Hogyan kaphatunk IP-címet Chile-hez

IP-cím chile

Az internet nem biztonságos menedék; mivel a világ minden tájáról érkező kormányok súlyos megfigyelési kampányok mögé dobják a súlyukat, szinte lehetetlen elvárni a teljes adatvédelmet és névtelenséget.

A VPN-k azonban segíthetnek. Titkosítják az összes forgalmat, amely az Ön készülékére indul és onnan indul, és közvetítő szerveren keresztül irányítja azt. Ezzel az összes behatoló entitás biztonságban van az ördögben, így a kapcsolat szinte megvalósíthatatlanná válik a digitális lábnyom integritásának biztosítása.

Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon, ha csatlakozik egy VPN-hez, és Chilében választ ki egy kiszolgálót, az igazi IP-címét egy chilei helyettesíti. Ez megszilárdítja az Ön személyes adatait és biztonságát, és megnyitja a földrajzilag korlátozott médiumokat - például a Canal13, amely csak a Chilei IP-címmel rendelkező szalagok számára érhető el..

Hogyan szerezzünk chilei IP-címet egy VPN segítségével

Ne aggódjon, ha még soha nem használott VPN-t. Rendkívül könnyen beállíthatók.

Itt található a lépésről lépésre a Chile IP-címének megszerzése:

 1. Döntse el a megfelelő szolgáltatót (ajánlásaink az ExpressVPN).
 2. Folytassa az eszköz natív szoftverének letöltésével. Csak a hivatalos alkalmazásboltokban és webhelyeken bízzon.
 3. Csatlakozás egy szerverhez Chileben.
 4. Próbáljon meg hozzáférni a földrajzilag korlátozott chilei webhelyekhez (a Canal 13 egy lehetőség). Ha nem működik azonnal, egyszerűen ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, és indítsa újra.
 5. Gratula! Most fel van élesítve Chilei IP-címmel, és hozzáférhet kedvenc tartalmaihoz

Ha szüksége van egy chilei IP-címre egy adott esemény, például a Copa America megfigyeléséhez, akkor javasoljuk, hogy tesztelje VPN-jét legalább néhány órával a játék kezdete előtt. Ilyen módon van ideje kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, ha bármilyen problémája merül fel, és nem kell néhány fájdalmas percet töltenie, hogy megpróbálja saját maga elhárítani.

INGYEN Fizetõ VPN-t szeretne? Ha rövid távú elkötelezettséggel rendelkezik a piacon, akkor javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN-ket 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy ingyenesen férjen hozzá a legfelső szintű VPN-hez. Az első befizetést előzetesen be kell fizetnie, de azt visszatérítik, amíg egy hónapon belül visszavonja. Nincs feltett kérdés, tehát kockázatmentes üzlet.

Az alábbiakban ismertetjük az egyes szolgáltatók érdemeit, de itt egy rövid összefoglaló található a legfontosabb VPN-kről, hogy Chilére IP-címet szerezzünk..

A legjobb VPN-k egy chilei IP-címhez:

 1. ExpressVPN: Az első választásunk egy chilei IP-cím megszerzéséhez. Kiváló sebességgel, szervizeléssel, megbízhatósággal és folyamatos üzemidővel rendelkezik. A legkiválóbb titkosítás azt jelenti, hogy a kapcsolat minden alkalommal rejthetetlen marad.
 2. NordVPN: Kiváló költségvetési lehetőség. Gyors sebesség, optimalizált szerverek és egy lekerekített szolgáltatás.
 3. CyberGhost: Könnyen beállítható és használható. Kiváló feloldó és köpeny technológia.
 4. Surfshark: A teljes csomagot szállító szolgáltató.
 5. PrivateVPN: Kisebb szerverlista, de a tesztelt tesztek közül a leggyorsabb sebességgel érhető el, és sokféle streaming médiaoldalt feloldhat..
 6. PureVPN: Adatvédelemre összpontosító szolgáltató chilei szerverekkel.

Sok VPN található odakint, de csak néhányuk teszi fel a listánkat. Gondosan átvizsgáltuk a lehetőségek százát, hogy a hat legnehezebb szolgáltatót biztosítsuk Önnek. A következő VPN-k kiválasztására használt szempontok a következők:

 • Gyors és stabil kiszolgálókat tart fenn Chilében
 • Világszínvonalú adatvédelem és névtelenség
 • Képes feloldni a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását
 • Nem naplóz semmilyen személyesen azonosítható információt vagy munkamenet naplót
 • Van alkalmazásai az összes népszerű platformhoz

A legjobb VPN-k Chile IP-cím megszerzéséhez

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb választás az IP-cím megszerzésére Chilere. Megbízható és gyors, és lehetővé teszi a HD video streamingét pufferolás vagy késés nélkül. Ráadásul a legkiválóbb álcázási képessége azt jelenti, hogy képes a regionális korlátozások megkerülésére, így a csatorna streamingje, például a Canal 13 és a TVN, szellő.

Az írás idején az ExpressVPN több mint 3000 szervert kínál 94 országban, beleértve Chilet is. Az összes forgalmat 256 bites titkosítás biztosítja, amelyet „katonai szintűnek” is nevezünk. További biztonsági intézkedések közé tartozik az internetes megszakító kapcsoló, a tökéletes előremeneti titoktartás és a DNS-szivárgások elleni védelem..

Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, beleértve az IP-címeket és a munkamenet adatait. Az adatvédelmi képviselők fizethetnek a Bitcoin-on keresztül és regisztrálhatnak az író e-mail fiókokkal.

A VPN segítségével streaming Netflix USA, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV és még sok más. Elakad és segítségre van szüksége? Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és néhány kiválasztott wifi útválasztóhoz. Az egyik fiók lehetővé teszi, hogy három eszköz egyszerre csatlakozzon.

Előnyök:

 • Rendkívül gyors letöltési / streaming sebesség
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Feloldja a különféle tartalmakat, beleértve a Netflix könyvtárakat
 • Élő chat ügyfélszolgálat - 24/7
 • Több száz alacsony késleltetésű szerver közül lehet választani

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint más szolgáltatóknál

A LEGJOBB CHILE VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás, világszínvonalú szabványainak köszönhetően, a sebesség, a stabilitás és a biztonság szempontjából. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN, A panamai székhellyel rendelkező legnagyobb szerverhálózat van a listán, több mint 5000 opcióval 62 országban, köztük négyben Chilében.

Nagy sebességgel, robusztus titkosítással és praktikus feloldó képességekkel rendelkezik, így a kedvenc chilei tartalmak streamingje nem jelent nagy kihívást. Az árak, különösen a hosszú távú üzletek esetében, rendkívül olcsók, tehát értékes választás a költségvetésbe tartozó felhasználók számára.

Az összes forgalmat 256 bites AES titkosítás, egy internetes megszakító kapcsoló, valamint a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem garantálja. Kiválaszthat olyan kiszolgálókat, amelyek testreszabottak például a dupla VPN és a Tor VPN felett. A NordVPN tovább védi a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat.

A felhasználók a Bitcoin segítségével fizethetnek, és az ügyfélszolgálat bármikor elérhető. A szekciónaplók nem tárolódnak, ideértve az időbélyegzőket vagy az IP-címeket. Valójában „bejelentkezési” szolgáltatóként ismert.

Az NordVPN tartalmazza a Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokat.

Előnyök:

 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Kiváló, olcsó alternatív streaming
 • Könnyen megkerülheti a fő geo-lock platformok korlátozásait
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • A kapcsolat az asztali alkalmazáson keresztül lassú lehet

NEM TÖRLI A BANKOT: A legjobb költségvetési lehetőség, az NordVPN lehetővé teszi, hogy olcsóbb módon IP-címet szerezzen Chile-től. Állandó sebessége, rengeteg szerver és barátságos ügyfélszolgálat - minden, amire szükséged van egy jól megalapozott VPN-ből.

Olvassa el a NordVPN áttekintését

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 59 országban több mint 4500 szervert üzemeltet, köztük 10 szervert Chilében. Ez gyors, hatékony és nagyon egyszerűen beállítható és kezdődik.

Ez a szolgáltató jó hírnevet élvez streaming és feloldó képességei miatt - útmutatásokat tartalmaz bizonyos alkalmazások, például a Netflix elérésére. A felhasználók választhatják az egyes kiszolgálók aktuális terhelését, lehetővé téve számukra a leggyorsabb kiszolgáló kiválasztását.

Az összes forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja az OpenVPN protokollon, valamint egy folyamatosan bekapcsolt internetes megszakítót, tökéletes előremeneti titkot és a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelmet. További biztonsági intézkedések közé tartozik a blokkoló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátlás. Nincs naplózva felhasználói adat, ideértve a személyesen azonosítható információkat vagy az időbélyegeket.

Az egyik fiók lehetővé teszi hét eszköz csatlakozását egyszerre, és az ügyfélszolgálat élő csevegés útján elérhető éjjel-nappal.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • Öld meg a kapcsolót minden platformon
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • Legjobb biztonsági funkciók

Hátrányok:

 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okoz az energiafelhasználók számára

VERSENY: A CyberGhost kiválóan használható kezdő felhasználók számára. Sok magas szintű adatvédelmi funkciót és kiváló feloldási képességeket tartalmaz. A csomag tartalmazza a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a mélyreható CyberGhost áttekintés.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Körülbelül 800 szervert kínál 50 országban, ideértve az IP-cím Chiléből történő megszerzésének lehetőségeit is.

256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon az összes felhasználói forgalom biztosítása érdekében. További biztonsági funkciók közé tartozik a tökéletes előremeneti titoktartás, az internet letiltás kapcsolója, valamint a DNS, WebRTC és IPv6 szivárgások elleni védelem. A felhasználók számára a CleanWeb ™ (egy hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója), a Whitelister ™ (egy osztott alagút funkció), valamint a forgalom további elmosódása ajánlott..

A Surfshark képes számos streaming médiaszolgáltatás feloldására, beleértve az US Netflix szolgáltatást. Jelenleg egy korlátlan számú egyidejű kapcsolat egy fiókkal, ami azt jelenti, hogy a háztartás minden eszközzel felhasználhatja.

Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető, és az összes fontosabb platformhoz alkalmazások tartoznak.

Előnyök:

 • Nincsenek naplók
 • Korlátlan eszközöket tesz lehetővé
 • Állandó, megbízható sebesség

Hátrányok:

 • A szerverhálózat kisebb, mint a legtöbb többi VPN

BIZTONSÁGOS CSATLAKOZÁS: A Surfshark viszonylag új, de sebessége, titkosítása és ügyfélszolgálata kényelmesen megkívánja a modern VPN-től. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a Surfshark teljes áttekintését.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy (virtuális) szervert kínál Chile fővárosában, Santiagóban, egy 60 helyszínen kissé több mint száz globális hálózat részeként. Ne aggódjon amiatt, hogy virtuális szerver - gyakorlatilag (akaratlanul) nincs különbség a funkcionalitásban a fizikai szerverhez képest.

Ez a szolgáltató a felhasználói forgalmat 256 bites AES titkosítással és az OpenVPN protokoll tökéletes előremeneti titkosságával biztosítja. Az Internet kill kapcsolót a csomag tartalmazza. A sebességek folyamatosan a leggyorsabban tesztelt tesztek közé tartoznak, és a PrivateVPN képes sok streaming médiatartalom feloldására, beleértve a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és még sok mindent..

Míg az ügyfélszolgálat csak európai munkaidőben érhető el, képes minden kérdést megoldani, beleértve a távoli segítséget is, ha szükséges.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Egyetlen fiók lehetővé teszi, hogy hat eszköz egyszerre csatlakozzon.

Előnyök:

 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál

Hátrányok:

 • A támogató személyzet csak európai munkaidőben működik

STREAM CHILEAN TARTALOM: A PrivateVPN gyors és jól megfontolt feloldó képessége miatt. Próbáld ki egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található a PrivateVPN teljes áttekintése.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. PureVPN

PureVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PureVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 31 NAP

PureVPN, Hongkongi székhelyű, meglehetősen nagy hálózattal rendelkezik, több mint 750 szerverrel több mint 140 országban, beleértve a chilei lehetőségeket is. Gyors és biztonságos, és a közelmúltban frissítette adatvédelmi irányelveit, hogy kiküszöbölje a felhasználói adatok megőrzésével kapcsolatos tartós aggodalmakat.

A forgalmat 256 bites AES titkosítás védi, a tökéletes előremeneti titoktartással, egy internetes megszakító kapcsolóval, valamint a DNS, a WebRTC és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel. Egyéb biztosítékok magukban foglalják a rosszindulatú programok védelmét, a hirdetések blokkolását, az URL- és az alkalmazás szűrését, valamint a megosztott alagútépítési szolgáltatást.

A PureVPN megbízhatóan feloldhatja a sok streaming médiaszolgáltatást, beleértve a Netflix-et, a Hulu-t és az Amazon Prime Video-t, így a kedvenc chilei tartalmak elérése szellő lenne..

Az élő csevegés napi 22 órában érhető el, és a magánélettudatos felhasználók fizethetnek a Bitcoin segítségével, ha inkább. Egyetlen fiók lehetővé teszi, hogy öt eszköz egyszerre csatlakozzon.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Erős titkosítás, megszakító kapcsoló és nem tárolhatók azonosítható felhasználói adatok
 • Feloldja a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokat, például az US Netflix szolgáltatást
 • Sok fizetési lehetőség

Hátrányok:

 • Egyes szervereknél az átviteli sebesség lassú lehet
 • A teszt során a VoIP-hívások alkalmi csatlakozási problémái

HARDY: A PureVPN az utóbbi időben megnövelte az előzetes szolgáltatást, amikor a szolgáltatásra és az ügyfélszolgálatra vonatkozik. Próbáld ki egy 31 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Itt található a PureVPN áttekintése.

PureVPN CouponHOLIDAY SPECIAL - 88% megtakarítás az ötéves tervGET DEALDiscount automatikus alkalmazása

Használhatok egy ingyenes VPN-t IP-cím Chiléből való megszerzéséhez?

Az ingyenes VPN-k nagyon vonzónak tűnhetnek - elvégre nincs szükség előre fizetésre vagy elkötelezettségre a hosszú távú üzlet számára. Csak hozzon létre egy fiókot, és készen áll a indulásra. A helyzet azonban az, hogy az ilyen szolgáltatásoknak sok hátrányuk van a fizetett szolgáltatókhoz képest.

Először is, az ingyenes VPN-k nem jótékonysági vagy nonprofit szervezetek; a szoftvervállalatok működtetésének költségei gyorsan felszámolhatók, ha olyan tényezőkre számít, mint a fizetések, a szerver karbantartása és az irodahelyiségek. Mint ilyen, a szolgáltatók valamilyen módon megpróbálják pénzt keresni a felhasználói bázissal - zavaró hirdetésekre vagy adatkövetés lehetőségére számíthatnak. Az Android alkalmazás-áruházban elérhető ingyenes VPN-alkalmazásokról szóló 2016. évi tanulmány kimutatta, hogy ezeknek több mint 38% -a tartalmaz valamilyen rosszindulatú szoftvert. Ezek használata állandó adatvesztést és pénzügyi kihúzást eredményezhet.

A biztonságon kívül az ingyenes VPN-k másik nyilvánvaló hátránya a korlátozott sebesség és sávszélesség. Az említett szolgáltatók nem kínálnak több száz optimalizált szervert, és szinte mindig elárasztják a felhasználókat. A végeredmény súlyos hálózati torlódások és adatkorlátozások, ami problematikus erőfeszítéseket tesz a videó zökkenőmentes streamingje céljából.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan jó hírű VPN-t válasszon, amely elsőbbséget élvez az ügyfelek adatvédelme mellett, és biztonságban tartja az internetet.

Használhatom-e a VPN-t chilei online televíziózáshoz?

A legtöbb chilei online streaming-platform regionális korlátozásokkal működik, ami azt jelenti, hogy a programozási tartományuk elérhető azok számára, akiknek helyi IP-címe van, de akkor azonnal megszakadnak, amikor megpróbálnak bejelentkezni az országon kívül. Ugyanakkor, ha letölt egy VPN-t, és átváltja IP-címét Chilére, akkor azzal a feltételezéssel működnek, hogy fizikailag az országban vagy.

A helyi csatornáknak, például a Canal 13, a TV +, a TVN, az ARTV, a Mega és más csatornáknak azonnal működniük kell. Néhányan kérhetik Önt, hogy adjon meg egy helyi számot vagy címet, mielőtt befejezi a regisztrációs folyamatot, ezért érdemes ezt megtenni, mielőtt elhagyná az országot. Ha ez továbbra sem működik, kérdezze meg ügyfélszolgálati képviselőjét, mivel általában megkerülési lehetőségek vannak.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Chile számára

Milyen az internetes szabadság állapota Chilében??

A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadságát Chile alkotmánya rögzíti, ám egyes fejlemények árnyékot jelentenek ezekre a jogokra.

A Freedom House szerint 2015-ben az ország Legfelsőbb Bírósága fenntartotta két újságíró ítéletét, akiket három év börtönre ítéltek a kongresszus volt tagjáról szóló cikkért. Ez egy hosszú jogi küzdelem után volt, ahol az újságírók azzal érveltek, hogy meggyőződésük sérti a véleménynyilvánításhoz fűződő jogokat.

Hasonlóképpen, 2017-ben az ország jogalkotója vitát folytatott egy új törvény elfogadásáról, amely előírná a távközlési társaságoktól az ország mindenkiének elektronikus és mobil kommunikációjára vonatkozó adatok megőrzését. Ez magában foglalta a helyelőzmények és a telefonszámok nyilvántartását összesen két évig. Azóta a törvényt visszavonták, de emlékeztetőül emlékeztet arra, hogy a polgári szabadságjogokat és a szabadságot nem garantálja semmilyen mércével.

Mit tehetek még egy chilei IP-címmel?

A VPN-k különféle okokból használhatók. A tartalom streamingje határozottan népszerű lehetőség, de a chilei IP-cím segít elérheti online bankszámláját a Banco de Chile-től, a Banco Santander-től és így tovább. Ez akkor jön létre, amikor külföldre utazik, és megpróbál hozzáférni egy másik országbeli fiókokhoz - ha VPN-t használ egy chilei IP-cím megszerzéséhez, nem áll fenn a csalás észlelésének vagy a megfelelési vörös zászlóknak a veszélye. A bank biztonsági architektúrája egyszerűen azt feltételezi, hogy még mindig Chilében tartózkodik.

A VPN-szolgáltatások titkosítási aspektusa egyszerűvé teszi a nyilvános wifi elérését. Ezek a wifi-hálózatok - általában a repülőtereken, kávézókban és bevásárlóközpontokban találhatók - általában nem biztonságosak és hajlamosak a hackelési kísérletekre. A VPN-k azonban minden zavaró elemet karbantartanak, és megakadályozzák őket, hogy hallgassák meg az internetes forgalmat.

Milyen más módszereket használhatok IP-cím Chiléből való megszerzéséhez?

A VPN-k a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer az IP-cím Chiléből való megszerzésére, de van néhány más módszer is az elérésre. Hozzá kell tennünk, hogy ezek nehézkes és időigényes lehetőségek és nem adja meg ugyanolyan teljesítményt, mint a VPN-k.

A Tor böngésző az egyik ilyen lehetőség. A Tor-böngésző eredeti célja az volt, hogy segítse az egyéneket az állami hatóságok tömeges megfigyelési kísérleteinek elkerülésében. Még mindig ingyenesen használható, és az újságírók, az emberi jogi aktivisták és a bejelentők kedvence, amikor megpróbálják nyilvánosságra hozni a szavaikat a nyilvánosság előtt..

A lassú sebesség azonban azt jelenti, hogy a Tor nem megfelelő a földrajzilag korlátozott média közvetítéséhez vagy az online bankszámlák eléréséhez. Ráadásul az utóbbi években hírneve válságától szenvedett, miután a számítógépes bűnözők felhasználták a sötét web elérésére, ezért érdemes távol maradni.

Használhat egy ingyenes proxykiszolgálót is a helymegtakarítás céljából. De ezeknek gyenge a titkosítási szabványa, és nem kerülik el a kifinomult algoritmusokat, amelyeket a Netflix és a Hulu kedvelői telepítettek..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 8

Adblock
detector