendelkezik világszerte. Nagysebességű szerverek, élő csevegési támogatás és kiváló biztonság. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 193 szervert működtet Ausztráliában. Ezek egy olyan globális hálózat részét képezik, amely 62 országban több mint 4500. A szolgáltatás gyors, nagymértékben testreszabható, és minden csengővel és sípcsal megvan, amire számíthat egy modern VPN-től..

Bizonyított, hogy ez a szolgáltató könnyedén feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmakat. Ez a ritka szolgáltatások egyike, amely együttműködik a Netflix-szel és támogatást kínál más streaming szolgáltatók számára is. Mint korábban említettük, a NordVPN rengeteg testreszabható funkciót kínál. Ezek között szerepel egy szerver kiválasztása az internethez való hozzáférés speciális módja alapján, mint például a televíziós streaming, az ultra-biztonságos adatvédelem, az anti-DDoS és még sok más.

Az általa alkalmazott titkosítási szabványok kemények és robusztusak. Az NordVPN alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokollt használja, amely 2.048 bites SSL kulcsokkal párosul. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. A szolgáltatás nem naplózza a felhasználói adatokat vagy a személyes adatok bármilyen formáját. Ez azt jelenti, hogy online rejtve maradhat, anélkül hogy aggódna az adatátvitel miatt.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Nem követi nyomon a személyes adatokat
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

MEGBÍZHATÓ LEHETŐSÉG: A NordVPN egy erős mindent átfogó rendszer, feloldja a népszerű streaming oldalakat, hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, gyors és sok biztonsági funkcióval rendelkezik. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Összesen 61 szerverrel rendelkezik Ausztráliában és 4 szomszédos Új-Zélandon. Teljes globális hálózata több mint 1300 szervert foglal magában, világszerte több mint 75 helyszínen. A szolgáltatás gyors, privát és minimális állásidővel rendelkezik. Ez a szolgáltató hangsúlyozza a sebességet, a biztonságot és az adatvédelmet, és zökkenőmentesen működik egy csomó streaming szolgáltatással. Ide tartoznak a BBC iPlayer, a HBO Now, az Amazon Prime Video és a Sling TV.

A titkosítási szabványok az IPVanish-et szilárdan a VPN-k legfelső szintjébe helyezik. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. A nulla adattárolás politikája példát jelent egy teljesen logless szolgáltatóra.

Ez a szolgáltatás népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányító-barát is azoknak a Kodi eszközöknek, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nincsenek naplók
 • Nagyon gyors sebesség
 • Legfeljebb tíz eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a bitcoint
 • Nem működik együtt a Netflix-szel

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY PRIVÁCIÓ: Az IPVanish jó választás a kínzáshoz. Jó sebességgel és 10 csatlakoztatott eszközzel engedélyezve az IPVanish népszerű a kínzó és a Kodi-felhasználók számára, akik meg akarják osztani az előfizetést. Nem működik egyes streaming szolgáltatásokkal, mint például a Netflix, a Hulu és mások. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN a listán szereplő többi szolgáltatóhoz képest kisebb kiszolgálóhely-választással rendelkezik. De ez semmilyen módon nem engedheti el a kínálatát. Az írás idején a társaság 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden csomagra.

Globális szinten a PrivateVPN alig több mint 80 szervert kínál 56 helyszínen, egy szerver Ausztráliában található. Ez a szolgáltató feloldhatja a népszerű streaming szolgáltatások blokkolását, beleértve a Netflix, a BBC iPlayer, az ITV Hub és még sok más lehetőséget. Sebesség és adatvédelem rangsorolása megegyezik a cikkben említett többi szolgáltatóval.

A PrivateVPN 256 bites AES titkosítást használ, valamint az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságát. Ezek az iparágvezető szabványok. Internet kill kapcsolót is kínálnak. A szolgáltatás nem tárol felhasználói naplókat és nem vesz részt semmiféle adatbányászatban, és lenyűgöző ár-érték arányt kínál.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • 57 országot átfogó hálózatot működtet
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Bitcoint fogad el
 • Együttműködik a Netflix-szel

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kisebb szerverhálózat, mint a listán szereplő többi szolgáltatónál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

IDEÁLIS A SZAVÍTÁSOKHOZ: A PrivateVPN gyors szerverekkel rendelkezik, így ideális a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer streamingjéhez. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. Hotspot pajzs

Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs könnyű a pénztárcán, de nem csúfolja a szolgáltatását. Felszerelt egy több mint 3000 szerverből álló nagyméretű hálózatot, és több mint 70 ország egyikéből kaphat IP-címet, Ausztráliát is beleértve. A szolgáltatás gyors, biztonságos és kiváló a feloldáshoz.

Ha streaming szeretne, akkor a Hotspot Shield segítségével hozzáférhet kedvenc földrajzilag korlátozott szolgáltatásaihoz. A könnyen használható alkalmazások lehetővé teszik a kiszolgálók közötti gyors és egyszerű váltást, így kényelmesen feloldhatja Ausztrália vagy az egész világ tartalmát..

Ez a szolgáltatás robusztus titkosítási védelem használatát használja a saját védett protokollján, Catapult Hydra néven. Ezenkívül tökéletes titkosítást, DNS-szivárgások elleni védelmet és asztali megszakítót kap (Windows esetén). Az IP-címeket titkosított formában tárolják, amikor csatlakoznak, de törlik őket, amint a munkamenet befejeződik. Ezen túlmenően nem tárolnak személyesen azonosítható információkat.

Alkalmazások érhetők el iOS, Android, Windows és MacOS rendszerekre.

Előnyök:

 • Gyors, biztonságos csatlakozások
 • Nagyszerű a feloldáshoz
 • Egyszerre akár öt eszközt is használhat

Hátrányok:

 • A támogatás kissé jobb lehet
 • Nem támogatja az útválasztókat vagy a Linuxot

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ALKALMAZHATÓ ALTERNATÍV: A Hotspot Shield szilárd és olcsó lehetőség. Feloldja a legnépszerűbb streaming platformokat, széles kiszolgálókkal büszkélkedhet, és erős biztonsági funkciókkal rendelkezik. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

7. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Jelenleg 50 országban több mint 800 szerverrel rendelkezik, köztük Ausztráliában és Zélandon. Ez a VPN probléma nélkül feloldja a nagyobb régiókkal zárolt platformokat, mint például a 7plus, a 9Now és a Netflix Australia, és a sebessége elég magas ahhoz, hogy késleltethetetlen legyen az adatfolyam. A legtöbb más VPN-vel ellentétben a Surfshark korlátlan számú egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Az egyik legjobb dolog ebben a szolgáltatásban a magánélet iránti erőteljes elkötelezettség. 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel megakadályozza a forgalmat a kíváncsiskodó szemtől. Még egy olyan funkció is van, amely automatikusan blokkolja a hirdetéseket és megkeresi a rosszindulatú programokat. A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat de ha aggódik a magánélet miatt, akkor mindig kriptovalutában fizethet. 24 órás és 24 órás támogatás elérhető élő csevegés közben.

A Surfshark rendelkezik Linux, MacOS, Windows, Android és iOS alkalmazásokkal. Kézzel konfigurálható a hálózati útválasztókkal való együttműködésre.

Előnyök:

 • Ideális az ausztrál TV közvetítéséhez külföldön
 • Nagy hangsúly a biztonságon
 • nem tart naplókat

Hátrányok:

 • A szerver sebessége kissé változhat
 • Meglehetősen kicsi hálózattal rendelkezik

KERETLEN CSATLAKOZÁSOK: Indítsa el biztonságosan a webhelyek feloldását minden eszközén. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Surfshark CouponSpecial Deal - megtakarítás 83% + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t egy ausztrál IP-cím megszerzéséhez?

Amikor az interneten böngészi a megfelelő VPN-szolgáltatás keresésében, elkerülhetetlen, hogy rengeteg hirdetéssel találkozzon ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban. Ezek a szolgáltatások csábítóak, mert hitelkártya vagy bármilyen hosszú távú kötelezettségvállalás nélkül feliratkozhat. Azonban általában ez az, ahol a csábítás véget ér. Az ilyen szolgáltatások által nyújtott tapasztalat a legjobb esetben nem megbízható, és egyenesen tolakodó is lehet.

Az ingyenes VPN-k apró kiszolgálókat kínálnak, gyenge titkosítási szabványokat telepítenek, és gátolhatják a kapcsolatot, ha túl sok felhasználó próbál bejelentkezni. Néhány ingyenes VPN-t elkaptak felhasználói adatok ellopására és a hirdetőknek történő eladására. Lehet, hogy szerencséje lesz, és csatlakozhat egy ausztrál szerverhez, de ez biztosan nem lesz problémamentes. Ha célja a tartalom közvetítése vagy a pénzügyi szolgáltatások biztonságos elérése, akkor egy ingyenes VPN választásával óriási kockázatot jelent saját magára..

Egy ingyenes VPN-nek fel kell emelnie a szemöldökét, mert határozottan van egy fogás. Valahogy próbálnak nyerni téged; ez migrén kiváltó felugró hirdetésekben vagy gyakori szolgáltatáscsökkentésekben manifesztálódhat annak érdekében, hogy meggyőzze Önt a szolgáltatás prémium verziójára való frissítésről.

Nem hisszük, hogy az ilyen szolgáltatók megéri az óriási problémákat, amelyeket elkerülhetetlenül magával ragad. A legjobb, ha a listánkban ajánlott jó hírű fizetett VPN-ket választja.

Döntöttem egy VPN-ről. Mit tegyek tovább??

Javasoljuk, hogy olvassa el az egyes VPN-szolgáltatásokról szóló felhasználói véleményeinket, mielőtt egy szolgáltatónál letelepülne. Ha ez megtörtént, akkor csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a hitelkártya adataival (egyszerű módja az egyes mini-áttekintések alatti linkekre kattintás). Meg kell kapnia egy megerősítő e-mailt a bejelentkezési adataival és a megfelelő alkalmazásokra mutató hivatkozásokkal. Folytassa az letöltést közvetlenül a webhelyről vagy a megfelelő alkalmazásboltból. Indítsa újra a készüléket a telepítés befejezése után.

Miután a bejelentkezési adatait sikeresen hitelesítette, a VPN-szolgáltatásnak az elérhető szerverhelyek listájáról kell felhívnia Önt. Böngésszen rajtuk keresztül, amíg nem talál egy lehetőséget Ausztráliára. Egyes szolgáltatók lehetővé teszik, hogy egy szervert csak az ország alapján válasszon, mások pedig városok szerint választhatnak.

A sikeres kapcsolatot általában egy zöld ikon jelzi a tálcán vagy egy VPN szimbólum az okostelefon képernyőjén. Mostantól a kapcsolat névtelen és biztonságos lesz, és ausztrál IP-címmel böngészi az internetet.

Miért van szükségem Ausztrália IP-címére??

A Freedom House ügyvédi testülete szerint az internetes táj Ausztráliában „ingyenes”, megjegyezve, hogy „az ausztrál férfiak általában megfizethető, magas színvonalú hozzáférést élveznek az internethez és más digitális médiához”.

A szélessávú internethez való hozzáférés alapvető emberi jog. A kormány nem cenzúrálja a tartalmat, és általában lehetővé teszi a polgárok számára a szólásszabadság jogát, mindaddig, amíg az nem tartozik a rágalmazás kategóriájába..

A szerzői joggal védett anyagok zaklatása azonban illegális az országban. A szabályt ritkán hajtják végre, de a legjobb, ha körültekintő és biztonságos maradunk. 2016-ban az ausztráliai szövetségi bíróság az internetszolgáltatók elrendelte a BitTorrent nyomkövető webhelyek blokkolását

Az ausztráliai IP-cím segíthet abban az esetben, ha hozzáférni szeretne az ingyenes és a nyílt internethez. Általában ez nem érhető el olyan országok állampolgárai számára, mint Irán, Kína, Oroszország és az Egyesült Arab Emírségek, ahol az állam diktálja, hogy milyen tartalmakhoz férhetnek hozzá az állampolgárok.

A külföldre utazó ausztrálok számára hasznos lesz IP-címet szerezni otthonról. Ez elősegíti a források, például a Foxtel, a 7plus, az Australian Netflix, az ABC és az SBS tartalmak elérését. Hozzáférhet más nagyszerű tartalmakat is a világ minden tájáról, beleértve az USA Netflix-et, a BBC iPlayer-t és a Sky Go-t. Ha a VPN-hez szeretne hozzáférni, miközben jelenleg Ausztráliában lakik, akkor olvassa el a témáról szóló részletes útmutatónkat.

A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális streamingjére. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélünk a lakóhelyének ügyvédjével.

DNS-kiszolgáló használata Ausztráliában

Az Ön IP-címe csak egy módszer, amelyet a weboldalak használnak a tényleges fizikai helyzetének meghatározására. A DNS, vagy a Domain Name System hibrid nyilvántartásként működik, ahol a webneveket (tartományokat) IP-címekkel ellenőrzik. Amikor megpróbál hozzáférni egy bizonyos országra vagy régióra korlátozott tartalomhoz, a kérdéses webhely vagy alkalmazás ellenőrzi, honnan származik a DNS-kérés. Ha nincs eltérés az IP-cím és a DNS-kérés között, a webhely blokkolja Önt. Ezért fontos, hogy mindkettő azonos helyről jelenjen meg.

A cikkben javasolt VPN-k egy része DNS-szivárgás elleni védelmet kínál. Mindegyik tartalmaz egy robusztus terméket, így a DNS-kéréseit ugyanazon titkosított alagúton továbbítják, amikor VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódnak. Ezek a szolgáltatók saját privát DNS-kiszolgálóikat működtetik, így az internetszolgáltató nem tud szurkolni a webes tevékenységein, ha csak a DNS-kéréseket figyel.

Néhány ingyenes VPN-szolgáltatás a DNS-kéréseket a titkosított alagúton keresztül küldi el, de a másik oldalon nyilvános DNS-szolgáltatást használ. Ezt úgy lehet értelmezni, mint a magánélet lehetséges megsértését.

A legtöbb eszközön a DNS-kiszolgálók manuálisan is konfigurálhatók. Az OpenNIC meg tudja csinálni a trükköt az Ön számára; bizonyos országokban ingyenes DNS-kiszolgálókat kínál.

Milyen módszerekkel szerezhető be egy ausztrál IP-cím?

A fizetett VPN-eken kívül letölthető a Tor böngésző. Ez a Tor projekt terméke, amelynek célja a megfigyelés és a hálózati behatolás elleni globális erőfeszítések fokozása.

A Tor böngésző ingyenesen letölthető és használható. Finoman kidolgozott, és magában foglalja a kifinomult titkosítási és névtelenségi szabványokat. Népszerű az olyan emberek körében, mint például újságírók, emberi jogi aktivisták és bejelentők, mivel az interneten rejtve tartja őket..

A Tor azonban nem nagyszerű lehetőség, ha HD videókat szeretne streamálni, vagy online pénzügyi ügyleteket folytatni. Rendszerint a sebesség rendkívül bámulatos, ami nem ideális a Grays Anatomy nézéséhez. Még mindig dönthet úgy, hogy a Tor segítségével egy ausztrál IP-címet kér, ha erre kíváncsi, és ez az útmutató részletesebben lebontja.

A második lehetőség egy ingyenes proxyszerver bekapcsolása. Ezek azonban hasonlítanak az ingyenes VPN-ekhez, mivel adatkorlátozásokkal, kis helyválasztékkal és árnyékos adatvédelmi irányelvekkel működnek. Ráadásul a legtöbb streaming szolgáltató, mint például a Netflix, elkezdte blokkolni a proxykat, és nagy esélyük van arra, hogy egyébként nem úgy működnek, ahogy szeretné. Ugyanakkor a proxyszerverek nem titkosítják a forgalmat úgy, ahogy egy VPN. Tehát ha ezzel a módszerrel próbál hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, akkor hajlamos marad a hackerekre.

Lásd még: Hogyan nézhetjük meg a 9Now külföldi VPN-t

Nicolas Raymond „Ausztrál grunge zászlaja”, a CC BY-SA 2.0 engedély alapján

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector