Hogyan kaphatunk egy Egyesült Királyságbeli IP-címet VPN segítségével 5 egyszerű lépésben

Hogyan szerezzünk egy brit IP-címet

Számos oka lehet annak, hogy miért kérhet IP címet az Egyesült Királyságból. A külföldön élő brit nyaralók vagy emigránsok híreket, TV-műsorokat és filmeket szeretnének elérni az Egyesült Királyságban a Netflix, az ITV Hub, a BBC iPlayer és az 4. Vagy talán feloldhatja a brit sportlehetőségeket a Sky Sports vagy a BT Sport oldalon. Azoknak, akik az Egyesült Királyságban a Barclays, a Natwest, a Lloyds és a HSBC bankszámláival rendelkeznek, esetleg szükségük van egy brit IP-címre, hogy elkerüljék, hogy a biztonsági szabályozók megjelöljék őket..

Ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan lehet IP-címet biztonságosan megszerezni az Egyesült Királyságból. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata.. A VPN alapvetően olyan szoftver, amely titkosítja az összes eszközre és az eszközről érkező forgalmat, és egy kiválasztott közvetítő kiszolgálón keresztül továbbítja azt. Ha olyan VPN szolgáltatást választ, amely kiszolgálókat kínál az Egyesült Királyságban, akkor láthatóvá válhat, hogy valóban az országban található.

Mint már említettük, az Egyesült Királyságbeli IP-cím megszerzésének leghatékonyabb módja a VPN-bejelentkezés. A fizetett VPN-szolgáltatások robosztus kiszolgálói helyszínt kínálnak. Ha kiválasztja az Egyesült Királyságban működő állomást, akkor úgy tűnik, hogy az adott régióból érkezik az internetre.

Az egyes szolgáltatókkal kapcsolatos részletesebb részleteket részletesebben beolvassuk, de ha csak ideje van egy rövid összefoglalásra, itt van egy Az Egyesült Királyságbeli IP-cím megszerzéséhez a legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Könnyen tetején ezt a listát. Rengeteg szerver az Egyesült Királyságban, amelyek gyors és biztonságos teljesítményre vannak hangolva. A legkiválóbb adatvédelem és az alkalmazások könnyen kezelhetők. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési szolgáltató, amely szilárd biztonsági funkciókat és gyors kiszolgálókat kínál.
 3. NordVPN Erős sokoldalú, amely a sebesség és a biztonság érdekében meghaladja a súlyát. Rengeteg szerver az Egyesült Királyságban.
 4. IPVanish Ideális a magánélethez és a kínzáshoz, de nem az első választás a streaminghez. 10 párhuzamos csatlakozást tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN Kis szerverszám, de tesztelésünk során jó sebességet ért el. Bőséges adatvédelem és biztonság.

Hogyan szerezzünk brit IP-címet

Nagyon egyszerű az Egyesült Királyság IP-címének megszerzése, és bárhonnan elérhető az összes kedvenc brit tartalom.

Így szerezhet be egy brit IP-címet:

 1. Regisztráljon egy VPN-szolgáltatásra, és töltse le az eszközére vonatkozó alkalmazást. Az ExpressVPN használatát javasoljuk.
 2. Törölje az összes sütiket, és indítsa újra az eszközt.
 3. Indítsa el és jelentkezzen be a VPN mobilalkalmazásba vagy asztali kliensbe.
 4. Csatlakozzon egy brit szerverhez, és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön
 5. Most van egy brit IP-címe, és szabadidőben böngészhet az interneten.

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: Nem mindenkinek lesz szüksége hosszú ideig az Egyesült Királyságból származó IP-címre, ezért valószínűleg nem hajlandó elbomlani egy éves vagy annál hosszabb kötelezettségvállalásra. Ha egyszerűen csak egy kicsit utazik, és egy rövid időre van szüksége VPN-re, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját.. Előleg fizetnie kell egy érvényes hitelkártyával történő regisztrációval, de a társaság teljes visszatérítést kínál, ha lemondják az első 30 napon belül. Nem hallottunk olyan esetről, amikor ezt az elkötelezettséget nem tartották be, tehát nagyjából kockázatmentes.

Nem számít, hol tartózkodik a világon - lehet az Egyesült Államok, Franciaország, Németország, Kanada, Ausztrália, India, Szingapúr, Thaiföld vagy másutt - az Egyesült Királyság IP-címének megszerzésének folyamata azonos.

A legjobb VPN-k egy brit IP-cím megszerzéséhez

Az Egyesült Királyság IP-címeit nyújtó leghatékonyabb szolgáltatások listáját a következő tényezők alapján alakítottuk ki:

 • Több szervert karbantart az Egyesült Királyságban
 • Könnyen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Merev titkosítási protokollokat tartalmaz, így az adatok védettek
 • Alkalmazásokat biztosít Android, iOS, Windows és MacOS számára
 • Nem tárol részletes forgalmi naplókat
 • Ár-érték arányt kínál

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy kiemelkedő sokoldalúbb. Megbízható szolgáltatást és gyors sebességet kínál, a legkiválóbb ügyfélszolgálat mellett. Jelenleg a vállalat több mint 3000 nagysebességű szervert kínál az egész világon. Jelentős lehetőség van az Egyesült Királyságban, valamint Észak-Amerikában és Európa egyes részein.

Az egyik szolgáltató megkülönböztető képessége a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásának képessége, ideértve a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer, a Sky és egyebeket..

Az ExpressVPN katonai titkosítási protokollokat használ, amelyek nagyban megkönnyítik a kapcsolat megerősítését és az adatok megfejtésének minden kísérletét.. Kihasználja a 256 bites AES-CBC-t mint alapértelmezett titkosítási szabványt, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes továbbító titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet „hálózati zárnak” neveznek. A legjobb az, hogy ezek a robusztus protokollok egyáltalán nem rontják a sebességparamétereket.

A vállalat nem tárol részletes forgalmi naplókat a szerverein. Megtartja a metaadatok rését, de ez javítja a szolgáltatás minőségét, és a felhasználói IP-címeket soha nem rögzítik. Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken található, ami azt jelenti, hogy kívül esik az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormányzati hatóságainak joghatósága alá..

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS számára.

Előnyök:

 • Az Egyesült Királyságban a gyors és megbízható szerverek a legtöbb célra alkalmasak
 • Nincs probléma az Egyesült Királyságban élő streaming tartalom feloldásával, például a Netflix, a BBC iPlayer és így tovább
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, jó adatvédelemmel
 • 24 órás élő chat-támogatás, a hét 7 napján

Hátrányok:

 • Korlátozott speciális lehetőségek az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AZ Egyesült Királyság IP-CÍMÉNEK Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a legjobb választás. Vezet az utat a brit legnépszerűbb streaming és sportszolgáltatások feloldásához. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez és a teljes biztonsághoz és magánélethez. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost az elmúlt hónapokban megerősítette szolgáltatását, különösen azt követően, hogy a Crossrider megszerezte azt - az Egyesült Királyságban bejegyzett izraeli cég. Jelenleg 486 szerver választékát kínálja az Egyesült Királyságban, amely egy globális hálózat része, amely 5735 szervert tartalmaz 89 országban..

Javasoljuk a VPN-megoldást költségvetés-barát árazásához, gyors kiszolgálásához és kifogástalan titkosítási szabványaihoz. A további remek funkciók, amelyek felár nélkül elérhetők, többek között a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátló funkciók.

A CyberGhost megbízhatóan feloldja egy csomó földrajzilag korlátozott tartalom, beleértve a Netflixet is. Ez elit VPN kategóriába sorolja.

Az összes forgalmat alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon, a tökéletes előremeneti titoktartással együtt. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. A cég székhelye és nyilvántartása Romániában található. Mint ilyen, rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. Belső politikával erősíti az adatvédelmi szempontot, mivel nem tárol felhasználói adatokat.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows, Linux és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nagy szerver jelenlét az Egyesült Királyságban
 • Jó ár-érték arányú szolgáltató gyors kiszolgálókkal, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre és letöltésre
 • Az alkalmazások könnyen kezelhetők és nagyszerű új felhasználók számára
 • A magánélet és a biztonság szilárd

Hátrányok:

 • Blokkolva van Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Költségvetési választás több száz szerver közül, amelyek közül választhat az Egyesült Királyságban. Jól működik az Egyesült Királyság legnépszerűbb sport- és streaming oldalaival. Nincsenek naplók, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN 532 szervert működtet az Egyesült Királyságban, egy globális hálózaton belül, amely 59 országban több mint 5000. Ez egy gyors, biztonságos szolgáltatás, amely több mint egy évtizede kínál VPN-megoldásokat.

Ennek a szolgáltatónak nem lehet gondja a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásáról. Ez a ritka szolgáltatások egyike is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiszolgálót válasszanak az internethez való hozzáférésük alapján; ez magában foglalja a televíziós adatfolyamot, az ultra-biztonságos adatvédelmet, az anti-DDoS-t és még sok más.

A titkosítási szabványok robusztusak. A szolgáltatás alapértelmezés szerint a 256 bites AES protokollt használja, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van. A NordVPN nem naplózza a felhasználói adatokat vagy a személyes adatok bármilyen formáját, így a digitális lábnyoma rejtett marad.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Több mint 500 szervert működtet az Egyesült Királyságban
 • Feloldhatja az Egyesült Királyság legnépszerűbb streaming szolgáltatásait
 • Olcsó szolgáltató, kompromisszumok nélkül a biztonság és az adatvédelem területén
 • Kiterjedt támogatási dokumentáció és élő csevegési lehetőség

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás igénybe veheti néhány szokást

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN jó értékű VPN. Nagyon jó lehetőség, amely feloldja a legtöbb brit sport- és streaming szolgáltatást. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish 85 szervert működtet az Egyesült Királyságban. A teljes globális hálózat több mint 1300 szervert foglal magában, amelyek több mint 75 világszerte működnek. A szolgáltatás gyors, privát és minimális állásidővel rendelkezik. Az IPVanish zökkenőmentesen működik együtt a BBC iPlayer, a HBO Now, az Amazon Prime Video és a Sling TV-vel.

A titkosítási szabványok a legfelső szintűek. Az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előremeneti titoktartással. Csak a fiók első regisztrációjakor tárolja az adatokat, ami hasonlóvá teszi a NordVPN-hez.

Ez a szolgáltatás népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányító-barát is azoknak a Kodi eszközöknek, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Több mint 80 szerver az Egyesült Királyságban
 • Feloldja a streaming szolgáltatások növekvő listáját
 • A Kodi és a felhasználók előnyben részesítik a távoli barát alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Nem fogadja el a Bitcoint fizetésre

Pontszámunk:

4 kívül 5

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel működik. Nagyszerű családok számára és többszörös kapcsolatokhoz. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN a listán szereplő többi ajánlott szolgáltatáshoz képest viszonylag kevés kiszolgáló-választékot kínál. De ez nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás al-par. Valójában a PrivateVPN annyira magabiztos termékkel szemben, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden felhasználó számára.

A társaság összesen négy szervert kínál az Egyesült Királyságban. Világszerte 56 országban alig több mint 80. A PrivateVPN lenyűgöző képességgel rendelkezik a népszerű streaming szolgáltatások feloldására, beleértve a Netflix, a BBC iPlayer, az ITV Hub és még sok más. További indok arra, hogy ezt a szolgáltatót választhassák, hogy sebességének és adatvédelmének rangsorolása, amint azt széles körű felhasználói áttekintésünk megítélése alapján megegyezett a cikkben említett többi szolgáltatóval..

A PrivateVPN az iparágban vezető 256 bites AES titkosítást használja, az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságával együtt. Internet kill kapcsolót is kínálnak. A szolgáltatás nem tárol felhasználói naplókat, és nem vesz részt semmilyen adatbányászatban.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Szinte bárhonnan feloldja az Egyesült Királyság legnépszerűbb streaming tartalmát
 • A kiszolgálók gyorsak és a kapcsolatok megbízhatóak
 • Erős a magánélet és a biztonsági funkciók területén

Hátrányok:

 • Kevesebb brit szerver, mint a listán
 • Kínában nem működik
 • A gyilkos kapcsoló opció csak a Windows alkalmazás számára használható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja számos népszerű brit show-t, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanazon a fiókon. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t egy brit IP-címhez?

A VPN használatának egyik alapvető oka annak biztosítása, hogy digitális lábnyoma biztonságban marad, mindaddig, amíg a VPN szerverhez kapcsolódik. Végül is emiatt fejlesztették ki a szoftvert: azért, hogy rejtve maradjanak az interneten. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatásokat erősen reklámozzák az alkalmazásboltokban és másutt az interneten, ám az általuk kínált tapasztalatok szomorúak, megbízhatatlanok és nem érik meg idejét.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások nevetségesen kis kiszolgálók választékával szállíthatók, enyhe titkosítási szabványokat vezetnek be, rendszeresen részt vesznek a sávszélesség-szabályozásban, és bizonyos esetekben bányászják adataikat nyereség céljából.. Nem azt mondjuk, hogy lehetetlen az Egyesült Királyságbeli IP-címet megszerezni egy ingyenes VPN-vel, ám ez nagyon nehézkes, és méltányos próbálkozást és hibát igényelhet.

Ezt követően tudnia kell, hogy az ilyen szolgáltatások regisztrált vállalkozások. Pénzt kell keresniük az alkalmazottak fizetésének, a kiszolgálók karbantartásának és más üzleti általános költségeknek a fizetésére. Egy ingyenes terméknek fel kell emelnie a szemöldökét, mert határozottan van egy fogás. Néhányan migrén kiváltó felugró reklámokkal bombázza Önt, vagy nyomkövető sütiket szúr be, és személyes adatait eladja a hirdetőknek. Mások gyakran megszakíthatják a szolgáltatást, hogy csalódjanak a prémium tervre való frissítésről.

Összességében javasolunk néhány dollár befektetését és fizetett VPN-szolgáltatás igénybevételét. A szabadok nem vágják le.

Döntöttem egy VPN-ről. Mit tegyek tovább??

Miután elrendezte az ön számára működő VPN szolgáltatást (egyszerű módszer, ha rákattint az egyes mini-áttekintések alatti linkekre), és feliratkozik a hitelkártya adataival, akkor csak meg kell tennie az ügyfél letöltését. szoftver a készülékéhez.

Jelentkezzen be a fiókjába, miután a telepítés befejeződött. Keresse meg az elérhető kiszolgálóhelyek listáját, amíg meg nem találja azokat, amelyek az Egyesült Királyságban találhatók. Egyes szolgáltatók lehetővé teszik, hogy egy szervert csak az ország alapján válasszon, mások pedig városok szerint választhatnak.

A sikeres kapcsolatot általában egy zöld ikon jelzi a tálcán vagy egy VPN szimbólum az okostelefon képernyőjén. Mostantól a kapcsolat anonim és biztonságos lesz, és lesz egy brit IP-címe, amely hozzáférést biztosít a kívánt brit tartalomhoz..

Miért van szükségem az Egyesült Királyságból származó IP-címre??

A Freedom House ügyvédi testülete szerint az Egyesült Királyságban az internet „szabad”, megjegyezve, hogy „a társadalmi és demokratikus részvétel meghatározó elemének tekintik”..

A szélessávú internethez való hozzáférés alapvető emberi jog az Egyesült Királyságban. Ezt támasztja alá egy elkötelezettség, amely lehetővé teszi a szabad és korlátozás nélküli internet elérését, a tartalom cenzúrázásának elmaradását vagy más utálatos gyakorlatokat..

A szerzői joggal védett anyagok zaklatása azonban illegális az országban. Előfordultak olyan szerzői jogi trollok, amelyek rugalmassá teszik a törvényt, hogy rendezést nyújtsanak. Próbálj meg kerülni a kárt.

Az Egyesült Királyságból származó IP-cím segíthet abban, ha hozzáférni szeretne az ingyenes és a nyitott webhez. Általában ez nem érhető el olyan országok állampolgárai számára, mint Irán, Kína, Oroszország és az Egyesült Arab Emírségek, ahol az állam által kinevezett mérnökök mindenféle blokádot előírnak a helyszínekhez való hozzáféréshez.

Az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkező, külföldre utazó lakosok számára hasznosnak tűnik IP-címet szerezni otthonról. Ez elősegíti a tartalom elérését, például a BBC iPlayer, a Sky Go, az UK Netflix és az ITV Hub. Ha részletesebb útmutatót keres az Egyesült Királyságban megmutatott műsorok közvetítéséhez külföldön, akkor segíteni kell a téma első részében.

Az Egyesült Királyság IP-címének egyéb felhasználási esetei az online banki szolgáltatások elérése és a labdarúgó-bajnokság figyelése.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális adatfolyamára. Kérjük, alaposan olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt erre az útra indul. Ha bármilyen kérdése van, akkor a legjobb, ha beszélsz egy lakóhelyének ügyvédjével.

DNS-szerver használata az Egyesült Királyságban

IP-címe a fajta fizikai azonosítójaként működik, segítve a webhelyeket annak meghatározásában, hogy mikor érkezik az internetre. De ez csak egy (bár népszerű) módszer. Egy másik általános mechanizmus a Domain Name Systems (DNS), amely hibrid típusú nyilvántartásként működik. A DNS-címekkel a tartománynevek IP-címük alapján ellenőrizhetők. A földrajzilag korlátozott tartalom elérésekor a legtöbb webhely ellenőrzi, honnan származik a DNS-kérés. Ha mind az IP-címed, mind a DNS-kiszolgáló nem olyan országból származik, amely hozzáférést tesz lehetővé (például az Egyesült Királyság a BBC iPlayer számára), akkor a host webhely vagy alkalmazás blokkolja Önt.

A listában szereplő összes ajánlott VPN-t győződjön meg arról, hogy a DNS-kérelmeket megfelelően kezelik. A VPN-kiszolgálóval történő sikeres kapcsolat után a DNS-kéréseit ugyanazon a titkosított alagúton továbbítják. Számosuk DNS szivárgás elleni védelmet kínál a rendszerindításhoz. Ezért a snoopers nem tudja nyomon követni az Ön webes tevékenységeit egyszerűen a DNS-kérelmek vizsgálatával.

Az ingyenes VPN-szolgáltatások általában a DNS-kéréseket a titkosított alagúton továbbítják, majd a másik oldalon használnak nyilvános DNS-szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a keresőmotorok nyomon követhetik a meglátogatott webhelyeket, ezáltal veszélyeztetve a magánélet védelmét.

A legtöbb eszközön a DNS-kiszolgálók manuálisan is konfigurálhatók. Az OpenNIC meg tudja csinálni a trükköt az Ön számára; bizonyos országokban ingyenes DNS-kiszolgálókat kínál.

Megszerezhetek egy brit IP-címet anélkül, hogy regisztrálnék a VPN-t?

Alternatív lehetőség van egy IP-cím megszerzésére az Egyesült Királyságból. Ezt a Tor böngészőn keresztül lehet elérni; a Tor projekt által megfogalmazott termék, amelynek célja, hogy segítse az embereket a hálózati megfigyelés és a bizalmas üzleti kapcsolatok és a magánélet megsértésének elkerülésében.

A Tor böngésző ingyenes, és kifinomult titkosítási és névtelenségi szabványokat tartalmaz. Népszerű az újságírók, az emberi jogi aktivisták és a bejelentők körében, mivel lehetővé teszi számukra, hogy havi díj nélkül elrejtsék személyazonosságukat..

A Tor böngésző azonban csak korlátozottan használható. Ha blogger vagy bejelentő, akkor Tor segíthet. Szörnyű lehetőség, ha online banki szolgáltatásokkal szeretne részt venni, vagy brit tartalmat közvetíteni. Ennek oka az, hogy az összes kifinomult titkosítás elviselhetetlenül lassúvá teszi. Ha azonban továbbra is szeretne egy brit IP-címet szerezni a Tor-lal, akkor ez az útmutató részletesebben lebontja azt.

Egy másik lehetőség egy ingyenes proxyszerver telepítése. Ez azonban hasonló az ingyenes VPN szolgáltatásokhoz, amelyekről a cikkben korábban figyelmeztettünk). A proxyszerverek letöltési korlátozásokkal és árnyékos adatvédelmi irányelvekkel is működnek. A legtöbb streaming szolgáltató, például a Netflix, szintén elkezdte blokkolni a proxykat, és mások gyorsan felzárkóznak.

További probléma az, hogy a proxykiszolgálók nem titkosítják a forgalmat úgy, ahogyan egy VPN, így hagyja magát érzékeltetni egy internetszolgáltató vagy más tolakodó entitás online megfigyelésére. Maga a proxy szolgáltató szintén figyelemmel kísérheti online viselkedését.

A terimakasih0 által az „Egyesült Királyság lobogója”, a CC BY-CC0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 91

Adblock
detector