Hogyan kaphatunk japán IP-címet VPN-sel

Hogyan szerezzünk be egy japán IP-címet

A legtöbb ember olyan webtartalommal találkozott, amely a helyükön nem elérhető. A földrajzilag korlátozott tartalom egyre gyakoribb, különösen a streaming szolgáltatásokról. Ha japán IP-címet szeretne kapni, valószínű, hogy ezt már meg is tapasztalta. Függetlenül attól, hogy feloldja a Netflix Japan szolgáltatást, vagy hozzáfér a japán TV-hez, VPN-sel kaphat japán IP-címet.

A VPN lehetővé teszi nem csak a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését Japánban, hanem a világ sok országában, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát. A „Virtuális magánhálózat” rövidítés alatt a VPN titkosítja a böngészőbe és onnan érkező forgalmat. Ez elrejti az IP-címet és ezáltal a tartózkodási helyét, mivel a forgalmat a választott szerveren keresztül irányítja. Ebben az esetben a Japánban található szervert szeretné. Az online tartalom feloldásának feloldása mellett az online adatvédelmet is megvédi. Mi nem tetszik?

Megismerjük az alább bemutatott szolgáltatókat, de ha csak idő áll összefoglalásra, itt van a mi az IP-hez tartozó legjobb VPN-k listája cím Japánban:

 1. ExpressVPN A mi első választásunk egy japán IP-cím megszerzésére! A szupergyors japán szerverek kiválóan alkalmasak nagy sebességű streaming és letöltésre. Biztonságos, magán és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Kezdőbarát alkalmazások a legtöbb eszközhöz és a leggyorsabb kiszolgálókhoz, amelyeket teszteltünk.
 3. NordVPN  Veteránszolgáltató, több ezer szerverrel szerte a világon.
 4. IPVanish Jól működik a Kodi-val és hasonló Android streaming eszközökkel, nagyszerű több eszközhöz.
 5. PrivateVPN Új és közelgő hálózat nagy feloldó képességekkel és jó sebességgel.

Japán IP-cím beszerzésének lépései

Japán IP-cím megszerzése egyáltalán nem nehéz. Itt van a tennivaló:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatással - javasoljuk az ExpressVPN-t.
 2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN szoftvert vagy alkalmazást.
 3. Nyissa meg a VPN-t, és válassza ki a Japánban található egyik kiszolgálót.
 4. Próbálja ki újra a földrajzilag korlátozott tartalmat, amelyet most fel kell oldani. Lehetséges, hogy törölnie kell a sütiket a változás hatálybalépéséhez.
 5. Élvezze a korlátlan hozzáférést a japán tartalomhoz, valamint a fokozott online biztonságot!

TIPP: HOGYAN SZABAD Fizető VPN-t kaphat: Tisztában vagyunk azzal, hogy egyesek rövid időn belül szeretnék IP-címet szerezni Japánból, ezért hosszú távú elkötelezettségük miatt nem jelennek meg a piacon. Ha külföldre utazik, és kevesebb, mint egy hónapig szeretne VPN-hozzáférést elérni, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Előfizetnie kell az előfizetést, de a társaság teljes visszatérítést kínál, ha az első hónapban lemondják.

A legjobb VPN egy japán IP-cím beszerzéséhez

Most jutunk a kulcskérdéshez. Első pillantásra nem könnyű megtudni, melyik a legjobb VPN egy japán IP-cím megszerzéséhez. Ennek oka az, hogy oly sok VPN (fizetett és ingyenes) a piacon. Sőt, a VPN szolgáltatások minősége drasztikusan változhat. Ezért szántuk az idejét a legjobbak VPN-jének kutatására, remélhetőleg időt takaríthat meg Önnek a folyamat során. Annak érdekében, hogy figyelembe vegye, a VPN-nek meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • Szerverek Japánban és világszerte
 • Csatlakozások, amelyek gyorsaságot és stabilitást kínálnak
 • Erős biztonság titkosítással
 • Nem naplózza a személyes adatait
 • Hatékony ügyfélszolgálat
 • Alkalmazások Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN egy japán IP-cím megszerzéséhez. Számos oka van ennek a helyzetnek. A nagyon felhasználóbarát ExpressVPN alkalmazás megnyitásakor 3 Tokió-alapú szerver elérhető. Tesztelésünk során a szerverek nagy sebességűek és megbízhatóak voltak, lehetővé téve a Netflix Japan közvetítését zavaró pufferolás vagy késés nélkül.. Összességében az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik 160 VPN szerverhelyen. A kiszolgálók 94 országban érhetők el, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot.

Nemcsak az ExpressVPN alkalmazás könnyen kezelhető, hanem lehetősége van ExpressVPN böngésző-kiterjesztésre is, hogy a kiszolgálók cseréje gyorsabb és könnyebb legyen, mint valaha. Az ExpressVPN kiváló VPN, amikor feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmakat és azt találtuk, hogy jól működik a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és a Hulu kedvelőivel. Ha bármilyen kérdés merül fel, az ExpressVPN 24 órás támogatást kínál, beleértve az élő csevegési funkciót is - nem sok VPN kínál ezt.

ExpressVPN kiváló általános biztonságot nyújt. Ha a VPN-kapcsolat meghiúsul (ez ritka, mivel az ExpressVPN garantálja az üzemidő 99,9% -át), a kill kapcsoló csökkenti a forgalmat a készülékre és az eszközről, megakadályozva ezzel a személyes adatainak veszélyeztetését. 256 bites AES titkosításra, valamint DNS szivárgás elleni védelemre számíthat. Ráadásul az ExpressVPN nem tárol a felhasználók tevékenységi vagy csatlakozási naplóit.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez, valamint böngésző-bővítményeket kínál a Chrome, Firefox és Safari számára..

Előnyök:

 • A japán tesztekben messze a legjobb előadó
 • Az alkalmazások sima és könnyen kezelhetők
 • Feloldhatja a legtöbb földrajzilag korlátozott tartalmat HD sebességgel
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Élő csevegés elérhető a nap 24 órájában, amire megbízhat

Hátrányok:

 • Némileg drágább, mint néhány versenytársánál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB VPN IP-CÍM JAPÁNban: Az ExpressVPN a legjobb választás a legnépszerűbb japán streaming és sportszolgáltatások feloldásához. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez és a teljes biztonsághoz és magánélethez. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 33 szerverrel rendelkezik Tokióban és több mint 5700 szerver 89 országban. Mint ilyen, ez egy újabb nagyszerű VPN, ha japán IP-címet akar, vagy például az USA-ban vagy az Egyesült Királyságban szeretne tartalmat elérni. A nagyszámú kiszolgáló mellett a CyberGhost korlátlan sávszélességet és forgalmat kínál. Valójában a VPN-vel való böngészés és streaming tapasztalatunk nagyon pozitív volt a gyors és következetes kapcsolatokkal. Sőt, egy CyberGhost terv lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű csatlakozását.

A CyberGhost alkalmazások esetében a felület különösen könnyen használható, ami ideálisvá teszi kezdőknek. Az ország és a szerver kiválasztása egyszerű, bár vannak olyan funkciók is, amelyek kattintással be- és kikapcsolhatók. Ezek között van egy hirdetésgátló és a kényszerített HTTPS. Az egyik legfontosabb ok, hogy a japán IP-címet a CyberGhost-nak fontolgassuk, az az, hogy ez a piacon a legbiztonságosabb VPN-k.. A biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló. Ezenkívül szigorú bejelentkezési politikája van.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál a Windows, MacOS, Android, iOS és az Amazon Fire Stick számára. Lehetőség van a CyberGhost használatára Linux vagy az útválasztóval is, de ehhez kézi beállítás szükséges.

Előnyök:

 • Több mint 30 szerver Japánban, amelyek nagysebességű kapcsolatokra készültek
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Szilárd adatvédelmi funkciók, beleértve a kill-kapcsolót
 • Képesség arra, hogy egyazon eszközön egyszerre több szerverre csatlakozzon

Hátrányok:

 • A konfigurációs lehetőségek hiánya csalódást okoz az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű kezdők választása. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. A HD videót megbízhatóan továbbítja. Feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek feloldását. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN 

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN világszerte több mint 5900 szerverrel rendelkezik, amelyek közül 168 Japánban található. Ennek előnye az, hogy soha nem lesz problémája a szerver megtalálásával. Függetlenül attól, hogy Japánban, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban fel kívánja engedni a földrajzilag korlátozott tartalmakat, a NordVPN nagyon jól működik. Amellett, hogy számos kiszolgálót kínál, a NordVPN feloldhatja a Netflix, a HBO GO, a Hulu, a BBC iPlayer és egyéb szolgáltatásainak feloldását.. Ez egy olyan VPN, amely 99,9% -os üzemidőt ígér és kitűnőnek találtuk a teljesítményt. A HD videókat problémamentesen tudtuk közvetíteni, miközben a kapcsolat egyszer sem esett le.

Ez egy olyan VPN, amely rengeteg lehetőséget kínál a kiszolgálók száma és még a kiszolgálók típusa szempontjából is. A könnyen követhető NordVPN alkalmazás felsorolja a speciális kiszolgálókat beleértve a Double VPN-t (dupla titkosítás használata egy további biztonsági réteghez) és az Onion over VPN-t (a NordVPN és az Onion hálózat kombinálása). A NordVPN azt is kínálja, amit „katonai szintű titkosításnak” nevez, amely 256 bites AES. További fontos biztonsági szolgáltatások közé tartozik az automatikus lekapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. Végül, de nem utolsósorban, a NordVPN szigorúan nincs naplózás-politikával, ami azt jelenti, hogy a személyes adatait nem követik és gyűjtik.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Android, iOS, Linux és Android TV rendszerekhez. A böngésző kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára is elérhető.

Előnyök:

 • Japánban a 168 szerver kiválóan alkalmas jó sebességű letöltésre és streamingre
 • Feloldja az összes főbb streaming platformot, pl. Netflix és Amazon Prime Video
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Legyen felkészülve arra, hogy támogatási segítséget nyújt a legjobb streaming szerverek kiválasztásához

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Egy jó mindenoldalú, amely szintén jól működik a streaming tartalommal. Szilárd biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és akár 6 eszközt képes befogadni. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy VPN szolgáltató 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. Ez nagy érték, ha megosztja családjával és barátaival. Ennek a VPN szolgáltatónak világszerte több mint 1300 szervere van, ezek közül hat Tokióban található. Az IPVanish egyik fő előnye, hogy a böngészési sebesség nagyon jó. Az IPVanish segítségével feloldottuk az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását. Az IPVanish HD videókat sugározott probléma nélkül, és a pufferolással nem volt semmilyen probléma.

Az IPVanish alkalmazás használata nagyon kényelmes, azzal a lehetőséggel, hogy városok, országok és szerverek szerint böngészhet. A kiszolgálók térképén, valamint a kiszolgálók térképen egy szűrővel ellátott lista lehetővé teszi a késés alapján történő keresést. Az időmegtakarításhoz lehetősége van azonban a 'QuickConnect' funkció használatára is. A biztonság szempontjából az IPVanish 256 bites AES titkosítást, DNS szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót kínál. Nulla naplózásra is vonatkozik. Egyes felhasználók azt is értékelhetik, hogy név nélkül regisztrálni lehet az IPVanish-ra, ami sok VPN esetében nem igaz.

Az IPVanish alkalmazások a következő platformokra érhetők el: Windows, MacOS, Android, iOS és Fire TV. Míg az IPVanish elérhető Linux és útválasztókhoz, manuális beállításra van szükség.

Előnyök:

 • Hat nagysebességű szervert üzemeltet Tokióban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Nagyon gyors sebesség

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára és többcsatlakozási lehetőségekhez. Könnyen használható a Kodi-val, és azok a felhasználók részesítik előnyben, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb szolgáltató Svédországban. Noha összesen csak körülbelül 100 szerverrel rendelkezik (2 Tokióban, Japánban található), 57 országban vannak elosztva. Ez azt jelenti, hogy nincs probléma a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásával. A VPN által kínált kiváló minőségű szervereknek köszönhetően érdemes megfontolni egy japán IP-cím használatát a PrivateVPN-mel. A PrivateVPN segítségével videókat közvetítettünk a Netflix Japan, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video csatornákon. Streams Gyorsan töltsön fel és zökkenőmentesen játssza le ütközés vagy késés nélkül beszélni.

Gyakran ajánljuk a PrivateVPN-t kezdőknek, mivel ez egy könnyen használható VPN. A felület nagyon egyszerű, bár van egy speciális lap olyan funkciókkal, mint például a lopakodó VPN, amely arra szolgál, hogy megkerülje a mély csomagellenőrzést, a VPN-forgalom normál webes forgalomnak álcázva. A biztonsági szolgáltatások szempontjából a PrivateVPN 256 bites AES titkosítást, megszakító kapcsolót és DNS szivárgás elleni védelmet kínál. Azt is állítja, hogy nulla adatnaplózási politikája van, amely védi az Ön személyes adatait.

A PrivateVPN alkalmazások letölthetők Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekre. A Linux és az útválasztók manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • A streaming szolgáltatások széles skálájával működik
 • Erős biztonsági és adatvédelmi funkciók és megfelelő sebesség
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre

Hátrányok:

 • Új hálózat, kisebb kiszolgálók száma közül lehet választani
 • Az élő csevegés napi két órán keresztül elérhető

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NO FUSS STREAMING: A PrivateVPN gyorsabb, mint a legtöbb, log-mentes, biztonság-központú, és képes feloldni az olyan makacs szolgáltatásokat, mint a Netflix külföldön. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

A VPN-ek legálisak Japánban?

Igen, a VPN-k használata Japánban törvényes. Japánban alig van korlátozás vagy cenzúra az online tartalom számára. Ennek ellenére továbbra is bölcs dolog egy VPN-t használni az online adatvédelem és anonimitás fokozása érdekében, valamint Japánon kívüli, földrajzilag korlátozott tartalmak eléréséhez..

Rendelkezhetek-e egy japán IP-címmel egy ingyenes VPN-sel?

Igen, van néhány ingyenes VPN szerverrel Japánban. Számos oka van annak, hogy miért figyelmeztetünk az ingyenes VPN-k használatára. Az első az az ingyenes VPN-k egyszerűen gyenge teljesítményt nyújtanak a fizetett VPN-ekkel összehasonlítva. Az ingyenes szolgáltatások mindig népszerűek, és ez azt jelenti, hogy az ingyenes VPN-ek több felhasználót vonzanak, mint amennyit képesek kezelni. Túl sok felhasználó és túl kevés szerver azt jelenti, hogy valószínűleg sokkal lassabb a böngészés - a videók streamingje valószínűleg sok pufferelést és késést jelent, ami nyilvánvalóan frusztráló élmény lehet.

Egy másik ok az Az ingyenes VPN nem olyan biztonságos, mint a legjobb VPN. Az egyik fő probléma az, hogy néhány ingyenes VPN ténylegesen nyomon követi a tevékenységeket, és naplózza személyes adatait, mielőtt azokat harmadik félnek eladná. A VPN-nek állítólag nagyobb online adatvédelmet kell biztosítania, nem pedig veszélyeztetnie kell azt. Ezenkívül néhány ingyenes VPN-én pénzt keresnek azzal, hogy hirdetésekkel spamolnak téged. Sajnos ezek közül az invazív hirdetések közül néhány rosszindulatú programokat is tartalmazhat. Csak nem ér meg a kockázatot.

Mit tehetek egy japán IP-címmel??

A japán IP-cím lehetővé teszi a következő műveletek elvégzését:

 • Földrajzilag korlátozott filmek és TV-műsorok közvetítése
 • Csak a japán webhelyek blokkolásának feloldása
 • A Japánra korlátozott pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés
 • Használjon biztonságos nyilvános WiFi-helyeket
 • Az IP-cím elrejtése, fokozva az adatvédelmet

Miért érdemes VPN-t használni Japánban??

Ha már Japánban vagy, akkor ez azt jelenti, hogy van egy japán IP-címe. Ezért felmerül a kérdése, miért van szüksége VPN-re. A válasz az, hogy a VPN nem csak Japánban engedi fel a földrajzilag korlátozott tartalmak blokkolását, hanem szinte bármely országban lehetővé teszi a tartalom elérését. Például az amerikai szerverrel rendelkező VPN-k lehetővé teszik a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a Hulu, a HBO Now és még sok más szolgáltatás feloldását..

Még nagyobb jelentőséggel bír a VPN által biztosított biztonság. Még ha Japánban is tartózkodik, érdemes VPN-t birtokolni a személyes adatainak védelme érdekében. Függetlenül attól, hogy online banki szolgáltatásokat használ, vagy egyszerűen csak az internetet böngészi, eltérő japán IP-címmel megóvhatja a tartózkodási helyét és személyazonosságát a gátlástalan harmadik felektől. A VPN emellett sokkal biztonságosabbá teszi a nyilvános WiFi helyek használatát is, amelyekre gyakran támadnak hackerek.

Külön cikkünk van a japán legjobb VPN-ekről.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector