Hogyan kaphatunk IP-címet Svájc számára egy VPN-sel

Hogyan kaphatunk IP-címet Svájchoz?

A VPN fő előnye, hogy növeli az online biztonságot. Általában az internet használatakor az internetszolgáltató (ISP), a hálózati rendszergazdák és esetleg a kormány is láthatja, hogy pontosan mit csinál. A VPN-k azonban titkosítják az Ön forgalmát, olvashatatlanná teszik, és lehetővé teszik a privát böngészést anélkül, hogy aggódnának amiatt, hogy tevékenységeit visszakeresik.

A legtöbb ismert streaming szolgáltatás regionálisan korlátozott. Ez azt jelenti, hogy észlelik az Ön IP-címét, és ha az nem a kiosztott sugárzási területen belül található országból származik, akkor megakadályozhatja a szolgáltatás használatát. A VPN-k lehetővé teszik a közvetítő szerverekkel történő csatlakozást az egész világon. Ennek során automatikusan hozzárendel egy régió-specifikus IP-címet, amely lehetővé teszi a szokásos szolgáltatások külföldről történő elérését.

Az alábbiakban bemutatott VPN-ekkel nagyon sok részletbe kerülünk, de ha csak gyors pillantásra van idő, itt van a a legjobb VPN-k listája a svájci IP-cím megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN Első választásunk egy svájci IP-címre! Gyors, biztonságos és privát kiszolgálókat működtet Svájcban. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni, ami kezdőbarát választást jelent.
 3. NordVPN Rengeteg szerver Svájcban, nagyszerűen képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Biztonságos alkalmazások.
 4. IPVanish Jól működik az Android alapú streaming eszközökkel, mint például a Kodi. 10 csatlakoztatott eszközt tesz lehetővé.
 5. PrivateVPN Kisebb hálózat, de nagyszerű a legtöbb streaming webhely, például a Netflix és a Hulu feloldásához.

Hogyan szerezzünk svájci IP-címet

Még akkor sem, ha soha nem használtál VPN-t, meglehetősen egyszerű megkerülni a regionális blokkolást, és bármire hozzáférhet, amit tetszik online:

 1. Kezdje a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztásával (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Ezután töltse le és telepítse a szoftvert, ügyelve arra, hogy megkapja az operációs rendszeréhez tartozó alkalmazást.
 3. Csatlakozzon a szolgáltatás egyik svájci szerveréhez.
 4. Próbáljon meg betölteni egy geo-blokkolt svájci weboldalt. Ha továbbra sem tudja elérni, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, mielőtt frissítené az oldalt.

Ha élő eseményt szeretne nézni, akkor erősen javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket az esemény megkezdése előtt. Ez biztosítja, hogy ha bármilyen probléma merül fel, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától.

Hogyan kaphat egy ingyenes VPN-t egy hónapra

INGYEN kap egy fizetett VPN-t: Csak rövid távú VPN lefedettségre van szüksége? Lehet, hogy nyaralni megy, vagy csak egy konkrét eseményt szeretne nézni? Ilyen helyzetekben kihasználhatja az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Előleg fizetésre van szükség, de 30 napon belül bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítést, és ezáltal ingyenes VPN-hozzáférést biztosít.

A legjobb VPN-k IP-cím Svájcból történő megszerzéséhez

A VPN kiválasztása nehéz lehet. Végül is több száz szolgáltatás van odakinn, többen érkeznek állandóan. A svájci IP-cím megszerzéséhez a legjobb szolgáltatások megtalálásához az alábbi kritériumokat teljesítőket kerestük:

 1. Szervereivel rendelkezik Svájcban
 2. Állandó, nagy sebességű kapcsolatot biztosít
 3. Erőteljes titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat kínál
 4. Az összes legnépszerűbb operációs rendszer alkalmazásához tartozik
 5. Nem naplózza az Önt azonosító információt

Olvassa el tovább, hogy megnézze a legfontosabb VPN-ket Svájc IP-címeinek beszerzéséhez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Jelenleg több mint 3000 szerver működik 94 különböző országban, beleértve Svájcot is. Rendkívül jó a földrajzi korlátozások megkerülésekor, így akár olyan hírhedten makacs platformokról, mint például a Netflix USA és az Amazon Prime Video is továbbíthat tartalmat. A legjobb az egészben, hogy ez a szolgáltatás elég gyors ahhoz, hogy megszakítás nélkül élő HD (vagy akár 4K) videókat közvetítsen.

256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (csak asztali verziók), tökéletes előremeneti titoktartással, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel garantálja az Ön személyes adatait. A biztonságtudatos felhasználók értékelni fogják, hogy fizethetnek a Bitcoin-nal, de mivel Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, nincs annak a kockázata, hogy mindkét módon nyomon követik Önt. Kell segítség? Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető élő csevegés közben.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Ennek a VPN-nek van egy egyedi firmware-je, amely egyszerűsíti az útválasztóra telepítését.

Előnyök:

 • Gyors, biztonságos csatlakozások
 • Erős feloldó képesség
 • Széles szerverhálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

SVÁJC LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors, biztonságos és kiválóan alkalmas a külföldről származó, geo-blokkolt szolgáltatások feloldására. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Több mint 5700 nagysebességű szerverrel rendelkezik 90 országban (köztük 150 Svájcban). Úgy tervezték, hogy kezdõ felhasználóknak készüljenek, és ennek megfelelõen rendkívül egyszerûen használható: akár releváns információkat is láthat minden szerverrõl, ideértve a jelenlegi terhelést és azt a szolgáltatást is, amelyet a feloldásához terveztek. Legfeljebb hét egyidejű kapcsolat engedélyezése esetén a CyberGhost lehetővé teszi a biztonságos böngészést és az adatfolyamot bármelyik eszközön.

Ez a szolgáltatás mindig bekapcsolt kill kapcsolóval rendelkezik úgy tervezték, hogy mindig biztonságban legyen. 256 bites titkosítást, IPv6 és DNS szivárgásvédelmet használ, és automatikus hirdetés- és rosszindulatú programok blokkolását biztosítja. A CyberGhost nem regisztrál semmilyen személyes azonosító információt, de fizethet a Bitcoin-nal a hozzáadott névtelenségért. Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető bármilyen probléma esetén.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál MacOS, Linux, Android, Windows és iOS rendszerekre. Kiválasztott hálózati útválasztókon működik, manuális konfigurálás után.

Előnyök:

 • Nagyon gyors
 • Minimális konfiguráció szükséges
 • Öld meg a kapcsolót minden platformon
 • Anonim feliratkozás lehetséges

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost olcsó VPN, amely nagy sebességet, erős feloldóképességet és nagyszámú egyidejű kapcsolatot kínál. Tartalmazza a 45 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN az általunk tesztelt szolgáltatások egyik legnagyobb szerverhálózata. Több mint 5700 szerver közül lehet választani (csupán 113-ban Svájcban), amelyek 60 országot fednek le. Azt lehetővé teszi a HD videó streamjét probléma nélkül és feloldhatja a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix USA, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video szolgáltatásokat. Hat egyidejű kapcsolat megengedett, így egyetlen fiókkal megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN szabadságot ad a biztonsági beállítások tökéletes testreszabásához. Tartalmaz 256 bites AES titkosítást, program-specifikus megszakító kapcsolót, hirdetés-blokkolót, rosszindulatú szoftverek szkennerét, valamint védelmet nyújt a WebRTC, IPv6, port-továbbítás és DNS-szivárgások ellen. Ezenkívül elősegíti a felhasználók számára a Tor könnyű elérését egy VPN-en keresztül, vagy egyszerre két VPN használatát. A NordVPN nem naplózza az Önt azonosító információkat, és elfogadja a Bitcoin fizetéseket. Támogató személyzet áll rendelkezésre, hogy élő chat-en 24 órán keresztül segítsen.

Ez a szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekhez. Kézzel telepíthető bizonyos vezeték nélküli útválasztókra.

Előnyök:

 • Rengeteg lehetőség a haladó felhasználók számára
 • Elég gyors a HD streaminghez
 • Nagyszerű a népszerű szolgáltatások feloldásában
 • Magas számú svájci szerver

Hátrányok:

 • A szerverkapcsolat valamivel hosszabb ideig tart, mint néhány riválisánál

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN olcsó, sokoldalú és gyors, és elegendő fejlett lehetőséget kínál ahhoz, hogy a tapasztalt felhasználók boldogok maradjanak az újoncok elszigetelése nélkül. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish világszerte több mint 1300 szerverrel rendelkezik, több mint 75 helyszínen 60 országban, beleértve 9 szervert Zürichben, Svájcban. Ez egy nagyon sok felajánlható VPN: könnyű alkalmazások a legnépszerűbb platformokhoz, elég gyors a folyamatos HD streaminghez, és kiváló biztonság. Az IPVanish akár tíz eszköz egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszi, míg a legtöbb más szolgáltatás három és hat között működik.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet és egy kill kapcsolót használ (az asztali alkalmazásokban), hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa.. Azt fejlettebb biztonsági funkciókat is kínál mint például a helyi kapcsolatok blokkolása, az OpenVPN forgalom eltakarása és az IP-cím előre meghatározott időközönként történő rendszeres megváltoztatásának lehetősége. Az IPVanish nem naplózza az Önt azonosító információt.

Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez, és néhány útválasztót manuálisan is konfigurálhatunk.

Előnyök:

 • Nagyon könnyű alkalmazások
 • Nagy sebességű csatlakozások
 • 10 csatlakozás megengedett

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy felszabadítsák a platformokat makacs földrajzi korlátozással
 • A felhasználók nem regisztrálhatnak névtelenül

ÁLTALÁNOS BIZTONSÁG: Az IPVanish egy gyors, biztonságos szolgáltatás, amely lehetővé teszi háztartása összes eszközének egyszerre védelmét. 7 napos pénz-visszafizetési garancia tartalmazza

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN kisebb hálózattal rendelkezik, mint sok versenytársa (kevesebb mint 90 szerver működik 59 országban), ám 2 szervert kínál kiváló sebességgel Zürichben. Ezenkívül ez a VPN nagyszerű feloldóképességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bárhonnan a világon képes lesz a streaming a svájci Netflix könyvtárból, az Amazon Prime Video és a Watchbox tartalomból..

Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást és védelmet nyújt a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások ellen. Nem tart naplót, de ha extra nyugalmat szeretne, szinte teljesen név nélkül regisztrálhat a Bitcoin és egy átjárható e-mail cím használatával. Bár a támogatást elsősorban e-mailben nyújtják, a személyzet nagyon segítőkész és akár távolról is telepítheti a szoftvert az Ön számára.

A mobilalkalmazások elérhetőek az Android és iOS rendszerekhez, az asztali kliensek pedig a Windows és a MacOS számára. A Linux és néhány útválasztó manuálisan konfigurálható.

Előnyök:

 • Nincs napló
 • Nagyon gyors, megbízható csatlakozások
 • Képes számos népszerű webhely és szolgáltatás feloldásához

Hátrányok:

 • Nem kínál támogatást élő csevegésen keresztül
 • Korlátozott hálózati méret

Nagyszerű adatfolyam: A PrivateVPN sokoldalú, megbízható szolgáltatás, átlagnál jobb sebességgel és határozottan elkötelezett magánéletének fenntartása mellett. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Szerezhetek-e egy svájci IP-t egy ingyenes VPN-sel?

Míg az ingyenes VPN első pillantásra vonzó lehet, azt javasoljuk, hogy ne használjon egyet. Ezeknek a szolgáltatásoknak általában meglehetősen kicsi szerverhálózata van, mégis több felhasználó van, mint a legtöbb fizetett VPN. Ennek eredményeként valószínűleg nagyon lassú sebességeket, hosszú pufferelési időket, gyakori szünetet és esetleg a VPN-ből való leválasztást tapasztalhat meg. Ezenkívül az streaming platformok rendszeresen javítják földrajzi korlátozási intézkedéseiket, és mivel a fizetett szolgáltatások általában rendelkeznek erőforrásokkal, hogy röviddel ezután megoldást találjanak, az ingyenes VPN-k általában nem.

Mint minden más vállalkozás, az ingyenes VPN-t pénzkeresésre tervezték, annak ellenére, hogy a felhasználó nem fizet előre. Leggyakrabban észreveszi a hirdetéseket a meglátogatott oldalakon, amelyek nem újdonságok. A probléma az, hogy ezek gyakran nagyon nagyok, zavaróak és zavaróak. Ezenkívül egyes szolgáltatások nyomkövető sütiket használnak az Ön böngészési tevékenységével kapcsolatos információk gyűjtésére. Ezt ezután össze lehet gyűjteni egy felhasználói profilba, és később, az Ön tudta nélkül, harmadik félnek értékesítheti.

Sajnos a hackerek személyre szabják a megközelítéseiket, hogy kihasználják a biztonság megőrzésének vágyát. Valójában egy 283 ingyenes VPN-alkalmazásról szóló 2016. évi felmérés kimutatta, hogy 37% -a tartalmazott rosszindulatú programokat. Ugyanilyen aggodalomra ad okot az a tény, hogy a nem fertőzött alkalmazások 18% -a soha nem használt semmiféle titkosítást, így lényegében nem jobb, ha védelem nélkül böngészi. Még a közismert ingyenes VPN-ek is veszélyekkel járnak, amint azt kiderült, amikor Holat elfogták, egy botnet elősegítve, alapjáraton alapuló felhasználói sávszélességgel.

Javasoljuk, hogy neves VPN-t használjon bevált rekordokkal a felhasználók adatvédelme helyett.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Svájcban

Nézhetek online svájci TV-t egy VPN segítségével?

Amikor csatlakozik egy svájci szerverhez, bármilyen célból és célból használhatja az internetet, mintha valójában Svájcban tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy bárhonnan bárhonnan hozzáférhet a streaming webhelyekhez, például Netflix, Netzkino, Watchbox és Hollystar.

Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor még regisztrálnia kell, ami problémákat okozhat. Például, ha jelenleg Svájcon kívül él, és a szolgáltatás csak svájci fizetési módszereket fogad el, vagy svájci cím megadását írja elő, akkor előfordulhat, hogy nem tudja regisztrálni.

Miért lenne szükségem Svájcból származó IP-címre??

Kapott már e-mailt, amelyben figyelmezteti Önt, hogy fiókjához más országból érkeztek? Mindenféle szolgáltatás használja ezeket az automatikus figyelmeztetéseket, hogy figyelmeztessen, ha úgy vélik, hogy fiókjához hozzáférés történt az Ön tudta nélkül. A probléma az, hogy ha például nyaralás közben jelentkezik be az online banki szolgáltatásba, akkor azt tapasztalhatja, hogy nem tudja áthelyezni pénzeszközöket, amíg nem igazolja, hogy Ön állítólag Ön.

Másrészt, ha általában Svájcban él, és svájci IP-t használ, amikor bejelentkezik ezekbe a szolgáltatásokba, akkor valószínűleg nem veszik észre, hogy külföldön van.

Utazáskor valószínűleg időnként használja a nyilvános wifi-t. Ezek a hálózatok gyakran blokkolnak bizonyos webhelyeket, és a hackerek vagy más snoopers-ek figyelemmel kísérhetik az Ön tevékenységeit. A VPN használatával kihasználhatja a nyilvánosan elérhető hálózatok előnyeit, miközben érintetlenül hagyja magánéletét.

Mely webhelyeket blokkolják Svájcban?

Svájc valójában nem blokkolja sok online tartalmat. Ugyanakkor 2018 júniusában a közönség megszavazta a Svájcon kívüli székhellyel rendelkező szerencsejáték- és szerencsejáték-helyekhez való hozzáférés blokkolását. Ennek a takaró korlátozásnak az értéke legjobban megkérdőjelezhető, figyelembe véve a VPN-ek egyszerűségét, hogy megkerüljék az országspecifikus blokkolást, és az adatvédelmi eszközök, például a Tor széles körű hozzáférését.

Nicolas Raymond „Svájc Grunge Zászlója”, a CC BY-SA 2.0 licenc alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 66

Adblock
detector