Hogyan kaphatunk kanadai IP-címet VPN-vel ingyen

Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet

Ha kanadai IP-címet szeretne megkapni, akkor valószínű, hogy megtapasztalta a csalódást, amikor földrajzilag lezárt tévékkel, webhelyekkel és egyéb tartalmakkal találkozik. Szinte bármilyen online forrás korlátozható egy adott országra vagy régióra, beleértve a hírcikkeket, videókat és a mindennapi szolgáltatásokat.

Függetlenül attól, hogy Kanadában vagy kanadai, vagy külföldön él, kaphat egy kanadai IP-címet VPN-sel, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott webhelyek megkerülését és az online adatvédelem védelmét..

Az alábbiakban rengeteg részlettel foglalkozunk az egyes szolgáltatókkal, de ha gyors pillantásra van szüksége, itt található a listánk a legjobb VPN-k kanadai IP megszerzéséhez:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk! Szupergyors szerverhálózat. Nagy hangsúly a biztonság és a magánélet. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési lehetőség. Nagyszerű kezdőknek és technofóboknak, mivel az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni. Gyors sebesség.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató, rengeteg szerverrel, amely megfelel a legtöbb célnak. Könnyen használható és jó a streaming tartalom feloldásához.
 4. IPVanish Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé. A sebesség nagyszerű a letöltéshez és a streaminghez.
 5. PrivateVPN Feloldja a sok népszerű tartalmat.

A VPN segítségével feloldhatja a Kanadára korlátozódó tartalmakat az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Európából vagy a világ bármely más részéből. Ha kíváncsi, a VPN a virtuális magánhálózatot jelenti. A böngészőbe és onnan érkező forgalom titkosítására szolgál, elrejtve az IP-címet a folyamatban. A forgalom a választott szerveren keresztül irányul. Ebben az esetben azt szeretné, ha Kanadában található. A kanadai kiszolgálókkal rendelkező VPN-szolgáltató kiválasztásával kanadai IP-cím segítségével hozzáférhet az adott helyre korlátozott tartalomhoz. Sőt, ezt biztonságosan megteheti, az érintetlen adatvédelem mellett.

Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet (ingyenes)

Ha kevesebb, mint 30 napra van szüksége Kanadából egy IP-címre, megmutatjuk, hogyan lehet ingyenesen megszerezni! Meglepheti, hogy milyen gyorsan és egyszerűen lehet kanadai IP-címet szerezni, csak kövesse ezeket a lépéseket.

Így szerezhet be egy kanadai IP-címet:

 1. Regisztráljon egy VPN-szolgáltatásnál - (az ExpressVPN-t ajánljuk.)
 2. Töltse le eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást.
 3. Válasszon egyet a VPN kanadai szervereiről.
 4. Próbálja ki a földrajzilag korlátozott tartalmat, amelyet most fel kell oldani (a változások hatályba lépéséhez szükség lehet a sütik törlésére).
 5. Élvezze a korlátlan tartalmat és a fokozott biztonságot.
 6. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a lemondás ezen időszak elõtt teljes visszatérítést fog kapni, és ezzel ténylegesen ingyenes lesz.

A legjobb VPN kanadai IP-cím beszerzéséhez

Nem minden felülvizsgált VPN érdemes időt és pénzt keresni. Egyes VPN-szolgáltatók sokkal több kiszolgálót kínálnak, mint mások, miközben ezek a különféle biztonsági szint és sebesség szempontjából is vadul változhatnak. Ezért időt vettünk a legjobb VPN-k feltárására kanadai IP-cím megszerzésére. A figyelembevételhez a VPN-nek meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • A világszerte, különösen Kanadában található szerverhálózat
 • Nagy sebességű és megbízható kiszolgálók a stresszmentes streaminghez
 • Magas szintű biztonság a funkciókkal, beleértve a 256 bites AES titkosítást
 • Nincs naplózási politika, így online tevékenysége és személyes adatai privátak
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android és iOS számára
 • Ügyfélszolgálat, amely gyors és hasznos válaszokat kínál

Lásd még: A legjobb VPN-ek Kanada számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb VPN kanadai IP-cím megszerzéséhez. Négy kanadai szerverrel, amelyek Montrealban, Torontóban és Vancouverben helyezkednek el, nem merülhetnek fel a Kanadára korlátozott tartalom feloldásának problémái. A legfontosabb, Az ExpressVPN kiváló minőségű szervereket kínál nagyon gyors sebességgel és megbízható kapcsolatokkal ami nagyszerű streaminghez. Sőt, az ExpressVPN 94 országban több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik, így soha nem fog hiányozni a lehetőségeid.

A tartalom feloldásához az ExpressVPN rendkívül képes. Sikeresen használtuk fel a Netflix (USA, CA, UK), az Amazon Prime, a BBC iPlayer és más oldalakon. A felhasználóbarát alkalmazást kereső felhasználók értékelni fogják az ExpressVPN-t, amelynek egyszerű felülete és praktikus böngésző-kiterjesztése van a további kényelem érdekében. Nem valószínű, hogy az ExpressVPN problémáival kell szembenéznie, de ha igen, kiváló ügyfélszolgálat a 24/7 élő csevegő funkcióval. Nagyon kevés VPN kínál ezt, tehát valóban hozzáadott bónusz.

Végül, de nem utolsósorban az ExpressVPN szilárd biztonságot nyújt a felhasználók számára, és a mai piacon az egyik legbiztonságosabb VPN. A biztonsági funkciók közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló. Ugyanolyan fontos, Az ExpressVPN nem tárol tevékenységi és kapcsolatnaplókat így böngészhet az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene az online adatvédelem miatt.

Az ExpressVPN rendelkezik Windows, Mac, Linux, Android és iOS alkalmazásokkal. Az alkalmazás elérhető útválasztókhoz, de ehhez manuálisan kell beállítani. Az ExpressVPN böngésző-kiterjesztéseket kínál a Chrome, a Firefox és a Safari számára is.

Előnyök:

 • 3000+ szerver 94 országbanGyors sebesség az adatfolyam és a torrent számára
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A Kanadai IP-cím legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Hatalmas szerverhálózat, nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva, felhasználóbarát alkalmazások az összes operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Jelenleg 199 szerverrel rendelkezik Kanadában, amely lehetővé teszi a kanadai IP-cím könnyű használatát. Összességében ennek a VPN-szolgáltatónak több mint 3000 szervere van 60 országban, ami azt jelenti, hogy feloldhatja a tartalmak feloldását Kanadában és szinte bármely más helyen. A CyberGhost különösen jól alkalmazható streamingre, mivel gyors és megbízható kapcsolatot kínál korlátlan sávszélességgel és forgalommal.

A CyberGhost alkalmazással kapcsolatos tapasztalataink pozitívak voltak, mivel gyors és kényelmesen használható. Legfeljebb 7 eszközön élvezheti az egyidejű csatlakozásokat, lehetővé téve mindent a laptopjától a mobiltelefonáig. A CyberGhost valóban az egyik legbiztonságosabb elérhető VPN. Ez a VPN szolgáltató Romániában található, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. 256 bites AES titkosítást, DNS és IP szivárgás elleni védelmet, automatikus megszakító kapcsolót és szigorú naplózási politikát kínál..

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekhez. A CyberGhost felhasználható néhány kézi konfigurálással ellátott útválasztón is.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szerver hálózatát működteti 60 országban
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Képesség arra, hogy egyazon eszközön egyszerre több szerverre csatlakozzon
 • Nagyon magas volt a sebességtesztünk eredménye

Hátrányok:

 • Nem dolgozik Kínában, Egyesült Arab Emírségekben vagy Törökországban

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű választás. Erős az adatvédelemben, gyors sebességgel és megbízható a kínzáshoz. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. Nagy sebesség. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN komoly versenyző, ha VPN-t szeretne kanadainak, ha 346 szerverrel rendelkezik Kanadában, sőt, a NordVPN nagyszerű a földrajzilag korlátozott tartalom eléréséhez világszerte, mivel 62 országban több mint 5100 szerverrel rendelkezik írásakor - ez sokkal több, mint a legtöbb más VPN-szolgáltatónál. A minőség természetesen ugyanolyan fontos, mint a mennyiség. A Netflix és a Hulu kedvelésével kapcsolatos streaming tapasztalataink zökkenőmentesen és megszakítás nélkül zajlottak.

A NordVPN sok választási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Nem csak sok szerver létezik, A speciális kiszolgálók közé tartozik a Double VPN, P2P, Onion Over VPN és Dedicated IP. Mi több, egyszerre akár 6 eszközt is biztosíthat egyetlen NordVPN-fiókkal. Nincs naplózás nélküli politikával, 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel és automatikus megszakító kapcsolóval sem a biztonsági lehetőségek. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a NordVPN Panamában található, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Linux rendszerekhez. A NordVPN böngésző-bővítményeket is tartalmaz a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Páratlan hálózat - több mint 5000 szerver 60 országban
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Könnyen feloldja a geo-lock webhelyek széles skáláját
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Csak egy helyet választhat ki, nem pedig egy adott szervert

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ MINDEN KERÜLŐ: A NordVPN jó ár-érték arányú választás. Nagy értékű opció, amely megbízhatóan működik a streaming-rel. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy amerikai székhelyű VPN, 35 szerverrel Kanadában és több mint 1100 szerverrel több mint 60 országban. Kipróbálva ezt a VPN-t különféle szolgáltatásokkal, azt találtuk, hogy ez a piacon az egyik leggyorsabb VPN. Az IPVanish segítségével feloldhatja a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video kedvelőit, és kiváló minőségű streamingnek kell lennie, minimális pufferolással. Különösen lenyűgöző, hogy az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 10 egyidejű kapcsolatot létesítsenek több eszközön - jóval több, mint a legtöbb VPN-nél..

Ha még nem ismeri a VPN használatát, akkor értékelni fogja, hogy az IPVanish beállítása és használata rendkívül gyors és egyszerű. Ez egy VPN szolgáltatás, amelyet szintén könnyű használni a Kodi és az Amazon Fire Stick használatával. Amellett, hogy felhasználóbarát, az IPVanish alkalmazások magas szintű biztonságot nyújtanak. Az IPVanish 256 bites AES titkosítást használ, és beépített DNS-szivárgás-védelemmel rendelkezik. A kill kapcsoló védi az eszközt, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Végül az IPVanish nulla naplózási irányelvet tart fenn, megőrizve az Ön személyes adatait.

Az IPVanish elérhető Windows, Mac, Android és iOS rendszereken. A Linux és az útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 városban
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • Legfeljebb tíz eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Általában szilárd a torrentereknek, a Kodi-felhasználóknak és az embereknek, akiknek a legmagasabb szintű adatvédelemre van szükségük, de elérhetik és hiányzik a kapcsolatok az USA, a kanadai és az Egyesült Királyság Netflix könyvtáraival. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy kisebb VPN-szolgáltató, 57 országban körülbelül 100 szerver hálózatával. Ez a VPN szolgáltatás lehetővé teszi egy kanadai IP-cím megszerzését, mivel Kanadában 4 szerverrel rendelkezik (ezek Montreálban, Torontóban és Vancouverben találhatók). Az egyik ok, amiért érdemes megfontolni a PrivateVPN-t, a kínált nagyon gyors letöltési sebesség. Pozitív eredményekkel teszteltük a szervereket olyan streaming oldalakon, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video.

A PrivateVPN alkalmazás felülete egyszerű, ez a VPN szolgáltatás ideális a kezdők számára. Azok azonban, akik fejlettebb lehetőségeket keresnek, nem fognak csalódni. A lopakodó VPN használata lehetővé teszi a mély csomag ellenőrzés megkerülését. A PrivateVPN 256 bites AES titkosítást használ, biztosítja a DNS szivárgás elleni védelmet és tartalmaz egy megszakító kapcsolót. Azt állítja, hogy nulla adatnaplózási politikája van, nincs forgalmi adatok naplója.

A PrivateVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. Az utasítások elérhetőek a Linux és az útválasztók telepítéséhez.

Előnyök:

 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre
 • Nulla naplók szolgáltatója

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a Hulu feloldását, és általában jó a böngészéshez és a kínzáshoz. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé. Több szerverrel megteheti, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Van egy kanadai IP-cím ingyenes VPN-mel?

Ingyenes VPN-vel lehet kanadai IP-címet szerezni. Számos okból azonban erősen javasoljuk, hogy tiltsák ezt. Kezdőknek, Az ingyenes VPN-k hírhedten lassúak a magas kereslet és a kiszolgálók hiánya miatt. Ez azt jelenti, hogy a videó streaming és a fájlok letöltése stresszes élmény lehet az állandó pufferolással és késéssel.

]TIPP: Ha feliratkozik az ExpressVPN-re, és 30 napon belül lemond, teljes visszatérítést kaphat, amely ténylegesen egy hónap alatt ingyenesen elérhető egyik legjobb VPN-t biztosít Önnek..

[/ Ctech_content_w_bk

A gyenge és megbízhatatlan teljesítmény mellett, Az ingyenes VPN nem olyan biztonságos és nem tartalmaz biztonsági funkciókat. Ennek oka az, hogy ismertek arról, hogy hirdetésekkel spamolják a felhasználókat (hirdetéseknek valahogy kell pénzt keresniük), míg mások még nyomon követik az ön tevékenységét, és eladják a legjobban licitáló felhasználónak. A VPN-nek állítólag nagyobb adatvédelmet kell biztosítania, nem pedig veszélyeztetnie kell azt.

Végül, de nem utolsósorban, sok webhely megkezdte a VPN-kiszolgálók blokkolásának lépéseit. Jó példa erre a Netflix. Nagyon kevés ingyenes VPN képes felszabadítani a Netflix kedvelőit mivel egyszerűen nem rendelkeznek erőforrásokkal ahhoz, hogy megkerüljék a VPN-mentes tűzfalat. Ezzel szemben a legjobban fizetett VPN-k megtalálják a módját, hogy lépéssel előre léphessenek, lehetővé téve a korlátozott tartalom feloldását.

Összességében úgy gondoljuk, hogy a legjobban fizetett VPN-szolgáltatások megéri a befektetést, míg az ingyenes VPN-k idő pazarlás és felesleges kockázat..

Lásd még: A legjobb VPN-ek Kanada számára

Mit tehetek egy kanadai IP-címmel??

A VPN használata kanadai IP-cím megszerzéséhez számos előnnyel jár:

[Ctech_content_w_bk]
 1. Földrajzilag korlátozott TV-műsorok és filmek közvetítése
 2. Nyissa fel a kanadai híroldalak blokkolását
 3. A Kanadára korlátozott pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés
 4. Használjon megbízhatatlanul megbízhatatlan nyilvános WiFi helyeket
 5. Az IP-cím elrejtése, az adatvédelem és a névtelenség megóvása érdekében

Miért lenne szükségem VPN-re Kanadában??

Ha már Kanadában tartózkodik, akkor azon tűnődhet, hogy miért lenne szüksége VPN-re, ha korlátozás nélkül már hozzáférhet Kanadában az online tartalomhoz. A VPN segítségével szinte bármely országban feloldhatja a tartalmat, például az ESPN az Egyesült Államokban vagy akár a Netflix Japan. Ennél is fontosabb, hogy a VPN védi a magánéletét és az online biztonságot.

2015-ben Kanada bevezette a terrorizmusellenes törvényt (C-51. Törvény), amely arra kényszeríti az internetszolgáltatót, hogy minden polgár böngészési történetét naplózza. Ráadásul Kanada tagja az Five Eyes csoportnak, így ezeket az adatokat meg lehet osztani az USA, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland hírszerző ügynökségeivel. Az egyik legjobban fizetett VPN használatával megvédheti ezt a személyes információt, hogy magántulajdonban maradjon.

Lásd még:

 • Hogyan juthat el az American Netflixhez Kanadában?
 • Hogyan kell nézni a HBO-t Kanadában
 • Hogyan nézhetem meg a TSN-t Kanadán kívül
 • Hogyan nézhetem meg a Hulu-t Kanadában egy VPN segítségével

Nicolas Raymond „Canadian Grunge Flag”, a CC BY-SA 2.0 alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector